ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/09 έως 03/10


 

               Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα έως Πέμπτη είναι μια περίοδος σταθερής προόδου λόγω της υπομονής, της αποφασιστικότητας και της έντονης αίσθησης καθήκοντος. Θα είστε ισορροπημένοι και συγκεντρωμένοι και δεν θα σας αποσπούν την προσοχή από τους στόχους και τα σχέδιά σας.

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει βαθιά σκέψη και έντονες αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για έρευνα και θα μπορούσατε να ανακαλύψετε μυστικά και να λύσετε μυστήρια. Θα πρέπει όμως να αποφύγετε ακραίες ιδέες ή θεωρίες συνωμοσίας και να μην χρησιμοποιείτε καταναγκαστικές μεθόδους για να εκφράσετε τις σκέψεις σας. 



              Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι ιδανικό για ρομαντισμό, χαλάρωση και ονειροπόληση. Η ερωτική σας ζωή θα ωφεληθεί από την αυξημένη τρυφερότητα και την ικανότητά σας να συνδεθείτε σε πνευματικό επίπεδο. Μια ισχυρή αίσθηση συμπόνιας και επιθυμίας να είστε εξυπηρετικοί καθιστούν αυτή την καλή στιγμή για να συμμετάσχετε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή να βοηθήσετε ανθρώπους με λιγότερο τυχερή τύχη. 

Το Σάββατο και η Κυριακή αύξησαν τη γοητεία και το ομαλό στυλ επικοινωνίας καθιστούν αυτή την περίοδο αγάπης, φιλίας και διπλωματίας. Μπορείτε να φέρνετε κοντά τους ανθρώπους και να ενθαρρύνετε τη συνεργασία. Αυτό είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για να βρείτε ειρηνικές διευθετήσεις για διαφωνίες και να σπάσετε τυχόν εμπόδια στην πρόοδο. 


 


               Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα και Τρίτη εστιάζετε στη σκέψη και τις επικοινωνίες σας, καθώς και στα ταξίδια μικρών αποστάσεων. Φέρνει πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη, προσαρμοστικότητα και περιέργεια. Περιμένετε αύξηση της προσωπικής αλληλεπίδρασης στη γειτονιά σας, με αδέλφια, σχολεία και μέσω διαδικτύου. 

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει αισιοδοξία, γενναιοδωρία, καλή τύχη και καλά νέα. Τα καλά ένστικτα, ο προσανατολισμός στο μέλλον και η θετική σκέψη καθιστούν αυτή την εξαιρετική στιγμή για κοινωνικοποίηση, έρευνα, μελέτη και κατάρτιση σχεδίων. Θα μπορούσατε επίσης να προγραμματίσετε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι, ειδικά ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. 



                Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα και Τρίτη τα συναισθήματα, η φαντασία και η δημιουργικότητά σας ενισχύονται. Οι φίλοι μπορεί να έρθουν σε εσάς για άνεση ή έναν ώμο για να κλάψουν. Ένα νέο ειδύλλιο είναι πιθανό και θα αισθανόταν μια αδελφή ψυχή. Προτιμάται η δημιουργική και καλλιτεχνική εργασία, όπως μουσική, σύνθεση και βίντεο. 

Η Τετάρτη έως την Κυριακή φέρνει ένταση και πάθος για σχέσεις και πράγματα που σας φέρνουν χαρά και ικανοποίηση. Θα πρέπει να νιώθετε βαθύτερα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα γενικά αλλά κυρίως για τον σύντροφό σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για στενές σχέσεις λόγω της αυξημένης επιθυμίας σας για αγάπη και στοργή. 



               

                       Ζώδια​ Λέων 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή μπορείτε να αντλήσετε υπομονή, επιμονή και ισχυρή εργασιακή ηθική για να πετύχετε τους στόχους σας. Θα είστε αποφασισμένοι να έχετε πρακτικά αποτελέσματα και να μην κάνετε λάθη. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ολοκληρώσετε σοβαρές ή δύσκολες εργασίες. Σως χρειαστεί να δείξετε τις ηγετικές σας ιδιότητες ή να σας ζητηθεί να διδάξετε τους άλλους. 

Το Σάββατο και η Κυριακή οι ενισχυμένες επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητες το καθιστούν αυτό ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για να κάνετε νέους φίλους και για ραντεβού. Δείξτε την εκτίμησή σας για κάποιον μέσω ενός δώρου ή κάποιας άλλης επίδειξης αγάπης. Θα μπορούσατε να λάβετε ένα κομπλιμέντο, επιστολή, πρόσκληση, δώρο ή ακόμα και κάποια χρήματα. Κάθε καλλιτεχνική και δημιουργική δεξιότητα πρέπει να ενισχυθεί. 



                    Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει πάθος, ρομαντισμό και αίγλη και πολυτέλεια. Ο αυξημένος αισθησιασμός και η δημοτικότητα καθιστούν αυτή την εξαιρετική περίοδο για κοινωνικές συναναστροφές και γνωριμίες. Αλλά μια πνευματική ένωση ή ψυχή είναι εξίσου σημαντική για εσάς με μια ερωτική φαντασία στο υπνοδωμάτιο. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για καλλιτεχνική και άλλη δημιουργική εργασία. 

Από Παρασκευή έως Κυριακή, μια αυξημένη ανάγκη για αγάπη και στοργή θα μπορούσε να σας δει να βιώνετε τη συντροφιά σε ένα βαθύτερο, πιο έντονο επίπεδο. Θα έχετε μεγαλύτερη δύναμη για να προσελκύσετε φίλους και εραστές. 


 


                    Ζώδια​ Ζυγός

Από Δευτέρα έως Παρασκευή μπορείτε να αντλήσετε πειθαρχία και υπομονή για να εκπληρώσετε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Σως χρειαστεί να αναλάβετε επιπλέον ευθύνη ή να ενεργήσετε ως μέντορας ή οδηγός. Αυτό μπορεί να είναι μια εποχή μεγάλης ικανοποίησης, με επιτεύγματα, αναγνώριση και προαγωγή. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν αρμονία στις σχέσεις σας. Είναι πιθανό να είστε φιλικοί και εξωστρεφείς ακόμη και αν είστε ντροπαλός άνθρωπος. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον ξεχωριστό ότι τον αγαπάτε, να του ζητήσετε να βγει ραντεβού ή ακόμα και να του κάνετε πρόταση γάμου. Αυτό είναι επίσης ένα καλό Σαββατοκύριακο για να μιλήσετε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και να αναφέρετε ευαίσθητα θέματα χωρίς να προκαλέσετε αμηχανία ή αμυντικές αντιδράσεις. 



                    Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει ειρήνη, γαλήνη, φιλία και συμπόνια. Η αυξημένη τρυφερότητα και στοργή το καθιστούν ιδανικό για την ερωτική σας ζωή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για αγορές ρούχων, καλλυντικών και κοσμημάτων για τον εαυτό σας, συν οτιδήποτε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να προσθέσετε πολυτέλεια στη ζωή σας. 

Σάββατο και Κυριακή θα νιώσετε τα πράγματα σε βαθύτερο επίπεδο και θα συνδεθείτε με πιο ουσιαστικούς τρόπους με άλλους ανθρώπους. Θα αγαπήσετε βαθύτερα και μπορεί να βιώσετε ακόμη και εντελώς νέα συναισθήματα. Οι οικογενειακοί δεσμοί πρέπει να ενισχυθούν και τα αόρατα νήματα των οικογενειακών δεσμών μπορεί να σας φέρουν κοντά στο σπίτι. Περιμένετε περισσότερη επαφή μεταξύ των μελών της οικογένειας και επούλωση παλιών πληγών. 


 


                      Ζώδια​ Τοξότης

Η Δευτέρα και η Τρίτη αύξησαν τη δημιουργική σκέψη και η πνευματική δραστηριότητα ενεργοποιεί τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι πιθανό να είναι μια πολύ γεμάτη περίοδος αλλά ωφέλιμη γιατί μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας έντονα και καθαρά χωρίς να στενοχωρήσετε κανέναν. 

Τετάρτη έως Κυριακή πρέπει να είναι μια εποχή ευτυχίας και επιτυχίας. Οι καλές ιδέες, η θετική σκέψη και οι βελτιωμένες δεξιότητες επικοινωνίας φέρνουν ευχάριστες και επικερδείς συζητήσεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον σας, να προωθήσετε τις ιδέες σας και να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις. 



                     Ζώδια​ Αιγόκερως

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει τη δυνατότητα για νέο ρομαντισμό ή περισσότερη συμπόνια και πνευματικό δέσιμο σε μια υπάρχουσα σχέση. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσετε ένα δημιουργικό χόμπι ή να χαλαρώσετε με μια ταινία ή την αγαπημένη σας μουσική. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει σοβαρές, σκοτεινές και έντονες σκέψεις. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο για εσάς να σκεφτείτε και να επικοινωνήσετε με άμεσο τρόπο, αλλά αυτή είναι μια καλή στιγμή για έρευνα και διερεύνηση. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε πλοκές, μυστικά και πρακτικά αστεία. Τα λόγια σας μπορούν να δημιουργήσουν ίντριγκα αλλά και σύγχυση και φόβο. 


 

                      Ζώδια​ Υδροχόος 

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει επίτευγμα και αναγνώριση για προηγούμενη προσπάθεια. Θα εστιάσετε στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σας και θα παραμείνετε ισορροπημένοι. Αυτό σημαίνει ότι άλλοι τομείς της ζωής σας δεν χρειάζεται να υποφέρουν από την ισχυρή εργασιακή σας ηθική και αποφασιστικότητα. Οι σχέσεις με άνδρες και ανώτερους θα είναι σοβαρές, πρακτικές και επωφελείς. 

Σάββατο και Κυριακή μια μαγευτική γοητεία θα μπορούσε εύκολα να σας κάνει το κέντρο της προσοχής. Ένα ομαλό και μη απειλητικό στυλ επικοινωνίας καθιστά εύκολο να πείσετε τους άλλους και αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε χάρες. Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε αποτελεσματικά σε μη λεκτικό επίπεδο. 



                       Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Παρασκευή η αυξημένη ευαισθησία και ο αισθησιασμός καθιστούν την κατάλληλη στιγμή για παθιασμένες ρομαντικές συναντήσεις. Η αυξημένη μαγνητική γοητεία σας θα προσελκύσει ένα τρυφερό και φροντισμένο άτομο, πιθανότατα έναν γνήσιο σύντροφο ψυχής ή πνευματικό σύντροφο. 

Το Σάββατο και η Κυριακή, μια διασκεδαστική και φιλική επιρροή το καθιστούν ιδανικό για χαλάρωση και χαλάρωση. Η συναναστροφή πρέπει να είναι πιο ευχάριστη λόγω λιγότερου άγχους και περισσότερης αρμονίας στις σχέσεις σας. Η μεγαλύτερη ικανότητα έκφρασης της αγάπης και της στοργής σας βοηθά τις στενές σχέσεις σας να επωφεληθούν από στενότερους δεσμούς. 




 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα