ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Η Σύνοδος Ήλιου Με Άρη Στις 8 Οκτωβρίου 2021


 

Στις 8 Οκτωβρίου, ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη που είναι στον Ζυγό, η όψη αυτή θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις και προσεγγίσεις τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και αισθηματικής. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, ανάληψη πρωτοβουλιών, άμεσες αποφάσεις.


                 ΚΡΙΟΣ

Αρκετά τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι παρόρμηση, ανάγκη για επικοινωνία, οι ενέργειες σας θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες. Περάστε σε άμεσες διεκδικήσεις οργανώστε τα βήματα σας, οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, την ανυπομονησία και τις ασυνήθιστες επιλογές.



                ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα εργασιακά θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας ή να προωθήσετε τις ιδέες σας, ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για υλοποίηση. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα, οι ενέργειές σας δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές. Ισορροπήστε τον συναισθηματικό σας κόσμο, σκεφτείτε ρεαλιστικά.




                 ΔΙΔΥΜΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στη διασκέδαση, στο φλερτ, στην ψυχαγωγία, ανάγκη σας θα είναι να επικοινωνήσετε, να συνεννοηθείτε, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Δυναμική θα είναι η διάθεση σας, ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε θα είναι άμεσος, προχωρήστε τα βήματά σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και τα παράτολμα ρίσκα.



                ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν σκεφτείτε ρεαλιστικά και αντικειμενικά θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, θα μπορέσετε να ενισχύσετε τις άμυνες σας και να βγείτε από την απογοήτευση ή τον αρνητικό τρόπο σκέψης. Στην επικοινωνία σας θα υπάρχει δυνατότητα να συνεννοηθείτε, προσπαθήστε να μιλήσετε ξεκάθαρα με σαφήνεια, σε θέματα αισθηματικής φύσης τα ξεκαθαρίσματα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την ανασφάλεια και την αμφιβολία.


 


                     ΛΕΩΝ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, ανάγκη για επικοινωνία, η στάση σας θα είναι ζωτική και αρκετά δοτική, στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας προβληματίζουν ή σας αγχώνουν. Έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα ίσως και στο παρουσιαστικό σας, θα είστε σε θέση να προβάλετε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας.



                   ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, βάλτε στόχο τη σταθεροποίηση, προσπαθήστε να εξασφαλίσετε και να κατοχυρώσετε, ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για τακτοποιήσεις. Ομαλά θα εξελιχθούν οι συναδελφικές σας σχέσεις, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βγάλετε στην επιφάνεια τη συγκαταβατική και διπλωματική πλευρά της προσωπικότητας σας.


 


                      ΖΥΓΟΣ

Συντονίστε τις ενέργειες σας, σταθεροποιηθείτε τους στόχους και στις βλέψεις σας, ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για διεκδικήσεις προσεγγίσεις και άμεσες επιδιώξεις. Εστιάστε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις και να διορθώσετε καταστάσεις ή δεδομένα που σας δημιουργούν δυσανασχέτηση. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.



                    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυναμικές θα είναι οι ενέργειες σας ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα αντιδράσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και τα ξεσπάσματα, οριοθετήστε την ανάγκη σας για έλεγχο και καθοδήγηση. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας αισθηματικές επαγγελματικές και οικογενειακές, απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να αποδεχτείτε και να σκεφτείτε με συγκατάβαση.


 


                   ΤΟΞΟΤΗΣ

Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας καθώς και ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε σωστά να ψυχολογήσετε και να διαισθανθείτε. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία δυναμικότητα ανάγκη για απεγκλωβισμό, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις, θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα.



                   ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κοινωνική σας εικόνα και στην αυτοπροβολή σας, μεγάλη σημασία θα δώσετε στο τι λένε και τι σχολιάζουν οι τρίτοι για εσάς. Προσοχή στην παρορμητικότητα σας, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, θα πρέπει να είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε με συναισθηματική ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση.


 


                  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, να συναναστραφείτε, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, αλλά και νέες συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανοίγματα για καινούργια επαγγελματική προοπτική, συντονίστε τις ενέργειες σας, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και την ανυπομονησία.



                     ΙΧΘΕΙΣ

Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να συντονίσετε τις ενέργειές σας και να περάσετε σε άμεσες διεκδικήσεις κυρίως σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκπεραίωση και τακτοποίηση. Προσπαθήστε να κλείσετε τα ανοιχτά θέματα μόνο έτσι θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να βγείτε από το άγχος.



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα