ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16/08 έως 22/08


 

                   Ζώδια​ Κριός 

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν ένταση, αντοχή και πάθος. Περισσότερη δύναμη και επιρροή θα αυξήσει τα επίπεδα εγωισμού και αυτοπεποίθησής σας. 

Από Τετάρτη έως Κυριακή είναι μια περίοδος καλών συναισθημάτων και ευεξίας, όταν είναι πιθανό να θέλετε να απολαύσετε τις απολαύσεις του να μην κάνετε τίποτα, καθώς οι προκλήσεις φαίνεται να ξεθωριάζουν. Αλλά η αυξημένη αυτοπεποίθηση και η καλή τύχη καθιστούν αυτή την ιδανική στιγμή για να κάνετε την προσπάθεια για να προχωρήσετε.



                Ζώδια​ Ταύρος

Από Δευτέρα έως Παρασκευή θα οδηγηθείτε στην επιτυχία με έντονη αίσθηση σκοπού και πρωτοβουλίας. Μπορείτε να επιτύχετε πολλή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα, με το θάρρος και τη μαχητικότητα να αναλάβετε σχεδόν οτιδήποτε. 
Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνει μια επιθυμία ή ανάγκη να επιτύχετε σπουδαία πράγματα και να πετύχετε. Αλλά διαφορετικοί τομείς της ζωής σας μπορεί να μην λειτουργούν προς την ίδια κατεύθυνση. Perhapsσως υπάρχει έλλειψη αρμονίας μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής, ή κάποιος από τους αγαπημένους σας πολεμά εναντίον άλλου και οι δύο θέλουν να διαλέξετε πλευρές. 



             

                     Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν ευκαιρίες για να αυξήσετε την προσωπική σας δύναμη και εξουσία. Αυτό θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας βοηθήσει να αναμορφώσετε τη ζωή σας. Θα νιώσετε πιο προωθημένοι να προχωρήσετε και να πετύχετε τους στόχους σας. 

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει ευτυχία και αισιοδοξία με ζεστές και φιλικές σχέσεις. Η καλή τύχη θα μπορούσε να φέρει οικονομικά κέρδη που αυξάνουν τη συνολική καθαρή σας αξία και το επίπεδο ικανοποίησης και ικανοποίησης. Αλλά αυτή είναι επίσης μια εποχή γενναιοδωρίας προς τους άλλους. Οι ευκαιρίες μπορούν να έρθουν με τη μορφή προσωπικής, πνευματικής και υλικής ανάπτυξης. 



                  Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα έως Τετάρτη είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια γιατί θα είστε διανοητικά οξυδερκείς και αποφασιστικοί. Μια θετική στάση και αυτοπεποίθηση καθιστούν επίσης μια καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε κάποιον ή να τον πείσετε για κάτι που σας ενδιαφέρει. 

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει θετικές αλλαγές και ενθουσιασμό που αρωματίζουν τη ζωή σας. Θέλετε να βρείτε νέες και διεγερτικές περιπέτειες, δουλειά και σχέσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ακολουθήσετε τις παθιασμένες επιθυμίες σας και να ενεργήσετε με βάση το ένστικτό σας. 


 


                       Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα και Τρίτη, η αυξημένη ανάγκη για επιτυχία σας κάνει να νιώθετε πιο αποφασισμένοι και πιο στοχευμένοι από το συνηθισμένο για να πετύχετε τους στόχους σας. Οποιεσδήποτε εμμονικές ή ψυχαναγκαστικές τάσεις που έχετε μπορεί στην πραγματικότητα να αξιοποιηθούν για να ολοκληρώσετε ένα δύσκολο έργο. 

Από Τετάρτη έως Κυριακή ιδέες που προκαλούν σκέψη και αίσθηση χιούμορ κάνουν μια καλή στιγμή για συναναστροφές. Θα μπορούσατε να κάνετε νέους φίλους που είναι νεότεροι, συναρπαστικοί ή με διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας. Όλες οι αισθήσεις σας θα ενισχυθούν, κάτι που σας επιτρέπει να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. 



                    Ζώδια​ Παρθένος

Από Δευτέρα έως Τετάρτη παρατηρείται αύξηση της πνευματικής δραστηριότητας και των επικοινωνιών. Η εστιασμένη και οξεία σκέψη το καθιστά κατάλληλο για ψυχική εργασία, όπως μελέτες, έρευνες και επίλυση γρίφων. 

Πέμπτη έως Κυριακή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας γιατί θα συμβούν γρήγορα και αρκετά ομαλά. Η επιπλέον πρωτοβουλία, η έμπνευση και το κίνητρο είναι ιδανικά για να ξεκινήσετε δύσκολες εργασίες ή πράγματα που έχετε αναβάλει.


 


                    Ζώδια​ Ζυγός

Η Δευτέρα και η Τρίτη μπορούν να φέρουν προβλήματα εάν δημιουργηθούν κρυφοί φόβοι και αρνητικές σκέψεις. Η καχυποψία και ο κυνισμός είναι πιθανές εάν κοιτάζετε πάντα πρώτα το χειρότερο σενάριο. Η αναβλητικότητα είναι δυνατή και μπορεί να χρειαστείτε επιπλέον χρόνο για να λάβετε αποφάσεις ή να ολοκληρώσετε τη δουλειά όπως το γράψιμο και οτιδήποτε χρειάζεται επιδεξιότητα με τα δάχτυλά σας. 

Από Τετάρτη έως Κυριακή οι αλληλεπιδράσεις και οι καθημερινές ρουτίνες σας γίνονται πιο διεγερτικές, συναρπαστικές και ασυνήθιστες. Απρόσμενα νέα ή τυχαίες συναντήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μια συναρπαστική νέα ευκαιρία. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για κάθε πνευματική ή δημιουργική εργασία που απαιτεί πρωτοτυπία και πειραματισμό. Είναι επίσης καλό για τη μελέτη επιστημονικών, τεχνικών και αποκρυφιστικών θεμάτων. 



                 Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει αυξημένη ψυχική ενέργεια και συγκέντρωση για χαρτιά, σπουδές και εξετάσεις. Η γρήγορη σκέψη και η αποφασιστικότητα σας επιτρέπουν να κάνετε σχέδια με σιγουριά. 

Σάββατο και Κυριακή πρέπει να αντλήσετε τη συναισθηματική σας δύναμη και το ένστικτό σας για να ξεπεράσετε κάποιες προκλήσεις. Σως χρειαστεί να ζογκλέρετε την πολικότητα του σπιτιού και της εργασίας, ή τις ανάγκες και τις ευθύνες σας. Σως προκύψει αυξημένη ένταση λόγω επιπλέον συναισθηματικών βαρών που σας επιβαρύνουν. 


 


                     Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα και Τρίτη η αυξημένη προσωπική δύναμη δίνει τη δυνατότητα να επηρεάσετε τα αποτελέσματα στη ζωή σας. Το ταλέντο για βαθιά έρευνα και διερεύνηση σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε μυστικά και να φτάσετε στο κάτω μέρος των μυστηρίων. Αυτή η διερευνητική φύση ισχύει και σε ψυχολογικό επίπεδο. 

Από Τετάρτη έως Κυριακή θα πρέπει να νιώθετε χαρούμενοι, αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και ικανοποιημένοι. Η καλή τύχη έρχεται ως ευκαιρία για προσωπική, επαγγελματική και πνευματική ανάπτυξη. Μπορεί να είστε δικαιούχος κομπλιμέντων, δώρων ή χρημάτων. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σπουδές ή ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. 



                     Ζώδια​ Αιγόκερως

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι μια εξαιρετική περίοδος για κάθε είδους διαπραγματεύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές. Η αμεσότητα και η ψυχική εγρήγορσή σας σας επιτρέπουν να είστε πειστικοί αλλά όχι απειλητικοί. Οι άλλοι θα καταλάβουν εύκολα την άποψή σας και θα πρέπει να σέβονται τις απόψεις σας. 

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για ραντεβού, ειδικά αν αναζητάτε σοβαρή δέσμευση και αφοσίωση. Ο ρομαντισμός και η αγάπη θα φαίνονται λιγότερο σημαντικά από τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε τη βραχυπρόθεσμη ικανοποίηση για το μακροπρόθεσμο καλό μιας σχέσης.


 


                       Ζώδια​ Υδροχόος 

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν αλλαγή και ενθουσιασμό στη ζωή σας χωρίς να προκαλούν αναστάτωση και χάος. Μπορεί να αισθανθείτε μια αναστάτωση ή μια αίσθηση προσμονής ότι κάτι καλό πρόκειται να συμβεί. Πιθανές συναντήσεις είναι πιθανές και θα έλκεστε από ασυνήθιστους τύπους ανθρώπων. 

Από Τετάρτη έως Κυριακή θα σας παρουσιαστούν πολλές μοναδικές ευκαιρίες να ζήσετε νέες δραστηριότητες, συναισθήματα και σχέσεις. Η ανάγκη σας για ελευθερία ή ένα νέο είδος αυτοέκφρασης δεν θα οδηγήσει σε μεγάλες ανατροπές, όπως μερικές φορές μπορεί. 



                         Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα και Τρίτη ένα αίσθημα ειρήνης και γενικής ευημερίας βοηθά τους περισσότερους τομείς της ζωής να λειτουργούν ομαλά. Η επαγγελματική σας ζωή θα πρέπει να είναι σε ισορροπία με την ιδιωτική σας ζωή για να είναι αυτή η εποχή της αρμονίας και της επιτυχίας. 

Η Τετάρτη έως την Κυριακή φέρνει έντονα ένστικτα και έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία. Θα θέλετε να πάτε προς τη δική σας κατεύθυνση χωρίς περιορισμό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παλέψετε για αυτό που σας ενδιαφέρει και να προωθήσετε νέα ή συνηθισμένα έργα. 



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα