ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Η Αφροδίτη στον Τοξότη 


 

Στις 7 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και θα παραμείνει ως τις 5 Νοεμβρίου 2021. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη μας αρέσουν τα ταξίδια, απολαμβάνουμε τη νυχτερινή ζωή, συζητάμε για τους ξένους πολιτισμούς και ψάχνουμε την περιπέτεια στην ερωτική μας ζωή. Μπορεί να μας πάρει λίγο παραπάνω χρόνο για να δεσμευτούμε με ένα άτομο και πειραματιζόμαστε στον έρωτα. Θα παίξουμε το ερωτικό παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ως μέρος της αναζήτησης της εμπειρίας.
 

               ΚΡΙΟΣ

Αν η ζωή σας ήταν κουραστική και βαρετή, ένα ταξίδι κάπου μακριά από την πόλη σας την ανανεώνει και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, βρίσκετε τρόπους να ξεφύγετε από την ανία και την πλήξη, δεν μπορείτε τώρα να ζείτε σε μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε ακόμα και με άτομα που είναι διαφορετικά από το συνηθισμένο τύπο σας κι αν είστε σε σχέση, θέλετε να αποδράσετε από τη ρουτίνα, να νιώσετε ελεύθεροι να κάνετε αυτό που θέλετε. 


 

                ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, η σεξουαλικότητα και τα πάθη σας είναι υπερβολικά, θέλετε να νιώσετε ενθουσιασμό και περιπέτεια μέσα από μια σεξουαλική σχέση, έτσι έλκετε πολλούς θαυμαστές. Αν είστε σε σχέση, είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον αγαπημένο σας και κάνετε ό,τι μπορείτε για να νιώθει ευτυχισμένος. Προσέξτε μόνο την υπερβολική έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας, καθώς η ζήλια και η κτητικότητά σας προς το σύντροφό σας, θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια για το μέλλον της σχέσης σας, Βάλτε στην άκρη τις υπερβολικές και εγωιστικές απαιτήσεις σας και μην αφήνετε το σύντροφό σας να αποκτήσει έλεγχο πάνω σας.




                 ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ενισχύονται η χαρά και η αισιοδοξία σας, έχετε τον ενθουσιασμό και τη διαλλακτικότητα να επιλύσετε οποιαδήποτε δυσαρμονία υπάρχει στις σχέσεις σας με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος. Αν είστε μόνοι, κάποιος/α από μακριά ή με ένα εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας, ανάβει τη φωτιά σας και ζείτε έντονα πάθη και περιπέτειες. Αν είστε σε σχέση, λαμβάνετε υποστήριξη από το σύντροφό σας και βελτιώνετε τη σχέση σας, καθώς τώρα κύριο μέλημά σας είναι η αρμονία και η ισορροπία. 



                 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της ρουτίνας, έχετε περισσότερο ενθουσιασμό να επιφέρετε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας, εκπέμπετε εμπιστοσύνη στο εργασιακό σας περιβάλλον, δίνετε και παίρνετε σωστές συμβουλές και καθοδήγηση. Νιώθετε εσωτερική αρμονία και γαλήνη, βρίσκεστε με ευχάριστα και αισιόδοξα άτομα. Οι άλλοι γύρω σας, σας είναι ευγνώμονες για την εξυπηρετική φύση σας και την αφοσίωσή σας, δίνετε βοήθεια σε όσους έχουν την ανάγκη σας, πράγμα το οποίο σας κάνει να νιώθετε καλά μέσα σας.


 


                 ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ζείτε για το πάθος και την περιπέτεια, το φλερτ ή η σχέση σας θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες, διασκεδαστικές στιγμές. Αισθάνεστε αισιοδοξία για το μέλλον της σχέσης σας, είστε χαρούμενοι και ζωντανοί και πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια γι’ αυτό. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε περισσότερο και μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α που σας μαγεύει με τις γνώσεις του ή τον περιπετειώδη τρόπο ζωής του. Έρχεστε πιο κοντά με τα παιδιά σας, νιώθετε πιο γεμάτοι συναισθηματικά, η ζεστή και ενθουσιώδης διάθεσή σας κάνει τους άλλους να αναζητούν την παρέα σας. 



               ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ζείτε ήρεμες και γαλήνιες στιγμές στο σπίτι σας, έχετε έντονη την επιθυμία να επιφέρετε την αρμονία στο οικογενειακό περιβάλλον σας. Έτσι, αν ζούσατε σε μια ατμόσφαιρα διαμάχης και έντασης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχετε τώρα την καλή διάθεση να συμβιβάσετε τα πράγματα, επιλύοντας τις διαφορές σας. Εκφράζετε ελεύθερα την τρυφερότητα και τη ζεστασιά σας στον αγαπημένο σας και στα προσφιλή σας πρόσωπα και νιώθετε ηρεμία μέσα στο σπίτι σας. 


 


                 ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, η πειθώ και η ευγλωττία σας εντυπωσιάζουν τους γύρω σας, μπορείτε ελεύθερα να μεταδώσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εισπράττοντας την αποδοχή των άλλων. Επωφελείστε από τις νέες γνωριμίες που κάνετε και τις δημόσιες σχέσεις σας, επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο και χειρίζεστε τα λόγια σας πολύ καλά, καθώς έχετε ατράνταχτα επιχειρήματα σε ό,τι λέτε. Είστε πρόθυμοι να προβείτε σε παραχωρήσεις που εξομαλύνουν την αρνητικότητα στις σχέσεις σας, καθώς έχετε να πείτε έναν καλό λόγο για τον καθένα. 



                 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, έχετε υψηλές οικονομικές προσδοκίες και μπορεί να επωφεληθείτε οικονομικά μέσα από την εμπειρία άλλων ατόμων ή ανθρώπων που ζουν μακριά σας. Τώρα, παρά το γεγονός ότι έχετε επιδειξιμανία, κάνετε καλή χρήση των οικονομικών σας κι αυτό επειδή αναζητάτε έντονα την ασφάλειά σας. Μια επεκτατική ιδέα σας, σας βοηθά να βελτιώσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία και την οικονομική σας κατάσταση. Νέες σχέσεις με άτομα που ζουν μακριά σας ή με μορφωτικό επίπεδο μπορεί να αποδειχθούν επωφελείς στα οικονομικά σας μακροπρόθεσμα.


 


                   ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, η ενθουσιώδης και αισιόδοξη προσωπικότητά σας έλκει μια νέα αγάπη στο πλάι σας καθώς με τη γοητεία σας και την ελκυστική εμφάνισή σας προσελκύετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας ζωή θα είναι συναρπαστική, γεμάτη χαρά και ποικιλία και σκορπίζετε στους γύρω σας έναν ευχάριστο ενθουσιασμό. Αν είστε σε σχέση, βελτιώνετε τη σχέση σας, εκφράζετε το πάθος σας και τον αισθησιασμό σας, λαμβάνετε εκτίμηση και σεβασμό από τους γύρω σας, κάνετε νέες γνωριμίες που εναρμονίζονται με τα ιδανικά και τις αξίες σας. 



                  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, έρχονται στο μυαλό σας οι παλιές αναμνήσεις μιας χαμένης αγάπης, ονειρεύεστε τις παλιές καλές στιγμές, βλέπετε τη φωτεινή πλευρά αυτής της σχέσης. Τώρα περισσότερο ονειρεύεστε την αγάπη και τους στόχους σας, δε δραστηριοποιείστε για να τα υλοποιήσετε. Τώρα θέλετε να εργάζεστε στο παρασκήνιο, κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον και έχετε μια φιλεύσπλαχνη και συμπονετική διάθεση, καθώς βοηθάτε τους ανθρώπους που ζητούν την υποστήριξή σας.


 


                  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, χαρίζετε την αισιοδοξία σας και τον ενθουσιασμό σας στους φίλους σας, επεκτείνεται ο κοινωνικός σας κύκλος με άτομα από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Έχετε την υποστήριξη εμπειρογνωμόνων για να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά ξέρετε πώς να κάνετε σωστές επιλογές ατόμων, δίνοντας σημασία στο ήθος, έτσι ώστε να μην χάνετε χρόνο και ενέργεια άσκοπα. Αν είστε μόνοι, μπορεί να βρείτε έναν νέο σύντροφο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή σε μια ομάδα. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να προβάλετε τα ταλέντα σας μέσα από το διαδίκτυο ή να ηγηθείτε μιας νέας ομάδας. 



                     ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, λαμβάνετε εκτίμηση από τους ανωτέρους σας και αναγνώριση των επαγγελματικών προσπαθειών σας. Εστιάζεστε στους μακροπρόθεσμους στόχους της καριέρας σας, η αισιοδοξία και το χαμόγελό σας φέρνουν δίπλα σας άτομα που σας βοηθούν επαγγελματικά. Έχετε την ικανότητα να επιλύσετε προβλήματα που προϋπήρχαν στην εργασία σας, είστε ο ηγέτης που δίνει τις σοφές συμβουλές του στους συνεργάτες σας. Η ανάγκη σας για κοινωνική άνοδο, σας φέρνει σε επαφή με άτομα κοινωνικά αξιόλογα ή υψηλού μορφωτικού επιπέδου. 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα