ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15/11 έως 21/11


 

                        Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα και Τρίτη η Σελήνη στον Κριό εστιάζει στην ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα νιώσετε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι από ότι συνήθως. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μιλήσετε για θέματα σχέσεων γιατί θα είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας.

Η Τετάρτη έως την Κυριακή φέρνει επιπλέον προσωπική ελευθερία για να απολαύσετε περισσότερη κοινωνικοποίηση. Μια θετική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή μπορεί να οδηγήσει σε έρωτα με την πρώτη ματιά και σε ένα νέο συναρπαστικό ειδύλλιο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πειραματιστείτε με ένα νέο χτένισμα, ρούχα και αξεσουάρ.                      Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Πέμπτη μια μαγευτική γοητεία θα μπορούσε εύκολα να σας κάνει το κέντρο της προσοχής. Ένα ομαλό και μη απειλητικό στυλ επικοινωνίας καθιστά εύκολο να πείσεις τους άλλους και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις χάρες. 

Παρασκευή έως Κυριακή, η έκλειψη Σελήνης του Ταύρου κάνει τις συναισθηματικές σας στάσεις, συμπεριφορές και αντιδράσεις πιο εμφανείς στη ζωή σας. Οι αναμνήσεις σας, τα μητρικά σας ένστικτα και η ανάγκη σας για φροντίδα και ασφάλεια θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή στη ζωή σας. 


 


                         Ζώδια​ Δίδυμοι 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει ευαισθησία, διαίσθηση, δημιουργικότητα και φαντασία. Οι σκέψεις και οι επικοινωνίες σας στρέφονται σε πνευματικά θέματα, μυστήρια, αποκρυφισμό και μυστικά. Πολύτιμες γνώσεις μπορούν να αποκτηθούν μέσω του διαλογισμού, των ονείρων και της ψυχικής αντίληψης. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτές τις ιδέες με συμπονετικά, υποστηρικτικά και ανιδιοτελή λόγια. 

Το Σάββατο και την Κυριακή θα νιώσετε τα πράγματα σε ένα βαθύτερο επίπεδο και θα συνδεθείτε με πιο ουσιαστικούς τρόπους με άλλους ανθρώπους. Θα αγαπήσετε πιο βαθιά και μπορεί ακόμη και να βιώσετε εντελώς νέα συναισθήματα. Οι οικογενειακοί δεσμοί θα πρέπει να ενισχυθούν και τα αόρατα νήματα των οικογενειακών δεσμών μπορεί να σας φέρουν κοντά στο σπίτι.                          Ζώδια​ Καρκίνος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας γιατί θα γίνουν γρήγορα και σχετικά ομαλά. Η επιπλέον πρωτοβουλία, η έμπνευση και το κίνητρο είναι ιδανικά για να ξεκινήσετε δύσκολες εργασίες ή πράγματα που έχετε αναβάλει. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν πνευματικές γνώσεις για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε βαθύτερη γνώση οποιουδήποτε θέματος. Θα καταλάβετε πραγματικά ιδέες που πριν είχατε αντιληφθεί μόνο επιφανειακά. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να μελετήσετε κρυφά και μυστικά πράγματα όπως η αστρολογία και η ψυχολογία. 
                           Ζώδια​ Λέων 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει ένταση, αντοχή και πάθος. Περισσότερη δύναμη και επιρροή θα τονώσει το εγώ και τα επίπεδα αυτοπεποίθησής σας. Οι άνθρωποι θα έλκονται από την ισχυρή παρουσία και το χάρισμά σας και δεν υπάρχει κακό κάρμα για να το εκμεταλλευτείτε αυτό γιατί σημαντικοί και ισχυροί άνθρωποι θα θέλουν πραγματικά να συνεργαστούν μαζί σας για καταστάσεις που κερδίζουν. 

Πέμπτη έως Κυριακή θα πρέπει να νιώθετε πολύ στοργικοί και είναι πιθανό ένα συναρπαστικό νέο ειδύλλιο. Εάν έχετε ήδη έναν σύντροφο, τότε θα αναζητάτε ένα διαφορετικό είδος ευχαρίστησης.                         Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει ευκαιρίες να αυξήσετε την προσωπική σας δύναμη και εξουσία. Αυτό θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας βοηθήσει να αναμορφώσετε τη ζωή σας. Θα νιώσετε περισσότερο ώθηση για να προχωρήσετε και να πετύχετε τους στόχους σας. 

Το Σάββατο και την Κυριακή θα πρέπει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι, περιποιητικοί, συμπονετικοί, ρομαντικοί, ευφάνταστοι και δημιουργικοί. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων και θα πρέπει να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, ειδικά για θέματα σχέσεων. 


 


                        Ζώδια​ Ζυγός

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει θετική αλλαγή και ενθουσιασμό που ωραιοποιεί τη ζωή σας. Θέλετε να βρείτε νέες και ενδιαφέρουσες περιπέτειες, δουλειά και σχέσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ακολουθήσετε τις παθιασμένες επιθυμίες σας και να ενεργήσετε σύμφωνα με το ένστικτό σας. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν βαθιά και έντονη σκέψη και συζητήσεις. Η διεισδυτική και διεισδυτική φύση του μυαλού σας μπορεί να αποκαλύψει μυστικά και πλοκές. Η ισχυρή διάνοιά σας σε συνδυασμό με μια ισχυρή διαίσθηση σας κάνει πολύ πειστικούς όταν μιλάτε με άλλους.                          Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει τέτοια μαγνητική έλξη που μπορείτε να ασκήσετε μεγάλη επιρροή σε άλλους ανθρώπους χωρίς καν να προσπαθήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αυξημένη δύναμη για να ωθήσετε τον εαυτό σας σε μεγάλα επιτεύγματα. Αυτό βοηθείται από την τεράστια ορμή και αποφασιστικότητα, που τροφοδοτούνται από μια βαθιά επιθυμία να φτιάξετε κάτι από τον εαυτό σας. 

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει μια παρόρμηση να δοκιμάσετε κάτι νέο και θα πρέπει να έχετε περισσότερη ελευθερία να βγείτε έξω. Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την κοινωνική σας ζωή, την ερωτική σας ζωή και πιθανώς τα οικονομικά σας. 


 


                            Ζώδια​ Τοξότης

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει δυνατά ένστικτα και έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία. Θα θέλετε να πάτε προς τη δική σας κατεύθυνση χωρίς περιορισμούς. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παλέψετε για αυτό που σας αρέσει και να προωθήσετε νέα ή συνηθισμένα έργα. 

Σάββατο και Κυριακή θα έχετε μεγάλη δύναμη πειθούς και μπορείτε να επηρεάσετε άλλους ανθρώπους. Η βαθιά και έντονη σκέψη και οι επικοινωνίες κάνουν αυτή τη στιγμή μια καλή στιγμή για να φτάσετε στο βάθος των ανησυχητικών ζητημάτων.                             Ζώδια​ Αιγόκερως

Από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι μια διεγερτική περίοδος για την κοινωνική σας ζωή, την ερωτική σας ζωή και τη δημιουργικότητά σας. Μια πιο ανοιχτόμυαλη και προοδευτική προοπτική σας κάνει να βολεύεστε μεταξύ άλλων σε μια κοινωνική κατάσταση. 

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι ιδανικά για να ζητήσετε χάρες και να μιλήσετε στους ανθρώπους για πράγματα. Η ισχυρή διανόηση και η επιρροή σας στους άλλους θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε εργασίες πωλήσεων, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή διαπραγματεύσεις ευνοϊκών συμφωνιών σε επιχειρήσεις ή μεγάλες αγορές όπως σπίτια και αυτοκίνητα. 


 


                            Ζώδια​ Υδροχόος

Δευτέρα και Τρίτη πιθανότατα θα νιώθετε σίγουροι, περήφανοι, τυχεροί και αισιόδοξοι. Η καλή τύχη και η επιτυχία είναι πιθανές, αλλά η υπερβολική αυτοπεποίθηση και η υπερβολή θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απώλεια και αμηχανία. Αυτή είναι η στιγμή για σεβασμό, μετριοπάθεια και αυτοπειθαρχία. 

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει διασκέδαση και ενθουσιασμό στην κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Θα εκφράζετε τη στοργική σας φύση με ένα ταλέντο που μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως ένα μοναδικό στυλ μόδας. Οι οθόνες σας θα προσελκύσουν εξίσου ενδιαφέροντες και πρόθυμους ανθρώπους, πρόθυμους να ρισκάρουν και να δουν πού θα πάει.                           Ζώδια​ Ιχθείς 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει την ικανότητα να ασκείς μεγάλη δύναμη και επιρροή στους άλλους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την επίτευξη των στόχων σας και πολλά άτομα θα μπορούσαν να επηρεαστούν θετικά.  Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αποκαλύψετε μυστικά, να ερευνήσετε και να αποκτήσετε μια εις βάθος κατανόηση μυστηριωδών ή απόκρυφων θεμάτων.

Το Σάββατο και την Κυριακή η αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία σάς επιτρέπει να κάνετε πιο εύκολα στενούς συναισθηματικούς δεσμούς με άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε αναπολώντας το παρελθόν με μέλη της οικογένειας. Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα