ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ηλιακή Έκλειψη - Νέα Σελήνη


Η δεύτερη και τελευταία έκλειψη της χειμωνιάτικης περιόδου πραγματοποιείται στις 4 Δεκεμβρίου 2021 στο ζώδιο του Τοξότη. Το κλίμα δυναμιτίζεται περισσότερο από την πορεία του Ερμή στον Τοξότη, που ευνοεί τις εξτρεμιστικές απόψεις και τον φανατισμό. Οι κύριες όψεις της είναι η σύνοδος με τον Ερμή, το εξάγωνο με τον Κρόνο και η χιαστί όψη με τον Ουρανό. Με κάποιον τρόπο δυναμιτίζει την κύρια όψη της χρονιάς, το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού, που θα είναι ακριβείας για μια τελευταία φορά την παραμονή των Χριστουγέννων στις 24/12/2021. Τα συμβάντα θα είναι δημιουργικά θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση, θα υπάρξει δυνατότητα να κλείσουν παλιά αρνητικά κεφάλαια. Παρελθοντικές υποθέσεις θα βγουν στο προσκήνιο, ωστόσο οι ξεκάθαρες συζητήσεις θα βοηθήσουν να δοθούν λύσεις. 



                ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα σας επηρεάσει σε επίπεδο σχέσεων και επαφών, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συζητήσεις.  Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, αλλάζει η συναισθηματική σας τοποθέτηση, η κρίση σας θα είναι σωστή. Στον επαγγελματικό τομέα δημιουργικές θα είναι οι προτάσεις που θα ακουστούν, από τη δική σας πλευρά οι ιδέες θα είναι πρωτοποριακές θα βρείτε το ενδιαφέρον που αναμένετε. Ενδιαφέρουσες θα είναι οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα υπάρξει αποδοχή, θα σας δοθεί η δυνατότητα να συναναστραφείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.



              ΤΑΥΡΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη καλείστε να δώσετε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Επικεντρωθείτε στις εκκρεμότητες που κρατούν από το παρελθόν, θα μπορέσετε να κλείσετε τα παλιά κεφάλαια και να δώσετε λύσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο τα συμβάντα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, ενδεχομένως να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν. Ανοιχτείτε σε συναισθηματικό επίπεδο, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.



           

                ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη σας φέρνει νέες ευκαιρίες, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να μπορέσετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, οι επαφές και οι συνεργασίες θα πορευτούν ομαλά. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας ποιες είναι οι πραγματικές σας βλέψεις, καλό θα είναι να αποφύγετε την απαιτητική ή εγωκεντρική στάση. 



               ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να δώσετε ώθηση στην επαγγελματική σας ζωή, θα έχετε τη δυνατότητα να επεκταθείτε, να βελτιωθείτε ή να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο αντικείμενο. Δεν αποκλείεται να αποκτήσετε καινούργιες δραστηριότητες, θα υπάρξουν γνωριμίες που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν και να διαφοροποιήσουν την καθημερινότητά σας. Η εσωτερική αναζήτηση θα είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να βγείτε από τα συμπλέγματα και τις ψευδαισθήσεις, προσπαθήστε να αντιληφθείτε τις καταστάσεις σφαιρικά. 


 

 


                    ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη σας φέρνει ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής. Στην περίπτωση που διατηρείτε σταθερή σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε για την πορεία και γενικότερα για το μέλλον του δεσμού σας. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική δέσμευσης ή επισημοποίησης, φεύγουν οι φραγμοί και τα εμπόδια, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. 



                  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη σας καλεί να αντιμετωπίσετε τα ψυχολογικά σας συμπλέγματα, ουσιαστικά θα είναι αναγκαίο να κάνετε ένα είδος αυτό ψυχανάλυσης για να μπορέσετε να καταλάβετε τι αναζητάτε και τι είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. Δημιουργικά ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή καθώς και με υποθέσεις γύρω από οικογενειακά και συγγενικά πρόσωπα. Σκεφτείτε αντικειμενικά, εστιάστε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις και να διορθώσετε λάθη της προηγούμενης περιόδου.


 

 

                     ΖΥΓΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να βρείτε την αισιοδοξία σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά και απελευθερωμένα. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής μελετήστε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις και τις γρήγορες εξιδανικεύσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, να αφήσετε πίσω σας τις παλιές αρνητικές καταστάσεις και να ξεκινήσετε μία νέα αρχή. 



                    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη δεν αποκλείεται να σας ωθήσει σε επαναπροσδιορισμούς, ενδεχομένως τα συμβάντα να δημιουργήσουν μία νέα βάση δεδομένων. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ζητήματα οικονομικά, καλό θα είναι να αποφευχθούν τα αβέβαια ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά. Τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας, βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας, θα καταφέρετε να οργανωθείτε και να διεκπεραιώσετε. 


 



                    ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να βγείτε από καταστάσεις που ρίχνουν την ψυχολογία σας και δεν σας αφήνουν να βελτιωθείτε. Τόσο σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τα βήματά σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας. Προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε τα βήματα σας να είναι συνετά, διατηρήστε τις βλέψεις σας σε ένα εφικτό επίπεδο. 



                   ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη σας καλεί να αναλάβετε δράση, θα προκύψουν ανοίγματα και διαφοροποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε και να διεκπεραιώσετε. Δεν αποκλείεται να βγουν στο προσκήνιο παρελθοντικές υποθέσεις, ίσως να χρειαστεί να δώσετε απαντήσεις σε προτάσεις που σας είχαν κάνει την προηγούμενη περίοδο. Τα συμβάντα που θα προκύψουν θα είναι ιδιαιτέρως θετικά, ωστόσο θα πρέπει να σας βρουν κατασταλαγμένους, ίσως να είναι απαραίτητο να ‘ρθείτε κοντά με τον εσωτερικό σας κόσμο για να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε.


 

 

                    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη σας καλεί να οργανώσετε τις σκέψεις σας, για να μπορέσετε να βελτιωθείτε και να ανανεώσετε τις συνθήκες απαραίτητο θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα ακουστούν ουσιαστικές προτάσεις, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι προοδευτικός, ωστόσο η θετική εξέλιξη θα απαιτεί από εσάς σταθερότητα απόψεων. Μιλήστε ανοιχτά για τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας θα μπορέσετε να επηρεάσετε. 



                     ΙΧΘΕΙΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη σας καλεί να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην κοινωνική σας εικόνα στις φιλικές επαφές και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, εστιάστε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, ωστόσο προσοχή στην ωραιοποίηση και την εξιδανίκευση. Η σκέψη σας θα πρέπει να είναι αντικειμενική, προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα, αποφύγετε να δώσετε έκταση στην ονειροπόληση.




 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα