ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17/01 έως 23/01


 

                Ζώδια​ Κριός 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή , ένα κύμα ενέργειας με στόχο τους στόχους σας κάνει πολύ φιλόδοξους. Μπορείτε να είστε διεκδικητικοί και άμεσοι στην επίτευξη των επιθυμιών σας, διατηρώντας παράλληλα την αρμονία. Αυτή η μη απειλητική προσέγγιση θα σας κερδίσει τη συνεργασία και θα εντυπωσιάσει τους ανθρώπους στην εξουσία. 

Το Σάββατο και την Κυριακή η ισορροπημένη σκέψη και η εύκολη επικοινωνία καθιστούν αυτό το Σαββατοκύριακο ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για επαγγελματικές συμφωνίες, σπουδές, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας χάρες και αυτοπροβολή. Θα είναι πιο εύκολο για εσάς να κατανοήσετε τα πράγματα, να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες των στόχων σας και πώς να τους πετύχετε. 



               Ζώδια​ Ταύρος

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν ενθουσιασμό και αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα και στις αλληλεπιδράσεις σας που μπορεί να προκαλέσουν αναστατώσεις και νευρική ένταση. Απροσδόκητα νέα μπορεί να σας αναγκάσουν να αλλάξετε σχέδια. Ο κανονικός ρυθμός της ζωής αυξάνεται και μπορεί να έχετε μια ανησυχητική αίσθηση ότι πρέπει πάντα να προλαβαίνετε. 

Τετάρτη έως Κυριακή θα πρέπει να νιώθετε χαρούμενοι, αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και ικανοποιημένοι. Η καλή τύχη έρχεται ως ευκαιρίες για προσωπική, επαγγελματική και πνευματική ανάπτυξη. Μπορεί να είστε δικαιούχοι φιλοφρονήσεων, δώρων ή χρημάτων. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σπουδές ή ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.



           

                 Ζώδια​ Δίδυμοι

Από Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει ένα κύμα στοχευμένης ενέργειας που είναι έντονη αλλά καλά ρυθμισμένη, χαρίζοντας αντοχή και αντοχή. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αντιμετωπίσετε δύσκολα έργα που νωρίτερα φαινόταν πολύ δύσκολο να επιτευχθούν. Κάτι βαθιά μέσα σου σε οδηγεί, ένα πρωταρχικό είδος ενστίκτου επιβίωσης. 

Παρασκευή έως Κυριακή είναι μια καλή περίοδος για σχέσεις κάθε είδους αλλά κυρίως για σχέσεις αγάπης. Άλλοι άνθρωποι θα σας βρουν πιο ελκυστικό από το συνηθισμένο, επομένως αυτή είναι η ιδανική στιγμή για ραντεβού και για νέους φίλους. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να επιλύσετε προβλήματα σχέσεων στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. 



              Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει μια έντονη ανάγκη να εκφράσετε τη δημιουργική, εφευρετική και πρωτότυπη έκρηξή σας. Η αυξημένη αυτογνωσία και το ανοιχτό μυαλό σημαίνει ότι μπορείτε να αισθάνεστε άνετα όταν σας βλέπουν ως διαφορετικούς ή εκκεντρικούς. Οι λάμψεις διορατικότητας και τα ζωντανά όνειρα μπορούν να οδηγήσουν σε δημιουργικές ανακαλύψεις και νέες ανακαλύψεις. 

Η ανοιχτόμυαλη και η ευρεία προοπτική από Πέμπτη έως Κυριακή οδηγούν σε αμφισβήτηση και περιέργεια. Μπορείτε να βασιστείτε σε καλές δεξιότητες λήψης αποφάσεων και προνοητικότητα για να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον. Η ανοιχτή, ειλικρινής και ξεκάθαρη αυτο-έκφραση καθιστούν αυτή την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε φίλους και κερδοφόρες επιχειρηματικές συνεργασίες. 


 


               Ζώδια​ Λέων 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει ένα τεράστιο κύμα ενέργειας για να πετύχετε τους στόχους σας και τις παθιασμένες σας επιθυμίες. Μόλις αποφασίσετε για μια πορεία δράσης, θα συνεχίσετε με αποφασιστικότητα μέχρι να φτάσετε στο στόχο σας. Δεν θα υπάρξει καθυστέρηση και μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι με ευκολία. 

Το Σάββατο και η Κυριακή πρέπει να είναι μια περίοδος ευτυχίας και αισιοδοξίας όταν τα καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Θα πρέπει να νιώθετε κοινωνικοί και να περιμένετε καλές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα καθώς και με άτομα στη δουλειά και στις ομαδικές δραστηριότητες. Αυτό είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο για δημιουργία πλούτου, σπουδές, ταξίδια, επιχειρηματικές και νομικές υποθέσεις. 



               Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει αυξημένη φιλοδοξία, επιρροή και σεξουαλική ορμή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε ανεξάρτητα σε κάτι για το οποίο είστε παθιασμένοι. Θα έχετε την αντοχή και τη δύναμη να πετύχετε σε δύσκολες εργασίες. Μια έκρηξη δημιουργικότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. 

Η Παρασκευή έως την Κυριακή φέρνει δημοτικότητα, θετική στάση και κοινωνικές δεξιότητες που σας κάνουν διασκεδαστικό να βρίσκεστε κοντά σας. Θα πρέπει να απολαμβάνετε τη μίξη με ομάδες ανθρώπων και δεν θα πρέπει να δυσκολεύεστε να κάνετε φίλους. Μπορείτε να βασιστείτε σε μια ευρεία προοπτική, καλή διορατικότητα και δεξιότητες λήψης αποφάσεων για να σχεδιάσετε το μέλλον. 


 


                 Ζώδια​ Ζυγός

Από Δευτέρα έως Πέμπτη , ένα κύμα ενέργειας με στόχο τους στόχους σας κάνει πολύ φιλόδοξους. Μπορείτε να είστε διεκδικητικοί και άμεσοι στην επίτευξη των επιθυμιών σας, διατηρώντας παράλληλα την αρμονία. Αυτή η μη απειλητική προσέγγιση θα σας κερδίσει τη συνεργασία και θα εντυπωσιάσει τους ανθρώπους στην εξουσία. 

Η Παρασκευή έως την Κυριακή φέρνει αισιοδοξία, διορατικότητα και σκέψη προσανατολισμένη στο μέλλον. Είναι λοιπόν μια εξαιρετική στιγμή για να κοιτάξετε μπροστά και να κάνετε σχέδια. Το να κάνετε φίλους γίνεται πιο εύκολο τώρα, καθώς οι άλλοι σας βρίσκουν πιο προσιτούς και φιλικούς. Μπορείτε επίσης να βασιστείτε στη διπλωματία και το διακριτικό στις επικοινωνίες και τις συναλλαγές σας. 



                Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα και Τρίτη το μυαλό σας είναι πιθανό να γίνει εξαιρετικά ενεργό με τόσες πολλές νέες και διαφορετικές ιδέες. Η παράκαμψη από το ένα πράγμα στο άλλο τόσο γρήγορα μπορεί να κάνει δύσκολο να θυμάστε πράγματα. Το νευρικό άγχος είναι πιθανό εάν είστε απασχολημένοι και αισθάνεστε βιαστικοί. Προσπαθήστε λοιπόν να επιβραδύνετε εάν χρειάζεται να συγκεντρωθείτε σε σημαντικά θέματα. 

Η Τετάρτη έως την Κυριακή φέρνει αισιοδοξία, γενναιοδωρία, καλή τύχη και καλά νέα. Τα καλά ένστικτα, η προσανατολισμένη στο μέλλον και η θετική σκέψη καθιστούν αυτή την περίοδο εξαιρετική για κοινωνικές συναναστροφές, έρευνα, μελέτη και δημιουργία σχεδίων. Θα μπορούσατε επίσης να προγραμματίσετε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι, ειδικά ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. 


 


                   Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα και Τρίτη μπορεί να βιώσετε μεταβαλλόμενες διαθέσεις και αδυναμία να χαλαρώσετε πραγματικά και να βρείτε αρμονία στις σχέσεις. Το συναισθηματικό στρες μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ανήσυχοι, νευρωτικοί και ανασφαλείς. Αλλά μπορείτε να είστε πολύ επιτυχημένοι στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή ζώντας σε αυτή την κατάσταση με υψηλή ενέργεια. 

Τετάρτη έως Κυριακή , η αυξημένη δημιουργική σκέψη και η πνευματική δραστηριότητα ενεργοποιούν τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι πιθανό να είναι μια πολύ κουραστική περίοδος αλλά ωφέλιμη γιατί μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας έντονα και ξεκάθαρα χωρίς να στενοχωρήσετε κανέναν. 



                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη είναι μια περίοδος ενθουσιασμού και απροσδόκητων ευκαιριών. Η περιέργεια και η εφευρετικότητα σάς επιτρέπουν να κάνετε νέες ανακαλύψεις και να βρείτε νέους τρόπους να κάνετε πράγματα που μπορούν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Μια ματιά στο μέλλον μπορεί να έρθει μέσω αυξημένης διαίσθησης ή ψυχικής ικανότητας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για κοινωνικές και ομαδικές δραστηριότητες. 

Πέμπτη έως Κυριακή πρέπει να είναι μια περίοδος ευτυχίας και επιτυχίας. Οι καλές ιδέες, η θετική σκέψη και οι βελτιωμένες δεξιότητες επικοινωνίας φέρνουν ευχάριστες και κερδοφόρες συζητήσεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον σας, να προωθήσετε τις ιδέες σας και να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις. 


 


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει ισχυρή θέληση και έντονη αποφασιστικότητα για επιτυχία. Θα είστε θαρραλέοι και σίγουροι, με ισχυρό χάρισμα και σεξουαλική έλξη. Με ένα φαινομενικά ατελείωτο απόθεμα ενέργειας και πρωτοβουλίας, μπορείτε να πετύχετε με τις πιο απαιτητικές και πολύπλοκες εργασίες. 

Το Σάββατο και την Κυριακή η καθαρή και γρήγορη σκέψη μπορεί να διοχετευθεί σε όλη τη διανοητική εργασία και τις επικοινωνίες. Με τόσο ενεργό μυαλό, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε ό,τι είναι στις σκέψεις σας μέσω του γραπτού ή του λόγου. Μπορείτε επίσης να απορροφήσετε πολλές πληροφορίες, επομένως αυτό είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για μελέτη. 



                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει τέτοια μαγνητική έλξη που μπορείτε να ασκήσετε μεγάλη επιρροή σε άλλους ανθρώπους χωρίς καν να προσπαθήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αυξημένη δύναμη για να ωθήσετε τον εαυτό σας σε μεγάλα επιτεύγματα. Αυτό βοηθείται από την τεράστια ορμή και αποφασιστικότητα, που τροφοδοτούνται από μια βαθιά επιθυμία να φτιάξετε κάτι από τον εαυτό σας. 

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει αισιοδοξία, καλή τύχη και ευτυχία. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα και να πετύχετε τους στόχους σας. Θα πρέπει να υπάρχει μικρή ή καθόλου αντίσταση και οι άλλοι θα είναι γενναιόδωροι και φιλόξενοι απέναντί ​​σας. Αυτή είναι μια περίοδος υλικής και πνευματικής ανάπτυξης με ευκαιρίες να αυξήσετε τον πλούτο σας. 


 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα