ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 04/10 έως 10/10


 

                  Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα έως Παρασκευή θα πρέπει να είναι μια εποχή ευτυχίας και επιτυχίας. Οι καλές ιδέες, η θετική σκέψη και οι βελτιωμένες δεξιότητες επικοινωνίας φέρνουν ευχάριστες και επικερδείς συζητήσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον σας, να προωθήσετε τις ιδέες σας και να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις. 

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι μια εποχή σταθερής προόδου λόγω της υπομονής, της αποφασιστικότητας και της έντονης αίσθησης καθήκοντος. Θα είστε ισορροπημένοι και συγκεντρωμένοι και δεν θα σας αποσπούν την προσοχή από τους στόχους και τα σχέδιά σας. Αυτό μπορεί να μην είναι ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο, αλλά εξακολουθεί να είναι κρίσιμο επειδή εργάζεστε σκληρά για να δημιουργήσετε ασφαλή θεμέλια για το μέλλον. Η εργατικότητα και η σκληρή δουλειά σας πρέπει να εκτιμηθούν και να ανταμειφθούν.



                 Ζώδια​ Ταύρος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή η αυξημένη ανάγκη να πετύχεις σε κάνει να νιώθεις πιο αποφασισμένος και σκόπιμος από το συνηθισμένο για να πετύχεις τους στόχους σου. Οποιεσδήποτε εμμονικές ή ψυχαναγκαστικές τάσεις που έχετε μπορεί στην πραγματικότητα να αξιοποιηθούν για να ολοκληρώσετε ένα δύσκολο έργο. Ένα αυξημένο επίπεδο ελκυστικότητας μπορεί να είναι σεξουαλικής φύσης και σας δίνει επίσης μια τεράστια επιρροή σε άλλους ανθρώπους. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν ειρήνη και αρμονία καθώς αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί, φροντισμένοι και αγαπημένοι. Αυτό είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσετε με αγαπημένα πρόσωπα ή για πάρτι με φίλους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για κοινωνικοποίηση λόγω της αυξημένης δημοτικότητας και του χάρισμα. 



               

                      Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει έντονα ένστικτα και έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία. Θα θέλετε να πάτε προς τη δική σας κατεύθυνση χωρίς περιορισμό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παλέψετε για αυτό που σας ενδιαφέρει και να προωθήσετε νέα ή συνηθισμένα έργα. Είστε επίσης πρόθυμοι να αναλάβετε ρίσκα και να βυθιστείτε σε πράγματα που είναι πρωτότυπα, μοναδικά, αμφιλεγόμενα ή πειραματικά. 

Από Πέμπτη έως Κυριακή, η αυξημένη αυτοπεποίθηση και τα επίπεδα ενέργειας σάς επιτρέπουν να ακολουθείτε τις επιθυμίες σας, να παίρνετε αυτό που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε πολλές αντιθέσεις. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να προχωρήσετε στην επιχείρηση ή στη δουλειά για να ανεβείτε τη σκάλα. 



                 Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει ροές επικοινωνιών στο σπίτι και στη δουλειά. Θα έχετε μια εξαιρετική οπτική για την τρέχουσα κατάστασή σας. Καταλαβαίνετε πώς φτάσατε εδώ και μπορείτε να οραματιστείτε με σαφήνεια τον καλύτερο δρόμο μπροστά σας. Κάντε λοιπόν σχέδια για την καριέρα σας και άλλους προσωπικούς στόχους. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνει το θάρρος και την πρωτοβουλία να κάνετε την πρώτη κίνηση και να αναλάβετε το προβάδισμα. Διαισθητικά θα γνωρίζετε τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε, ειδικά στις σχέσεις. Αυτό είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο για να ζητήσετε από κάποιον ένα ραντεβού και να ενεργήσετε με βάση το ένστικτό σας. 


 


                  Ζώδια​ Λέων 

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν αισιοδοξία, γενναιοδωρία, καλή τύχη και καλά νέα. Τα καλά ένστικτα, ο προσανατολισμός στο μέλλον και η θετική σκέψη καθιστούν αυτή την εξαιρετική στιγμή για κοινωνικοποίηση, έρευνα, μελέτη και κατάρτιση σχεδίων. Θα μπορούσατε επίσης να προγραμματίσετε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι, ειδικά ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. 

Από Τετάρτη έως Κυριακή, η τόνωση της αυτοπεποίθησης και του ενθουσιασμού σας καθιστά την ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα. Θα πρέπει να νιώθετε δυνατοί και θαρραλέοι και να χρησιμοποιήσετε την πρωτοβουλία σας για να κυλήσετε την μπάλα και να αντιμετωπίσετε δύσκολες εργασίες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε κάποιον, ειδικά έναν ανώτερο στη δουλειά ή κάποιον ιδιαίτερο στην ιδιωτική σας ζωή. 



                  Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή θα σας παρουσιαστούν πολλές μοναδικές ευκαιρίες να ζήσετε νέες δραστηριότητες, συναισθήματα και σχέσεις. Η ανάγκη σας για ελευθερία ή ένα νέο είδος έκφρασης δεν θα οδηγήσει σε μεγάλες ανατροπές, όπως μερικές φορές μπορεί. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απογειώσετε νέα έργα με μια έκρηξη τολμηρής ενέργειας. 

Σάββατο και Κυριακή η ελευθερία ή η αυτοέκφρασή σας μπορεί να παρεμποδίζονται από ορισμένους περιορισμούς και υποχρεώσεις. Μια ανισορροπία μεταξύ αυτού που θέλετε να κάνετε και αυτού που πρέπει να κάνετε μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και ένταση. Είναι λοιπόν σημαντικό να είστε ευέλικτοι, προσαρμόσιμοι και ανοιχτόμυαλοι καθώς προσαρμόζεστε σε μεγαλύτερες ή λιγότερες ευθύνες ή εμπόδια στην πρόοδο. 


 


                    Ζώδια​ Ζυγός

Δευτέρα και Τρίτη είναι καλή για να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Η θετική σκέψη, η ευρεία προοπτική και οι εξαιρετικές δεξιότητες λήψης αποφάσεων σάς επιτρέπουν να απεικονίσετε με σαφήνεια την προτιμώμενη πορεία μπροστά. Οι καλές δεξιότητες επικοινωνίας και η ανοιχτή αυτοέκφραση καθιστούν την κοινωνικοποίηση πλούσια και ικανοποιητική.

Από Τετάρτη έως Κυριακή, μια αφθονία διεκδικητικότητας και πρωτοβουλίας το καθιστά ιδανικό για την έναρξη νέων έργων. Μπορείς να είσαι πολύ εποικοδομητικός και παραγωγικός αλλά και ιδιαίτερα δημιουργικός. Η σωματική δραστηριότητα ευνοείται ιδιαίτερα όπως η άσκηση, ο αθλητισμός, η γλυπτική και ο χορός. Η αυξημένη σεξουαλική ελκυστικότητα και το χάρισμα καθιστούν αυτή την εξαιρετική στιγμή για ραντεβού. 



                Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Τετάρτη οι αισθήσεις σας γίνονται οξείες, γεγονός που σας κάνει εξαιρετικά ευαίσθητους σε κάθε ενέργεια δόνησης. Οι διαισθητικές ικανότητες και οι ψυχικές σας εντυπώσεις αποτελούν περιουσιακό στοιχείο σε όλες τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σας. Στους άλλους θα αρέσει να τριγυρνάνε κοντά σας γιατί θα ξέρετε πότε νιώθουν στενοχωρημένοι και έτσι μπορεί να είναι συμπαθητικοί όταν οι άλλοι δεν είναι. 

Πέμπτη έως Κυριακή έντονες προσωπικές αλληλεπιδράσεις δείχνουν ακριβώς πώς αισθάνεστε για κάποιον και πώς αισθάνεται για εσάς. Η σχέση θα εξελιχθεί σε βαθύτερο επίπεδο ή θα είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε. Μπορείτε να φτάσετε στην αιτία οποιασδήποτε κακής συνήθειας ή εθισμού. Το υποσυνείδητό σας είναι πολύ ισχυρό και μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές σας.


 


                  Ζώδια​ Τοξότης

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν συναισθηματική υποστήριξη και τροφή από το σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να είστε οικείοι στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας, αλλά έχετε επίσης καλές δεξιότητες ανθρώπων τώρα. Θα πρέπει να απολαμβάνετε καλές σχέσεις με ομάδες ανθρώπων, το κοινό και τις γυναίκες ειδικότερα. 

Τετάρτη έως Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια γιατί θα είστε διανοητικά οξυδερκείς και αποφασιστικοί. Μια θετική στάση και αυτοπεποίθηση καθιστούν επίσης μια καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε κάποιον ή να τον πείσετε για κάτι που σας ενδιαφέρει. Οι στενές σχέσεις σίγουρα θα επωφεληθούν από τα αισθησιακά λόγια και τα χέρια σας. 



                    Ζώδια​ Αιγόκερως

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει ευκαιρίες να αυξήσετε την προσωπική σας δύναμη και εξουσία. Αυτό θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας βοηθήσει να μεταρρυθμίσετε τη ζωή σας. Θα νιώσετε πιο προωθημένοι για να προχωρήσετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Οι σχέσεις μπορεί να φαίνονται πιο έντονες αλλά με καλό τρόπο. 

Από Πέμπτη έως Κυριακή ένα ζεστό ασαφές συναίσθημα καθιστά την ιδανική στιγμή για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με αγαπημένα πρόσωπα. Η αυξημένη δημοτικότητα και η γενναιόδωρη διάθεση καθιστούν αυτή την καλή στιγμή για κοινωνικές συναναστροφές και γνωριμίες. Οι στενές σχέσεις θα επωφεληθούν από το άνοιγμα και την ειλικρίνειά σας. 


 


                     Ζώδια​ Υδροχόος 

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν καλά νέα, ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Η τύχη έρχεται σε πολλούς τομείς της ζωής, έτσι είναι μια εξαιρετική στιγμή για δουλειά και παιχνίδι. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία σπουδών και να δώσετε εξετάσεις. Τα ταξίδια και οι διακοπές μπορούν να κλείσουν ή να ξεκινήσουν. 

Τετάρτη έως Κυριακή είναι μια εξαιρετική περίοδος για κάθε είδους διαπραγματεύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές. Η αμεσότητα και η ψυχική εγρήγορσή σας σας επιτρέπουν να είστε πειστικοί αλλά όχι απειλητικοί. Οι άλλοι θα καταλάβουν εύκολα την άποψή σας και θα πρέπει να σέβονται τις απόψεις σας. 



                       Ζώδια​ Ιχθείς 

Οι συζητήσεις και οι επιχειρηματικές συναλλαγές της Δευτέρας και της Τρίτης ενδέχεται να περιπλέκονται λόγω παραπληροφόρησης ή σύγχυσης. Προσπαθήστε λοιπόν να μείνετε στα βασικά της επικοινωνίας. Mayσως χρειαστείτε επαγγελματική συμβουλή όταν υπογράφετε συμβάσεις ή ασχολείστε με κυβερνητικά και νομικά θέματα. Μείνετε μακριά από θεωρίες συνωμοσίας, λατρείες, ναρκωτικά και αλκοόλ. 

Από Τετάρτη έως Κυριακή θα νιώσετε τα πράγματα σε βαθύτερο επίπεδο και θα συνδεθείτε με πιο ουσιαστικούς τρόπους με άλλους ανθρώπους. Θα αγαπήσετε βαθύτερα και μπορεί να βιώσετε ακόμη και εντελώς νέα συναισθήματα. Οι οικογενειακοί δεσμοί πρέπει να ενισχυθούν και τα αόρατα νήματα των οικογενειακών δεσμών μπορεί να σας φέρουν κοντά στο σπίτι. Περιμένετε περισσότερη επαφή μεταξύ των μελών της οικογένειας και επούλωση παλιών πληγών. 




Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα