ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Μηνιαίες Προβλέψεις


 

               ΚΡΙΟΣ 

O Ήλιος, o Άρης αλλά και o ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στο απέναντι ζώδιο και σε αναγκάζουν να ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Κάποιες εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν με το ταίρι σου. Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη, από τις 7, και αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η νέα Σελήνη, στις 6 στο απέναντι ζώδιο, σου ζητά να είσαι διακριτική και να κρατάς χαμηλούς τόνους. Το τρίγωνο Άρη/Δία στις 18 ρίχνει τις εντάσεις και την κούραση, όμως το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις 21 σε φέρνει αντιμέτωπη με αυταρχικές συμπεριφορές. Ο Άρης μπορεί να βάλει εμπόδια στον δρόμο σου, μπορεί να μη σκέφτεσαι τις ανάγκες των άλλων. Μίλα για τα σχέδιά σου στον σύντροφό σου και προσπάθησε να αποφύγεις διαμάχες. Μείνε με τα πόδια στη γη και ανάλυσε σωστά κάθε σου εγχείρημα.



                ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, ως τις 18, δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου στη δουλειά, δεν τα βγάζεις πέρα, η κατάσταση είναι χαοτική. Μέχρι τις 6 η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και μπορεί να σου δημιουργεί προβλήματα στον γάμο ή στη σχέση σου. Από τα μέσα του μήνα πετυχαίνεις σημαντικά πράγματα στην καριέρα, η ανταμοιβή είναι μεγάλη. Με το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις 21 μπορεί να χαλάσει ένα σχέδιο, ή μπορεί να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου, ή μπορεί να νιώσεις μια εξάντληση. Ο Δίας, από τις 18, γυρνά ορθόδρομος και φέρνει αισιοδοξία στα επαγγελματικά σου πλάνα. Πάρε τον χρόνο σου για να διευρύνεις τις απόψεις σου, προχώρησε σύμφωνα με τους ρυθμούς σου. Σταθερή και οργανωμένη, ξέρεις πού πας και τίποτα δε σε βγάζει από τον δρόμο και τους στόχους σου.



           

                   ΔΙΔΥΜΟΙ 

Απολαμβάνεις τον έρωτα όσο και αν υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία λόγω ανάδρομου Ερμή, ως τις 18. Η Αφροδίτη, από τις 7 στο απέναντι ζώδιο, δημιουργεί αρμονία και γαλήνη στη σχέση σου. Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να προσέξεις τις εξαπατήσεις, μπορεί μια σχέση σου να μην εξελιχθεί όπως θα ήθελες, μην περιμένεις θαύματα. Ο Άρης πάντως σε στηρίζει όλο τον μήνα και σου δίνει μεγάλη ενέργεια, ξεπερνάς κάθε εμπόδιο, είσαι διεκδικητική και αποτελεσματική. Έχεις ανάγκη από αλλαγή σε κάθε επίπεδο, αλλά επιθυμείς και τη συναισθηματική σταθερότητα, δεν κάνεις τίποτα για να βάλεις αλατοπίπερο στη σχέση σου. Μείνε σε σχέσεις που αξίζουν, δώσε, πάρε και απόφυγε τα πολλά ερωτήματα. Άκου περισσότερο το ένστικτό σου και χαλάρωσε. Αν είσαι μόνη, κάνεις focus περισσότερο στη δουλειά σου.



                ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η νέα Σελήνη στις 6 φέρνει ενασχόληση με την οικογένεια και το σπίτι, με αγοραπωλησίες ακινήτων, με ανακαίνιση σπιτιού και γενικότερα αλλαγές. Αφήνεις οριστικά πίσω σου το παρελθόν. Μπορεί να φύγεις από μια σχέση που σε ταλαιπωρεί ή από μια δουλειά που σε καταπιέζει. Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις 21 κάνει εκρηκτικές αυτές τις ημέρες. Ζήλιες, ανασφάλειες, φοβίες, πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται μέσα σε βαριά συννεφιά. Θέλεις να τα κατευθύνεις όλα εσύ, να τα ελέγχεις όλα εσύ, χρειάζεσαι πολλή ενέργεια. Σκέψου πριν κινηθείς. Μην ξεκινάς πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η αξία σου δε φαίνεται με τις πράξεις σου, δες την αξία σου μέσα σου. Μην αφήνεις τον Άρη να σε διαταράσσει με τις εντάσεις του. Αν είσαι μόνη, θα έχεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.


 


                 ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 18, περιορίζει την επικοινωνία. Δεν μπορείς να δεις τα πράγματα με θετική ματιά, όμως μπορεί να σου δώσουν μια ιδέα που θα σε βγάλει από δύσκολες καταστάσεις. Απόφυγε τις οικονομικές συζητήσεις, δείξε σύνεση στον οικονομικό τομέα και γενικά μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις. Η Αφροδίτη, από τις 7, σου δίνει λάμψη, ο Άρης ντοπάρει τη λίμπιντο και η νέα Σελήνη στις 6 σε ανταμείβει. Ο Ήλιος, ως τις 22, σε βοηθά να δεις τη ζωή από την καλή της πλευρά. Το τρίγωνο Άρη/Δία στις 18 σε βοηθά να λύσεις δύσκολα προβλήματα. Όμως, ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 και μπορεί να νιώσεις παγιδευμένη σε μια σχέση. Είσαι κουρασμένη, σου λείπουν ενέργεια και κίνητρα για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις.



                 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Με την Αφροδίτη, από τις 7, ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Έχεις ανάγκη να βρεθείς με οικεία πρόσωπα και να νιώσεις ζεστασιά και γαλήνη. Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις 21 δε βοηθά την επίλυση κάποιων προβλημάτων σου, έχεις φορτωθεί πολλή δουλειά. Ο Άρης φέρνει έξοδα, πρέπει να κλείσεις πολλές οικονομικές εκκρεμότητες. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 18, δε σε βοηθά να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο η επικοινωνία βελτιώνεται και οργανώνεις καλύτερα το πρόγραμμά σου. Επικοινωνείς καλύτερα με τους άλλους και ικανοποιείς τις επιθυμίες τους, ευχαριστείς το ταίρι σου με κάθε τρόπο. Προσπάθησε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να βάλεις προτεραιότητες, προχώρα τα σχέδιά σου αναλύοντας τις καταστάσεις. Υπάρχουν νέες προοπτικές για σένα.


 



                   ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος και ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνουν λαμπερή, έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά δε λείπουν και οι προκλήσεις, πρόσεχε μην καείς με τις φωτιές που εσύ έχεις ανάψει. Είσαι πιο παρορμητική, προσπάθησε τα λόγια σου να μην ξεπερνούν τη σκέψη σου. Ο Δίας, από τις 18, γυρνά ορθόδρομος και φέρνει αισιοδοξία. Τέρμα οι ανασφάλειες και οι δισταγμοί. Η Αφροδίτη, από τις 7, σου δείχνει το καλό της πρόσωπο. Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις 21 φέρνει αντιπαραθέσεις με οικογενειακά πρόσωπα. Υπάρχει αστάθεια, όμως εσύ υπολογίζεις σε κοντινά πρόσωπα σε περίπτωση ανάγκης. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους έχεις ουσιαστική επικοινωνία και έχεις δημιουργήσει δυνατή σχέση. Όμως, ασχολήσου λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου. Αν είσαι μόνη, βγαίνεις με φίλους και μέσα από προσκλήσεις κάνεις νέες γνωριμίες.



                   ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι γοητευτική, μυστηριώδης, εσωστρεφής και αυτό αρέσει σε πολλούς. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 18, δε βοηθά στην επίλυση εκκρεμών υποθέσεων. Κάποια σχέδια για μια μετακόμιση ή ένα παιδί μεταφέρονται για αργότερα. Κάποιο νεαρό πρόσωπο μπορεί να σε ανησυχήσει με τις επιλογές του. Αισθηματικά, κινείσαι ξέγνοιαστα αλλά και επιπόλαια. Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις 21 φέρνει εντάσεις, ίσως και έναν χωρισμό. Ο Ήλιος, ως τις 22, σε σπρώχνει σε μια ενδοσκόπηση που θα είναι κερδοφόρα. Δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα, πρέπει να δεχτείς ότι κάποια πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις σχέσεις σου όσο το δυνατόν περισσότερο. Πάρε τον χρόνο σου, απομονώσου, σκέψου, μίλα με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να βρεις λύσεις πολύ πιο γρήγορα.


 



                   ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο έρωτας σού χαμογελά, αφού η Αφροδίτη, από τις 7, βρίσκεται στο ζώδιό σου. Έχεις ιδέες για να κάνεις πικάντικη την καθημερινότητά σου και να βάλεις χρώματα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, βγαίνεις, διασκεδάζεις και βρίσκεσαι με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Ο Ερμής είναι ανάδρομος ως τις 18 και έτσι κάποιες συμφωνίες αργούν να πραγματοποιηθούν. Κάποιες ειδήσεις μπορεί να λάβεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο, συναισθηματικές ή επαγγελματικές. Ο Δίας γίνεται ορθόδρομος στις 18 και μπορεί να λάβεις μια βοήθεια από κάποιο πρόσωπο. Με τον Ήλιο, ως τις 22, και την Αφροδίτη, η διάθεσή σου για συνεργασία ενισχύεται, όπως και η ομαδική δουλειά. Είσαι δημιουργική, κάνεις σχέδια, επικεντρώνεσαι στους στόχους σου, θα πρέπει όμως να σκεφτείς και τον εαυτό σου. Έχεις καλή διάθεση και το δείχνεις.



                   ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Ερμής είναι ανάδρομος ως τις 18 και η συνεννόηση δεν είναι εύκολη. Δεν παίρνεις αποφάσεις, δεν προχωράς σε υπογραφές συμβολαίων. Με την Αφροδίτη, από τις 7, δεν μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο για σένα. Κάνεις σκοτεινές σκέψεις, προσπάθησε να κάνεις το κλίμα πιο ευχάριστο στη σχέση σου. Με τον Ήλιο, ως τις 22, θα μπορούσες να προωθήσεις την καριέρα σου, όμως έχεις πολλές ανασφάλειες. Το τρίγωνο Άρη/Δία στις 18 σε βοηθά να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, καθώς γνωρίζεις πια τα συν και τα πλην των καταστάσεων. Κινείσαι με αυστηρότητα και αγάπη για την εξουσία. Μη δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν είναι εύκολος μήνας. Μην επικεντρώνεσαι σε ό,τι δεν προχωράει, επικεντρώσου στα θετικά. Οι αλλαγές δε γίνονται από μόνες τους.


 


                   ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Ο Άρης σε κάνει εξωστρεφή και στρέφεις το βλέμμα σου σε αγαπημένα πρόσωπα. Η Αφροδίτη, από τις 7, ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή. Μπορεί να νιώσεις δυνατά συναισθήματα με ένα φιλικό πρόσωπο ή μπορεί μια φιλία να μετατραπεί σε έρωτα. Ο Ερμής, από τις 18, γυρνά ορθόδρομος, αλλά και ο Κρόνος, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, επίσης γυρίζει σε ορθή πορεία, από τις 11, και καταφέρνεις να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Έρχονται ευκαιρίες στον δρόμο σου και πρέπει οπωσδήποτε να τις εκμεταλλευτείς και το τονίζω αυτό, γιατί φαίνεσαι λίγο αφηρημένη και ονειροπόλα. Πάρε τον χρόνο σου για να δεις τη ζωή από την καλή της ματιά. Προχώρα τα σχέδιά σου και προσπάθησε να συγκεντρωθείς. Σκέψου, ανάλυσε και κάνε πράγματα πέρα από τα συνηθισμένα. Γίνε εφευρετική, δες μακριά, κινήσου γρήγορα.



                     ΙΧΘΥΕΣ

Με Ήλιο, ανάδρομο Ερμή και Άρη στον Ζυγό, οι συζητήσεις σου στρέφονται γύρω από κοινά οικονομικά, περιουσιακά, ασφάλειες, κληρονομικά, χρέη, δάνεια αλλά και γύρω από ερωτικά θέματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες γύρω από αυτά τα ζητήματα κι εσύ να προσπαθήσεις να επιβάλλεις την άποψή σου. Η νέα Σελήνη στις 6 φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα ή μπορεί να πρέπει να επιστρέψεις κάποια χρήματα που χρωστάς σε οικείο πρόσωπο. Ικανοποιητικές γίνονται οι καταστάσεις με την ορθή πορεία του Ερμή, από τις 18. Κάνε ένα νοικοκύρεμα στη ζωή σου. Είτε πρόκειται για σχέσεις είτε για δραστηριότητες που δε σε ικανοποιούν, κόψε κάθε επαφή και δώσε χώρο στο καινούριο. Βλέπεις πλέον καθαρά. Με την Αφροδίτη, από τις 7, ασχολείσαι με επαγγελματικά θέματα και κερδίζεις την εμπιστοσύνη ατόμων κύρους.






 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα