ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 03/05 - 09/05


 

              Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα έως Πέμπτη ένα αίσθημα γαλήνης και γενικής ευημερίας βοηθά τους περισσότερους τομείς της ζωής να λειτουργούν ομαλά. Η επαγγελματική σας ζωή πρέπει να είναι σε ισορροπία με την ιδιωτική σας ζωή για να το κάνετε αυτό μια εποχή αρμονίας και επιτυχίας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε νέους φίλους και να βελτιώσετε τις σχέσεις με υπάρχοντες φίλους, συνεργάτες και οικογένεια. Μια ισχυρή γυναίκα μπορεί να είναι σημαντική επιρροή στη ζωή σας για βοήθεια και συμβουλές.

Παρασκευή έως Κυριακή είναι μια τέλεια στιγμή για να κάνετε σχέδια γιατί θα είστε διανοητικά ευκρινείς και αποφασιστικοί. Μια θετική στάση και αυτοπεποίθηση το κάνουν επίσης μια καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε κάποιον ή να τον πείσετε για κάτι που σας ενδιαφέρει. Οι οικείες σχέσεις σίγουρα θα επωφεληθούν από τα αισθησιακά λόγια και τα χέρια σας. Η ομαδική εργασία και το ταξίδι για εργασία θα είναι κερδοφόρα.



               Ζώδια​ Ταύρος

Η Δευτέρα και η Τρίτη μπορούν να φέρουν προβλήματα εάν έχουν τεθεί κρυμμένοι φόβοι και αρνητικές σκέψεις. Η υποψία και ο κυνισμός είναι δυνατοί αν κοιτάξετε πάντα το χειρότερο σενάριο πρώτα. Η αναβλητικότητα είναι δυνατή και μπορεί να χρειαστείτε επιπλέον χρόνο για να λάβετε αποφάσεις ή να ολοκληρώσετε εργασίες όπως η γραφή και οτιδήποτε χρειάζεται επιδεξιότητα με τα δάχτυλά σας. Αλλά αυτό είναι εντάξει γιατί σημαίνει ότι θα λάβετε τη σωστή απόφαση και δεν θα κάνετε λάθη.

Τετάρτη έως Κυριακή θα πρέπει να αισθανθείτε μια ώθηση στην εμπιστοσύνη, τη δύναμη και το θάρρος σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για σωματικές δραστηριότητες όπως άσκηση, χειρωνακτική εργασία και ανταγωνιστικές δραστηριότητες όπως αθλητισμός και επιχειρήσεις. Οι προσωπικές σχέσεις, ειδικά αυτές της οικείας φύσης, θα επωφεληθούν από την επιπλέον ζεστασιά, τη γοητεία και το χάρισμα σας. 



         

              Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Πέμπτη οι συναισθηματικές σας συμπεριφορές, συμπεριφορές και αντιδράσεις θα εμφανίζονται πιο έντονα στη ζωή σας. Οι αναμνήσεις σας, τα μητρικά ένστικτα και η ανάγκη σας για ανατροφή και ασφάλεια θα επηρεάσουν περισσότερο τη ζωή σας. Ο διαλογισμός και άλλες τεχνικές χαλάρωσης μπορούν να προσαρμοστούν τώρα, επειδή είστε τόσο συναισθηματικά ισορροπημένοι και ήρεμοι όσο μπορείτε. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τα ένστικτα, τα όνειρα και τα οράματά σας.

Παρασκευή έως Κυριακή, θα οδηγηθείτε να πετύχετε με έντονη αίσθηση σκοπού και πρωτοβουλίας. Μπορείτε να επιτύχετε πολλή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα, με το θάρρος και το πνεύμα μάχης να αναλάβετε σχεδόν οτιδήποτε. Μπορείτε να είστε τόσο άμεσοι και ειλικρινείς όσο θέλετε στην επίτευξη των επιθυμιών σας και να ζητήσετε την υποστήριξη άλλων. 



               Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα έως Τετάρτη, η αυξημένη ευαισθησία και ο αισθησιασμός το κάνουν μια καλή στιγμή για παθιασμένες ρομαντικές συναντήσεις Η αυξημένη μαγνητική σας γοητεία θα προσελκύσει ένα τρυφερό και στοργικό άτομο, πιθανώς έναν γνήσιο σύντροφο ψυχής ή πνευματικό σύντροφο. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για ψώνια για ρούχα, καλλυντικά, κοσμήματα για τον εαυτό σας και οτιδήποτε άλλο για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να προσθέσετε πολυτέλεια στη ζωή σας.

Από Πέμπτη έως Κυριακή, η αφθονία της αποφασιστικότητας και της πρωτοβουλίας το καθιστά ιδανικό χρόνο για την έναρξη νέων έργων. Μπορείτε να είστε πολύ εποικοδομητικοί και παραγωγικοί, αλλά και πολύ δημιουργικοί. Η σωματική δραστηριότητα προτιμάται ιδιαίτερα όπως η άσκηση, ο αθλητισμός, η γλυπτική και ο χορός. Έχετε επίσης το θάρρος να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και να προστατεύσετε τους αγαπημένους σας από απειλές.




              Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα και Τρίτη η ελευθερία ή η έκφρασή σας ενδέχεται να παρεμποδίζονται από ορισμένους περιορισμούς και υποχρεώσεις. Μια ανισορροπία μεταξύ του τι θέλετε να κάνετε και του τι πρέπει να κάνετε μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και ένταση. Επομένως, είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι, προσαρμόσιμοι και ανοιχτόμυαλοι καθώς προσαρμόζεστε σε μεγαλύτερες ή λιγότερες ευθύνες ή εμπόδια στην πρόοδο. Απαιτούνται επίσης σκληρή δουλειά, υπομονή, αυτοσυγκράτηση και αυτοπειθαρχία.

Τετάρτη έως Κυριακή οι αλληλεπιδράσεις και οι καθημερινές σας συνήθειες γίνονται πιο διεγερτικές, συναρπαστικές και ασυνήθιστες. Οι απροσδόκητες ειδήσεις ή οι πιθανές συναντήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μια συναρπαστική νέα ευκαιρία. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για οποιαδήποτε διανοητική ή δημιουργική εργασία που απαιτεί πρωτοτυπία και πειραματισμό. Είναι επίσης καλό για τη μελέτη επιστημονικών, τεχνικών και αποκρυφιστικών θεμάτων. 



            Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Παρασκευή η θετική στάση και η αγάπη σας δημιουργούν ευκαιρίες για αγάπη και χρήματα. Μπορείτε να αναλάβετε την πρωτοβουλία σε αυτούς τους τομείς και να περιμένετε καλές αντιδράσεις και υποστήριξη. Το να είσαι ενεργός στις σχέσεις δίνοντας απλώς αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τυχόν παλιά τραύματα. Ένα αγκάλιασμα και ένα φιλί μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να αφήσετε πίσω σας δράματα με αγαπημένα πρόσωπα. Οι διαπραγματεύσεις και οι επιχειρηματικές συναλλαγές πρέπει να είναι φιλικές.

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν αυξημένη ανάγκη για αγάπη και στοργή. Ωστόσο, η ένταση της σχέσης είναι δυνατή, ειδικά εάν υπάρχει ανισορροπία που περιλαμβάνει συναισθηματική υποστήριξη και αγάπη. το ποσό της αγάπης που λαμβάνεται δεν είναι το ίδιο με το ποσό που δόθηκε. Τέτοια ζητήματα σχέσεων μπορεί να είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα με μια συνεχή συσσώρευση και μετά την απελευθέρωση της έντασης. 


 


             Ζώδια​ Ζυγός 

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει ευκαιρίες για αγάπη και χρήματα. Θα πρέπει να αισθάνεστε πιο πρόθυμοι να δείξετε την αγάπη και την αγάπη σας για κάποιον ειδικό. Έχετε ιδιαίτερα καλές κοινωνικές δεξιότητες και άλλοι θα εκτιμήσουν τη φιλική σας στάση και ευχαρίστηση. Λόγω αυτής της ελκυστικής ενέργειας που εκφράζετε, μπορεί να προσελκύσετε νέα αγάπη και αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για ραντεβού. 

Παρασκευή έως Κυριακή το μυαλό σας ανοίγει σε νέες δυνατότητες που αυξάνουν την πιθανότητα να κάνετε νέες ανακαλύψεις και να κάνετε νέους φίλους. Με πιο οξείες αισθήσεις μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Οι λάμψεις της διορατικότητας είναι δυνατές όταν ξυπνήσετε ή κοιμάστε μέσα από έντονα όνειρα. Μπορεί επίσης να ενδιαφέρεστε περισσότερο να ξεκινήσετε τη μελέτη της τεχνολογίας υπολογιστών ή να ξεκινήσετε τη δική σας ιστοσελίδα και να επικοινωνείτε γενικά στο Διαδίκτυο.



            Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει περιέργεια, συγκέντρωση και μονόπνοια. Μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη κατανόηση σοβαρών, μυστηριωδών ή ενοχλητικών ζητημάτων. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων σχέσεων, επειδή μπορείτε να αντιληφθείτε σε μη λεκτικό επίπεδο. Ένα πιο βαθύ και επιδραστικό στυλ επικοινωνίας το καθιστά καλή στιγμή για να ζητήσετε εύνοιες, να προωθήσετε τις ιδέες σας και να ζητήσετε υποστήριξη για τα σχέδιά σας.

Από Πέμπτη έως Κυριακή μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας το καθιστά ιδανικό χρόνο για να ξεκινήσετε νέα έργα. Θα πρέπει να αισθάνεστε δυνατοί και θαρραλέοι και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρωτοβουλία σας για να κυλήσετε την μπάλα και να αντιμετωπίσετε δύσκολες εργασίες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε κάποιον, ειδικά έναν ανώτερο στην εργασία ή κάποιον ειδικό στην ιδιωτική σας ζωή. 


 


              Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Πέμπτη πρέπει να αισθάνεστε στοργικός και στοργικός. Έτσι, είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους, εραστές και οικογένεια. Η αυξημένη προσωπική γοητεία και ομορφιά φέρνει κοινωνική δημοτικότητα και επιτυχία αν χρονολογείται. Η ειλικρίνεια και η ειλικρίνειά σας στο να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας υποστηρίζουν την αληθινή φιλία και την πραγματική αγάπη. Μπορούν να γίνουν νέοι φίλοι ή μπορεί να ξεκινήσει ένα σημαντικό νέο ρομαντισμό.

Παρασκευή έως Κυριακή ιδέες που προκαλούν σκέψεις και μια αίσθηση χιούμορ που το κάνουν καθιστούν την κατάλληλη στιγμή για κοινωνικοποίηση. Θα μπορούσατε να κάνετε νέους φίλους που είναι νεότεροι, συναρπαστικοί ή από διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας. Όλες οι αισθήσεις σας θα αυξηθούν, γεγονός που σας επιτρέπει να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. 



               Ζώδια​ Αιγόκερως

Δευτέρα έως Τετάρτη μια αυξημένη ανάγκη για αγάπη και στοργή θα μπορούσε να σας δει να βιώνετε συντροφιά σε ένα βαθύτερο, πιο έντονο επίπεδο. Θα ασκείτε μεγαλύτερη δύναμη για να προσελκύσετε φίλους και εραστές. Μπορείτε να έχετε μια μαγνητική ελκυστικότητα που προσελκύει τους ανθρώπους σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο που μπορεί να οδηγήσει σε έντονες σεξουαλικές εμπειρίες. 

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει θετική αλλαγή και ενθουσιασμό που γεμίζει τη ζωή σας. Θέλετε να βρείτε νέες και ενθουσιώδεις περιπέτειες, εργασία και σχέσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ακολουθήσετε τις παθιασμένες επιθυμίες σας και να ενεργήσετε με τα ένστικτά σας. Μπορείτε να εκφράσετε πλήρως την αίσθηση της πλευράς σας τώρα και να διασκεδάσετε με αυτήν. 


 


                Ζώδια​ Υδροχόος 

Δευτέρα και Τρίτη η Σελήνη στον Υδροχόο δίνει έμφαση στην ιδιωτική ζωή, το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα αισθανθείτε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι από το συνηθισμένο. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να μιλήσετε για ζητήματα σχέσεων, επειδή θα έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Η εσωτερική ηρεμία και η ισορροπία σας δίνουν την αυτοπεποίθηση να σπάσετε τον πάγο και να κάνετε νέους φίλους. Αλλά μπορεί να χρειάζεστε περισσότερη συναισθηματική διαβεβαίωση από γνωστά αντικείμενα, άτομα και μέρη.

Τετάρτη έως Κυριακή, μια ηλεκτριστική επιρροή στον εγκέφαλό σας το καθιστά ιδανικό χρόνο για κάθε διανοητική ή δημιουργική εργασία που απαιτεί πρωτοτυπία. Οι απροσδόκητες ειδήσεις μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας και να οδηγήσουν σε συναρπαστικές νέες ευκαιρίες Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσετε μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και πειραματισμό που οδηγεί σε ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις για τον εαυτό σας και τους άλλους. 



                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι ιδανικό για ρομαντισμό, χαλάρωση και ονειροπόληση. Η ερωτική σας ζωή θα ωφεληθεί από την αυξημένη τρυφερότητα και την ικανότητά σας να συνδεθείτε στο πνευματικό επίπεδο. Μια ισχυρή αίσθηση συμπόνιας και επιθυμίας εξυπηρέτησης το καθιστά καλή στιγμή για να συμμετάσχετε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή να βοηθήσετε τους λιγότερο τυχερούς. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να παρακολουθείτε ταινίες, να διασκεδάζετε επισκέπτες και να ομορφώνετε το περιβάλλον σας.

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν μια αυξημένη ανάγκη για αγάπη και στοργή, αλλά μπορεί να μην αισθάνεστε ότι προσπαθείτε να το κερδίσετε. Αυτό μπορεί να επιδεινώσει τις σχέσεις αγάπης και τυχόν εντάσεις που δημιουργούνται τελευταία θα εμφανιστούν στην επιφάνεια. Διαφορετικές προσδοκίες μπορεί επίσης να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. 





 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα