ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13/09 έως 19/09


 

                   Ζώδια​ Κριός 

Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα νιώσετε τα πράγματα σε βαθύτερο επίπεδο και θα συνδεθείτε με πιο ουσιαστικούς τρόπους με άλλους ανθρώπους. Θα αγαπήσετε βαθύτερα και μπορεί να βιώσετε ακόμη και εντελώς νέα συναισθήματα. Οι οικογενειακοί δεσμοί πρέπει να ενισχυθούν και τα αόρατα νήματα των οικογενειακών δεσμών μπορεί να σας φέρουν κοντά στο σπίτι. Περιμένετε περισσότερη επαφή μεταξύ των μελών της οικογένειας και επούλωση παλιών πληγών. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει διανοητική διαύγεια και ζωηρές αλλά αρμονικές συζητήσεις. Οι σκέψεις και οι απόψεις σας γίνονται πιο ξεκάθαρες και είστε πρόθυμοι να τις εκφράσετε. Αυτό, μαζί με την αυξημένη περιέργεια και την προθυμία για μάθηση, το καθιστούν αυτό μια εξαιρετική στιγμή για διαπραγματεύσεις, επιχειρηματικές συμφωνίες και συναντήσεις καθώς και κοινωνικές δραστηριότητες. 




                    Ζώδια​ Ταύρος

Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα πρέπει να νιώθετε πιο συμπονετικοί, ευφάνταστοι και ιδεαλιστές. Μπορεί να αισθάνεστε μια παρόρμηση να ακολουθήσετε έναν πιο πνευματικό δρόμο και αυτό δεν χρειάζεται να προκύψει από κάποια κρίση υγείας ή από το να χάσετε το δρόμο σας. Αυτό θα φέρει εκπλήρωση χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε τα υλικά πράγματα στη ζωή που φέρνουν άνεση και ασφάλεια. 

Παρασκευή έως Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε αλλαγές στις στενές σας σχέσεις, στις συνήθειες και στο σπίτι σας. Η πραγματοποίηση αλλαγών σε αυτούς τους τομείς δεν θα προκαλέσει την αναστάτωση που συνήθως πληγώνουν, και μπορεί ακόμη και να σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να το κάνετε. 




                     Ζώδια​ Δίδυμοι 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και να οδηγείτε για να πετύχετε σε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Ένας συνδυασμός προσπάθειας και καλής τύχης σας δίνει τη δύναμη και την επιρροή για να κάνετε τη μεγάλη διαφορά στη ζωή σας. Επιχειρηματική επιτυχία, πλούτος, ταξίδια ή προαγωγή στην εργασία είναι πιθανές. 

Το Σάββατο και την Κυριακή θα πρέπει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι, γοητευτικοί, συμπονετικοί, ρομαντικοί, ευφάνταστοι και δημιουργικοί. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων και θα πρέπει να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, ειδικά σε θέματα σχέσεων. Μια πολύ ιδεαλιστική και πνευματική σχέση φιλίας ή αγάπης θα μπορούσε να ξεκινήσει τώρα. 



                    Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει έντονες και βαθιές εμπειρίες. Θα έχετε μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στη δική σας ζωή, στα γεγονότα της ζωής σας και στους ανθρώπους γύρω σας. Οι σχέσεις με άτομα σε θέσεις εξουσίας και εξουσίας, μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες θα πρέπει να πάνε καλά. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν βαθιά σκέψη και έντονες αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για έρευνα και θα μπορούσατε να ανακαλύψετε μυστικά και να λύσετε μυστήρια. Θα πρέπει όμως να αποφύγετε ακραίες ιδέες ή θεωρίες συνωμοσίας και να μην χρησιμοποιείτε καταναγκαστικές μεθόδους για να εκφράσετε τις σκέψεις σας. Διαφορετικά μπορείτε να περιμένετε διαφωνίες, κριτική και σύγκρουση που θα συναντήσετε. 


 


                        Ζώδια​ Λέων 

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν αίγλη ή ίντριγκα στη ζωή σας ή μια λεπτή ισορροπία μεταξύ των δύο. Μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι στην αρνητική ενέργεια, οπότε είναι σημαντικό να είστε κοντά σε θετικούς ανθρώπους. Διαφορετικά, η σύγχυση, η αμφιβολία για τον εαυτό και η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι πιθανές. 

Τετάρτη έως Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Η θετική σκέψη, η ευρεία προοπτική και οι εξαιρετικές δεξιότητες λήψης αποφάσεων σάς επιτρέπουν να απεικονίσετε με σαφήνεια την προτιμώμενη πορεία μπροστά. Οι καλές δεξιότητες επικοινωνίας και η ανοιχτή αυτοέκφραση καθιστούν την κοινωνικοποίηση πλούσια και ικανοποιητική.



                       Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Παρασκευή η αυξημένη δύναμη και επιρροή φέρνει θετική αλλαγή και επιτυχία. Πνευματική και προσωπική ανάπτυξη, πλούτος και εξέλιξη της σταδιοδρομίας είναι πιθανές. Μια έντονη επιθυμία να μεταρρυθμίσετε κάτι στη ζωή σας θα συμπέσει με μια ευκαιρία να κάνετε ακριβώς αυτό. Συνεχίστε με τη ροή και εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν ισορροπημένη, ορθολογική σκέψη για τους στόχους σας. Στην καριέρα σας, μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους με τις ιδέες σας για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ομαδικότητας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε προαγωγή ή αύξηση μισθών, να δώσετε εξετάσεις και να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε άτομα υπό την επίβλεψη ή τη φροντίδα σας. 


 


                        Ζώδια​ Ζυγός

Δευτέρα έως Παρασκευή θα πρέπει να είναι μια εποχή ευτυχίας και αισιοδοξίας όταν τα καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Θα πρέπει να αισθάνεστε κοινωνικοί και να περιμένετε καλές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα καθώς και άτομα στη δουλειά και στις ομαδικές δραστηριότητες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για δημιουργία πλούτου, σπουδές, ταξίδια, επιχειρήσεις και νομικά θέματα. 

Το Σάββατο και η Κυριακή οι έντονες προσωπικές αλληλεπιδράσεις δείχνουν ακριβώς πώς αισθάνεστε για κάποιον και πώς αισθάνεται για εσάς. Η σχέση θα εξελιχθεί σε βαθύτερο επίπεδο ή θα είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε. Μπορείτε να φτάσετε στην αιτία οποιασδήποτε κακής συνήθειας ή εθισμού. Το υποσυνείδητό σας είναι πολύ ισχυρό και μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές σας. 



                     Ζώδια​ Σκορπιός 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή η αυξημένη ανάγκη να πετύχεις σε κάνει να νιώθεις πιο αποφασισμένος και σκόπιμος από το συνηθισμένο για να πετύχεις τους στόχους σου. Οποιεσδήποτε εμμονικές ή ψυχαναγκαστικές τάσεις που έχετε μπορεί στην πραγματικότητα να αξιοποιηθούν για να ολοκληρώσετε ένα δύσκολο έργο. 

Σάββατο και Κυριακή μια μαγευτική γοητεία θα μπορούσε εύκολα να σας κάνει το κέντρο της προσοχής. Ένα ομαλό και μη απειλητικό στυλ επικοινωνίας καθιστά εύκολο να πείσετε τους άλλους και αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε χάρες. Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε αποτελεσματικά σε μη λεκτικό επίπεδο. 


 


                  Ζώδια​ Τοξότης

Η Δευτέρα και η Τρίτη μπορεί να φέρουν σύγχυση, εξαπάτηση και απογοήτευση. Μπορεί να αισθάνεστε ανασφαλείς, ένοχοι και απολογητικοί. Η υπερβολική εξιδανίκευση και η ευκολία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια, σκάνδαλο ή συκοφαντία. Επομένως, πρέπει να είστε υπερήφανοι σε όλες τις συναλλαγές σας. 

Από Τετάρτη έως Κυριακή το εύρος της όρασης και η έντονη αντίληψή σας σας επιτρέπουν να δείτε όλο το εύρος των όσων εμπλέκεστε. Με μια τέτοια υπέροχη προνοητικότητα, αυτή είναι μια πραγματικά καλή στιγμή για προγραμματισμό μεγάλης εμβέλειας. Η θετική σας σκέψη και τα ενθαρρυντικά λόγια σας θα έχουν αναζωογονητική επίδραση στους άλλους. 



                     Ζώδια​ Αιγόκερως

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει ένταση, αντοχή και πάθος. Περισσότερη δύναμη και επιρροή θα αυξήσει τα επίπεδα εγωισμού και αυτοπεποίθησής σας. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει αισιοδοξία, καλή τύχη και ευτυχία. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα και να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα πρέπει να υπάρχει μικρή ή καθόλου αντίσταση και οι άλλοι θα είναι γενναιόδωροι και φιλόξενοι απέναντί ​​σας. Αυτή είναι μια εποχή υλικής και πνευματικής ανάπτυξης με ευκαιρίες να αυξήσετε τον πλούτο σας. Θα μπορούσατε επίσης να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας μέσω περαιτέρω εκπαίδευσης ή ταξιδιού.


 


                    Ζώδια​ Υδροχόος 

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει μια αίσθηση εσωτερικής ισορροπίας και επίσης μια αίσθηση αρμονίας και ικανοποίησης με τη ζωή. Ενώ οι γύρω σας μπορεί να είναι καυτοί και ενοχλημένοι, είστε πολύ κουλ για να επηρεαστείτε από οποιοδήποτε δράμα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να λύσετε τυχόν πρόσφατα προσωπικά προβλήματα ή προβλήματα σχέσης. 

Από Παρασκευή έως Κυριακή οι αισθήσεις σας γίνονται οξείες, γεγονός που σας κάνει εξαιρετικά ευαίσθητους σε κάθε ενέργεια δόνησης. Οι διαισθητικές ικανότητες και οι ψυχικές σας εντυπώσεις αποτελούν περιουσιακό στοιχείο σε όλες τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σας. Σε άλλους θα αρέσει να τριγυρνούν γύρω σας γιατί θα ξέρετε πότε νιώθουν στενοχωρημένοι και έτσι μπορεί να είναι συμπαθητικοί όταν οι άλλοι δεν είναι. 



                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει ευκαιρίες να αυξήσετε την προσωπική σας δύναμη και εξουσία. Αυτό θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας βοηθήσει να μεταρρυθμίσετε τη ζωή σας. Θα νιώσετε πιο προωθημένοι να προχωρήσετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Οι σχέσεις μπορεί να φαίνονται πιο έντονες αλλά με καλό τρόπο. 

Παρασκευή έως Κυριακή προκύπτουν ευκαιρίες για να αλλάξετε θετικά τη δική σας ζωή, το περιβάλλον σας και τη ζωή άλλων ανθρώπων. Οι μεταβάσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν περισσότερη δύναμη, επιρροή, πλούτο και δύναμη. Θα αισθανθείτε ότι έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και μπορεί να βρεθείτε σε θέσεις εξουσίας ή εξουσίας στις ρυθμίσεις της ομάδας. 






 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα