ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/05 έως 29/05


 

               Ζώδια​ Κριός 

Από Δευτέρα έως Πέμπτη, το έντονο μυαλό, η ειλικρίνεια και το άμεσο στυλ επικοινωνίας οδηγούν σε πιο σίγουρη αυτοέκφραση. Αυτό σας επιτρέπει να είστε άμεσοι και ακόμη και δυνατοί χωρίς να προσβάλλετε. Οι έξυπνες διαπραγματευτικές δεξιότητες σημαίνουν ότι οι άλλοι άνθρωποι θα τείνουν να κάνουν συμβιβασμούς. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει έντονη πίεση στις πιο στενές σας σχέσεις. Από το πουθενά εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να νιώθετε εξαιρετικά καχύποπτοι, ζηλιάρηδες, κτητικοί ή απειλούμενοι. Τότε ξαφνικά μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιο δράμα σχέσης λόγω χειραγώγησης ή παιχνιδιών εξουσίας. 



               Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει υλικό κέρδος από πνευματικές αναζητήσεις. Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με σκληρή δουλειά και μια λογική, ρεαλιστική προσέγγιση. Θα καταλάβετε τους περιορισμούς σας ενώ θα είστε και αισιόδοξοι. Θα αποκτήσετε επίσης μια βαθύτερη κατανόηση των πνευματικών σας στόχων και του πώς ταιριάζουν στην ευρύτερη εικόνα. 

Το Σάββατο, η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο για να σας κάνει να νιώσετε πιο στοργικοί και στοργικοί. Επομένως, αυτό θα πρέπει να είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους, εραστές και οικογένεια. Η αυξημένη προσωπική γοητεία και ομορφιά φέρνουν κοινωνική δημοτικότητα και επιτυχία αν βγαίνουν ραντεβού. 




                 Ζώδια​ Δίδυμοι

Δευτέρα και Τρίτη μπορείτε να περιμένετε να είστε πιο εξωστρεφείς, αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και πολύ τυχεροί. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση και η αυτοπεποίθηση καθιστούν αυτή την κατάλληλη στιγμή για να ξεπεράσετε τα όρια και να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο. Γενικά, τα πράγματα που ξεκίνησαν τώρα θα πάνε καλά μακροπρόθεσμα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για πράγματα που σας κάνουν πιο υγιείς, πιο πλούσιους και πιο ευτυχισμένους. 

Τετάρτη έως Κυριακή υπάρχει η πιθανότητα καλής τύχης και επιτυχίας. Αλλά οποιαδήποτε καλή τύχη προέρχεται από την ισχυρή πίστη στον εαυτό σας, την ισχυρή εργασιακή ηθική και τις καλές, ειλικρινείς προθέσεις σας. Η νίκη είναι δυνατή σε οποιοδήποτε ανταγωνιστικό εγχείρημα όπως ο αθλητισμός, οι επιχειρήσεις και η πολιτική. Θα πρέπει να είστε αρκετά τολμηροί και σίγουροι για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε κάτι νέο ή δύσκολο. 



                 Ζώδια​ Καρκίνος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει περιέργεια, συγκέντρωση και μοναξιά. Μπορείτε να αποκτήσετε μια πλήρη κατανόηση σοβαρών, μυστηριωδών ή ανησυχητικών ζητημάτων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επιλύσετε σύνθετα προβλήματα σχέσεων γιατί μπορείτε να τα αντιληφθείτε σε μη λεκτικό επίπεδο. 

Σάββατο και Κυριακή θα πρέπει να έχετε την ενέργεια και την πρωτοβουλία να ξεκινήσετε νέα έργα και να αναλάβετε τα ρίσκα που χρειάζονται για να πετύχετε μεγάλης κλίμακας επιτυχία. Όμως, παρόλο που η ενέργειά σας είναι θετική, μπορεί να είναι λίγο χονδροειδής ή χωρίς διακριτικότητα. 


 


                  Ζώδια​ Λέων 

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν κοφτερό μυαλό και γλώσσα με μαχητικό πνεύμα. Επομένως, αυτή είναι μια καλή στιγμή για οποιοδήποτε ανταγωνιστικό πεδίο που ανταμείβει την ισχυρή ανεξάρτητη σκέψη. Μπορείτε να ενεργήσετε με βάση το ένστικτό σας με αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να οδηγηθείτε πολύ στην επιτυχία με ισχυρή αίσθηση του σκοπού. 

Τετάρτη έως Κυριακή δίνει δύναμη, γενναιότητα, καλή τύχη και γενναιοδωρία. Ενώ οι άλλοι αναβάλλουν και κάνουν δικαιολογίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρωτοβουλία σας για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε έργο με ενέργεια, ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Μπορείτε να είστε ανταγωνιστικοί και διεκδικητικοί, διατηρώντας παράλληλα την αρμονία. 


                 

                Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, η αυξημένη ευαισθησία και ο αισθησιασμός καθιστούν αυτή την περίοδο μια καλή στιγμή για παθιασμένες ρομαντικές συναντήσεις. Η αυξημένη μαγνητική σας γοητεία θα προσελκύσει ένα τρυφερό και στοργικό άτομο, πιθανότατα μια γνήσια αδελφή ψυχή ή πνευματικό σύντροφο. 

Το Σάββατο και η Κυριακή πρέπει να είναι μια περίοδος χαμηλού άγχους και αρμονικών σχέσεων. Οι άλλοι είναι πιθανό να ανταποκριθούν στη στοργική και ανέμελη διάθεσή σας με καλοσύνη και στοργή. Όλες οι κοινωνικές δραστηριότητες ευνοούνται και ακόμη και οι αλληλεπιδράσεις με τα αφεντικά και τους άλλους στη δουλειά πρέπει να πάνε καλά. 


 


                   Ζώδια​ Ζυγός

Από Δευτέρα έως Παρασκευή θα πρέπει να νιώθετε χαρούμενοι, αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και ικανοποιημένοι. Η καλή τύχη έρχεται ως ευκαιρίες για προσωπική, επαγγελματική και πνευματική ανάπτυξη. Μπορεί να είστε δικαιούχοι φιλοφρονήσεων, δώρων ή χρημάτων. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του Ζυγού για να ξεκινήσετε νέες σπουδές ή ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. 

Το Σάββατο και η Κυριακή δίνουν κουράγιο, δύναμη και πρωτοβουλία αλλά και κάποια δυσκολία στον έλεγχο του ενθουσιασμού σας. Αποφύγετε την τάση να παίρνετε υπερβολικούς κινδύνους και να παρατείνετε τον εαυτό σας. Λάθη ή ατυχήματα είναι πιθανά όταν μαθαίνετε νέες σωματικές εργασίες. 



                    Ζώδια​ Σκορπιός 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη αποκτάτε μια πιο ξεκάθαρη κατανόηση του τι πραγματικά θέλετε στη ζωή. Πιθανότατα θα αισθάνεστε αισιόδοξοι για το μέλλον σας, αλλά και ρεαλιστές για την κατάστασή σας και για το τι μπορείτε πραγματικά να κάνετε. Αυτό σας δίνει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. 

Από Πέμπτη έως Κυριακή , η αυξημένη γοητεία και ο ομαλός τρόπος επικοινωνίας κάνουν αυτή την εποχή αγάπης, φιλίας και διπλωματίας. Μπορείτε να φέρετε τους ανθρώπους κοντά και να ενθαρρύνετε τη συνεργασία. Αυτό είναι ένα καλό εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του Σκορπιού για να βρείτε ειρηνικές διευθετήσεις σε διαφορές και να καταρρίψετε τυχόν εμπόδια στην πρόοδο. 


 


                   Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα και Τρίτη είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια τυχόν εντάσεις που σιγοβράζουν. Ίσως κάποιου είδους ενόχληση θα συνεχίσει να σας ενοχλεί μέχρι να αναγκαστείτε να κάνετε κάτι γι' αυτό. Θα μπορούσε να προέρχεται από έναν κυκλοθυμικό ή παράλογο σύντροφο, μέλος της οικογένειας ή στενό φίλο. 

Τετάρτη έως Κυριακή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ξεκινήσετε οτιδήποτε απαιτεί ενέργεια, πρωτοβουλία και θάρρος. Η σωματική δύναμη αυξάνεται, όπως και το ένστικτό σας για το πώς και πότε να ξεκινήσετε κάτι. Αυτό το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του Τοξότη φέρνει την αυτοπεποίθηση για την επίτευξη μεγάλης επιτυχίας. 



                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δευτέρα έως Παρασκευή θα έχετε μεγάλη δύναμη πειθούς και μπορείτε να επηρεάσετε άλλους ανθρώπους. Η βαθιά και έντονη σκέψη και οι επικοινωνίες κάνουν αυτή τη στιγμή μια καλή στιγμή για να φτάσετε στο βάθος των ανησυχητικών ζητημάτων. Μπορείτε να αποκαλύψετε μυστικά μέσω της μελέτης και της έρευνας ή μέσω της ανίχνευσης και της αμφισβήτησης άλλων. 

Σάββατο και Κυριακή θα πρέπει να νιώθετε ενεργητικοί και φιλόδοξοι σε ό,τι κάνετε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για σωματικές και ανταγωνιστικές δραστηριότητες, αρκεί να παίζετε δίκαια και να μην γίνετε πολύ εγωιστές. Η αμεσότητα και το θάρρος σας σας κάνουν ελκυστικούς αλλά αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση και την απερισκεψία. 


 


                      Ζώδια​ Υδροχόος

Η Δευτέρα και η Τρίτη πρέπει να είναι μια περίοδος ευτυχίας και αισιοδοξίας όταν τα καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Θα πρέπει να νιώθετε κοινωνικοί και να περιμένετε καλές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα καθώς και με άτομα στη δουλειά και στις ομαδικές δραστηριότητες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για δημιουργία πλούτου, σπουδές, ταξίδια, επαγγελματικές και νομικές υποθέσεις. 

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει μια ισχυρή επιθυμία να ανταγωνιστείτε για να κερδίσετε. Σχεδόν οποιαδήποτε ενέργεια ξεκινήσετε τώρα θα αποδειχθεί επιτυχημένη. Αυτό είναι ένα καλό εβδομαδιαίο ωροσκόπιο Υδροχόου για αποφασιστικές ενέργειες, λήψη σημαντικών αποφάσεων, ανάληψη πρωτοβουλιών και αύξηση του πλούτου σας. 



                      Ζώδια​ Ιχθείς 

Η Δευτέρα και η Τρίτη πρέπει να είναι μια περίοδος ευτυχίας και αισιοδοξίας όταν τα καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Θα πρέπει να νιώθετε κοινωνικοί και να περιμένετε καλές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα καθώς και με άτομα στη δουλειά και στις ομαδικές δραστηριότητες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για δημιουργία πλούτου, σπουδές, ταξίδια, επαγγελματικές και νομικές υποθέσεις. 

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει μια ισχυρή επιθυμία να ανταγωνιστείτε για να κερδίσετε. Σχεδόν οποιαδήποτε ενέργεια ξεκινήσετε τώρα θα αποδειχθεί επιτυχημένη. Αυτό είναι ένα καλό εβδομαδιαίο ωροσκόπιο Υδροχόου για αποφασιστικές ενέργειες, λήψη σημαντικών αποφάσεων, ανάληψη πρωτοβουλιών και αύξηση του πλούτου σας. 



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα