ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Μηνιαίες Προβλέψεις


 

                Ζώδια​ Κριός 

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 2/6 και κατά το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου είναι πιθανό να δημιουργήσει εσωστρέφεια κάτι που δεν θα βοηθήσει την εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας. Η εσωστρέφεια ενδεχομένως να είναι βοηθητική καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή ούτως ή άλλως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 το κλίμα θα αρχίσει να διαφοροποιείται και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και πρόσωπα τα οποία θα σε βάλουν στη διαδικασία να φλερτάρεις. 



               Ζώδια​ Ταύρος

Η προσοχή σου αυτό το μήνα θα φαίνεται πως δεν θα είναι στραμμένη στις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς κάποια επαγγελματικά ζητήματα και ενδεχομένως η πίεση από αυτά να μην σου αφήνει ελεύθερο χρόνο αλλά και διάθεση για οτιδήποτε άλλο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 θα υπάρξουν ευκαιρίες επικοινωνίας με ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και αυτή η επικοινωνία θα αποτελεί το ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις για αυτό καλό θα ήταν να πάρεις τις αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας μετά τις 23/6 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία.




               Ζώδια​ Δίδυμοι 

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 2/6 και από τη νέα της θέση θα σε οδηγήσει να αναζητήσεις περισσότερο τη σταθερότητα και να επενδύσεις σε μία γνωριμία η οποία δεν θα είναι για περιορισμένο διάστημα, αλλά θα έχει τα φόντα για να εξελιχθεί. Η Αφροδίτη θα σε κάνει να δεις ακόμα πιο υπεύθυνα τα θέματα της προσωπικής σου ζωής είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10/6 στο ζώδιό σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε ρηξικέλευθες αποφάσεις ιδιαίτερα αν νιώθεις πως βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία πλέον δεν είναι λειτουργική για εσένα. Την ίδια στιγμή είναι πάρα πολύ πιθανόν - αν είσαι ελεύθερος- να κάνει την εμφάνισή του να πρόσωπο το οποίο θα καθορίσει τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή το επόμενο διάστημα. 



               Ζώδια​ Καρκίνος

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 2/6 θα βοηθήσει πάρα πολύ τις αισθηματικές υποθέσεις αυτό το μήνα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Στην πρώτη περίπτωση οι γνωριμίες θα είναι αρκετές και δεν αποκλείεται και οι θαυμαστές να αυξηθούν, καθώς θα παρατηρήσεις πως θα είναι πολύ εύκολο για εσένα να τραβάς τα βλέμματα των άλλων και να βρίσκεσαι στο επίκεντρο. Οι επιλογές θα είναι αρκετές όμως θα πρέπει να κινηθείς με βάση τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες και επιθυμίες και όχι με παρορμητική διάθεση, καθώς οι αισθηματικές περιπέτειες ενδεχομένως να μην εξελιχθούν πολύ βολικά.  




                Ζώδια​ Λέων 

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 δείχνει πως ο Ιούνιος κατά το μεγαλύτερο μέρος του θα έχει έντονα συναισθήματα και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να έρθεις πολύ κοντά με κάποιο πρόσωπο. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου στις 11/6 φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολο να κάνεις υπομονή προκειμένου να δεις την εξέλιξη κάποιων αισθηματικών ζητημάτων, όμως προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το σενάριο καθώς είναι πολύ πιθανόν να κινηθείς παρορμητικά όσον αφορά τις αισθηματικές σου υποθέσεις. 



                Ζώδια​ Παρθένος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα ανοίξει την αυλαία αυτού του μήνα καθώς θα περάσει σε αυτό το ζώδιο στις 2/6 και από τη νέα της θέση θα φέρει γύρω σου αρκετά νέα πρόσωπα. Οι φίλοι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε γνωριμίες που θα κάνεις το επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον μέσα σε μία κοινή παρέα. Ακόμα κι αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί στις αρχές του μήνα, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες και προς το τέλος του Ιουνίου για νέες γνωριμίες αλλά και για μία νέα σχέση. 




               Ζώδια​ Ζυγός 

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 δείχνει πως μπορεί να υπάρξει ένα διαφορετικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι γεγονός πως οι ώρες που θα περνάς στη δουλειά μπορεί να αρχίσουν να αυξάνονται, κάτι το οποίο θα σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο και η σχέση μεταξύ σας θα αρχίσει να γίνεται πιο στενή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων έως τις 23/6, που δείχνει πως μέχρι τότε τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρα για αυτό πάρε το χρόνο σου μέχρι να πάρεις τις αποφάσεις σου. 


 

              Ζώδια​ Σκορπιός 

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 θα αποτελέσει μία πολύ θετική πλανητική μετακίνηση για εσένα και δείχνει πως ακόμα και αν αυτός ο μήνας έχει διάφορες δουλειές και υποχρεώσεις είτε οικογενειακές είτε επαγγελματικές, εσύ θα βρεις το χρόνο αλλά και τη διάθεση για ένα φλερτ αλλά και να κάνεις μία νέα γνωριμία. Αυτό το σενάριο θα αποκτήσει περισσότερες πιθανότητες προς το τέλος του μήνα καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του καρκίνου στις 21/6 αλλά και η Πανσέληνος στις 24/6, δημιουργούν πολύ ευνοϊκές συγκυρίες για να προκύψει μία νέα γνωριμία καθώς θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου μακριά από τη δουλειά. 




                Ζώδια​ Τοξότης 

Στις αρχές του μήνα η Αφροδίτη θα αλλάξει ζώδιο καθώς θα περάσει στον Καρκίνο στις 2/6 και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει έντονα και βαθιά συναισθήματα, τα οποία μπορεί να σε αποδιοργανώσουν όσον αφορά τη διαχείριση των αισθηματικών σου ζητημάτων. Με την έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο φαίνεται πως με κάποιο τρόπο θα συμβάλλει στην αισθηματική «αποδιοργάνωση». Λόγω του ότι τα πράγματα στα μέσα του μήνα θα είναι ιδιαίτερα ρευστά απόφυγε να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να καθορίσουν την εξέλιξη μιας σχέσης, καθώς αυτό που φαίνεται πως χρειάζεσαι περισσότερο είναι χρόνος. 



                 Ζώδια​ Αιγόκερως

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 και δείχνει πως θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να βελτιώσεις μία προσωπική σχέση στην οποία έχεις επενδύσει. Επίσης αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως αυτό το μήνα θα προκύψουν ευκαιρίες όχι απλώς για να κάνεις μία νέα γνωριμία αλλά για να ξεκινήσεις και μία νέα σχέση, όμως αυτό θα γίνει πιο έντονο κατά το τέλος του μήνα. 


 


                  Ζώδια​ Υδροχόος 

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 του δείχνει πως η κινητικότητα που ενδεχομένως να υπήρχε στην προσωπική σου ζωή και στις αισθηματικές σου υποθέσεις το προηγούμενο διάστημα θα αρχίσει σιγά-σιγά να καταλαγιάζει. Τώρα είναι πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και μάλιστα δεν αποκλείεται να αναζητήσεις τη «ρουτίνα» που μπορεί να έχει μία σχέση. Με την έκλειψη Ηλίου στα μέσα του μήνα θα έρθει στο προσκήνιο μία αισθηματική υπόθεση του παρελθόντος όμως το να μπορέσεις να διαχωρίσεις το παρελθόν από το παρόν και να κάνεις την επιλογή που θα είναι περισσότερο κατάλληλη για εσένα δεν θα είναι και τόσο εύκολη υπόθεση.


 
                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Ο Ιούνιος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για εσένα όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 2/6 δείχνει πως θα υπάρξει κινητικότητα σε αισθηματικά ζητήματα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ανανεώσεις μία σχέση που ήδη υπάρχει, να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο ή ακόμα και για να ξεκινήσει ένας νέος έρωτας. Στα μέσα του μήνα λόγω της έκλειψης Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί, το κλίμα μπορεί να αλλάξει καθώς θα υπάρξουν σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανησυχία και είναι πολύ πιθανό να σε βάλουν στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά την πορεία μία σχέσης ή μιας γνωριμίας. 



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα