ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Μηνιαίες Προβλέψεις


 

            ΚΡΙΟΣ

Η ολική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 σας κάνει ιδιαίτερα ανήσυχους και θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και να βάλετε πλώρη για νέες περιπέτειες. Ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα αφήσει το ζώδιο του Σκορπιού στις 13/12 και θα περάσει στο φωτεινό και φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη. Θα αφήσετε πίσω σας ανασφάλειες, φοβίες και δεύτερες σκέψεις που σας κρατούσαν πίσω και δε θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να κάνετε βήματα που απαιτούν τόλμη. Ο μήνας κλείνει με τον Δία να περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 29/12, μία θέση η οποία από τώρα και για τους επόμενους μήνες θα βγάλει προς τα έξω την πιο ευαίσθητη και ρομαντική φύση σας και θα σας φέρει τύχη και ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένετε.

           ΤΑΥΡΟΣ

Με ένταση ξεκινάει αυτός ο μήνας για τα ερωτικά σας ζητήματα, καθώς η ολική Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα σας βάλει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και εσωτερικής αναζήτησης και θα έρθετε αντιμέτωποι με έντονα ή ακόμα και δυσάρεστα συναισθήματα που είναι θαμμένα βαθιά μέσα σας. Ο Άρης θα περάσει στις 13/12 στο ζώδιο του Τοξότη και θα ρίξει ακόμα περισσότερο φως στον εσωτερικό σας κόσμο. Για το επόμενο διάστημα θα έχετε την ικανότητα να ψυχολογείτε σε βάθος του άλλους και να αντιλαμβάνεστε τα πιο κρυφά κίνητρα τους, επομένως θα είναι πολύ δύσκολο κάποιος να σας ξεγελάσει. Mε τον κυβερνήτη σας την Αφροδίτη να κινείται σε ανάδρομη πορεία από τις 20/12, ο έρωτας μπορεί να έρθει από μακριά, από μια χώρα του εξωτερικού, από το περιβάλλον των σπουδών σας. 

              ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ολική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 ρίχνει φως στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και σας καλεί να αναλογιστείτε εάν σας καλύπτει το άτομο που έχετε δίπλα σας και εάν λαμβάνετε την υποστήριξη που έχετε ανάγκη. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που θα πραγματοποιηθεί στις 11/12 και αργότερα ξανά στις 25/12, θα φέρει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο στις 19/12 εντείνει ακόμα περισσότερο το κλίμα και σας δείχνει ξεκάθαρα ότι μια κατάσταση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και είναι η ώρα να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι. Η πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης που ξεκινάει στις 20/12, σας βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και καλείστε για το επόμενο διάστημα να απαλλαγείτε από τοξικές συμπεριφορές και ανθρώπους και να επουλώσετε τραύματα του παρελθόντος.

              ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μόνο ήρεμες και γαλήνιες δεν θα είναι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις ή ο γάμος σας μέσα σε αυτό τον μήνα, καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 11/12, η οποία θα επαναληφθεί και στις 25/12 με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία πλέον. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 20/12 στον Αιγόκερω θα σας βάλει σε μια διαδικασία αναθεώρησης των διαπροσωπικών σας σχέσεων και θα αντικρίσετε πλέον κατάματα τι ακριβώς λαμβάνετε από το άτομο που βρίσκετε δίπλα σας και κυρίως θα μπορέσετε να ζυγίσετε με αντικειμενικότητα και ψυχραιμία τα υπέρ και τα κατά πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στις 29/12 κλείνει τον μήνα Δεκέμβριο με αισιοδοξία και ελπίδα. 
 

 

               ΛΕΩΝ

Ο Δεκέμβριος σας καλωσορίζει με μια ολική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12, μέσα στον οίκο που σχετίζεται με τον έρωτα και το φλερτ. Στις 13/12 ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη και χαρίζει μαγνητισμό, σεξουαλική ενέργεια και ερωτική διάθεση. Προς το τέλος του μήνα, δηλαδή στις 29/12, ο Δίας φεύγει από τον Υδροχόο που συμβολίζει για εσάς τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τους επόμενους μήνες θα φανεί εάν έχετε ισχυρό δέσιμο με το ταίρι σας και εάν μπορεί να προχωρήσει η σχέση σας σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο, ενώ οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για παθιασμένες ερωτικές ιστορίες.


              ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ολική Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 4/12 στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει μια κρίση ή μια συνειδητοποίηση σε σχέση με το σπίτι, την οικογένεια και τους οικείους σας. Η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 11/12 στο ζώδιο του Αιγόκερου, η οποία θα επαναληφθεί και στις 25/12 εξαιτίας της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης. Προσπαθήστε να απέχετε από παιχνίδια δύναμης και εξουσίας και αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια για να ζήσετε παθιασμένες και ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Η πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης που ξεκινάει στις 20/12 θα σας βάλει σε μια διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις ερωτικές σας επιλογές και να διαπιστώσετε εάν αισθάνεστε ο εαυτός σας μέσα στις σχέσεις ή αν καταπιέζετε τις προσωπικές σας επιθυμίες. Στις 29/12 ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει τύχη και ευκαιρίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. 

 

 

                 ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 11/12 και αργότερα σε ανάδρομη πορεία πλέον στις 25/12 στο ζώδιο του Αιγόκερου και επηρεάζει ένα κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με την οικογένεια, τους οικείους σας, αλλά και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Στις 13/12 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο πύρινο και δυναμικό ζώδιο του Τοξότη και θα ενεργοποιήσει τον τομέα της επικοινωνίας. Η πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης, που ξεκινάει από τις 20/12, είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις και σας βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και αναθεώρησης. Προκειμένου να αποφασίσετε εάν θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή εάν θα λήξετε οριστικά μια κατάσταση, θα είναι καλό να δώσετε σημασία σε όσα νιώθετε και να αναλογιστείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει γαλήνη και ασφάλεια.

             

               ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον δικό σας κυβερνήτη, τον Πλούτωνα, και μάλιστα δύο φορές μέσα στο μήνα Δεκέμβριο, δηλαδή στις 11/12 και στις 25/12. Αυτή η όψη θα φέρει ουσιαστικές συζητήσεις μέσα στη σχέση σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα. Προσπαθήστε λοιπόν να κατανοήσετε την άλλη πλευρά και να μην πείτε κουβέντες που μπορεί να πληγώσουν. Στις 19/12 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων και θα δημιουργήσει έντονη συναισθηματική φόρτιση. Εάν είστε δεσμευμένοι μπορεί να περάσετε μια κρίση με τον σύντροφο σας ή να έρθετε αντιμέτωποι με μια σκληρή αλήθεια η οποία ήταν καλά κρυμμένη. Στις 29/12 ο Δίας μπαίνει στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και από τώρα και για τους επόμενους μήνες ετοιμαστείτε να ζήσετε παθιασμένες ερωτικές στιγμές, είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε όχι.

 

 

               ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δεκέμβριος ξεκινάει με μια ολική Ηλιακή έκλειψη στις 4/12 στο δικό σας ζώδιο, η οποία μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στις 13/12 ο Άρης εγκαταλείπει τον Σκορπιό και μπαίνει στο δικό σας ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο κατά την οποία σας χαρακτηρίζει ο δυναμισμός, το θάρρος και η σεξουαλική ενέργεια.  Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 19/12 στο ζώδιο των Διδύμων και φέρνει ένα κλείσιμο κύκλου στη σχέση σας. Έχει έρθει μια στιγμή που καλείστε να ισορροπήσετε τα προσωπικά σας θέλω με τις ανάγκες του άλλου, αλλά αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, τότε δεν αποκλείεται να αποφασίσετε ότι πρέπει να ακολουθήσετε διαφορετικές πορείες. Προσπαθήστε να φερθείτε με ψυχραιμία και διπλωματία και να μην αφήσετε την έξαψη της στιγμής να σας παρασύρει.


               ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός μήνας για εσάς και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στο δικό σας ζώδιο. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα θα πραγματοποιηθεί δύο φορές μέσα στον μήνα στο δικό σας ζώδιο, στις 11/12, αλλά και αργότερα στις 25/12 με την Αφροδίτη πλέον σε ανάδρομη πορεία. Στις 13/12 ο Έρμης θα μπει και αυτός με τη σειρά του στο δικό σας ζώδιο και θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις λίγο πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα και θα μπορέσετε τώρα να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Η πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο θα ξεκινήσει στις 20/12 και για το επόμενο διάστημα θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους και δεν αποκλείεται μάλιστα να επανέλθουν άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν προκειμένου να τις αξιολογήσετε εκ νέου. 
 

 

                  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι φιλίες, οι κοινωνικές σας επαφές και οι παρέες σας μπαίνουν στο στόχαστρο αυτό τον μήνα και θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η ολική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 φέρνει κάποια ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιήσεις σε αυτούς τους τομείς και καλείστε να δείτε τώρα ποιοι είναι κοντά στο δικό σας τρόπο σκέψης και με ποιους μπορείτε να μοιραστείτε κοινά ενδιαφέροντα, απόψεις και ιδέες. Στις 19/12 η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων θα σας δημιουργήσει μια έντονη ανάγκη να βιώσετε μια παθιασμένη ερωτική ιστορία ή να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στο αντικείμενο του πόθου σας.  Η πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη από τις 20/12 μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με το παρελθόν, πρώην συντρόφους και συμπεριφορές που σας πλήγωσαν. 

               

                   ΙΧΘΥΕΣ

Η δυναμική σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 11/12 και αργότερα ξανά στις 25/12 με την Αφροδίτη πλέον σε ανάδρομη πορεία, θα φέρει ριζικές αλλαγές μέσα στις φιλίες, τις κοινωνικές συναναστροφές και τις παρέες σας. Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων στις 19/12 φέρνει εντάσεις μέσα στο σπίτι και την οικογένεια και δεν αποκλείεται να έρθετε σε ρήξη με τον σύντροφο ή με ένα κοντινό σας πρόσωπο. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινάει στις 20/12 θα σας κάνει να επαναξιολογήσετε τις κοινωνικές σας επαφές και να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις με φίλους και άτομα που βρίσκονται στον περίγυρο σας. Το τέλος του μήνα, αλλά και της χρονιάς, φέρνει ένα δώρο για εσάς, καθώς ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης θα κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα