ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06/12 έως 12/12


 

                  Ζώδια​ Κριός 

Από Δευτέρα έως Πέμπτη είναι ιδανική για να ζητάτε χάρες και να μιλάτε για πράγματα. Η ισχυρή διανόηση και η επιρροή σας στους άλλους θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε εργασίες πωλήσεων, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή διαπραγματεύσεις ευνοϊκών συμφωνιών σε επιχειρήσεις ή μεγάλες αγορές όπως σπίτια και αυτοκίνητα. 

Παρασκευή έως Κυριακή πρέπει να είναι μια περίοδος ευτυχίας και επιτυχίας. Οι καλές ιδέες, η θετική σκέψη και οι βελτιωμένες δεξιότητες επικοινωνίας φέρνουν ευχάριστες και κερδοφόρες συζητήσεις. 



                 Ζώδια​ Ταύρος

Από Δευτέρα έως Τετάρτη θα πρέπει να νιώθετε ενεργητικοί και φιλόδοξοι σε ό,τι κάνετε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για σωματικές και ανταγωνιστικές δραστηριότητες, αρκεί να παίζετε δίκαια και να μην γίνετε πολύ εγωιστές. Η αμεσότητα και το θάρρος σας σας κάνουν ελκυστικούς αλλά αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση και την απερισκεψία. 

Πέμπτη έως Κυριακή βαθαίνει τα συναισθήματα αγάπης σας σε έντονο επίπεδο. Δεν θα αφήσετε κανένα λιθαράκι για να ανακαλύψετε τα αληθινά συναισθήματα του συντρόφου σας ή του πιθανού συντρόφου σας, ίσως ακόμη και τα δικά σας αληθινά συναισθήματα




                   Ζώδια​ Δίδυμοι 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη, μια διασκεδαστική και φιλική επιρροή καθιστά αυτή την ιδανική στιγμή για χαλάρωση και χαλάρωση. Η κοινωνικοποίηση θα πρέπει να είναι πιο ευχάριστη λόγω του λιγότερου άγχους και της περισσότερης αρμονίας στις σχέσεις σας. Η μεγαλύτερη ικανότητα να εκφράσετε την αγάπη και τη στοργή σας βοηθά τις οικείες σας σχέσεις να επωφεληθούν από το στενότερο δέσιμο. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει πνευματικές γνώσεις για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε βαθύτερη γνώση οποιουδήποτε θέματος. Θα καταλάβετε πραγματικά ιδέες που πριν είχατε αντιληφθεί μόνο επιφανειακά. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να μελετήσετε κρυφά και μυστικά πράγματα όπως η αστρολογία και η ψυχολογία. 



                  Ζώδια​ Καρκίνος

Από Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία. Θα εστιάσετε την προσοχή σας στους στόχους σας και στο να προχωρήσετε. Ένα αίσθημα ικανοποίησης και υπερηφάνειας προέρχεται από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Θα πρέπει να προσελκύσετε θετική προσοχή στο επάγγελμά σας και μπορεί να λάβετε ενθάρρυνση ή προαγωγή. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει έντονη πίεση στις πιο στενές σας σχέσεις. Από το πουθενά εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να νιώθετε εξαιρετικά καχύποπτοι, ζηλιάρηδες, κτητικοί ή απειλούμενοι. Τότε ξαφνικά μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιο δράμα σχέσης λόγω χειραγώγησης ή παιχνιδιών εξουσίας. 


 


                    Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Τετάρτη δίνει κουράγιο, δύναμη και πρωτοβουλία αλλά και κάποια δυσκολία στον έλεγχο του ενθουσιασμού σας. Αποφύγετε την τάση να παίρνετε υπερβολικούς κινδύνους και να παρατείνετε τον εαυτό σας. Λάθη ή ατυχήματα είναι πιθανά όταν μαθαίνετε νέες σωματικές εργασίες. 

Η ανοιχτόμυαλη και η ευρεία προοπτική από Πέμπτη έως Κυριακή οδηγούν σε αμφισβήτηση και περιέργεια. Μπορείτε να βασιστείτε σε καλές δεξιότητες λήψης αποφάσεων και προνοητικότητα για να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον. Η ανοιχτή, ειλικρινής και ξεκάθαρη αυτο-έκφραση καθιστούν αυτή την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε φίλους και κερδοφόρες επιχειρηματικές συνεργασίες. 



                      Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει ισχυρή θέληση και έντονη αποφασιστικότητα για επιτυχία. Θα είστε θαρραλέοι και σίγουροι, με ισχυρό χάρισμα και σεξουαλική έλξη. Με ένα φαινομενικά ατελείωτο απόθεμα ενέργειας και πρωτοβουλίας, μπορείτε να πετύχετε με τις πιο απαιτητικές και πολύπλοκες εργασίες. 

Από Παρασκευή έως Κυριακή μπορείτε να βασιστείτε σε αυξημένη δημοτικότητα και σεξουαλικότητα. Αυτή είναι λοιπόν μια εξαιρετική στιγμή για να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή. Μια υπάρχουσα σχέση θα μπορούσε να υποστεί μια θετική μεταμόρφωση με μεγαλύτερο πάθος και δέσμευση. Μια νέα σχέση θα ήταν πράγματι πολύ έντονη και μπορεί να περιλαμβάνει μια σχέση ή κάποια άλλη επιπλοκή. 


 


                      Ζώδια​ Ζυγός

Από Δευτέρα έως Πέμπτη, η αυξημένη γοητεία και ο ομαλός τρόπος επικοινωνίας κάνουν αυτή την εποχή αγάπης, φιλίας και διπλωματίας. Μπορείτε να φέρετε τους ανθρώπους κοντά και να ενθαρρύνετε τη συνεργασία. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρείτε ειρηνικές διευθετήσεις στις διαφορές και να καταρρίψετε τυχόν εμπόδια στην πρόοδο. 

Από Παρασκευή έως Κυριακή μπορεί να δούμε αγώνες εξουσίας στις ερωτικές σχέσεις καθώς οι εντάσεις που σιγοβράζουν έρχονται στην επιφάνεια. Μια ανθυγιεινή σχέση μπορεί να χαλάσει, αλλά μια σχέση με καλή βάση θα αντέξει την ένταση. Μια στιγμιαία έλξη είναι πιθανή και θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα έντονο νέο ειδύλλιο. 



                      Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Τετάρτη θα πρέπει να έχετε την ενέργεια και την πρωτοβουλία να ξεκινήσετε νέα έργα και να αναλάβετε τα ρίσκα που χρειάζονται για να πετύχετε μεγάλης κλίμακας επιτυχία. Όμως, παρόλο που η ενέργειά σας είναι θετική, μπορεί να είναι λίγο χονδροειδής ή χωρίς διακριτικότητα. 

Πέμπτη έως Κυριακή θα πρέπει να γίνετε πιο παθιασμένοι με την αγάπη και τα πράγματα που αγαπάτε. Είτε πρόκειται για ένα άλλο άτομο, ένα χόμπι ή οτιδήποτε άλλο, θα εμπλακείτε πιο βαθιά σε ό,τι αγαπάτε. Θα πρέπει να απολαμβάνετε αυξημένη δημοτικότητα λόγω του έντονου επιπέδου υποσυνείδητης έλξης που νιώθουν οι άλλοι. 


 


                       Ζώδια​ Τοξότης

Από Δευτέρα έως Τετάρτη, οι βελτιωμένες επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητες καθιστούν αυτή την περίοδο εξαιρετική για να κάνετε νέους φίλους και για ραντεβού. Δείξτε την εκτίμησή σας για κάποιον μέσω ενός δώρου ή κάποιας άλλης εκδήλωσης αγάπης. Θα μπορούσατε να λάβετε μια φιλοφρόνηση, μια επιστολή, μια πρόσκληση, ένα δώρο ή ακόμα και κάποια χρήματα. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει δημοτικότητα, θετική στάση και κοινωνικές δεξιότητες που σας κάνουν διασκεδαστικό να βρίσκεστε κοντά σας. Θα πρέπει να απολαμβάνετε τη μίξη με ομάδες ανθρώπων και δεν θα πρέπει να δυσκολεύεστε να κάνετε φίλους. Μπορείτε να βασιστείτε σε μια ευρεία προοπτική, καλή διορατικότητα και δεξιότητες λήψης αποφάσεων για να σχεδιάσετε το μέλλον. 



                    Ζώδια​ Αιγόκερως

Από Δευτέρα έως Πέμπτη είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε ή να του ζητήσετε να βγουν ραντεβού. Είστε σε επαφή με αυτό που αγαπάτε σε ένα άτομο και μπορείτε να το εκφράσετε πιο εύκολα από άλλες φορές. Θα μπορούσατε επίσης να εισπράξετε την αγάπη ή την εκτίμηση κάποιου άλλου. 

Η Παρασκευή έως την Κυριακή φέρνει την πιθανότητα επιπλοκών και περιπλοκών στις φιλίες και στην ερωτική σας ζωή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κτητικότητα, εμμονή, γοητεία, ζήλια, θέματα εξουσίας και ελέγχου ή παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. 


 


                    Ζώδια​ Υδροχόος

Από Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει βαθιά και έντονη σκέψη και συζητήσεις. Η διεισδυτική και διεισδυτική φύση του μυαλού σας μπορεί να αποκαλύψει μυστικά και πλοκές. Η ισχυρή διάνοιά σας σε συνδυασμό με μια ισχυρή διαίσθηση σας κάνει πολύ πειστικούς όταν μιλάτε με άλλους. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει αισιοδοξία, διορατικότητα και σκέψη προσανατολισμένη στο μέλλον. Είναι λοιπόν μια εξαιρετική στιγμή για να κοιτάξετε μπροστά και να κάνετε σχέδια. Το να κάνετε φίλους γίνεται πιο εύκολο τώρα, καθώς οι άλλοι σας βρίσκουν πιο προσιτούς και φιλικούς. Μπορείτε επίσης να βασιστείτε στη διπλωματία και το διακριτικό στις επικοινωνίες και τις συναλλαγές σας.



                      Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει θετικές αλλαγές και ενθουσιασμό. Το να είσαι πιο ανοιχτόμυαλος και πρόθυμος να πάρεις ρίσκα, σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς πλήρως τις απροσδόκητες ευκαιρίες που μπορούν να οδηγήσουν σε μια εκπληκτική νέα κατεύθυνση στη ζωή. 

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει ένταση στην ερωτική σας ζωή. Οι σχέσεις γίνονται πιο σοβαρές και μάλιστα ζωτικής σημασίας για την ευημερία σας. Ένα πιο ισχυρό επίπεδο έλξης, τόσο συναισθηματικό όσο και σεξουαλικό, καθιστά αυτή την ιδανική στιγμή για ραντεβού. 



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα