ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11/10 έως 17/10


 


                   Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι η καλύτερη ώρα του εβδομαδιαίου ωροσκοπίου Κριού για να βρείτε πραγματική αγάπη και δέσμευση. Οι σχέσεις επωφελούνται από τη λογική προσέγγιση και τις σταθερές συμπάθειές σας. Ένα νέο ειδύλλιο θα μπορούσε να είναι με κάποιον από διαφορετική ηλικιακή ομάδα και πιθανότατα θα ήταν μια μακροχρόνια ένωση, σύντροφος ψυχής. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν αρμονία στις σχέσεις σας. Είναι πιθανό να είστε φιλικοί και εξωστρεφείς ακόμη και αν είστε ντροπαλός άνθρωπος. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να πείτε σε κάποιον ξεχωριστό ότι τον αγαπάτε, να του ζητήσετε να βγει ραντεβού ή ακόμα και να του προτείνετε. 



                 Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Πέμπτη, η τόνωση της αυτοπεποίθησης και του ενθουσιασμού σας καθιστά την καλύτερη στιγμή του εβδομαδιαίου ωροσκοπίου Ταύρου για να ξεκινήσετε νέα έργα. Θα πρέπει να νιώθετε δυνατοί και θαρραλέοι και να χρησιμοποιήσετε την πρωτοβουλία σας για να κυλήσετε την μπάλα και να αντιμετωπίσετε δύσκολες εργασίες. 

Παρασκευή έως Κυριακή η αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία σας επιτρέπει να κάνετε πιο εύκολα στενές συναισθηματικές προσκολλήσεις σε άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε αναπολώντας το παρελθόν με τα μέλη της οικογένειας. 




                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Παρασκευή θα πρέπει να είναι μια εποχή ευτυχίας και αισιοδοξίας όταν τα καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Θα πρέπει να αισθάνεστε κοινωνικοί και να περιμένετε καλές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα καθώς και άτομα στη δουλειά και στις ομαδικές δραστηριότητες. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή του εβδομαδιαίου ωροσκοπίου των Διδύμων σας για δημιουργία πλούτου, σπουδές, ταξίδια, επιχειρήσεις και νομικά θέματα. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν αγάπη και αρμονία. Άλλοι άνθρωποι θα σας βρουν πολύ ελκυστικούς, επομένως αυτή είναι η ιδανική στιγμή για γνωριμίες και νέες φιλίες. Οι υπάρχουσες σχέσεις μπορούν να επωφεληθούν από περισσότερη ζεστασιά και στοργή. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να επιλύσετε προβλήματα σχέσεων στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. 



                Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα έως Πέμπτη θα αναζητήσετε υποσυνείδητα συναισθηματική τροφή από οικείους ανθρώπους. Αυτή είναι λοιπόν η καλύτερη στιγμή του εβδομαδιαίου ωροσκοπίου Καρκίνου για παρέα με φίλους, οικογενειακές συγκεντρώσεις, επανασυνδέσεις και ανταλλαγή αναμνήσεων. Η αυξημένη διαίσθηση και η ευαισθησία στις διαθέσεις άλλων ανθρώπων σας δίνουν καλές δεξιότητες για συμβουλές και πωλήσεις. 

Παρασκευή έως Κυριακή έντονες προσωπικές αλληλεπιδράσεις δείχνουν ακριβώς πώς αισθάνεστε για κάποιον και πώς αισθάνεται για εσάς. Η σχέση θα εξελιχθεί σε βαθύτερο επίπεδο ή θα είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε. Μπορείτε να φτάσετε στην αιτία οποιασδήποτε κακής συνήθειας ή εθισμού. 


 


                   Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι η καλύτερη στιγμή του εβδομαδιαίου ωροσκοπίου Λέοντα για ραντεβού, ειδικά αν αναζητάτε σοβαρή δέσμευση και αφοσίωση. Ο ρομαντισμός και η αγάπη θα φαίνονται λιγότερο σημαντικά από τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε τη βραχυπρόθεσμη ικανοποίηση για το μακροπρόθεσμο καλό μιας σχέσης. 

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για να συναντήσετε παλιούς φίλους ή να περάσετε χρόνο με την οικογένεια. Όλες οι υπάρχουσες σχέσεις, ειδικά αυτές με τις γυναίκες, θα είναι ζεστές και θα απολαμβάνουν συναισθηματική ανάπτυξη. Το να κάνεις νέους φίλους είναι εύκολο λόγω της προθυμίας σου να μοιραστείς τα συναισθήματά σου. 



                   Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα πρέπει να νιώσετε μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση, τη δύναμη και το θάρρος σας. Αυτή είναι λοιπόν η καλύτερη περίοδος του εβδομαδιαίου ωροσκοπίου Παρθένου για σωματικές δραστηριότητες όπως άσκηση, χειρωνακτική εργασία και ανταγωνιστικές δραστηριότητες όπως αθλήματα και επιχειρήσεις. Οι προσωπικές σχέσεις, ειδικά αυτές που έχουν οικείο χαρακτήρα, θα επωφεληθούν από την επιπλέον ζεστασιά, τη γοητεία και το χάρισμα σας. 

Από Παρασκευή έως Κυριακή μπορείτε να αντλήσετε υπομονή και συναισθηματική δύναμη για να χειριστείτε ευαίσθητα ή δύσκολα θέματα σχέσεων. Άλλοι μπορεί να έρθουν σε εσάς για συμβουλές σε ένα προσωπικό θέμα ή απλά για να κλαίνε. 


 


                      Ζώδια​ Ζυγός

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει ευτυχία και αισιοδοξία με ζεστές και φιλικές σχέσεις. Η καλή τύχη θα μπορούσε να φέρει οικονομικά κέρδη που αυξάνουν τη συνολική καθαρή σας αξία και το επίπεδο ικανοποίησης και ικανοποίησης. Αλλά είναι επίσης μια εποχή γενναιοδωρίας προς τους άλλους. Οι ευκαιρίες μπορούν να έρθουν με τη μορφή προσωπικής, πνευματικής και υλικής ανάπτυξης. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν διεγερτικές προσωπικές συναντήσεις και συναρπαστικά γεγονότα. Θα νιώσετε πιο ανοιχτοί στη ζωή σας και ίσως να το αναζητήσετε ενεργά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο στην οικιακή σας ρουτίνα ή στην προσωπική σας ζωή. 



                     Ζώδια​ Σκορπιός 

Από Δευτέρα έως Πέμπτη, η αύξηση των ενεργειακών σας επιπέδων, η αυτοπεποίθηση και η σεξουαλική επιθυμία είναι καλά ισορροπημένη και δεν είναι επιθετική ή απειλητική για τους άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για να πετύχετε τις επιθυμίες σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. 

Από Παρασκευή έως Κυριακή θα πρέπει να νιώθετε πιο ρομαντικοί, αισθησιακοί και πνευματικοί. Η επιπλέον ενέργεια και ο ενθουσιασμός μπορούν να διοχετευτούν στο κυνήγι των ονείρων και των παθιασμένων επιθυμιών σας. Οι ερωτικές σχέσεις θα επωφεληθούν από το μαγικό άγγιγμά σας, ενώ οι γνωριμίες θα επωφεληθούν από τον σεξουαλικό μαγνητισμό και τη χαρισματική σας έλξη. 


 


                       Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει αισιοδοξία, καλή τύχη και ευτυχία. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα και να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα πρέπει να υπάρχει μικρή ή καθόλου αντίσταση και οι άλλοι θα είναι γενναιόδωροι και φιλόξενοι απέναντί ​​σας. Αυτή είναι μια εποχή υλικής και πνευματικής ανάπτυξης με ευκαιρίες να αυξήσετε τον πλούτο σας. 

Σάββατο και Κυριακή θα είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και διαισθητικά θα πείτε το σωστό πράγμα την κατάλληλη στιγμή. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για κοινωνικές συναναστροφές, φιλίες και γνωριμίες. Η αυξημένη γοητεία και οι κοινωνικές δεξιότητες καθιστούν την κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε μια χάρη ή ένα δάνειο. 



                      Ζώδια​ Αιγόκερως

Από Δευτέρα έως Πέμπτη επιτυγχάνεται και αναγνωρίζεται η προηγούμενη προσπάθεια. Θα εστιάσετε στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σας και θα παραμείνετε ισορροπημένοι. Αυτό σημαίνει ότι άλλοι τομείς της ζωής σας δεν χρειάζεται να υποφέρουν από την ισχυρή εργασιακή σας ηθική και αποφασιστικότητα. 

Από Παρασκευή έως Κυριακή θα πρέπει να νιώθετε αγάπη και στοργή. Αυτή είναι λοιπόν μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους, εραστές και οικογένεια. Η αυξημένη προσωπική γοητεία και ομορφιά φέρνουν κοινωνική δημοτικότητα και επιτυχία αν βγαίνουν ραντεβού. 


 


                       Ζώδια​ Υδροχόος 

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει μια αυξημένη ανάγκη για συντροφιά, αλλά πρέπει να είναι σοβαρή και αληθινή αγάπη. Με έναν υπάρχοντα συνεργάτη, θα θέλετε διαβεβαίωση ή περισσότερη δέσμευση. Πιθανές νέες σχέσεις αλλά δεν θα σας ενδιαφέρουν τα one-night stand. Είναι δυνατή μια σχέση τύπου δασκάλου-μαθητή ή μπορεί να υπάρχει σημαντική διαφορά ηλικίας. 

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον που τον αγαπάτε ή να του ζητήσετε ραντεβού. Είστε σε επαφή με αυτό που αγαπάτε σε έναν άνθρωπο και μπορείτε να το εκφράσετε πιο εύκολα από άλλες φορές. Θα μπορούσατε επίσης να λάβετε την αγάπη ή την εκτίμηση κάποιου άλλου. 



                        Ζώδια​ Ιχθείς 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή μπορείτε να σημειώσετε σταθερή πρόοδο προς τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Θα βρείτε τον εαυτό σας να παίρνει μια πιο υπεύθυνη στάση σε όλες τις υποθέσεις σας, από τη δουλειά έως τους συντρόφους και την οικογένειά σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εκφράσετε τις ηγετικές σας ιδιότητες και μπορεί να κληθείτε να εκπληρώσετε βασικά καθήκοντα. 

Σάββατο και Κυριακή η Σελήνη στους Ιχθύες εστιάζει στην ιδιωτική σας ζωή, στο σπίτι και την οικογένειά σας. Θα νιώσετε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι από το συνηθισμένο. Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να μιλήσετε για θέματα σχέσης, επειδή θα είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Η εσωτερική ηρεμία και ισορροπία σας δίνουν την αυτοπεποίθηση να σπάσετε τον πάγο και να κάνετε νέους φίλους. 


 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα