ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/11 έως 28/11


 

                Ζώδια​ Κριός 

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν αισθήματα ευθύνης για την οικογένεια ή τον οικείο σύντροφό σας. Θα βρείτε μεγάλη ικανοποίηση δουλεύοντας στο σπίτι σας για να του δώσετε μια πιο άνετη ατμόσφαιρα. Αλλά ακόμη και ο καθαρισμός ή η οργάνωση θα έφερνε ικανοποίηση. Μπορείτε να βασιστείτε στην υπομονή, στην ισχυρή εργασιακή ηθική και στην προσοχή στη λεπτομέρεια. 

Τετάρτη έως Κυριακή η αυξημένη δύναμη και επιρροή φέρνουν θετικές αλλαγές και επιτυχία. Είναι δυνατή η πνευματική και προσωπική ανάπτυξη, ο πλούτος και η επαγγελματική εξέλιξη. Μια έντονη επιθυμία να μεταρρυθμίσετε κάτι στη ζωή σας θα συμπέσει με μια ευκαιρία να το κάνετε ακριβώς αυτό.                   Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα και Τρίτη θα έχετε μεγάλη δύναμη πειθούς και μπορείτε να επηρεάσετε άλλους ανθρώπους. Η βαθιά και έντονη σκέψη και οι επικοινωνίες κάνουν αυτή τη στιγμή μια καλή στιγμή για να φτάσετε στο βάθος των ανησυχητικών ζητημάτων. 

Τετάρτη έως Κυριακή, ένα βαθύ τυχερό σερί φέρνει μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχετε πράγματα σε μεγάλη κλίμακα. Το επιχειρηματικό πνεύμα και η ορμή σας μπορούν να οδηγήσουν σε εξέχουσα θέση και πλούτο. 
                   Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα και Τετάρτη μπορείτε να απολαύσετε μια ωραία ισορροπία μεταξύ εργασίας και σπιτιού. Η οικογένειά σας θα σας προσφέρει όλη τη συναισθηματική υποστήριξη και τροφή που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας στη δουλειά και να το κάνετε να φαίνεται εύκολο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια γιορτή στο σπίτι με την οικογένεια, όπως ένα πάρτι γενεθλίων. 

Από Πέμπτη έως Κυριακή μπορείτε να βασιστείτε στην πειθαρχία και την υπομονή για να εκπληρώσετε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε επιπλέον ευθύνη ή να ενεργήσετε ως μέντορας ή οδηγός. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος μεγάλης ικανοποίησης, με επιτεύγματα, αναγνώριση και προαγωγή.                 Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα και Τρίτη η Σελήνη στον Καρκίνο εστιάζει στην ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα νιώσετε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι από ότι συνήθως. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μιλήσετε για θέματα σχέσεων γιατί θα είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. 

Τετάρτη έως Κυριακή θα πρέπει να νιώσετε μια απίστευτα έντονη ανάγκη να κάνετε μεγάλες αλλαγές γύρω σας. Η έντονη ορμή και η φιλοδοξία σας σας κάνουν αποφασιστικούς και επίμονους. Τα πισωγυρίσματα ή οι προκλήσεις δεν θα σας αποθαρρύνουν. Αλλά αν ενεργείτε με αδίστακτο, ακραίο, αυτοδικαίωτο ή εμμονικό τρόπο, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε ισχυρές δυνάμεις που δρουν εναντίον σας. 


 


                   Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Τετάρτη θα πρέπει να νιώθετε στοργικοί και στοργικοί. Αυτή είναι λοιπόν μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους, εραστές και οικογένεια. Η αυξημένη προσωπική γοητεία και ομορφιά φέρνουν κοινωνική δημοτικότητα και επιτυχία αν βγαίνουν ραντεβού. 

Πέμπτη έως Κυριακή οι σκέψεις σας είναι σε αρμονία με τις προθέσεις σας να κάνετε τις ιδέες να ρέουν εύκολα σε λέξεις και να κάνετε τις συζητήσεις ευχάριστες και γόνιμες. Επειδή μπορείτε να εκφραστείτε τόσο καθαρά και ομαλά, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής, στην επιχείρηση ή στη δουλειά ή σε προσωπικές σχέσεις.                    Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει μια αίσθηση εσωτερικής ισορροπίας και επίσης μια αίσθηση αρμονίας και ικανοποίησης με τη ζωή. Ενώ οι γύρω σας μπορεί να είναι ζεστοί και ενοχλημένοι, είστε πολύ ψύχραιμοι για να επηρεαστείτε από οποιοδήποτε δράμα. 

Το Σάββατο και η Κυριακή θα είναι τόσο πολυάσχολη και ταραχώδης περίοδος που μπορεί να γίνει δύσκολο να κατανοήσετε τα πάντα. Η υπερφόρτωση πληροφοριών μπορεί να οδηγήσει σε ανακατεμένη σκέψη, επομένως μπορεί να δυσκολεύεστε να εκφραστείτε καθαρά. 


 


                   Ζώδια​ Ζυγός

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν συναισθηματική ωριμότητα και σταθερότητα στην αρχή του εβδομαδιαίου ωροσκοπίου του Ζυγού σας. Οι άνθρωποι μπορεί να στραφούν σε εσάς για παρηγοριά και συμβουλές, ειδικά αν περνάτε κάποια κρίση. Η οικογένεια είναι σημαντική για εσάς τώρα και μπορεί να ανακαλύψετε ότι θυμάστε πράγματα από την παιδική σας ηλικία που σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε ζητήματα σχέσεων τώρα. 

Από Τετάρτη έως Κυριακή προκύπτουν ευκαιρίες για να μεταμορφώσετε θετικά τη ζωή σας, το περιβάλλον σας και τις ζωές άλλων ανθρώπων. Οι μεταβάσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν περισσότερη δύναμη, επιρροή, πλούτο και δύναμη.                    Ζώδια​ Σκορπιός 

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν αγάπη, τρυφερότητα, αρμονία και φιλία στην αρχή του εβδομαδιαίου ωροσκοπίου του Σκορπιού. Η αγαπημένη και δεκτική σας διάθεση θα σας κάνει δημοφιλή και μπορείτε εύκολα να κάνετε νέους φίλους. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού, επειδή η γοητεία και η ομορφιά σας θα προσελκύσουν γνήσια, ειλικρινή αγάπη. 

Η Τετάρτη έως την Κυριακή φέρνει μια έκρηξη ανάπτυξης που σας βοηθά να ξεκινήσετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση του πλούτου ή θα μπορούσατε να βοηθήσετε ένα άλλο άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων. Είναι επίσης πιθανό η ζωή σας να μεταμορφωθεί από ένα άτομο δύναμης και επιρροής. 


 


                     Ζώδια​ Τοξότης

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν συναρπαστικές προσωπικές συναντήσεις και συναρπαστικά γεγονότα στην αρχή του εβδομαδιαίου ωροσκοπίου του Τοξότη σας. Θα νιώσετε πιο ανοιχτοί σε αλλαγές στη ζωή σας και μπορεί να τις αναζητήσετε ενεργά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο στην οικιακή ρουτίνα ή την προσωπική σας ζωή. 

Από Τετάρτη έως Κυριακή, η ισορροπημένη σκέψη και οι εύκολες επικοινωνίες καθιστούν αυτή την περίοδο εξαιρετική για επαγγελματικές συμφωνίες, σπουδές, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας χάρες και αυτοπροβολή. Θα είναι πιο εύκολο για εσάς να κατανοήσετε τα πράγματα, να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες των στόχων σας και πώς να τους πετύχετε.                  Ζώδια​ Αιγόκερως

Δευτέρα και Τρίτη οι συναισθηματικές στάσεις, συμπεριφορές και αντιδράσεις σας θα εμφανιστούν πιο έντονα στη ζωή σας για την αρχή του εβδομαδιαίου ωροσκοπίου σας για τον Αιγόκερω. Οι αναμνήσεις σας, τα μητρικά σας ένστικτα και η ανάγκη σας για φροντίδα και ασφάλεια θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή στη ζωή σας.

Η Τετάρτη έως την Κυριακή φέρνει τη δυνατότητα για ένα νέο ειδύλλιο ή περισσότερη συμπόνια και πνευματικό δέσιμο σε μια υπάρχουσα σχέση. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αφεθείτε σε ένα δημιουργικό χόμπι ή να χαλαρώσετε με μια ταινία ή την αγαπημένη σας μουσική. 


 


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Δευτέρα και Τρίτη η συναίσθησή σας, η διαισθητική σας πλευρά είναι ισορροπημένη με τις ορθολογικές διαδικασίες σκέψης σας για την αρχή του εβδομαδιαίου ωροσκοπίου του Υδροχόου σας. Αυτό δίνει οξυδερκείς αντιληπτικές δεξιότητες, ώστε να μπορείτε να διαβάζετε τους άλλους πιο εύκολα και να αξιολογείτε γρήγορα οποιαδήποτε κατάσταση. Θα είστε σε επαφή με τα δικά σας συναισθήματα για να δώσετε ορθή κρίση και δεξιότητες λήψης αποφάσεων. 

Η Τετάρτη έως την Κυριακή φέρνει επιτυχία μέσω θετικών αλλαγών. Οι ισχυρές δυνάμεις που εργάζονται στα παρασκήνια μπορούν να οδηγήσουν σε πνευματική και προσωπική ανάπτυξη, δημιουργία πλούτου και επαγγελματική πρόοδο. Οι επενδύσεις σας μπορεί να ωριμάζουν ή να βιώνουν μια έκρηξη ανάπτυξης.                      Ζώδια​ Ιχθείς 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει πνευματικές γνώσεις για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε βαθύτερη γνώση για οποιοδήποτε θέμα αυτό το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο Ιχθύων. Θα καταλάβετε πραγματικά ιδέες που πριν είχατε αντιληφθεί μόνο επιφανειακά. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να μελετήσετε κρυφά και μυστικά πράγματα όπως η αστρολογία και η ψυχολογία. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν αυξημένη πνευματική δραστηριότητα με έμφαση στις αλληλεπιδράσεις σας με άλλα άτομα. Αλλά η σκέψη σας μπορεί να μην είναι σε ισορροπία με τους στόχους και το εγώ σας. Θα μπορούσαν να προκύψουν σύγκρουση και λογομαχίες εάν πιέσετε πολύ σκληρά επειδή είναι πιθανό να μιλήσετε χωρίς σκέψη και να προκαλέσετε αντίθεση. Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα