ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/06 έως 03/07



 

                    Ζώδια​ Κριός 

Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα πρέπει να νιώθετε χαλαροί και κοινωνικοί, επομένως αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είστε με άλλους. Μπορείτε να κάνετε τους άλλους χαρούμενους ακόμα και όταν είναι λυπημένοι. Η ερωτική σας ζωή επωφελείται από το αυξημένο χάρισμα και τη σωματική ελκυστικότητα. Αυτή είναι λοιπόν μια πολύ καλή στιγμή για ραντεβού ή επίλυση οποιασδήποτε υπάρχουσας έντασης στη σχέση. 

Η Παρασκευή έως την Κυριακή φέρνει κριτική σκέψη που είναι ιδανική για σοβαρή ή προκλητική διανοητική εργασία. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για πράγματα που απαιτούν διαρκή συγκέντρωση, υπομονή και ορθή κρίση. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε με σιγουριά τις επιχειρηματικές συναλλαγές, τη γραφειοκρατία, τις σπουδές και τις εξετάσεις. 



                 Ζώδια​ Ταύρος

Από Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει ευκαιρίες για αγάπη και χρήματα. Θα πρέπει να νιώθετε πιο πρόθυμοι να δείξετε την αγάπη και τη στοργή σας για κάποιον ξεχωριστό. Έχετε ιδιαίτερα καλές κοινωνικές δεξιότητες και οι άλλοι θα εκτιμήσουν τη φιλική στάση και την ευχαρίστησή σας. 

Η Παρασκευή έως την Κυριακή φέρνει βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες που εμπλουτίζουν τις στενές σχέσεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξαλείψετε τις κακές συνήθειες, τις εμμονές και τους συναισθηματικούς καταναγκασμούς. Μπορείτε να βασιστείτε σε μια ισχυρή εσωτερική αίσθηση ισορροπίας, καθώς και να απολαύσετε μια μεγαλύτερη αίσθηση του ανήκειν με τον σύντροφό σας, την οικογένεια, τους φίλους σας και την ευρύτερη κοινότητα. 




                 Ζώδια​ Δίδυμοι

Από Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει αγάπη, χρήματα, αρμονία και ευτυχία χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσετε, να παλέψετε ή να εργαστείτε σκληρά. Αυτή είναι μια στιγμή για να απολαύσετε τα οφέλη του καλού κάρμα που προέκυψε από τις προηγούμενες καλές σας πράξεις και τη σκληρή δουλειά σας. Τα όμορφα πράγματα σε ελκύουν. 

Η Παρασκευή έως την Κυριακή φέρνει σοβαρή σκέψη, εξαιρετική συγκέντρωση, καλή μνήμη και οργανωτικές δεξιότητες. Με συγκεντρωμένο μυαλό, έχετε τη δυνατότητα να δείτε σχέδια μεγάλης κλίμακας να υλοποιούνται. Αναλαμβάνετε ένα αίσθημα ευθύνης για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει και μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε τις γνώσεις ή τις δεξιότητές σας. 



                  Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα και Τρίτη, ένα γενικό αίσθημα ευεξίας και ευκολίας καθιστά αυτή τη στιγμή μια καλή στιγμή για κοινωνικές συναναστροφές και χαλάρωση, αλλά μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσετε μια τάση υπέρβασης όταν πρόκειται για φαγητό, αλκοόλ και ναρκωτικά. 

Η Τετάρτη έως την Κυριακή είναι ιδανική για να ζητήσετε χάρες και να μιλήσετε στους ανθρώπους για πράγματα. Η ισχυρή διανόηση και η επιρροή σας στους άλλους θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε εργασίες πωλήσεων, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή διαπραγματεύσεις ευνοϊκών συμφωνιών σε επιχειρήσεις ή μεγάλες αγορές όπως σπίτια και αυτοκίνητα. 


 


                    Ζώδια​ Λέων 

Από Δευτέρα έως Πέμπτη είναι μια περίοδος καλής τύχης και ευτυχίας. Θα πρέπει να απολαμβάνετε αυξημένη δημοτικότητα, χάρισμα και γοητεία. Πιθανότατα θα φαίνεστε και θα αισθάνεστε καλύτερα και θα είστε πιο ελκυστικοί από ότι συνήθως. Αυτή είναι λοιπόν μια εξαιρετική περίοδος για συναναστροφές και ειδικά για ραντεβού. Το να κάνετε φίλους είναι εύκολο και οι νέες συνεργασίες θα είναι γνήσιες και αμοιβαία επωφελείς. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει ένα σοβαρό πνεύμα με καλή συγκέντρωση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Θα κάνετε τα πράγματα τακτοποιημένα, χωρίς λάθη και στην ώρα τους. Είναι λοιπόν μια καλή περίοδος για σπουδές, λήψη σημαντικών αποφάσεων, διαπραγματεύσεις, μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και υπογραφή συμβολαίων, ειδικά εκείνων που αφορούν ακίνητα και μετοχές. 



                Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει αγάπη, ειρήνη, αρμονία και ομορφιά, με έμφαση στις ερωτικές σας σχέσεις, τη δημιουργικότητα και τα οικονομικά σας. Αυτή η ευχάριστη, στοργική, γοητευτική και κοινωνική επιρροή είναι καλός οιωνός για φιλίες και ρομαντισμό. 

Το Σάββατο και την Κυριακή η Σελήνη στην Παρθένο εστιάζει στην ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα νιώσετε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι από ότι συνήθως. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μιλήσετε για θέματα σχέσεων γιατί θα είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Η εσωτερική ηρεμία και ισορροπία σας δίνουν την αυτοπεποίθηση να σπάσετε τον πάγο και να κάνετε νέους φίλους. 


 


                   Ζώδια​ Ζυγός

Από Δευτέρα έως Παρασκευή , μια χαλαρή και γαλήνια ατμόσφαιρα κάνει αυτή την περίοδο να διασκεδάσετε αλλά και να εξομαλύνετε τυχόν δυσκολίες στις σχέσεις σας. Όταν συναναστρέφεστε, θα μπορούσατε κάλλιστα να είστε το κέντρο της προσοχής και ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν το κουράγιο και την πρωτοβουλία να κάνουν την πρώτη κίνηση και να πρωτοστατήσουν. Θα ξέρετε διαισθητικά τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε, ειδικά στις σχέσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε από κάποιον να βγείτε ραντεβού και να ενεργήσετε σύμφωνα με το ένστικτό σας. 



                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή , μια ώθηση στο σεξουαλικό χάρισμα και τον αισθησιασμό σας διευκολύνει την εκπλήρωση των παθιασμένων επιθυμιών σας. Αλλά η αυξημένη δύναμη και το θάρρος μπορούν επίσης να εφαρμοστούν σε μια πνευματική αναζήτηση που βασίζεται στις πεποιθήσεις και τις πεποιθήσεις σας. 

Το Σάββατο και την Κυριακή μπορείτε να αντλήσετε υπομονή και συναισθηματική δύναμη για να χειριστείτε ευαίσθητα ή δύσκολα ζητήματα σχέσεων. Μπορείτε να βασιστείτε σε ισχυρά ένστικτα και κοινή λογική για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις σας. Ζητήστε συμβουλές από μια ηλικιωμένη ή σοφή γυναίκα.


 


                   Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Πέμπτη είναι εξαιρετική για πάρτι και έρωτα. Θα πρέπει να νιώθετε ζεστοί, χαρούμενοι, κοινωνικοί και γενναιόδωροι. Η καλή τύχη μπορεί να έρθει με τη μορφή δώρων, χρημάτων ή φιλοφρονήσεων. Η αυξημένη δημοτικότητα, το χάρισμα και η γοητεία κάνουν αυτήν την περίοδο μια καλή στιγμή για ραντεβού. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει την επιμονή και την επιμονή για να ολοκληρώσετε δύσκολα και μακροπρόθεσμα έργα. Η καλή συγκέντρωση, η κοινή λογική και η μεθοδική προσέγγιση σας βοηθούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μπορείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και θα κερδίσετε σεβασμό και έπαινο λόγω της πίστης και της αξιοπιστίας σας. 



                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δευτέρα και Τρίτη πιθανότατα θα νιώθετε σίγουροι, περήφανοι, τυχεροί και αισιόδοξοι. Η καλή τύχη και η επιτυχία είναι πιθανές, αλλά η υπερβολική αυτοπεποίθηση και η υπερβολή θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απώλεια και αμηχανία. Αυτή είναι η στιγμή για σεβασμό, μετριοπάθεια και αυτοπειθαρχία.

Η Τετάρτη έως την Κυριακή φέρνει βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες που εμπλουτίζουν τις στενές σχέσεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξαλείψετε τις κακές συνήθειες, τις εμμονές και τους συναισθηματικούς καταναγκασμούς. Μπορείτε να βασιστείτε σε μια ισχυρή εσωτερική αίσθηση ισορροπίας, καθώς και να απολαύσετε μια μεγαλύτερη αίσθηση του ανήκειν με τον σύντροφό σας, την οικογένεια, τους φίλους σας και την ευρύτερη κοινότητα. 


 


                Ζώδια​ Υδροχόος

Από Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει καλή διάθεση, αισιοδοξία και πολλή αγάπη. Οι άλλοι θα σας βρίσκουν πιο ελκυστικούς καθώς χαλαρώνετε και εκφράζετε την πιο στοργική και φιλόξενη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού αλλά και για να διορθώσετε τυχόν αγχωτικές σχέσεις. 

Παρασκευή έως Κυριακή είναι καλό για οτιδήποτε απαιτεί καθαρή σκέψη, καλή κρίση και συγκέντρωση. Ευνοούνται οι επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, ιδιαίτερα οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις και τα ακίνητα. Είτε προσωπική είτε επαγγελματική φύση, οι συζητήσεις που θα κάνετε πιθανότατα θα είναι σοβαρού χαρακτήρα. 



                Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Παρασκευή η θετική σας στάση και η αγαπημένη φύση σας δημιουργούν ευκαιρίες για αγάπη και χρήματα. Μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία σε αυτούς τους τομείς και να περιμένετε καλές αντιδράσεις και υποστήριξη. Το να είσαι προνοητικός στις σχέσεις δίνοντας απλά αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τυχόν παλιές πληγές. 

Το Σάββατο και την Κυριακή πιθανότατα θα αισθάνεστε πιο προστατευτικοί με την οικογένεια και τον σύντροφό σας και μπορείτε να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντα και τις ευθύνες σας με προσοχή και υπομονή. Θα μπορούσατε να δείξετε πόσο νοιάζεστε για αυτούς με πρακτικούς τρόπους, όχι με δημόσιες εκδηλώσεις συναισθημάτων. 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα