ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07/06 έως 13/06


 

              Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα έως Παρασκευή οι σκέψεις σας είναι σε αρμονία με τις προθέσεις σας να κάνετε τις ιδέες να ρέουν εύκολα σε λέξεις και να κάνουν τις συνομιλίες ευχάριστες και γόνιμες. Επειδή μπορείτε να εκφραστείτε τόσο καθαρά και ομαλά, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής, στις επιχειρήσεις ή στην εργασία ή στις προσωπικές σχέσεις. 

Σάββατο και Κυριακή θα πρέπει να αισθάνεστε δυνατοί, σέξι και γενναίοι. Μπορείτε να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να ενεργήσετε με πάθος όταν τα συναισθήματά σας ξυπνούν. Τα γρήγορα ένστικτά σας και το μαχητικό σας πνεύμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή να υπερασπιστείτε το σπίτι και την οικογένειά σας. 



             Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει αυξημένη φιλοδοξία, επιρροή και σεξουαλική ορμή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε ανεξάρτητα σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Θα έχετε την αντοχή και τη δύναμη να πετύχετε σε δύσκολες εργασίες. Μια έκρηξη δημιουργικότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε σημαντικούς μετασχηματισμούς στη ζωή σας. 

Πέμπτη έως Κυριακή θα πρέπει να αισθάνεστε πολύ στοργικά και ένα συναρπαστικό νέο ρομαντισμό είναι δυνατό. Εάν έχετε ήδη σύντροφο, τότε θα αναζητήσετε ένα διαφορετικό είδος ευχαρίστησης Ο πειραματισμός στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να είναι απαραίτητος για να μην περιπλανηθείτε τα μάτια σας. Περιμένετε το απροσδόκητο, ακόμη και με δραστηριότητες ρουτίνας, όπως ψώνια. 




             Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η Δευτέρα έως την Παρασκευή αύξησε τη δημιουργική σκέψη και η ψυχική δραστηριότητα ενεργοποιεί τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι πιθανό να είναι μια πολύ απασχολημένη περίοδος αλλά ευεργετική, επειδή μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να σας ενοχλεί. 

Το Σάββατο και η Κυριακή μπορεί να φέρουν σύγχυση, εξαπάτηση και απογοήτευση. Μπορεί να αισθάνεστε ανασφαλείς, ένοχοι και απολογητικοί. Η υπερβολική εξιδανίκευση και η ευπάθεια μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια, σκάνδαλο ή συκοφαντία. Επομένως, πρέπει να είστε υπεύθυνοι σε όλες τις συναλλαγές σας. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να έχετε κίνητρα ή ενθουσιασμό για οτιδήποτε, ειδικά για τη σκληρή δουλειά. 



             Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα και Τρίτη φέρνουν ένα έντονο πάθος για να επιτύχετε τις ισχυρότερες επιθυμίες σας. Σε αυτό το ανταγωνιστικό πνεύμα, μπορείτε να καταβάλλετε μεγάλες προσπάθειες για να επιτύχετε τη νίκη. Εάν είστε σε θέση να διοχετεύσετε εποικοδομητικά τις επιθετικές και κυρίαρχες παρορμήσεις, είναι πιθανό να σημειώσετε επιτεύγματα. Αλλά ο εκφοβισμός και η αδίστακτος θα οδηγήσουν σε ισχυρή αντίσταση από ισχυρούς εχθρούς. 

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει διασκέδαση και ενθουσιασμό στην κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Θα εκφράσετε την αγαπημένη σας φύση με μια αίσθηση που μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως ένα μοναδικό στυλ μόδας. Οι οθόνες σας θα προσελκύσουν εξίσου ενδιαφέροντα και πρόθυμα άτομα, πρόθυμα να αναλάβουν τον κίνδυνο και να δουν πού πηγαίνει. Αυτή η έλλειψη αναστολής είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν είστε φυσικά ντροπαλοί. 




                  Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Παρασκευή η σαφής και γρήγορη σκέψη μπορεί να διοχετευτεί σε όλες τις ψυχικές εργασίες και τις επικοινωνίες. Με ένα τόσο ενεργό μυαλό, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τις σκέψεις σας μέσω γραφής ή ομιλίας. Μπορείτε επίσης να απορροφήσετε πολλές πληροφορίες, επομένως αυτή είναι μια υπέροχη εβδομάδα για μελέτη. Η μεγάλη εστίαση σάς επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε τους στόχους σας και να κάνετε σαφή σχέδια για το μέλλον, μια στρατηγική για την επίτευξη των στόχων σας.

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι εξαιρετικά για την αυτο-προώθηση και τις οικείες σχέσεις λόγω της αυξημένης αυτοπεποίθησης, του θάρρους, του σεξουαλικού μαγνητισμού και της φυσικής ελκυστικότητας. Αν είστε ραντεβού, μπορείτε να κατακτήσετε οποιαδήποτε φυσική ντροπή μπορεί να χρειαστεί να σπάσετε τον πάγο και να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση. 



                Ζώδια​ Παρθένος

Η Δευτέρα και η Τρίτη δημιουργούν πιθανότητες εσφαλμένης επικοινωνίας και σύγχυσης που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε προβλήματα σχέσεων. Η αντίληψή σας για την πραγματικότητα μπορεί να θολώσει λόγω της αδυναμίας να φιλτράρει το θόρυβο του περιβάλλοντος ή άχρηστες πληροφορίες. Προσέξτε ιδιαίτερα εάν λάβετε σημαντικές αποφάσεις ή σχέδια ή συμμετέχετε σε επιχειρηματικές συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις με συμβόλαια. 

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει θετική αλλαγή και ενθουσιασμό με αγάπη ή χρήματα ή και τα δύο. Ένα νέο ρομαντισμό είναι δυνατό, ειδικά με τη γνωριμία με το Διαδίκτυο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για παρορμητική αγορά μόδας, καλλυντικών και κοσμημάτων. Το δημιουργικό σας ταλέντο είναι εύκολο να αξιοποιήσετε τώρα και μπορείτε να αναπτύξετε το δικό σας μοναδικό στυλ. 




                     Ζώδια​ Ζυγός

Δευτέρα και Τρίτη, η επιθυμία να αποκτήσει τον έλεγχο των άλλων, ή των καταστάσεων, φέρνει το δυναμικό για αγώνες εξουσίας και αντιπαραθέσεις. Ίσως χρειαστεί επίσης να αντιμετωπίσετε άλλους ανθρώπους που προσπαθούν να σας κυριαρχήσουν. Επομένως, είναι καλύτερο να αγωνιζόμαστε για επιτυχία με προσεκτικό τρόπο. Αποφύγετε την αδίστακτα, τη ζήλια και τις απρόβλεπτες τακτικές. 

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει ψυχική σαφήνεια και ζωντανές αλλά αρμονικές συζητήσεις. Οι σκέψεις και οι απόψεις σας γίνονται πιο ξεκάθαρες και είστε πρόθυμοι να τις εκφράσετε. Αυτό, σε συνδυασμό με την αυξημένη περιέργεια και την προθυμία να μάθουν, το καθιστούν ιδανικό χρόνο για διαπραγματεύσεις, επιχειρηματικές συμφωνίες και συναντήσεις καθώς και κοινωνικές δραστηριότητες. 



                    Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει αυτοπεποίθηση και πρωτοβουλία με μια εξερχόμενη στάση και αίσθηση περιπέτειας. Μπορείτε να είστε άμεσοι και επιθετικοί με τους ανθρώπους, ενώ δεν φαίνεται επιθετικοί ή πιεστικοί. Εάν είστε ντροπαλός, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την πρώτη κίνηση γιατί θα κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση. Θα φανείτε δυνατοί, σέξι και τολμηροί. 

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει αλλαγή και ενθουσιασμό στη ζωή σας χωρίς να προκαλεί αναστάτωση και χάος. Μπορεί να αισθανθείτε συσπάσεις ή αίσθηση προσδοκίας ότι κάτι καλό πρόκειται να συμβεί. Οι πιθανές συναντήσεις είναι δυνατές και θα προσελκύεστε από ασυνήθιστους τύπους ανθρώπων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σπάσετε τις κακές συνήθειες και να αφήσετε βαρετές ή ανθυγιεινές σχέσεις.




                   Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Παρασκευή μπορείτε να αξιοποιήσετε την υπομονή και τη συναισθηματική δύναμη για να χειριστείτε ευαίσθητα ή δύσκολα ζητήματα σχέσης. Άλλοι μπορεί να σας έρθουν για συμβουλές σχετικά με ένα προσωπικό ζήτημα ή απλώς για να σας φωνάξουν. Μπορείτε να βασιστείτε σε ισχυρά ένστικτα και κοινή λογική για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις σας. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν αίγλη ή ίντριγκα στη ζωή σας ή μια λεπτή ισορροπία μεταξύ των δύο. Μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι στην αρνητική ενέργεια, οπότε είναι σημαντικό να είστε γύρω από θετικά άτομα. Διαφορετικά, είναι δυνατή η σύγχυση, η αμφιβολία και η χαμηλή αυτοεκτίμηση. Οι προσωπικές σχέσεις ενδέχεται να υποστούν ανεντιμότητα και εξαπάτηση. Μπορεί επίσης να είστε πολύ ευαίσθητοι στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και πιο ευαίσθητοι σε λοίμωξη και δηλητηρίαση.



                   Ζώδια​ Αιγόκερως

Δευτέρα έως Τετάρτη, η θετική ενέργεια και η σαφήνεια σας κάνουν να νιώθετε πιο άνετα και σίγουροι ότι είστε ο εαυτός σας. Εάν πρέπει να δουλέψετε θα είστε σε θέση να εστιάσετε στη δουλειά με φιλόδοξη ενέργεια και να το κάνετε καλά. Εάν θέλετε να χαλαρώσετε θα είστε σε θέση χωρίς να αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε κάτι άλλο. 

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει αγάπη και αρμονία. Οι άλλοι θα σας βρουν πολύ ελκυστικούς, οπότε αυτή είναι η ιδανική στιγμή για γνωριμίες και νέους φίλους. Οι υπάρχουσες σχέσεις μπορούν να επωφεληθούν από περισσότερη ζεστασιά και στοργή. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να επιλύσετε προβλήματα σχέσης στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Πιθανότατα δεν θα νιώσετε σαν να πηγαίνετε στη δουλειά σήμερα. Θα προτιμούσατε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας ή να ξεκινήσετε διακοπές.


 



                    Ζώδια​ Υδροχόος 

Η ισορροπημένη σκέψη από Δευτέρα έως Παρασκευή και οι εύκολες επικοινωνίες το καθιστούν ιδανικό χρόνο για επιχειρηματικές προσφορές, μελέτες, κοινωνικά μέσα, ζητώντας εύνοιες και αυτοπροώθηση. Θα είναι ευκολότερο για εσάς να κατανοήσετε τα πράγματα, να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες των στόχων σας και πώς να τους επιτύχετε. Μπορείτε να εκφράσετε αυτές τις σκέψεις και τα σχέδια πολύ καλά. 

Το Σάββατο και η Κυριακή θα μπορούσαν να φέρουν αλλαγή που δεν θέλετε. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να κάνετε το είδος των αλλαγών που θέλετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια απογοητευτική στιγμή αύξησης της έντασης και ξαφνικών, αναμενόμενων αλλαγών. Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι. Εάν παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι, υπομονετικοί και ευέλικτοι, αυτό που στην αρχή φαίνεται σαν προκλήσεις, μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρίες για να απαλλαγείτε από αρνητικά, περιοριστικά και περιοριστικά πράγματα στη ζωή σας.



                        Ζώδια​ Ιχθείς 

Οι συζητήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης και οι επιχειρηματικές συναλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν περίπλοκες λόγω παραπληροφόρησης ή σύγχυσης. Γι 'αυτό προσπαθήστε να κολλήσετε στα βασικά της επικοινωνίας. Μπορεί να χρειαστείτε επαγγελματικές συμβουλές κατά την υπογραφή συμβάσεων ή την αντιμετώπιση κυβερνητικών και νομικών θεμάτων. Μείνετε μακριά από θεωρίες συνωμοσίας, λατρείες, ναρκωτικά και αλκοόλ. 

Η Τετάρτη έως την Κυριακή προσφέρει επιπλέον προσωπική ελευθερία για να απολαύσετε περισσότερη κοινωνικοποίηση. Η θετική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να οδηγήσει στην αγάπη με την πρώτη ματιά και σε ένα συναρπαστικό νέο ρομαντισμό. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τις πιο ασυνήθιστες και περίεργες σεξουαλικές σας επιθυμίες. Οι δημιουργικές ανακαλύψεις μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις καλλιτεχνικές ή μουσικές σας δυνατότητες και να βρείτε το δικό σας μοναδικό στυλ. 



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα