ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ         

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18/10 έως 24/10


 

                       Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε οτιδήποτε απαιτεί ενέργεια, πρωτοβουλία και θάρρος. Η σωματική δύναμη αυξάνεται, όπως και το ένστικτό σας για το πώς και πότε να ξεκινήσετε κάτι. Έχετε την αυτοπεποίθηση για να επιτύχετε σημαντική επιτυχία. Μπορεί να είναι σε κάθε τομέα της ζωής από την καριέρα μέχρι τις σχέσεις, αλλά κυρίως οτιδήποτε έχει φυσική φύση. 

Το Σάββατο και την Κυριακή θα πρέπει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι, γοητευτικοί, συμπονετικοί, ρομαντικοί, ευφάνταστοι και δημιουργικοί. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων και θα πρέπει να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, ειδικά σε θέματα σχέσεων. Μια πολύ ιδεαλιστική και πνευματική σχέση φιλίας ή αγάπης θα μπορούσε να ξεκινήσει τώρα. 



                       Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Πέμπτη οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις γίνονται πιο έντονες και συναισθηματικές. Αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε τον εαυτό σας και τους άλλους σε βαθύτερο επίπεδο. Το μυαλό σας και η κρίση σας θα τείνουν να είναι αμερόληπτα. Διαισθητικά θα νιώσετε τη διάθεση ομάδων φίλων και του κοινού. Επιχειρηματικά και επαγγελματικά θέματα που αφορούν το κοινό θα είναι επιτυχημένα. 

Από Παρασκευή έως Κυριακή θα πρέπει να νιώθετε δυνατοί, σέξι και γενναίοι. Μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία και να ενεργήσετε με πάθος όταν διεγείρονται τα συναισθήματά σας. Τα γρήγορα ένστικτά σας και η αγωνιστικότητα σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή να υπερασπιστείτε το σπίτι και την οικογένειά σας. 



                         Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει μια έντονη επιθυμία να ανταγωνιστείτε για να κερδίσετε. Σχεδόν κάθε ενέργεια που ξεκινάτε τώρα θα αποδειχθεί επιτυχής. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφασιστικές ενέργειες, λήψη σημαντικών αποφάσεων, ανάληψη ηγεσίας και αύξηση του πλούτου σας. Μπορείτε να βασίζεστε στο θάρρος και την καλή κρίση για να εκμεταλλευτείτε οποιεσδήποτε ευκαιρίες για προσωπική, υλική ή πνευματική ανάπτυξη. 

Σάββατο και Κυριακή μπορεί να αισθανθείτε ανασφάλεια για τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Είναι πιθανό ότι θα νιώσετε ότι οι άλλοι σας κοιτούν περίεργα ή πιστεύουν ότι είστε περίεργοι με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι τυχόν τέτοιες εντυπώσεις είναι παραμορφωμένες και δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα. 



                        Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα και Τρίτη μπορεί να αισθανθείτε μια συσσώρευση πίεσης σε έντονο επίπεδο που οδηγεί σε νευρωτική, εμμονική ή καταστροφική συμπεριφορά. Ένα γεγονός ή άτομο μπορεί να προκαλέσει ένα σημείο ανατροπής προσπαθώντας να αφαιρέσει την προσωπική σας δύναμη. 

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει αλλαγή και ενθουσιασμό στη ζωή σας χωρίς να προκαλέσετε αναστάτωση και χάος. Μπορεί να αισθανθείτε μια ανατροπή ή μια αίσθηση προσμονής ότι κάτι καλό πρόκειται να συμβεί. Πιθανές συναντήσεις είναι πιθανές και θα έλκεστε από ασυνήθιστους τύπους ανθρώπων. 


 


                           Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι δείκτης καλής τύχης και επιτυχίας. Αλλά κάθε καλή τύχη προέρχεται από την ισχυρή πίστη στον εαυτό σας, την ισχυρή ηθική εργασίας και τις καλές, τίμιες προθέσεις σας. Η νίκη είναι δυνατή σε κάθε ανταγωνιστικό εγχείρημα, όπως ο αθλητισμός, οι επιχειρήσεις και η πολιτική. Θα πρέπει να είστε αρκετά τολμηροί και σίγουροι για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε κάτι νέο ή δύσκολο.

Σάββατο και Κυριακή, οι συναισθηματικές σας συμπεριφορές, συμπεριφορές και αντιδράσεις θα φανούν πιο εμφανείς στη ζωή σας. Οι αναμνήσεις σας, τα μητρικά σας ένστικτα και η ανάγκη σας για φροντίδα και ασφάλεια θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή στη ζωή σας. 



                      Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Τετάρτη είναι η κατάλληλη στιγμή να πείτε σε κάποιον που τον αγαπάτε ή να του ζητήσετε να βγει ραντεβού. Είστε σε επαφή με αυτό που αγαπάτε σε έναν άνθρωπο και μπορείτε να το εκφράσετε πιο εύκολα από άλλες φορές. Θα μπορούσατε επίσης να λάβετε την αγάπη ή την εκτίμηση κάποιου άλλου. 

Από Πέμπτη έως Κυριακή ιδέες που προκαλούν σκέψη και μια αίσθηση χιούμορ κάνουν μια καλή στιγμή για συναναστροφή. Θα μπορούσατε να κάνετε νέους φίλους που είναι νεότεροι, συναρπαστικοί ή με διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας. Όλες οι αισθήσεις σας θα ενισχυθούν, κάτι που σας επιτρέπει να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. 


 


                         Ζώδια​ Ζυγός

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει δύναμη, κουράγιο και πάθος. Αυτή είναι η ιδανική εβδομάδα για να αντιμετωπίσετε δύσκολες εργασίες γιατί υπάρχουν εξαιρετικές πιθανότητες επιτυχίας. Η καλή τύχη που βιώνετε αυτήν την εβδομάδα προέρχεται από την αυξημένη αισιοδοξία, τα έντονα ένστικτα, την πρωτοβουλία και την προθυμία να αναλάβετε ρίσκα.

Το Σάββατο και η Κυριακή η αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία σας επιτρέπει να κάνετε πιο εύκολα στενές συναισθηματικές προσκολλήσεις σε άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο για να απολαύσετε αναπολώντας το παρελθόν με τα μέλη της οικογένειας. 



                        Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Πέμπτη, οι ενισχυμένες επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητες καθιστούν αυτήν την εξαιρετική περίοδο για να κάνετε νέους φίλους και για γνωριμίες. Δείξτε την εκτίμησή σας για κάποιον μέσω ενός δώρου ή κάποιας άλλης επίδειξης αγάπης. Θα μπορούσατε να λάβετε ένα κομπλιμέντο, επιστολή, πρόσκληση, δώρο ή ακόμα και κάποια χρήματα. Κάθε καλλιτεχνική και δημιουργική δεξιότητα πρέπει να ενισχυθεί. 

Παρασκευή έως Κυριακή είναι καλό για κοινωνικές συναναστροφές γιατί πρέπει να έχετε διάθεση για συνομιλία. Δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε τι να πείτε επειδή είστε σε αρμονία με τα συναισθήματά σας και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. 


 


                        Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Παρασκευή δίνει δύναμη, γενναιότητα, καλή τύχη και γενναιοδωρία. Ενώ οι άλλοι χρονοτριβούν και δικαιολογούνται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρωτοβουλία σας για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε εργασία με ενέργεια, ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Μπορείτε να είστε ανταγωνιστικοί και διεκδικητικοί διατηρώντας παράλληλα την αρμονία. 

Σάββατο και Κυριακή πιθανότατα θα νιώθετε ρομαντικοί και ιδεαλιστές για την αγάπη. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει ανισορροπία μεταξύ της προσφοράς και της λήψης αγάπης και στοργής. Εάν είστε ντροπαλοί ή ανασφαλείς, θα είστε επιρρεπείς σε σχέσεις με άτομα που έχουν ανάγκη, ή με άτομα που φαίνονται τέλεια αλλά στη συνέχεια αποδεικνύονται απογοητευτικά. 



                        Ζώδια​ Αιγόκερως

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει μια παρόρμηση να δοκιμάσετε κάτι νέο και θα πρέπει να έχετε περισσότερη ελευθερία για να βγείτε έξω. Αυτή είναι μια συναρπαστική περίοδος για την κοινωνική σας ζωή, την ερωτική ζωή και πιθανώς τα οικονομικά σας. Ένας ηλεκτρικός ή αλλόκοτος τύπος ελκυστικότητας είναι καλός οιωνός για γνωριμίες. Κάποιος νέος που θα μπει στη ζωή σας θα ήταν πιθανότατα πολύ διαφορετικός, διεγερτικός και ανοιχτόμυαλος. 

Σάββατο και Κυριακή τα όνειρα και η φαντασία σας θα είναι πιο ζωντανά και δημιουργικά. Αυτό είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο για διαλογισμό και άλλες πνευματικές δραστηριότητες γιατί θα απολαύσετε ένα επίπεδο πνευματικής προστασίας. Μια μυστικιστική γοητεία και έντονη ελκυστικότητα θα έχουν ευνοϊκό αντίκτυπο στις σχέσεις σας. 


 


                           Ζώδια​ Υδροχόος 

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι μια καλή στιγμή για να ενεργοποιηθείς και να πάρεις κάποιες ευκαιρίες. Ο αυξημένος ενθουσιασμός και το θάρρος σας επιτρέπουν να πετύχετε περισσότερα από ό, τι συνήθως. Σχεδόν οτιδήποτε εφαρμόζετε μόνοι σας φαίνεται να ρέει και να συμβαίνει με φαινομενικά μικρή προσπάθεια. Η πρόσθετη πρωτοβουλία και η υπέροχη αίσθηση του χρονισμού καθιστούν την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν μια αυξημένη ανάγκη για αγάπη και στοργή. Ωστόσο, η ένταση της σχέσης είναι πιθανή, ειδικά εάν υπάρχει μια ανισορροπία που περιλαμβάνει συναισθηματική υποστήριξη και αγάπη. το ποσό της αγάπης που λαμβάνεται δεν είναι το ίδιο με το ποσό που δόθηκε. Τέτοια ζητήματα σχέσεων μπορεί να είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα με συνεχή συσσώρευση και στη συνέχεια απελευθέρωση έντασης. 



                            Ζώδια​ Ιχθείς 

Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα πρέπει να αισθάνεστε σίγουροι, φιλικοί και κοινωνικοί. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για τις στενές σχέσεις σας και για να απολαύσετε τη ζωή, αλλά η δουλειά μπορεί να είναι περισσότερο πρόβλημα, εκτός αν σας αρέσει πραγματικά η δουλειά σας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κάνετε μια ισχυρή πρώτη εντύπωση και για αυτοπροβολή. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει το θάρρος και την πρωτοβουλία να κάνετε την πρώτη κίνηση και να αναλάβετε το προβάδισμα. Διαισθητικά θα γνωρίζετε τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε, ειδικά στις σχέσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε από κάποιον ένα ραντεβού και να ενεργήσετε με βάση το ένστικτό σας.


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα