ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Μηνιαίες Προβλέψεις




             ΚΡΙΟΣ 

Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και εφοδιαστείτε με υπομονή ενάντια στις συχνές αντιξοότητες. Απολαύστε σύντομα οτιδήποτε καλό ζήσετε και προχωρήστε παρά πέρα. Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και αποφύγετε αναμετρήσεις με ανθρώπους που έχουν δύναμη. Πάντως χρησιμοποιήστε όση διπλωματία διαθέτετε, έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και ξεπεράστε φόβους που σχετίζονται με παραδείγματα που δεν σας αφορούν. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας έως τις 14 και ο Ερμής από τις 4 έως τις 18 σηματοδοτούν ένα διάστημα με πολλές και ποικίλες δραστηριότητες. Προσέξτε όμως ιδιαίτερα τις προσωπικές σας υποθέσεις καθώς η Νέα Σελήνη στις 12, πραγματοποιείται επίσης στο ζωδιακό σας χώρο.



             ΤΑΥΡΟΣ

Οι ερωτικές σας επιθυμίες διαταράσσονται και δεν γίνονται εφικτές αν διασπαστεί το ενδιαφέρον σας, ή αν προσπαθήσετε να αλλάξετε κάποια δεδομένα που επικρατούν εκεί. Στις μακρόχρονες σχέσεις υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον που μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε και πάλι αισιόδοξοι και ουσιαστικοί. Ο μήνας ευαισθητοποιεί τον ψυχισμό σας και διαταράσσει το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ο δρόμος για έναν καινούριο προορισμό στη ζωή σας είναι ανοιχτός αλλά συνεπάγεται δουλειά και αγώνα. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό το πρώτο μισό του μήνα εγκυμονούν κινδύνους παρεξηγήσεων και συκοφαντιών εις βάρος σας. 




               ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ελιγμός και η διπλωματία είναι απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να αναπτύξετε στην καθημερινή σας συμπεριφορά. Οι φίλοι και οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε περισσότερο γίνονται λίγο αδιάκριτοι, γι αυτό φροντίστε να μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Οι μέρες θα είναι ενδιαφέρουσες αλλά κουραστικές και πολυάσχολες. Ο πολυμήχανος χαρακτήρας σας θα δοκιμαστεί αρκετές φορές. Οι φιλοδοξίες σας και τα σχέδιά σας θα συναντήσουν εμπόδια καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας ενεργοποιεί όλες σας τις ιδιότητες και αυξάνει τις φιλοδοξίες σας. Η εργασία θα είναι ο τομέας που θα απορροφήσει ενέργεια και χρόνο, ενώ τα προσωπικά και αισθηματικά σας φαίνεται να περνούν διάφορα στάδια, ιδιαίτερα το πρώτο μισό του μήνα. 



               ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρά την ένταση των ημερών μπορείτε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα ή να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 27 επηρεάζει επαγγελματικές σχέσεις και προσωπικές επιλογές. Η αλλαγή της εποχής και οι κουραστικές για εσάς όψεις των πλανητών δοκιμάζουν την ανοχή και την αντοχή σας το πρώτο μισό του μήνα. Ανάβει κόκκινο φως στους βασικούς τομείς της ζωής σας αυτήν την περίοδο. Το δεύτερο μισό, με την είσοδο της Αφροδίτης πρώτα και του Ερμή αργότερα στον Ταύρο, προσέξτε περισσότερο τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις και γίνετε επινοητικοί και ευέλικτοι σε οτιδήποτε αφορά στο συμφέρον της εργασίας σας. 


 


                   ΛΕΩΝ

Στην παραζάλη των ημερών θα βγουν και μερικές μικρές ευκαιρίες ψυχαγωγίας, ή ευχάριστων συναντήσεων. Φροντίστε να μην χάσετε αυτές τις μικρές χαρές επειδή σας απορροφούν οι έγνοιες για το μέλλον της εργασίας, της οικονομικής σας ασφάλειας και των διάφορων υποχρεώσεών σας απέναντι σε τρίτους, έστω και αν αυτές δεν είναι τόσο επιτακτικές όσο ήταν στο παρελθόν. 



                 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πίστη στις ικανότητες και στις δυνατότητές σας, διατηρήστε το χαμόγελό σας, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά και προχωρήστε με σταθερό βηματισμό προς τους στόχους και τον προορισμό σας. Μπορεί ο Άρης στους Διδύμους να μην εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς σας, αλλά όπως οι περισσότεροι έτσι κι εσείς θα διαταραχτείτε τις μέρες που ακολουθούν μέσα από αιφνίδιες αλλαγές που θα προκύψουν στα προγράμματά σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και καταπολεμήστε την φοβία και τον σχολαστικισμό σας. Συνειδητοποιήστε ότι μπορείτε να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και ότι από τα μέσα Απριλίου και μετά αρχίζει ένα καλύτερο διάστημα το οποίο σας περιλαμβάνει μέσα σε ένα πλαίσιο που λίγοι θα μπουν.


 


                  ΖΥΓΟΣ 

Οι πιέσεις που θα δεχτείτε από τους δικούς σας θα είναι σκληρές αλλά θα σας οδηγήσουν σε λύσεις. Συνειδητοποιείτε ότι αντέξατε περισσότερα από όσα θα άντεχαν άλλοι και, το δεύτερο μισό του μήνα φροντίζετε ώστε να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Δείτε καλύτερα τι σας συμφέρει και τι όχι, απαλλαγείτε από αγκυλώσεις του παρελθόντος και διεκδικήστε αυτά που θέλετε και αυτά που σας ανήκουν. Οικονομικά μόνο μην ξεπερνάτε τις δυνατότητές σας και μην παρασύρεστε από ωραιοποιημένες καταστάσεις που βάζουν άλλοι στο οπτικό σας πεδίο. H Αφροδίτη μέχρι τις 14 και ο Ερμής από τις 4 έως τις 18 στον Κριό φροντίζουν ώστε να υπάρχει μια νέα τροπή σε όλη τη γκάμα των σχέσεών σας με τους άλλους. Σας υποχρεώνει να αναθεωρήσετε κάποιες συνεργασίες ή και μερικοί την ίδια την ερωτική σας ζωή.



                ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εργασία φαίνεται να εξελίσσεται με έναν περίεργο τρόπο, ωστόσο δεν παύει να την ευνοεί αρκετά η περίοδος. Το δεύτερο μισό του μήνα με την Αφροδίτη στον Ταύρο πρώτα και αργότερα με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο, ξεκινά μια πιο ουσιαστική περίοδος για εσάς, τόσο στα προσωπικά και αισθηματικά σας, όσο και στα πρακτικά σας ζητήματα. Κάποιες συμπτώσεις θα φέρουν διευκόλυνση και κάποιοι άνθρωποι θα σταθούν στο πλευρό σας ακριβώς τότε που τους χρειάζεστε! Συγκριτικά με άλλους έχετε λιγότερη φθορά και ταλαιπωρία τις πρώτες – πρώτες ημέρες του μήνα. Η αντίληψή σας θα σας σώσει πολλές φορές από καταστάσεις περιπλοκών, σύγχυσης και παρεξηγήσεων. 


 


                 ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν δεν κουραστείτε από τις πολλές δραστηριότητες, τότε θα ζήσετε ενδιαφέρουσες αλλαγές και νέα ερωτικά σκιρτήματα οι ελεύθεροι. Το δεύτερο μισό του μήνα δώστε προσοχή στην οικογένεια, αλλά μην παραμελείτε για χάρη της τα επαγγελματικά σας. Οργάνωση επαγγελματικών σχεδίων ή οικονομικοί διακανονισμοί μπορούν να σας εξυπηρετήσουν στις επιδιώξεις σας. Ο Άρης από τους Διδύμους συντελεί να έχετε αστείρευτη έμπνευση και διαρκή κινητικότητα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Αφροδίτη και Ερμής στον Κριό το πρώτο μισό του μήνα σχεδόν, φροντίζουν να κάνουν τη ζωή σας ενδιαφέρουσα και να σας ανοίξουν νέες προοπτικές για το μέλλον.



                ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να νιώσετε ότι σας πνίγουν με υποχρεώσεις, ή να αποφασίσετε να δείξετε έναν λιγότερο ανεκτικό εαυτό απέναντι σε ότι σας καταπιέζει. Ο Δίας από τον Υδροχόο σας βοηθά να αναπτύξετε αποδοτικές οικονομικές δραστηριότητες. Έντονες οι μέρες αλλά καθοριστικές οι επεμβάσεις σας στους τομείς των ενδιαφερόντων σας. Φροντίστε να έχετε στιγμές ξεκούρασης και ήρεμου ύπνου για να ανταπεξέρχεστε σε όλα αυτά που θα συμβούν. Θα περάσετε πολλά στάδια μέχρι η σύνθεση των πλανητών να ενεργοποιήσει το περιβάλλον σας μέχρι αυτό να αποκτήσει το τελικό του σχήμα. Ο Άρης περνά στον απέναντί σας Καρκίνο στις 23 και δίνει άλλη χροιά στο τελευταίο δεκαήμερο.


 


                 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη βιάζεστε όμως να πάρετε θέσεις και αποφάσεις, διαχειριστείτε καλύτερα τις δουλειές σας και αφήστε το χρόνο να δείξει πιο ξεκάθαρα την πραγματικότητα. Αισθηματικά, αρκετοί θα επιλέξετε να δοκιμάσετε να συμβιώσετε ή να αποφασίσετε γάμο. Οικονομικά, κάτι αλλάζει σταδιακά, αλλά θα πάρει λίγο καιρό ακόμα μέχρι να σταθεροποιηθεί και να αποδώσει. Ο Απρίλιος σας δίνει διεξόδους για να βγείτε από εκεί που σας περιόρισαν κάποια γεγονότα. Το παρασκήνιο της ζωής σας γίνεται λίγο επικίνδυνο μεν και οι υπάρχουσες εκκρεμότητες απειλητικές ή πιεστικές, αλλά εσείς έχετε τα εφόδια και τις συμμαχίες για να καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτά που σας συμβαίνουν απροσδόκητα. 



                   ΙΧΘΕΙΣ

Για πολλά ευθύνεται ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας, που συχνά σας τροφοδοτεί με ψευδαισθήσεις και υπερβολικές εκτιμήσεις. Πάντως θα έχετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων και έχει αρχίσει η διαδικασία της υλοποίησης κάποιου σχεδίου, το οποίο όμως θα περάσει από διάφορα στάδια. Ο Απρίλιος τονίζει το αίσθημα της ασφάλεια ή της ανασφάλειας, (εξαρτάται) τόσο για την αισθηματική σας ζωή όσο και για το οικονομικό σας μέλλον. Συγκριτικά με άλλους είστε καλύτερα αλλά δεν το συνειδητοποιείτε. Προσπαθήστε στο δεύτερο μισό του μήνα να πολλαπλασιάσετε τις καλές στιγμές, τόσο στην εργασία, όσο και στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα