ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25/10 έως 31/10


 

                   Ζώδια​ Κριός 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, μια χαλαρή και γαλήνια ατμόσφαιρα κάνει αυτή τη στιγμή μια εξαιρετική στιγμή για να διασκεδάσετε αλλά και να εξομαλύνετε τυχόν δυσκολίες στις σχέσεις σας. Όταν συναναστρέφεστε, θα μπορούσατε κάλλιστα να είστε το κέντρο της προσοχής και ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας. Οποιαδήποτε νέα προσωπική ή επαγγελματική συνεργασία πιθανότατα θα είναι ευχάριστη και αμοιβαία επωφελής. 

Το Σάββατο και την Κυριακή μπορείτε να αντλήσετε υπομονή και συναισθηματική δύναμη για να χειριστείτε ευαίσθητα ή δύσκολα ζητήματα σχέσεων. Μπορείτε να βασιστείτε σε ισχυρά ένστικτα και κοινή λογική για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις σας.


 
                  Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα και Τρίτη το μυαλό σας είναι πιθανό να γίνει εξαιρετικά ενεργό με τόσες πολλές νέες και διαφορετικές ιδέες. Η παράκαμψη από το ένα πράγμα στο άλλο τόσο γρήγορα μπορεί να κάνει δύσκολο να θυμάστε πράγματα. Το νευρικό άγχος είναι πιθανό αν είστε απασχολημένοι και αισθάνεστε βιαστικοί. Προσπαθήστε, λοιπόν, να μειώσετε την ταχύτητά σας εάν πρέπει να συγκεντρωθείτε σε σημαντικά θέματα. 

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει ένταση στην ερωτική σας ζωή. Οι σχέσεις γίνονται πιο σοβαρές και μάλιστα ζωτικής σημασίας για την ευημερία σας. Ένα πιο ισχυρό επίπεδο έλξης, τόσο συναισθηματικό όσο και σεξουαλικό, καθιστά αυτήν την εξαιρετική περίοδο για γνωριμίες. Η άμεση έλξη, οι καρμικές σχέσεις και η πτώση με τα μούτρα είναι όλα πιθανά. 
                   Ζώδια​ Δίδυμοι 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη η συναίσθησή σας, η διαισθητική πλευρά είναι ισορροπημένη με τις ορθολογικές διαδικασίες σκέψης σας για να δώσετε οξείς αντιληπτικές δεξιότητες. Μπορείτε να διαβάσετε άλλους εύκολα και γρήγορα να αξιολογήσετε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα είστε σε επαφή με τα δικά σας συναισθήματα για να δώσετε ορθή κρίση και δεξιότητες λήψης αποφάσεων. 

Πέμπτη έως Κυριακή, μια αυξημένη ανάγκη για αγάπη και στοργή θα μπορούσε να σας κάνει να βιώνετε τη συντροφικότητα σε ένα βαθύτερο, πιο έντονο επίπεδο. Θα έχετε μεγαλύτερη δύναμη για να προσελκύσετε φίλους και εραστές. Μπορείτε να έχετε μια μαγνητική ελκυστικότητα που τραβάει τους ανθρώπους σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο που μπορεί να οδηγήσει σε έντονες σεξουαλικές εμπειρίες.                      Ζώδια​ Καρκίνος

Από Δευτέρα έως Τετάρτη η ανάπτυξη και η καλή τύχη έρχονται μέσω της κοινωνικής επαφής και ιδιαίτερα των στενών σχέσεων ένας προς έναν. Θα κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση όταν συναντάτε νέα άτομα. Μπορείτε να αυξήσετε τον υλικό σας πλούτο μέσω επενδύσεων, επιχειρηματικών συνεργασιών, κερδοσκοπίας, εκπαίδευσης και εμπορίου. Κάποιος θα μπορούσε να σας προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία.

Πέμπτη έως Κυριακή θα πρέπει να γίνετε πιο παθιασμένοι με την αγάπη και τα πράγματα που αγαπάτε. Είτε πρόκειται για ένα άλλο άτομο, ένα χόμπι ή οτιδήποτε άλλο, θα εμπλακείτε πιο βαθιά σε ό,τι αγαπάτε. Θα πρέπει να απολαμβάνετε αυξημένη δημοτικότητα λόγω του έντονου επιπέδου υποσυνείδητης έλξης που νιώθουν οι άλλοι. 


 


                      Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει καλό κέφι, αισιοδοξία και άφθονη αγάπη. Οι άλλοι θα σας βρίσκουν πιο ελκυστικούς καθώς χαλαρώνετε και εκφράζετε την πιο στοργική και φιλόξενη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού αλλά και για να διορθώσετε τυχόν αγχωτικές σχέσεις. 

Σάββατο και Κυριακή μπορεί να αντιμετωπίσετε μια δοκιμασία ή μια πρόκληση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε άγχος και ανησυχία. Μάλλον θα είναι αρκετά δύσκολο να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο και να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορεί να αισθάνεστε περιορισμένοι ή βαρημένοι από ορισμένα καθήκοντα και ευθύνες. Αυτό είναι ένα τεστ του χαρακτήρα σας.


 
                    Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει το θάρρος και την πρωτοβουλία να κάνετε την πρώτη κίνηση και να πρωτοστατήσετε. Θα ξέρετε διαισθητικά τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε, ειδικά στις σχέσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε από κάποιον να βγείτε ραντεβού και να ενεργήσετε σύμφωνα με το ένστικτό σας. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει ένταση και πάθος για σχέσεις και εκείνα τα πράγματα που σας φέρνουν χαρά και ικανοποίηση. Θα πρέπει να αισθάνεστε πιο βαθιά για τα αγαπημένα σας πρόσωπα γενικά αλλά κυρίως τον σύντροφό σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για στενές σχέσεις λόγω της αυξημένης επιθυμίας σας για αγάπη και στοργή.


 


                    Ζώδια​ Ζυγός

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν ενθουσιασμό και αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα και στις αλληλεπιδράσεις σας που μπορεί να προκαλέσουν αναστατώσεις και νευρική ένταση. Απροσδόκητα νέα μπορεί να σας αναγκάσουν να αλλάξετε σχέδια. Ο κανονικός ρυθμός της ζωής αυξάνεται και μπορεί να έχετε μια ανησυχητική αίσθηση ότι πρέπει πάντα να προλαβαίνετε. 

Η Τετάρτη έως την Κυριακή είναι εξαιρετική για πάρτι και έρωτα. Θα πρέπει να αισθάνεστε ζεστοί, χαρούμενοι, κοινωνικοί και γενναιόδωροι. Η καλή τύχη μπορεί να έρθει με τη μορφή δώρων, χρημάτων ή φιλοφρονήσεων. Η αυξημένη δημοτικότητα, το χάρισμα και η γοητεία κάνουν αυτή τη στιγμή μια καλή στιγμή για ραντεβού.                     Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα και Τρίτη, οι όποιες εντάσεις στη σχέση σιγοβράζουν είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια. Ίσως κάποιου είδους ενόχληση θα συνεχίσει να σας ενοχλεί μέχρι να αναγκαστείτε να κάνετε κάτι για αυτό. Θα μπορούσε να προέρχεται από έναν κυκλοθυμικό ή παράλογο σύντροφο, μέλος της οικογένειας ή στενό φίλο. 

Η συντροφιά από Τετάρτη έως Κυριακή γίνεται πιο σημαντική καθώς αισθάνεστε λαχτάρα να μοιραστείτε την αγάπη με κάποιον ξεχωριστό. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να γίνεις εμμονή με κάποιον και να μην μπορείς να τον βγάλεις από το μυαλό σου. 


 


                   Ζώδια​ Τοξότης

Από Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει αγάπη, χρήματα, αρμονία και ευτυχία χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσετε, να παλέψετε ή να εργαστείτε σκληρά. Αυτή είναι μια στιγμή για να απολαύσετε τα οφέλη του καλού κάρμα που προέκυψε από τις προηγούμενες καλές σας πράξεις και τη σκληρή δουλειά σας. 

Σάββατο και Κυριακή πρέπει να νιώθετε δυνατοί, σέξι και γενναίοι. Μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία και να ενεργήσετε με πάθος όταν τα συναισθήματά σας διεγείρονται. Τα γρήγορα ένστικτα και το μαχητικό σας πνεύμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή να υπερασπιστείτε το σπίτι και την οικογένειά σας.                     Ζώδια​ Αιγόκερως

Από Δευτέρα έως Τετάρτη θα πρέπει να είστε πιο ευαίσθητοι στα δικά σας συναισθήματα και στα συναισθήματα των άλλων. Τα αυξημένα συναισθήματα και η διαίσθηση εμπλουτίζουν τις οικείες σας σχέσεις και προσελκύουν νέα άτομα, ειδικά γυναίκες ή ευαίσθητους, φροντισμένους άνδρες. Θα εκτιμήσουν πώς μοιράζεστε τα συναισθήματά σας και θα νοιάζονται πραγματικά για τα συναισθήματά τους και τη γενική ευημερία τους. 

Πέμπτη έως Κυριακή βαθαίνει τα συναισθήματα αγάπης σας σε έντονο επίπεδο. Δεν θα αφήσετε κανένα λιθαράκι για να ανακαλύψετε τα αληθινά συναισθήματα του συντρόφου σας ή του πιθανού συντρόφου σας, ίσως ακόμη και τα δικά σας αληθινά συναισθήματα. 


 


                    Ζώδια​ Υδροχόος 

Από Δευτέρα έως Τετάρτη, η αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία σάς επιτρέπει να κάνετε πιο εύκολα στενούς συναισθηματικούς δεσμούς με άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε αναπολώντας το παρελθόν με μέλη της οικογένειας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας μέσω γραπτών ή προφορικών λέξεων. 

Πέμπτη έως Κυριακή είναι μια καλή περίοδος για χαλάρωση, δημιουργικότητα, επικοινωνία και πνευματικές αναζητήσεις. Τα λόγια σας γίνονται καταπραϋντικά και μπορούν πραγματικά να είναι θεραπευτικά για τους άλλους. Όλες οι αισθήσεις σας γίνονται οξείες, επιτρέποντάς σας να συλλέξετε πολλές επιπλέον πληροφορίες μέσω της διαίσθησής σας.                       Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Τετάρτη είναι μια καλή στιγμή για να συναντήσετε παλιούς φίλους ή να περάσετε χρόνο με την οικογένεια. Όλες οι υπάρχουσες σχέσεις, ειδικά αυτές με τις γυναίκες, θα είναι ζεστές και θα απολαμβάνουν συναισθηματική ανάπτυξη. Το να κάνεις νέους φίλους είναι εύκολο λόγω της προθυμίας σου να μοιραστείς τα συναισθήματά σου. 

Από Πέμπτη έως Κυριακή μπορείτε να βασιστείτε σε αυξημένη δημοτικότητα και σεξουαλική απήχηση. Αυτή είναι λοιπόν μια εξαιρετική στιγμή για να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή. Μια υπάρχουσα σχέση θα μπορούσε να υποστεί μια θετική μεταμόρφωση με μεγαλύτερο πάθος και δέσμευση. Μια νέα σχέση θα ήταν πράγματι πολύ έντονη και μπορεί να περιλαμβάνει μια σχέση ή κάποια άλλη επιπλοκή. 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα