ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Πανσέληνος στον Σκορπιό


Στις 16 Μαΐου θα έχουμε τη δεύτερη και τελευταία έκλειψη του πρώτου μισού του 2022, το λεγόμενο «ματωμένο» φεγγάρι που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου και συγκεκριμένα στις 25° 17′ του Σκορπιού. Θα είναι μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ η προηγούμενη ήταν μερική Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο. Η «ματωμένη» έκλειψη της 16ης Μαΐου 2022 είναι πολύ έντονη και σηματοδοτεί το τέλος είτε μιας κατάστασης, είτε μιας σχέσης ή συνεργασίας. Κάποιος κύκλος θα ολοκληρωθεί και κάποιο κεφάλαιο θα κλείσει. Να θυμάστε όμως πως ό,τι και αν συμβεί, όσο και αν δεν μας αρέσει, οι εκλείψεις φέρνουν τις καταστάσεις που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της ψυχής μας, παρόλο που μπορεί να συνοδεύονται και από προκλήσεις και δυσκολίες.

 

                ΚΡΙΟΣ

Με την Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό, βυθίζεσαι στα σκοτεινά μονοπάτια του φόβου, της αμφιβολίας και της ανασφάλειας, για καταστάσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος, είτε οικονομικές, είτε προσωπικές και συναισθηματικές. Αισθάνεσαι τα ψυχικά σου κουράγια πεσμένα, ενώ έρχεσαι αντιμέτωπος με αρκετές υποχρεώσεις οικονομικού χαρακτήρα που σε εξαντλούν (δάνεια, τράπεζες, μισθώματα, γραφειοκρατικά, κληρονομικά, φορολογικά)! Όλα τα παραπάνω αισθάνεσαι ότι αυτό τον καιρό σου «κόβουν» λίγο από την χαρά, την ανεμελιά ή και την ελευθερία! Σχέσεις και Φιλίες δοκιμάζονται, υπάρχουν και αποκαλύψεις στο προσκήνιο οι οποίες απογοητεύουν! 



                ΤΑΥΡΟΣ

Η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό Έρχεται για να δοκιμάσει αλλά και να αλλάξει σχέσεις αλλά και συνεργασίες σου! Σε αυτό το διάστημα λοιπόν βλέπουμε χωρισμούς, αποχωρισμούς αλλά και ουσιαστικές εκκαθαρίσεις σε σχέσεις σημαντικές, ή σχέσεις χρόνιες. Στον επαγγελματικό τομέα διανύεις μία περίοδο ευθυνών, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να πληρώνεις το τίμημα λανθασμένων αποφάσεων ή και κινήσεων του παρελθόντος, είτε μπορεί κάποιες συνεργασίες να ολοκληρώνουν τον κύκλο τους γεγονός που σε γεμίζει με απογοήτευση ή και παραπάνω ευθύνες. Αυτό το διάστημα καλείσαι να αναλογιστείς ποιος είναι ο βασικός σου στόχος και να εργαστείς συνειδητά και οργανωμένα πάνω σε αυτόν. 



                ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεμάτη άγχος είναι η περίοδος αυτή για τον εργασιακό σου τομέα και όχι μόνο … Διανύεις ένα διάστημα που χρειάζεται να δείξεις προσοχή στις επιλογές σου, στις κινήσεις σου, στις πρωτοβουλίες που θα πάρεις, αναφορικά με τα επαγγελματικά σχέδια, ή και την εξέλιξη της καριέρας σου, ενώ σκόπιμο είναι ετούτο τον καιρό να είσαι πιο προσεχτικός σε απάτες, παραπλανήσεις και παγίδες. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για ρίσκο και βιασύνη. Επιπλέον μεγαλύτερη προσοχή δείξε σε θέματα φυσικής κατάστασης δικής σου, οικείων, ή για το τετράποδο φιλαράκι σου! 



              ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ολική Έκλειψη Σελήνης γίνεται σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο, δεν παύει όμως η επιρροή της να είναι έντονη, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι την έλλειψη πληρότητας, ικανοποίησης, χαράς, ή και ανεμελιάς. Βουτάς στην αμφιβολία στον αισθηματικό σου τομέα, εκεί αισθάνεσαι ότι κάτι λείπει, ότι κάτι δεν είναι αρκετό, είτε ότι μία ιστορία επαναλαμβάνεται. Μοιραίες εξελίξεις λοιπόν έρχονται στα αισθηματικά όμως για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου, μπορεί και για σένα, δεν αποκλείεται και ο ερχομός ενός νέου έρωτα κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τα οικονομικά είναι και αυτά με την σειρά τους ένας τομέας που σου γεννά τον φόβο ή και σου στερεί την ικανοποίηση αυτό τον καιρό! 


 


                   ΛΕΩΝ

Με ψυχολογικό βάρος σε φορτίζει η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό, δεν είναι όμως άνευ λόγου και αιτίας, είναι εξαιτίας ριζικών αλλαγών ζωής, που σε φέρνουν σε ένα στάδιο να κλείσεις κάποιους κύκλους, προκειμένου να πας μπροστά και να ανοίξεις νέους στην συνέχεια! Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, είναι μέσα στον «κυκλώνα» εξελίξεων ή και απογοητεύσεων αυτή την περίοδο! Αναγκάζεσαι να αποκοπείς από το παρελθόν σου, από ανθρώπους που είχαν ένα σημαντικό ρόλο στο χτες, διακόπτεις σχέσεις, συνεργασίες, πικραίνεσαι από ανθρώπους που δεν σου στάθηκαν, ή και βρίσκεσαι εκτεθειμένος οικονομικά είτε από λάθη δικά σου, είτε από την στασιμότητα, την καθυστέρηση και την θολούρα που κυριαρχεί αυτό το διάστημα προκαλώντας τον αποσυντονισμό. 



                ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σκέψη σου σκοτεινιάζει με την Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό, ίσως βλέπεις ότι έχει έρθει η στιγμή να πάρεις τελειωτικές αποφάσεις, ή μπορεί να υπάρχουν και λόγια, ειδήσεις, μηνύματα που σε απογοητεύουν ή φέρνουν κάποια δυσάρεστη εκδοχή σε όλα όσα περιμένεις. Συμφωνίες, Έγγραφα, Επικοινωνίες, έχουν έναν δυσάρεστο χαρακτήρα, ενώ στα επαγγελματικά είσαι προσωρινά σε στασιμότητα και σε μία καθυστέρηση για να μπορέσεις να σταθείς και πάλι δυνατός στα πόδια σου! Η πλάνη από ανθρώπους που συνεργάστηκες, ή που αγάπησες, ή που εμπιστεύτηκες, δίνει και αυτή με την σειρά της τον δικό της ρυθμό. 


 


                  ΖΥΓΟΣ

Η στιγμή των αξιολογήσεων έφτασε και με την Ολική Έκλειψη Σελήνης διαπιστώνεις ότι αυτό που σου ήταν χρήσιμο, αναγκαίο, απαραίτητο ή που θεωρούσες ως δεδομένο, γίνεται τώρα ζητούμενο ή δεν έχει την ίδια αξία με το παρελθόν! Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι συμβαίνουν γεγονότα που σε φέρνουν σε μία δοκιμασία, αυτή μπορεί να είναι να υπερασπιστείς τα συμφέροντα και τα δικαιώματά σου, να έχεις κάποια απώλεια οικονομική που να έχει το κόστος της, να χάσεις κάτι που σου ανήκει, να επαναξιολογήσεις ζητήματα που αφορούν την ύλη ή και το συναίσθημα! Στον ερωτικό τομέα ειδικά, οι μέρες εντείνουν την ανασφάλεια και τον φόβο και αν είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις είναι τι προσδοκάς, από πού και μήπως ζητάς περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου προσφέρει το άτομο που έχεις στην καρδιά σου. 



                  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη της Χρονιάς σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο, και φέρνει εξελίξεις σε θέματα που σε απασχόλησαν και κατά την περίοδο του Νοεμβρίου 2021. Διανύεις ένα κομβικό σημείο σκληρών αποφάσεων, κύκλοι κλείνουν, αλλαγές γίνονται στην προσωπική σου ζωή, αναγκάζεσαι να διακόψεις από σχέσεις, συνεργασίες, επωμίζεσαι τις ευθύνες και τα βαρίδια του παρελθόντος και των λανθασμένων κινήσεων που έγιναν στο χτες, πικραίνεσαι, απογοητεύεσαι και γεμίζεις με βάρος …. Όμως , είσαι δυνατός, μπορείς να σφίξεις τα δόντια και να πας παρακάτω, να αναλάβεις το τίμημα των πράξεων και των επιλογών σου και να γυρίσεις μία νέα σελίδα και αυτό ακριβώς θα κάνεις! 


 


                  ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιοι κύκλοι κλείνουν γιατί δεν γίνεται διαφορετικά και ναι μεν μπορεί να φορτίζεσαι με στρες, με κούραση, ή να έχεις ανάγκη λίγο παραπάνω από την απομόνωση, είναι βέβαιο όμως ότι με την Ολική Έκλειψη Σελήνη στον Σκορπιό, γίνεται και μία «κάθαρση» γύρω σου, που σε βοηθά να ξεδιαλύνεις τι είναι αληθινό, τι όχι, τι αξίζει, τι δεν είναι απαραίτητο, ποιοι άνθρωποι είναι αληθινοί και ποιοι μπορεί να έχουν μία σκοπιμότητα. Η περίοδος αυτή, είναι αποκαλυπτική, ενώ είναι πολύ πιθανό να νιώσεις απογοήτευση, από εξαπατήσεις, πλάνες, ή και καταστάσεις που διέψευσαν τις προσδοκίες σου! 



                  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού δεν αισθάνεσαι ελεύθερος, νιώθεις ότι καταπιέζονται οι επιθυμίες σου και ότι μπλοκάρονται τα όνειρά σου… Βασικός παράγοντας αυτού του «μουδιάσματος» είναι τα οικονομικά, οι περιορισμοί, οι απώλειες ή και οι διαψεύσεις σε αυτό τον τομέα.. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σου πηγαίνουν πίσω, καθυστερούν, άλλα σου λένε, άλλα γίνονται, άλλα περιμένεις, άλλα έρχονται. Οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες βάζουν το αλατοπίπερο τους αυτό τον καιρό και πηγαίνουν πολλά πίσω. Συνάμα κάποιες φιλίες ή και κοινωνικές σχέσεις παγώνουν! 


 



                   ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης είναι άμεση, έντονη και με διάρκεια και επηρεάζει πολύ παραπάνω τον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά και τους στόχους που έχεις θέσει για την πορεία και το μέλλον σου! Προβλήματα, πιέσεις, δοκιμασίες, μπλοκαρίσματα έρχονται για να πάνε πίσω τα επαγγελματικά ή και να δημιουργήσουν κάποια απογοητεύση αυτό τον καιρό! Αν σε παρελθόντα χρόνο (ιδιαίτερα από τον Νοέμβριο 2021) είχες λειτουργήσει επιπόλαια ή δεν έδωσες την δέουσα προσοχή σε ένα ζήτημα που είχε προκύψει στα επαγγελματικά, στο γάμο, στον / στην σύζυγο ή πατέρα, έρχεται τώρα το ίδιο ζήτημα και πάλι στην επιφάνεια. Εκτός από τον επαγγελματικό τομέα, η Σεληνιακή Έκλειψη έρχεται για να σκοτεινιάσει για λίγο και το κλίμα στο γάμο, όπου και εκεί, υπάρχουν προβλήματα που δεν παίρνουν αναβολή.



                     ΙΧΘΕΙΣ

Μέσα σε ένα δύσκολο κλίμα για όλους, εσύ αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να βγεις κερδισμένος από την συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη, αρκεί να παραμείνεις προσγειωμένος στην πραγματικότητα και ρεαλιστής. Ζητήματα που αφορούν μακρινά ταξίδια, νομικά έγγραφα, εκπαιδευτικά ζητήματα, εργασίες που συνδέονται με την τεχνολογία, τον τουρισμό, τον τύπο, τα νομικά έρχονται για να δοκιμάσουν την αντοχή σου ή και για να πάρεις κάποια απογοήτευση. Η σύνοδος Άρη Ποσειδώνα στο ζώδιο σου, σε κάνει να χάνεις την ενεργητικότητά σου, να αισθάνεσαι κουρασμένος από τις προσπάθειες που έχεις κάνει ως σήμερα, αλλά βρίσκεσαι και σε μία διαδικασία σύγχυσης, χάους, όπου πρέπει να αποφύγεις τις λανθασμένες κινήσεις! 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα