ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

    Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  10/05 - 16/05


 

                     ΚΡΙΟΣ

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει γαλήνη και αρμονία καθώς αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί, φροντισμένοι και στοργικοί. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή για πάρτι με φίλους. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για κοινωνικοποίηση λόγω της αυξημένης δημοτικότητας και του χαράγματος. Το να κάνεις φίλους είναι εύκολο και θα μπορούσες εύκολα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση αγάπης.

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει έντονες και βαθιές εμπειρίες. Θα έχετε μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στη δική σας ζωή, στα γεγονότα της ζωής σας και στους ανθρώπους γύρω σας. Οι σχέσεις με ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας και εξουσίας, μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες πρέπει να πάνε καλά. Η υψηλότερη αυτοεκτίμηση σας βοηθά να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στους ανώτερους. Τα προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα μπορούν επίσης να επιλυθούν πιο εύκολα.



                   ΤΑΥΡΟΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, επειδή θα συμβούν γρήγορα και αρκετά ομαλά. Η επιπλέον πρωτοβουλία, έμπνευση και κίνητρα είναι ιδανικά για να ξεκινήσετε με δύσκολες εργασίες ή πράγματα που έχετε αναβάλει. Εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας και μην φοβάστε να διακινδυνεύσετε. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Το Σάββατο και η Κυριακή εστιάζουν στους πιο προσωπικούς τομείς της ζωής σας. Θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο σπίτι σας, τα συναισθήματα, τα συναισθήματα και τις στενές σχέσεις, ειδικά με τις γυναίκες. Αυτές οι βαθύτερες περιοχές της ζωής έρχονται στην επιφάνεια έτσι ώστε τυχόν προβλήματα που έχουν σιγοβράσει σε αυτές τις περιοχές να μπορούν να επιλυθούν με θετικό τρόπο. Αυτό είναι ένα σαββατοκύριακο συναισθηματικής ισορροπίας, όχι παράλογου συναισθηματικού και όχι πολύ κρύου και υπολογιστικού.



             

                  ΔΙΔΥΜΟΙ

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει κριτική σκέψη που είναι ιδανική για σοβαρή ή προκλητική ψυχική εργασία. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για πράγματα που απαιτούν συνεχή συγκέντρωση, υπομονή και ορθή κρίση. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε με βεβαιότητα τις επιχειρηματικές σας συναλλαγές, τα έγγραφα, τις σπουδές και τις εξετάσεις. Μια κοινή λογική προσέγγιση, η προσοχή στη λεπτομέρεια και οι μακροπρόθεσμες προοπτικές το καθιστούν ιδανικό χρόνο για τον καθορισμό μακροπρόθεσμων σχεδίων.

Παρασκευή έως Κυριακή, η αυξημένη ανάγκη επιτυχίας σας κάνει να αισθάνεστε πιο αποφασισμένοι και σκόπιμοι από το συνηθισμένο για την επίτευξη των στόχων σας. Οποιεσδήποτε ιδεοληπτικές ή καταναγκαστικές τάσεις έχετε στην πραγματικότητα μπορούν να αξιοποιηθούν για να ολοκληρώσετε ένα δύσκολο έργο.  Αυτή η αυξημένη ισχύς θα λειτουργήσει προς όφελός σας αρκεί να μην την καταχραστείτε.



              ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει αυξημένη ψυχική ενέργεια και συγκέντρωση για χαρτιά, μελέτες και εξετάσεις. Η γρήγορη σκέψη και αποφασιστικότητα σας επιτρέπουν να κάνετε σχέδια με αυτοπεποίθηση. Ένα πειστικό στυλ επικοινωνίας το καθιστά ιδανικό χρόνο για συζητήσεις, ζητήματα εύνοιας και δημόσια ομιλία. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν μια ανισορροπία μεταξύ της αίσθησης ευθύνης και των προσωπικών σας επιθυμιών. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αναποφασιστικότητα και να σας κάνει να αισθάνεστε κολλημένοι, ευερέθιστοι και δυσαρεστημένοι. Αποφύγετε να χτυπάτε τους αγαπημένους σας μόνο και μόνο επειδή νομίζετε ότι φταίνε. Ωστόσο, είναι πιθανό κάποιος να προσπαθεί να σας κρατήσει πίσω ή να βλάψει την αυτοεκτίμησή σας ή τη φήμη σας. Βρείτε την πηγή των προβλημάτων και εστιάστε την ενέργειά σας.


 

                 ΛΕΩΝ

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει ξεκάθαρη σκέψη και καλή συγκέντρωση που την καθιστούν καλή στιγμή για σκληρή ή λεπτομερή διανοητική εργασία. Θα μπορούσατε να σπουδάσετε, να συμμετάσχετε σε εξετάσεις ή να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ή εργασία. Μπορείτε να δείτε πώς τα μικρότερα μέρη ταιριάζουν στη μεγαλύτερη εικόνα. 

Παρασκευή έως Κυριακή, η αυξημένη προσωπική δύναμη δίνει τη δυνατότητα να επηρεάσετε τα αποτελέσματα στη ζωή σας. Ένα ταλέντο για βαθιά έρευνα και διερεύνηση σάς δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μυστικά και να φτάσετε στο κάτω μέρος οποιουδήποτε μυστηρίου. Αυτή η διερευνητική φύση ισχύει και σε ψυχολογικό επίπεδο. Επομένως, είναι μια καλή στιγμή για να σπάσετε τις κακές συνήθειες και να επιλύσετε τυχόν δυσκολίες στη σχέση. Η σύνθετη δυναμική της σχέσης θα γίνει σαφέστερη για εσάς.



              ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει έντονα ένστικτα και έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία. Θα θελήσετε να πάτε στη δική σας κατεύθυνση χωρίς περιορισμούς. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παλέψετε για αυτό που σας ενδιαφέρει και να προωθήσετε νέα ή συνηθισμένα έργα. Είστε επίσης πρόθυμοι να αναλάβετε κινδύνους και να βυθιστείτε σε πράγματα που είναι πρωτότυπα, μοναδικά, αμφιλεγόμενα ή πειραματικά. 

Σάββατο και Κυριακή μια αυξημένη ανάγκη επιτυχίας σε κάνει να νιώθεις πιο αποφασισμένοι και σκόπιμοι από το συνηθισμένο για την επίτευξη των στόχων σου. Οποιεσδήποτε ιδεοληπτικές ή καταναγκαστικές τάσεις έχετε στην πραγματικότητα μπορούν να αξιοποιηθούν για να ολοκληρώσετε ένα δύσκολο έργο. Ένα αυξημένο επίπεδο ελκυστικότητας μπορεί να έχει σεξουαλικό χαρακτήρα και επίσης σας δίνει τεράστια επιρροή έναντι άλλων ανθρώπων. Αυτή η αυξημένη ισχύς θα λειτουργήσει προς όφελός σας, αρκεί να μην την κάνετε κατάχρηση.


 

                   ΖΥΓΟΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή θα νιώσετε πιο συνδεδεμένοι με πνευματικό τρόπο με τους φίλους και την οικογένειά σας. Η αυξημένη ενσυναίσθηση και η ανησυχία σας μπορεί να έχει μια αναζωογονητική επίδραση σε άλλους που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν ως περισσότερη συμμετοχή σε ομάδες όλων των ειδών. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν αυξημένη ανάγκη για αγάπη και στοργή. Ωστόσο, η ένταση της σχέσης είναι δυνατή, ειδικά εάν υπάρχει ανισορροπία που περιλαμβάνει συναισθηματική υποστήριξη και αγάπη. το ποσό της αγάπης που λαμβάνεται δεν είναι το ίδιο με το ποσό που δόθηκε. Τέτοια ζητήματα σχέσης μπορεί να είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα με μια συνεχή συσσώρευση και μετά την απελευθέρωση της έντασης. Ακόμα κι αν είστε ανύπαντροι, ενδέχεται να εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε μια εσωτερική ανισορροπία που περιλαμβάνει την αυτο-αγάπη και το πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας.



                  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δευτέρα έως Πέμπτη παρατηρείται αύξηση της ψυχικής δραστηριότητας και των επικοινωνιών. Η εστιασμένη και οξεία σκέψη το καθιστά κατάλληλο για ψυχική εργασία όπως μελέτες, έρευνες και επίλυση παζλ. Η διάτρητη διάνοιά σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σωστά για να υποστηρίξετε την υπόθεσή σας και να υπερασπιστείτε τους άλλους από την παρενόχληση ή την πρόκληση. Δεν πρέπει να υποχωρήσετε από έναν αγώνα, αλλά πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τις μάχες σας.

Παρασκευή έως Κυριακή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συναντήσετε παλιούς φίλους ή να περάσετε χρόνο με την οικογένεια. Όλες οι υπάρχουσες σχέσεις, ειδικά εκείνες με τις γυναίκες, θα είναι ζεστές και θα απολαμβάνουν συναισθηματική ανάπτυξη. Η δημιουργία νέων φίλων γίνεται εύκολη λόγω της προθυμίας σας να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να σπάσετε τον πάγο και να λάβετε θερμή υποδοχή.


 

                    ΤΟΞΟΤΗΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει αυξημένη ευαισθησία και ικανότητα ανάγνωσης ανθρώπων και καταστάσεων. Μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και δεκτικότητα σημαίνει ότι οι σχέσεις σας θα επωφεληθούν από μια κοινή κατανόηση που μπορεί να είναι μη λεκτική. Αυτή θα ήταν η ιδανική στιγμή για να εκφράσετε την πιο φροντίδα και την ευαίσθητη πλευρά σας εξυπηρετώντας άλλους. 

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για σχέσεις όλων των ειδών, αλλά ειδικά για ερωτικές σχέσεις. Άλλοι άνθρωποι θα σας βρουν πιο ελκυστικούς από το συνηθισμένο, γι 'αυτό είναι ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο για γνωριμίες και νέους φίλους. Εκτός από την όμορφη εμφάνιση, θα είστε ευλογημένοι με επιπλέον γοητεία και σεξουαλική έκκληση. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να επιλύσετε προβλήματα σχέσεων στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. 



                      ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δευτέρα έως Πέμπτη παρατηρείται αύξηση της ψυχικής δραστηριότητας και των επικοινωνιών. Η εστιασμένη και οξεία σκέψη το καθιστά κατάλληλο για ψυχική εργασία όπως μελέτες, έρευνες και επίλυση παζλ. Η διάτρητη διάνοιά σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σωστά για να υποστηρίξετε την υπόθεσή σας και να υπερασπιστείτε τους άλλους από την παρενόχληση ή την πρόκληση. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει γαλήνη και αρμονία καθώς αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί, φροντισμένοι και στοργικοί. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή για πάρτι με φίλους. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για κοινωνικοποίηση λόγω της αυξημένης δημοτικότητας και των χαρισμάτων. Θα πρέπει να αισθάνεστε πιο άνετα γύρω από άλλα άτομα και να νιώθετε άνετα στο κοινό. Το να κάνεις φίλους είναι εύκολο και θα μπορούσες εύκολα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση αγάπης.



                   ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δευτέρα έως Τετάρτη είναι καλό για οτιδήποτε απαιτεί σαφή σκέψη, καλή κρίση και συγκέντρωση. Οι επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις ευνοούνται, ιδίως μακροπρόθεσμες επενδύσεις και ακίνητα. Είτε πρόκειται για προσωπικό είτε για επαγγελματικό χαρακτήρα, οι συζητήσεις που έχετε ενδέχεται να έχουν σοβαρό χαρακτήρα. 

Πέμπτη έως Κυριακή θα πρέπει να αισθάνεστε πιο συμπονετικοί, ευφάνταστοι και ιδεαλιστές. Μπορεί να αισθανθείτε την επιθυμία να ακολουθήσετε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι, και αυτό δεν πρέπει να οφείλεται σε κάποια κρίση υγείας ή να χάσετε τον δρόμο σας. Αυτό θα φέρει την εκπλήρωση χωρίς να πρέπει να εγκαταλείψουμε υλικά πράγματα στη ζωή που φέρνουν άνεση και ασφάλεια. Θα μπορούσατε να απολαύσετε μια στενότερη πνευματική σύνδεση με τον σύντροφό σας ή να συναντήσετε κάποιον ειδικό με τον οποίο μπορείτε πραγματικά να συνδεθείτε.


               

                      ΙΧΘΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει θετική αλλαγή και ενθουσιασμό που μυρίζει τη ζωή σας. Θέλετε να βρείτε νέες και ενθουσιώδεις περιπέτειες, εργασία και σχέσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ακολουθήσετε τις παθιασμένες επιθυμίες σας και να ενεργήσετε με τα ένστικτά σας. Μπορείτε να εκφράσετε πλήρως την αίσθηση της πλευράς σας τώρα και να διασκεδάσετε με αυτήν. Λάμψεις διορατικότητας ή πειραματισμού θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εκπληκτικές νέες ευκαιρίες στη ζωή σας.

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες που εμπλουτίζουν τις οικείες σχέσεις. Αυτό είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για την εξάλειψη των κακών συνηθειών, των εμμονών και των συναισθηματικών καταναγκασμών. Μπορείτε να βασιστείτε σε μια ισχυρή εσωτερική αίσθηση ισορροπίας, καθώς και να απολαύσετε μια μεγαλύτερη αίσθηση ότι ανήκετε στον σύντροφό σας, την οικογένεια, τους φίλους σας και την ευρύτερη κοινότητα. Η συνάντηση κάποιου νέου αυτή τη στιγμή θα ένιωθε έντονα καρμική και θα μπορούσε να είναι ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή.



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα