ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12/04 - 18/04


 

               Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα έως Παρασκευή, η αυξημένη αυτοπεποίθηση και τα επίπεδα ενέργειας σάς επιτρέπουν να ακολουθείτε τις επιθυμίες σας, να παίρνετε αυτό που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε πολλή αντίθεση. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να προχωρήσετε μπροστά στην επιχείρηση ή στην εργασία για να ανεβείτε τη σκάλα. Μπορείτε να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να ξεκινήσετε έργα με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας, διότι τα δίνετε όλα και οι άνθρωποι θα λάβουν ειδοποίηση. Είστε επίσης πιο ελκυστικοί για τους άλλους και το νέο ρομαντισμό είναι δυνατό.

Το Σάββατο και την Κυριακή η επιθυμία να αποκτήσουν τον έλεγχο των άλλων, ή των καταστάσεων, φέρνει τις δυνατότητες για αγώνες εξουσίας και αντιπαραθέσεις. Ίσως χρειαστεί επίσης να αντιμετωπίσετε άλλους ανθρώπους που προσπαθούν να σας κυριαρχήσουν. Επομένως, είναι καλύτερο να αγωνιζόμαστε για επιτυχία με προσεκτικό τρόπο. Αποφύγετε την αδίστακτα, τη ζήλια και τις απρόβλεπτες τακτικές. Επίσης, προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά δυναμικοί ή να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται απειλητικοί.



                Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα και Τρίτη θα νιώσετε πιο συνδεδεμένοι με πνευματικό τρόπο με τους φίλους και την οικογένειά σας. Η αυξημένη ενσυναίσθηση και η ανησυχία σας μπορεί να έχει μια αναζωογονητική επίδραση σε άλλους που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν ως περισσότερη συμμετοχή σε ομάδες κάθε είδους. 

Τετάρτη έως Κυριακή η αυξημένη δύναμη και επιρροή φέρνει θετική αλλαγή και επιτυχία. Η πνευματική και προσωπική ανάπτυξη, ο πλούτος και η εξέλιξη της σταδιοδρομίας είναι δυνατές. Η έντονη παρόρμηση να μεταρρυθμίσετε κάτι στη ζωή σας θα συμπέσει με την ευκαιρία να κάνετε ακριβώς αυτό. Πηγαίνετε με τη ροή και εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευκαιρίες που ανοίγουν μπροστά σας. Μπορείτε να εμπνεύσετε ή να παρακινήσετε τους ανθρώπους να συνεργαστούν για το κοινό καλό.



         

                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Τετάρτη, η αφθονία της αποφασιστικότητας και της πρωτοβουλίας το καθιστά ιδανικό χρόνο για την έναρξη νέων έργων. Μπορείτε να είστε πολύ εποικοδομητικοί και παραγωγικοί, αλλά και πολύ δημιουργικοί. Η σωματική δραστηριότητα προτιμάται ιδιαίτερα όπως η άσκηση, ο αθλητισμός, η γλυπτική και ο χορός. Η αυξημένη σεξουαλική έκκληση και το χάρισμα το κάνουν αυτό μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού. Έχετε επίσης το θάρρος να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και να προστατεύσετε τους αγαπημένους σας από απειλές.

Πέμπτη έως Κυριακή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε οτιδήποτε απαιτεί ενέργεια, πρωτοβουλία και θάρρος. Η φυσική δύναμη αυξάνεται, όπως και το ένστικτό σας για το πώς και πότε να ξεκινήσετε κάτι. Έχετε την αυτοπεποίθηση για να πετύχετε μεγάλη επιτυχία. Μπορεί να είναι σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής από την καριέρα έως τις σχέσεις, αλλά ειδικά οτιδήποτε φυσικής φύσης. Ένα νέο ρομαντισμό είναι δυνατό λόγω του επιπλέον χαρίσματος και της υπερβολικής σεξουαλικής έκκλησης.



                Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα έως Πέμπτη είναι μια καλή στιγμή για χαλάρωση, δημιουργικότητα, επικοινωνία και πνευματικές αναζητήσεις. Τα λόγια σας γίνονται καταπραϋντικά και μπορούν πραγματικά να θεραπεύσουν άλλους. Όλες οι αισθήσεις σας γίνονται οξείες, επιτρέποντάς σας να συλλέξετε πολλές επιπλέον πληροφορίες μέσω της διαίσθησής σας. Μπορείτε να λάβετε πνευματικές πληροφορίες μέσω ονείρων, διαλογισμού ή των πνευματικών σας οδηγών. Οι σχέσεις θα επωφεληθούν από την πιο συμπονετική και πνευματική σας φύση.

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες και βελτιώνει τις οικείες σχέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για την εξάλειψη των κακών συνηθειών, των εμμονών και των συναισθηματικών καταναγκασμών. Μπορείτε να βασιστείτε σε μια ισχυρή εσωτερική αίσθηση ισορροπίας και να απολαύσετε μια μεγαλύτερη αίσθηση ότι ανήκετε στον σύντροφό σας, την οικογένεια, τους φίλους σας και την ευρύτερη κοινότητα. Η συνάντηση με κάποιον νέο αυτή τη στιγμή θα ένιωθε έντονα καρμική και θα μπορούσε να είναι ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή.


 


                Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Τετάρτη θα πρέπει να αισθάνεστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και ικανοποιημένοι. Η καλή τύχη έρχεται ως ευκαιρίες για προσωπική, επαγγελματική και πνευματική ανάπτυξη. Μπορεί να είστε ο δικαιούχος φιλοφρονήσεων, δώρων ή χρημάτων. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σπουδές ή ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Ευνοούνται νέες σχέσεις, επενδύσεις ή η αρχή οποιωνδήποτε νέων έργων.

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει μια έντονη επιθυμία να ανταγωνιστεί για να κερδίσει. Σχεδόν κάθε ενέργεια που ξεκινάτε τώρα θα αποδειχθεί επιτυχής. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφασιστικές ενέργειες, για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, για την πρωτοπορία και την αύξηση του πλούτου σας. Μπορείτε να βασιστείτε στο θάρρος και την καλή κρίση για να επωφεληθείτε από τυχόν ευκαιρίες για προσωπική, υλική ή πνευματική ανάπτυξη. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για ραντεβού και βελτίωση των υφιστάμενων σχέσεων.



                Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Πέμπτη οι αισθήσεις σας γίνονται οξείες που σας κάνουν εξαιρετικά ευαίσθητους σε όλη τη δόνηση. Οι διαισθητικές σας ικανότητες και οι ψυχικές εντυπώσεις αποτελούν πλεονέκτημα σε όλες τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σας. Άλλοι θα ήθελαν να περιμένουν γύρω σας γιατί θα ξέρετε πότε νιώθουν άγχος, έτσι μπορεί να είναι συμπαθητικός όταν άλλοι δεν είναι. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για καλλιτεχνικό και δημιουργικό έργο από το τραγούδι έως το γράψιμο.

Παρασκευή έως Κυριακή θα πρέπει να είστε πιο ευαίσθητοι στα συναισθήματά σας και στα συναισθήματα των άλλων. Τα αυξημένα συναισθήματα και η διαίσθηση εμπλουτίζουν τις οικείες σχέσεις σας και προσελκύουν νέους ανθρώπους, ειδικά γυναίκες ή ευαίσθητους, φροντισμένους άνδρες. Θα εκτιμήσουν πώς μοιράζεστε τα συναισθήματά σας και πραγματικά φροντίζετε για τα συναισθήματά τους και τη γενική ευημερία. Μια σημαντική νέα σχέση θα μπορούσε να ξεκινήσει.


 


                    Ζώδια​ Ζυγός 

Δευτέρα έως Τετάρτη θα πρέπει να αισθανθείτε μια ώθηση στην εμπιστοσύνη, τη δύναμη και το θάρρος σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για σωματικές δραστηριότητες όπως άσκηση, χειρωνακτική εργασία και ανταγωνιστικές δραστηριότητες όπως αθλητισμός και επιχειρήσεις. Οι προσωπικές σχέσεις, ειδικά αυτές της οικείας φύσης, θα επωφεληθούν από την επιπλέον ζεστασιά, τη γοητεία και το χάρισμα σας. 

Από Πέμπτη έως Κυριακή παρατηρείται αύξηση της ψυχικής δραστηριότητας και των επικοινωνιών. Η εστιασμένη και οξεία σκέψη το καθιστά κατάλληλο για ψυχική εργασία όπως μελέτες, έρευνες και επίλυση παζλ. Η διάτρητη διάνοιά σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σωστά για να υποστηρίξετε την υπόθεσή σας και να υπερασπιστείτε τους άλλους από την παρενόχληση ή την πρόκληση. Δεν πρέπει να υποχωρήσετε από έναν αγώνα, αλλά πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τις μάχες σας.



                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα και Τρίτη θα πρέπει να αισθάνεστε πιο συμπονετικοί, ευφάνταστοι και ιδεαλιστές. Μπορεί να αισθανθείτε την επιθυμία να ακολουθήσετε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι, και αυτό δεν πρέπει να οφείλεται σε κάποια κρίση υγείας ή να χάσετε τον δρόμο σας. Αυτό θα φέρει εκπλήρωση χωρίς να πρέπει να εγκαταλείπουμε υλικά πράγματα στη ζωή που φέρνουν άνεση και ασφάλεια. Θα μπορούσατε να απολαύσετε μια στενότερη πνευματική σύνδεση με τον σύντροφό σας ή να συναντήσετε κάποιον ειδικό με τον οποίο μπορείτε πραγματικά να συνδεθείτε.

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει την επιτυχία μέσω θετικών αλλαγών. Οι ισχυρές δυνάμεις που εργάζονται πίσω από τα παρασκήνια μπορούν να οδηγήσουν σε πνευματική και προσωπική ανάπτυξη, δημιουργία πλούτου και επαγγελματική πρόοδο. Οι επενδύσεις σας μπορεί να ωριμάσουν ή να βιώσουν ένα ρυθμό ανάπτυξης. Αυτή θα πρέπει να είναι μια εποχή μεγάλης ικανοποίησης με τα επιτεύγματά σας. Η επιτυχία σας πρέπει να συνοδεύεται από περισσότερη επιρροή και δημοτικότητα.


 


                 Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Τετάρτη, μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας το καθιστά ιδανικό χρόνο για να ξεκινήσετε νέα έργα. Πρέπει να αισθάνεστε δυνατοί και θαρραλέοι και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρωτοβουλία σας για να κυλήσετε την μπάλα και να αντιμετωπίσετε δύσκολες εργασίες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε κάποιον, ειδικά έναν ανώτερο στην εργασία ή κάποιον ειδικό στην ιδιωτική σας ζωή. Η αυξημένη σεξουαλική επιθυμία συνδυάζεται με αυξημένο χάρισμα και μαγνητική γοητεία.

Πέμπτη έως Κυριακή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δραστηριοποιηθείτε και να εκμεταλλευτείτε μερικές πιθανότητες. Ο αυξημένος ενθουσιασμός και το θάρρος σας επιτρέπουν να πετύχετε περισσότερα από ό, τι συνήθως. Σχεδόν οτιδήποτε εφαρμόζετε στον εαυτό σας φαίνεται να ρέει και να συμβαίνει με φαινομενικά λίγη προσπάθεια. Η επιπλέον πρωτοβουλία και μια υπέροχη αίσθηση συγχρονισμού το καθιστούν καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. 



                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η Δευτέρα και η Τρίτη θα μπορούσαν να δουν αγώνες εξουσίας στις ερωτικές σχέσεις καθώς σιγοβράζουν τις εντάσεις στην επιφάνεια. Μια ανθυγιεινή σχέση μπορεί να καταρρεύσει, αλλά μια καλά βασισμένη σχέση θα αντέξει την ένταση. Η άμεση έλξη θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα έντονο νέο ρομαντισμό. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για τον κίνδυνο χειραγώγησης, καταδίωξης, μυστικότητας, ζήλιας και ιδιοκτησίας.

Τετάρτη έως Κυριακή θα πρέπει να νιώσετε μια απίστευτα ισχυρή ανάγκη να κάνετε μεγάλες αλλαγές γύρω σας. Η έντονη επιθυμία και η φιλοδοξία σας σας κάνουν να είστε αποφασισμένοι και επίμονοι. Οι αποτυχίες ή οι προκλήσεις δεν θα σας αποθαρρύνουν. Αλλά εάν ενεργείτε με έναν αδίστακτο, ακραίο, εαυτό δίκαιο ή εμμονικό τρόπο, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε ισχυρές δυνάμεις που ενεργούν εναντίον σας. Η συνεχής ανάπτυξη και προσαρμογή είναι ο δρόμος σας για προσωπική κυριαρχία και ευημερία.


 


                   Ζώδια​ Υδροχόος 

Η Δευτέρα και η Τρίτη θα μπορούσαν να προκαλέσουν διαφωνία εξαιτίας του ενοχλητισμού ή της διάθεσης. Οι συναισθηματικές σας προκαταλήψεις μπορεί να επηρεάζουν τις σκέψεις σας και η διανοητική σας λογική μπορεί να επηρεάσει το πώς αισθάνεστε για ένα άτομο ή άτομο. Η καλύτερη χρήση αυτής της τεταμένης ενέργειας είναι η σκληρή ψυχική εργασία. Μπορείτε να ρίξετε μια κριτική ματιά και στις δύο πλευρές καθώς τελειοποιείτε τις ιδέες σας. Διαφορετικά, αυτή είναι η καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε στο σπίτι.

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει δύναμη, θάρρος και πάθος. Αυτή είναι η ιδανική εβδομάδα για την αντιμετώπιση δύσκολων εργασιών, επειδή υπάρχει μια εξαιρετική πιθανότητα επιτυχίας. Η καλή τύχη που βιώνετε αυτήν την εβδομάδα προέρχεται από την αυξημένη αισιοδοξία, τα έντονα ένστικτα, την πρωτοβουλία και την προθυμία να αναλάβετε κινδύνους. 



                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα και Τρίτη φέρνουν γαλήνη και αρμονία καθώς αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί, φροντισμένοι και στοργικοί. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή για πάρτι με φίλους. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για κοινωνικοποίηση λόγω της αυξημένης δημοτικότητας και του χαράγματος. Θα πρέπει να νιώθετε πιο άνετα γύρω από άλλα άτομα και να νιώθετε άνετα στο κοινό. Η δημιουργία φίλων γίνεται εύκολη και θα μπορούσατε εύκολα να ξεκινήσετε μια νέα σχέση αγάπης.

Τετάρτη έως Κυριακή πρέπει να εστιάζετε και να οδηγείτε να πετύχετε σε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Ένας συνδυασμός προσπάθειας και καλής τύχης σας δίνει τη δύναμη και την επιρροή να κάνετε μια μεγάλη διαφορά στη ζωή σας. Είναι δυνατή η επιχειρηματική επιτυχία, ο πλούτος, τα ταξίδια ή η προώθηση στην εργασία. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βοηθήσετε αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί από εσάς. Η γενναιοδωρία σας θα επιστραφεί και θα μπορούσατε να κάνετε νέους και επιδραστικούς φίλους.



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα