ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Μηνιαίες Προβλέψεις


 

              Ζώδια​ Κριός 

Ήρθε η ώρα να χαρείτε την αγάπη και τον έρωτα! Αν έχετε περιμένει αρκετό καιρό για να κάνετε μια σχέση, με την Αφροδίτη και τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και αλλάζετε στάση και συμπεριφορά στον έρωτα. Ο πέμπτος οίκος είναι ο οίκος των παιδιών, έτσι αν επιδιώκετε καιρό μια εγκυμοσύνη, είναι δυνατόν να συμβεί τώρα. Οι πιθανότητες σύλληψης αυξάνονται και πάλι, μέχρι όλο το καλοκαίρι. 



             Ζώδια​ Ταύρος

Η αγάπη σας ανταμείβει αυτόν το μήνα και θα σας κρατήσει ζωντανούς και ανανεωμένους. Η ρομαντική Αφροδίτη μαζί με τον παθιασμένο Άρη στον Λέοντα και στον τέταρτο οίκο σας, τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, αναπτερώνουν το πάθος στη σχέση σας, τώρα θέλετε να διασκεδάσετε μέσα στο σπίτι σας στην αγκαλιά του αγαπημένου σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας ώστε ο χώρος σας να είναι περισσότερο αισθησιακός και χαλαρωτικός. 




                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Είστε στο στοιχείο σας! Άφθονη επικοινωνία και κινητικότητα μπορούν να σας φέρουν τη μεγάλη αγάπη καθώς η ρομαντική Αφροδίτη και ο παθιασμένος Άρης κινούνται στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Αυτός είναι ο μήνας σας, γεμάτος φλερτ, αστεία και αποπλάνηση. Τώρα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και έμπνευση για να απολαύσετε τον έρωτα. Το σύμπαν σας βοηθά να ανακτήσετε τον χαμένο έρωτα και σας πριμοδοτεί με δύναμη και καλή θέληση προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις τεταμένες στιγμές που πιθανόν να προκύψουν στη σχέσης σας.



                 Ζώδια​ Καρκίνος

Έχετε μια επαναστατική διάθεση, αναζητάτε να μετασχηματίσετε τη σχέση σας, πράγμα το οποίο θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάποιες σημαντικές αναπροσαρμογές. Η πανσέληνος στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας σας επισημαίνει ότι μια καλή σχέση δεν σημαίνει ότι όλα είναι πάντα ωραία και καλά αλλά εξαρτάται από την ικανότητά σας να προσαρμόζεστε με το σύντροφό σας στις συνεχώς μεταβαλλόμενες καταστάσεις. Κάποιοι από εσάς ίσως επιδιώξετε να κάνετε ένα διάλογο για θέματα της σχέσης σας, κυρίως για ζητήματα που αφορούν το σεξ, το γάμο, τα παιδιά, την συμβίωση, τα χρήματα, την περιουσία και την κατανομή των καθηκόντων.


 


                Ζώδια​ Λέων 

Αυτόν το μήνα δεν σκέφτεστε τίποτα άλλο παρά την πορεία της σχέσης σας. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σας και την πανσέληνο να φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έχετε στο μυαλό σας μακροπρόθεσμους στόχους και σχέδια. Αξιολογείτε κάποια πράγματα, είναι αυτό το κατάλληλο πρόσωπο για σας; Τώρα συνειδητοποιείτε αν θέλετε διαφορετικά ή κοινά πράγματα στη ζωή. Πείτε «ναι» στις προσκλήσεις που θα λάβετε. Ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο θα μπορούσε επίσης να ανθίσει και να εξελιχθεί σταδιακά σε δέσμευση.



                 Ζώδια​ Παρθένος

Γιατί στήνετε οδοφράγματα στην αγάπη; Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας μπορεί να ασχοληθείτε με κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα που για καιρό ήταν πηγή θυμού και απογοήτευσης για εσάς. Σκέφτεστε το παρελθόν και μπορεί να νιώθετε στενόχωρα, αφού πολλά γεγονότα του παρελθόντος έρχονται πίσω στη μνήμη σας και στοιχειώνουν την αγάπη. Αποφύγετε τις καταθλιπτικές σκέψεις, το σύμπαν έδρασε για το καλό σας, σας πήρε μακριά όποιον/α δεν σας προσέφερε τίποτα. Αναρωτηθείτε τι κάνατε λάθος και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της αισθηματικής σας ζωής.




                 Ζώδια​ Ζυγός

Περιμένετε το απροσδόκητο! Με την πανσέληνο να φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας έχετε μια ενθουσιώδη διάθεση να φλερτάρετε, ίσως και να δημιουργήσετε νέες φιλίες προκειμένου να επιλέξετε αργότερα τον κατάλληλο. Θα μπορούσατε επίσης να γνωρίσετε κάποιο άτομο μέσω φίλων ή σε μια κοινωνική εκδήλωση. Αυτόν το μήνα, ισχυρά συναισθήματα θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Ενώ η έκρηξη των συναισθημάτων σας θα μπορούσε να είναι καταλυτική για την ερωτική σας ζωή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις έντονες συγκινήσεις σας προς όφελός σας προκειμένου να πετύχετε μια διαρκή και από καιρό αναμενόμενη αλλαγή.



                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτόν το μήνα επικεντρώνεστε περισσότερο στην εργασία και τις φιλοδοξίες σας, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Η ερωτική σας ζωή δεν είναι και η πρώτη σας προτεραιότητα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχετε χάσει την ερωτική και παθιασμένη διάθεσή σας, αλλά τώρα δεν σας συγκινούν και τόσο οι ερωτικές προκλήσεις. Μην ανησυχείτε για την αισθηματική σας ζωή η οποία θα ανθίσει και πάλι μόνη της. Ο δέκατος οίκος κυβερνά την καριέρα, έτσι η Αφροδίτη και ο Άρης εδώ μπορεί να πυροδοτήσουν μια σχέση στο γραφείο ή θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο μέσα από την εργασία σας. Τώρα χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ ένα σύντροφο που να μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας διανοητικά αλλά και επαγγελματικά.




                   Ζώδια​ Τοξότης

Ήρθε η ώρα να κλείσετε ένα κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή και να τερματίσετε ένα αυτοκαταστροφικό μοτίβο σχέσης. Η νέα Σελήνη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο ζωής, σας υποδεικνύει πώς να κλείσετε την πόρτα σε ένα αρνητικό σύστημα πεποιθήσεων και συναισθημάτων για τα καλά. Θα πρέπει να απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν και να θεραπεύσετε την ψυχή σας αν θέλετε στο πλάι σας μια νέα αγάπη. Το φεγγάρι σας βάζει σε εσωτερικό προβληματισμό, σας προτρέπει να κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση προκειμένου να συνειδητοποιήσετε τι αναζητάτε στην αγάπη. 



                  Ζώδια​ Αιγόκερως

Η γοητεία και η σεξουαλικότητά σας ενισχύονται χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ο δυναμισμός σας και ο αισθησιασμός σας φέρνουν κοντά σας πολλούς θαυμαστές, κι εσείς επιλέγετε αυτόν/ήν που μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια και ζεστασιά. Ίσως ακόμα σκέφτεστε είτε μια πιθανή εγκυμοσύνη, είτε το γάμο, είτε τα κοινά οικονομικά που έχετε με το σύντροφό σας. Μπορεί να αποφασίσετε να συνενώσετε τα οικονομικά σας με το σύντροφό σας ή να κάνετε από κοινού επενδύσεις ή να αγοράσετε ακίνητη περιουσία. 




                 Ζώδια​ Υδροχόος 

Σκέφτεστε περισσότερο το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της ειρήνης, της αγάπης και της αρμονίας, έτσι σας μιλάει για ένα καλό μέλλον αλλά από την άλλη πλευρά ο Άρης δημιουργεί συνθήκες που αυξάνουν την πίεση και το άγχος σας. Τώρα ήρθε η ώρα να αποσαφηνίσετε εάν θέλετε πραγματικά τα ίδια πράγματα από τη ζωή κι αν είναι κοινά τα όνειρά σας. Ίσως κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει. Εάν είστε μόνοι, εκφράζετε πολύ πιο άνετα την ενστικτώδη ​​πλευρά του εαυτού σας, ακόμη και με τον τρόπο που φλερτάρετε.



                    Ζώδια​ Ιχθείς  

Ό, τι έχετε σπείρει, θα θερίσετε. Αν έχετε σπείρει διχόνοια θα θερίσετε θύελλες κι αν έχετε χαρίσει αγάπη, λαμβάνετε ευγνωμοσύνη. Η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σας ζητούν να αξιολογήσετε τι έχετε πάρει και τι έχετε δώσει από/στην αγάπη. Αν και μπορεί να νιώθετε στενόχωρα για έναν χωρισμό, με τον καιρό θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό έπρεπε να κάνετε. Αν πάλι έχετε εκκρεμότητες με έναν (μία) πρώην ή αν είστε κρυφά ερωτευμένοι με κάποιο άτομο το οποίο δεν είναι διαθέσιμο συναισθηματικά με αποτέλεσμα να βασανίζεστε καιρό, τώρα είναι η ώρα να αξιολογήσετε τα κίνητρα τόσο τα δικά σας όσο και του άλλου ατόμου.



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα