ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

      Ερμής στον Κριό 


Στις 4 Απριλίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 19 Απριλίου 2021. Με τον Ερμή στον Κριό, αναζητούμε να παρουσιάσουμε νέες ιδέες στους άλλους με ευθύτητα. Μιλούμε με άμεσο ύφος που δεν αφήνει περιθώρια στους άλλους να αντιδράσουν. Μερικές φορές, η ειλικρίνειά μας είναι τόσο ωμή, έτσι ώστε οι άλλοι δεν χρειάζεται να αποκρυπτογραφήσουν τα λόγια μας. Οι αποφάσεις λαμβάνονται γρήγορα και έχουν μια αίσθηση ορμής, πράγμα το οποίο μας κάνει δυναμικούς ηγέτες που μιλάμε με στόμφο και εμπνέουμε τους άλλους να ενεργήσουν.


             ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, είστε γρήγοροι στην επικοινωνία σας αλλά και στη λήψη αποφάσεων. Το μυαλό σας βρίσκει λύση σε προβλήματα, παίρνετε ανάλαφρα τα πράγματα, έχετε ενθουσιασμό να προβάλετε τις απόψεις σας. Μιλάτε με στόμφο και χρησιμοποιείτε τις κατάλληλες λέξεις για να κάνετε τους άλλους να αποδεχτούν τις απόψεις σας. Αν θέλετε να κάνετε μια δημόσια ομιλία ή παρουσίαση, ο Ερμής σας δίνει δύναμη και πάθος στα λόγια σας, μαγνητίζετε το κοινό σας με μια σας λέξη. Βελτιώνεται η επικοινωνία με τον κοινωνικό σας περίγυρο, ίσως έχετε μια σημαντική συνομιλία με τους αγαπημένους σας. Ίσως κληθείτε να δώσετε τις πολύτιμες συμβουλές σας, καθώς τώρα ο γρήγορος τρόπος σκέψης σας, σας βοηθά να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις.



            ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι ασαφής ή νιώθετε εκνευρισμό από τον τρόπο επικοινωνίας των άλλων ανθρώπων. Τώρα δεν θέλετε να συζητάτε με τους άλλους ανθρώπους, χάνεστε στις δικές σας σκέψεις, το μυαλό σας είναι μπερδεμένο στην προσπάθειά σας να αποσαφηνίσετε κάποια ζητήματα του παρελθόντος. Κάνετε όνειρα για το μέλλον αλλά δυσκολεύεστε να τα υλοποιήσετε. Η έντονη φαντασία σας δημιουργεί απαισιόδοξες σκέψεις και κάνετε προσπάθειες να απορρίψετε ιδέες τις οποίες σας επιβάλλουν οι άλλοι. Το σύμπαν σας ζητά να αποβάλετε τον παρωχημένο τρόπο σκέψης σας που σας εμποδίζει από την ανάπτυξή σας αλλά και τις παλιές ιδέες που σας δημιουργούν θλίψη και πόνο.




              ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικότητας, προβάλλετε τις έξυπνες και διασκεδαστικές ιδέες σας στους φίλους σας ή σε ένα ευρύτερο κοινό. Διεκδικείτε για τον εαυτό σας και στηρίζετε με πάθος τα συμφέροντά σας, δεν ανέχεστε άτομα τα οποία δεν συμφωνούν με τις ιδέες σας ή σας δημιουργούν οποιαδήποτε πίεση. Ίσως διαμορφώσετε νέα ιδανικά τα οποία τα προβάλλετε σε μια κοινωνική ομάδα ή σας αναγνωρίσουν ως ηγέτη σε μια ομάδα. Είστε πολύ φιλικοί με τους άλλους, η χαρούμενη και διασκεδαστική προσωπικότητά σας κάνει τους άλλους να νιώθουν άνετα με την παρέα σας. Επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας, ασχολείστε με όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως κοινωνικού ή πολιτισμικού επιπέδου ή μπορεί να γίνετε μέλος μιας κοινωνικής ομάδας ή απλά κάνετε νέες φιλίες.



              ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, προβάλλετε το εύστροφο και έξυπνο μυαλό σας στην εργασία σας και με τις υπεύθυνες ιδέες σας, φέρνετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Λαμβάνετε την αποδοχή και το θαυμασμό από τους ανωτέρους σας, οι συνεργάτες σας, σας εκτιμούν γιατί ξεχωρίζετε! Είστε περίεργοι στο να μάθετε νέα πράγματα που βοηθούν ένα έργο σας και ευέλικτοι στο να το αποπερατώσετε. Προσέξτε τον εγωιστικό τρόπο επιβολής των ιδεών σας στον χώρο της εργασίας σας και ίσως τις υπερβολικά γρήγορες αποφάσεις σας. Μπορεί να είστε ένας δυναμικός ηγέτης καθώς φέρνετε εις πέρας τις ευθύνες σας, αλλά μείνετε μακριά από την επιβολή της εξουσίας σας.




                    ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σκορπάτε γύρω σας τη χαρούμενη και θετική ενέργειά σας, η εξυπνάδα και η ευγλωττία σας προσελκύουν άτομα από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Νέες διασυνδέσεις με άτομα από διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας ή που ζουν μακριά σας, σας χαρίζουν ενθουσιασμό και επηρεάζουν θετικά τη φιλοσοφία της ζωής σας. Τώρα συζητάτε περισσότερο για φιλοσοφικά, θρησκευτικά και ηθικά ζητήματα και οι απόψεις των άλλων επιδρούν καταλυτικά στις ιδέες σας. Ασχολείστε περισσότερο με τη μελέτη και την ανώτερη γνώση. Προσέξτε την επιβολή των αξιών και των αρχών σας στους γύρω σας, ο εγωισμός και η έπαρση των ιδεών σας μπορεί να δημιουργήσουν αντιδραστικές καταστάσεις με τους γύρω σας.



                   ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, προσπαθείτε εγωιστικά να επιβάλετε τις ιδέες σας, εναντιώνεστε σε όσους δεν αποδέχονται τις αξίες και τις αρχές σας. Έχετε τώρα έντονη διαίσθηση που σας καθοδηγεί στις ενέργειές σας και στο να επικοινωνείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας δεν είναι τώρα επιφανειακές αλλά σε ένα πιο βαθύ, πιο πνευματικό επίπεδο. Συζητάτε περισσότερο θέματα που αφορούν το σεξ, τα κοινά οικονομικά ή κάποια κληρονομικά ζητήματα ή έχετε ιδέες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση ή να αποπληρώσετε ένα δάνειο. Κάποιες συζητήσεις σας μπορεί να προκαλέσουν βαθιές αλλαγές στις σχέσεις σας αλλά φροντίστε να μην επιβάλετε τη δύναμή σας στους άλλους.




                        ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, έχετε ιδέες για να κάνετε πιο ευχάριστη και χαρούμενη τη σχέση σας, χρειάζεστε τώρα περισσότερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Αν νιώθατε ανήσυχοι ή νευρικότητα για την πορεία της σχέσης σας, τώρα παίρνετε την πρωτοβουλία για να αποκαταστήσετε την αρμονία και την ισορροπία. Καταλαβαίνετε τις ανάγκες των προσφιλών σας προσώπων και τους βοηθάτε με τις σωστές συμβουλές σας.



                        ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, έχετε γρήγορες ιδέες για να βελτιώσετε και να τελειοποιήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να κάνετε τη ζωή σας πιο λειτουργική και την εργασία σας πιο παραγωγική. Ο γρήγορος τρόπος σκέψης σας, σας βοηθά στη βελτίωση της εργασίας σας και επιπλέον λαμβάνετε την υποστήριξη των συναδέλφων σας και των εργαζομένων σας. Είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο έκφρασης των απόψεών σας, αναλύετε τις ιδέες των άλλων και είστε εστιασμένοι στις λεπτομέρειες της εργασίας σας, πράγμα το οποίο βοηθά στην αποπεράτωση ενός έργου σας. Ίσως ξεκινήσετε νέα σχέδια στην εργασία σας και κάνετε προσπάθειες να μειωθούν οι εντάσεις στην καθημερινή σας ζωή και στο χώρο της εργασίας σας.


 


                          ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, έχετε έντονη ζωτικότητα και δύναμη, η ευστροφία και η ευελιξία σας προσελκύουν πλήθος θαυμαστών γύρω σας. Ίσως κάνετε μια νέα σχέση αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τα πάθη και τις παρορμήσεις σας. Δείχνετε τώρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον σύντροφό σας και τα παιδιά σας, συζητάτε περισσότερο μαζί, βρίσκετε λύσεις σε ανεπίλυτα ζητήματα. Ασχολείστε με δημιουργικές δραστηριότητες και χάρη στο οξυδερκές και γρήγορο μυαλό σας φέρνετε εις πέρας οτιδήποτε αναλαμβάνετε. Αν είστε καλλιτέχνης, λάμπετε με το χαρούμενο τρόπο έκφρασής σας και αν σκέφτεστε την ανάπτυξη ενός νέου δημιουργικού έργου, οι ιδέες σας θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.



                         ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, το μυαλό σας και οι σκέψεις σας επικεντρώνονται στο σπίτι και την οικογένειά σας. Απολαμβάνετε να είστε στο σπίτι σας, συζητώντας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά λάβετε υπόψη σας την εγωιστική επιβολή των ιδεών σας. Ίσως κάποιες βαθιά θαμμένες σκέψεις σας βγουν στην επιφάνεια, ίσως νιώσετε έναν εσωτερικό εκνευρισμό από μια παλιά πληγή αλλά θα έχετε δυσκολία στο να εκφράσετε ό, τι σκέφτεστε και οτιδήποτε σας ανησυχεί. Ίσως σκεφτείτε να αλλάξετε τη διακόσμηση στο σπίτι σας ή ακόμα και να βρείτε ένα νέο διαμέρισμα. Έχετε κάποια ανησυχία για το μέλλον σας και τις σχέσεις σας με τα προσφιλή σας πρόσωπα, έτσι προσέξτε την εγωκεντρική και επιβλητική συμπεριφορά στο σπίτι και την οικογένειά σας.


 


                        ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, έχετε έντονη την επιθυμία σας για επικοινωνία, είστε γρήγοροι και ευέλικτοι και σκορπίζετε στους γύρω σας έναν νεανικό ενθουσιασμό. Τώρα επικοινωνείτε συχνότερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως ακόμα κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι. Είστε πολύ κινητικοί και ενεργητικοί, συζητάτε ακόμα και με αγνώστους, έτσι νέες γνωριμίες σας προσφέρουν χαρά και ενθουσιασμό. Απέχετε από το κακοπροαίρετο κουτσομπολιό, τις επιπόλαιες συζητήσεις και τις γρήγορες αποφάσεις και μη βιάζεστε να μιλήσετε, καθώς τώρα θα ενεργείτε επιπόλαια και όχι κατόπιν ώριμου τρόπου σκέψης.



                            ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, έχετε γρήγορες ιδέες για να έχετε περισσότερα χρήματα ή μπορεί να αποκτήσετε χρήματα τα οποία θα τα ξοδέψετε την ίδια στιγμή που τα λάβατε! Η αναγνώριση της αξίας σας από τους άλλους είναι τώρα περισσότερο σημαντική για σας, καθώς πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας και είστε τώρα πιο εγωκεντρικοί. Αισθάνεστε την ανάγκη να έχετε ασφάλεια αλλά και σταθερότητα, τόσο στις προσωπικές σχέσεις σας όσο και στα οικονομικά σας. Ίσως αποκτήσετε μια νέα γνώση που εξασφαλίζει την οικονομική βιωσιμότητα της επιχείρησής σας ή άτομα έμπειρα σας συμβουλεύουν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στην ανάπτυξη των κερδών σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσετε τα οικονομικά σας αλλά μόνο αν λειτουργήσετε ορθολογιστικά και όχι παρορμητικά

 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα