ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Πανσέληνος Στον Καρκίνο Στις 18 Ιανουαρίου 2022


 

Στις 18 Ιανουαρίου 2022, κορυφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, ένα φεγγάρι που καθορίζει σημαντικά τις εξελίξεις που έπονται τόσο τις επόμενες ημέρες. Το γεμάτο φεγγάρι φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τη συναισθηματική μας ασφάλεια, το παρελθόν και τις ρίζες μας, ενώ σηματοδοτεί εξελίξεις και σε κοσμικό επίπεδο, καθώς το ζώδιο του Καρκίνου συνδέεται με τον πατριωτισμό και την έννοια του έθνους - κράτους.
Είναι σίγουρο πως όλο αυτό το διάστημα θα μας ταλαιπωρήσει αρκετά αυτή η μάχη! Το γεμάτο φεγγάρι ευνοεί ιδιαίτερα την σύσφιξη των σχέσεων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και εγγυάται μια χαρούμενη και αρμονική ατμόσφαιρα όπου και αν βρεθούμε.


                 ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Ίσως, να υπάρξουν νέα δεδομένα που αφορούν κάποιον από τους δύο γονείς σου, να θελήσεις να επισκεφτείς το πατρικό σου ή να έρθουν στο νου σου έντονες αναμνήσεις από το παρελθόν. Καλό είναι να προσέξεις τις σχέσεις σου με πατρικές φιγούρες ή πρόσωπα εξουσίας, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν γεγονότα που θα επηρεάσουν την διάθεσή σου.



              ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον 3ο ηλιακό σου οίκο φέρνει σε πρώτο πλάνο μετακινήσεις και θέματα επικοινωνίας. Ίσως, να οργανώνεις ένα ταξίδι για να επισκεφτείς αδέρφια και κοντινούς σου συγγενείς την περίοδο αυτή, ενώ όσον αφορά τα αισθηματικά σου, ενδεχομένως να θελήσεις να εκφράσεις κάποια πράγματα στον/στην σύντροφό σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, οι σχέσεις σου με τον περίγυρό σου παρουσιάζουν κάποιες εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από ένα κοντινό σου πρόσωπο.




              ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον 2ο ηλιακό σου οίκο φέρνει σε πρώτο πλάνο οικονομικά ζητήματα. Τις ημέρες αυτές, θα σε απασχολήσουν έντονα τα έσοδα και τα έξοδά σου, ενώ ίσως να αισθανθείς μια ανασφάλεια για την υλική σου πραγματικότητα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να δρομολογείς μια αγοραπωλησία ενός ακινήτου που σχεδίαζες καιρό. Σε κάθε περίπτωση, το διάστημα αυτό η προσοχή σου στρέφεται σε θέματα αξιών και αυτοεκτίμησης και ίσως θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου.



             ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας σημαντικής περιόδου, τόσο για τις επαγγελματικές όσο και για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Από τη μία, θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα και με τον/την σύντροφό σου, ενώ από την άλλη, φαίνεται να σε απασχολεί η επαγγελματική σου πορεία και οι συνεργασίες σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να έρθει στο δρόμο σου μια παρουσία που θα σε γοητεύσει…


 


                ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στον 12ο ηλιακό σου οίκο σε παρακινεί να αναζητήσεις στιγμές ξεκούρασης και να έρθεις πιο κοντά με τη διαίσθηση και το ένστικτό σου. Πιθανόν, να έχεις οργανώσει μια κοντινή απόδραση το διάστημα αυτό, καθώς φαίνεται ότι η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τους καθημερινούς σου ρυθμούς, θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Άκουσε την εσωτερική σου φωνή την περίοδο αυτή, ώστε να προετοιμαστείς για αλλαγές που έρχονται από το τέλος του μήνα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.



               ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον 11ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τον κοινωνικό σου περίγυρο αλλά και τα μελλοντικά σου πλάνα. Ίσως συναντήσεις κάποιους παλιούς σου φίλους αυτή την περίοδο ή αποφασίσεις πως είναι η στιγμή να εγκαταλείψεις κάποιες παρέες σου, ώστε να εξελιχθείς και εσύ μέσα από καινούρια πρόσωπα που θα έχετε περισσότερα κοινά στοιχεία. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε επαγγελματικά ζητήματα, μέσα από νέα εγχειρήματα και προτάσεις που σε φτάνουν πιο κοντά στα όνειρά σου.


 


                  ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ηλιακό σου μεσουράνημα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου. Τις ημέρες αυτές, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε ό,τι αφορά ανώτερους στον χώρο εργασίας σου, να ασχοληθείς με ένα καινούριο εγχείρημα ή να υπάρξει κάποια εξέλιξη που αλλάζει εντελώς την επαγγελματική σου πορεία. Από την άλλη, ίσως να σε απασχολήσει έντονα η σχέση σου με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σου περιβάλλον ή κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, να επηρεάσει σημαντικά την οικογενειακή σου ζωή.



                ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον 9ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά ταξίδια, σπουδές και την κοσμοθεωρία σου. Το διάστημα αυτό, ίσως οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για λόγους αναψυχής είτε επαγγελματικούς, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό ή ακόμα και να μετοικίσεις σε άλλη χώρα, προκειμένου να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα. Γενικά, ίσως θελήσεις να αναθεωρήσεις την οπτική σου για κάποια πράγματα και να υλοποιήσεις σχέδια που αφορούν την πνευματική σου εξέλιξη. 


 


                ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον 8ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά οικονομικές συναλλαγές. Αρχικά, φαίνεται πως θα θελήσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες και πιθανόν να λάβεις κάποια χρήματα που σου οφείλονταν ή να προχωρήσεις στην εξόφληση κάποιου δανείου ή στη σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στη σχέση σου, αναφορικά με θέματα συμβίωσης. Οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να δουν να επιστρέφει ένας/μία παλιά/ός σύντροφος…



                ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον άξονά σου φέρνει σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αρχικά, φαίνεται πως ο/η σύντροφός σου θα αποτελέσει προτεραιότητα τις μέρες αυτές και, ενδεχομένως, κάποια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα, να αλλάζουν τις ισορροπίες στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να συνάψουν ένα νέο δεσμό ή να προχωρήσουν σε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Από την άλλη, εξελίξεις θα υπάρξουν και στις συνεργασίες σου, με πιθανές ανακατατάξεις σε συναδελφικές σχέσεις. 


 


              ΥΔΡΟΧΟΟΣ             

Η Πανσέληνος στον 6ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει το καθημερινό σου πρόγραμμα και την εργασία σου. Οι συναδελφικές σου σχέσεις, η έδρα της δουλειάς σου, το ωράριο ή κάποιες αλλαγές στο αντικείμενό σου έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ παράλληλα ίσως να σε απασχολήσει η υγεία, το σώμα και η φυσική σου κατάσταση. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υιοθετήσεις νέες διατροφικές συνήθειες. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να αναζητήσεις προσωπικό χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση του σώματός σου. 



                ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σε ωθεί να αναζητήσεις το φλερτ, τη διασκέδαση, τη χαρά και τη δημιουργία. Τις ημέρες αυτές, φαίνεται πως έρχεσαι πιο κοντά με τις προσωπικές σου ανάγκες και τα συναισθήματά σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου αναταθεί και ένα εγχείρημα στη δουλειά σου, μέσα από το οποίο καλείσαι να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου. Παράλληλα αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει στη ζωή σου ένας παλιός σου έρωτας ή να κάνεις μια νέα, μοιραία γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής…


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα