ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 08/03 - 14/03


 

             Ζώδια​ Κριός

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει αυξημένη ευαισθησία και ικανότητα ανάγνωσης ανθρώπων και καταστάσεων. Μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και δεκτικότητα σημαίνει ότι οι σχέσεις σας θα επωφεληθούν από μια κοινή κατανόηση που μπορεί να είναι μη λεκτική. Αυτή θα ήταν η ιδανική στιγμή για να εκφράσετε την πιο φροντίδα και την ευαίσθητη πλευρά σας εξυπηρετώντας άλλους. Με αυτόν τον τρόπο θα αισθανθείτε μια ώθηση στην αυτοεκτίμηση και την προσωπική σας ικανοποίηση χωρίς να αισθάνεστε ένοχοι.

Σάββατο και Κυριακή, μια πανέμορφη αίσθηση σε κάνει να θέλεις να απολαμβάνεις τη ζωή και να είσαι κοντά στους φίλους και την οικογένεια. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για κάθε είδους σχέσεις, αλλά ειδικά για στενή σχέση με έναν σύντροφο ή για την έναρξη μιας νέας σχέσης αγάπης. Θα πρέπει να νιώσετε όμορφα και στοργικά και θα προσελκύσετε το ίδιο. 



              Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Τετάρτη οι σκέψεις σας εναρμονίζονται με τις προθέσεις σας να κάνετε τις ιδέες να ρέουν εύκολα σε λέξεις και να κάνουν τις συνομιλίες ευχάριστες και γόνιμες. Επειδή μπορείτε να εκφραστείτε τόσο καθαρά και ομαλά, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής, στις επιχειρήσεις ή στην εργασία ή στις προσωπικές σχέσεις. Θα μπορούσατε επίσης να παίξετε σημαντικό ρόλο ως διαμεσολαβητής, εάν υπήρξαν δυσκολίες μεταξύ φίλων ή οικογενειών τελευταία.

Από Πέμπτη έως Κυριακή, η αυξημένη ευαισθησία και ο αισθησιασμός το κάνουν μια καλή στιγμή για παθιασμένες ρομαντικές συναντήσεις. Η αυξημένη μαγνητική σας γοητεία θα προσελκύσει ένα τρυφερό και στοργικό άτομο, πιθανώς έναν γνήσιο σύντροφο ψυχής ή πνευματικό σύντροφο. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για ψώνια για ρούχα, καλλυντικά, κοσμήματα για τον εαυτό σας και οτιδήποτε άλλο για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να προσθέσετε πολυτέλεια στη ζωή σας.



              Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει αυτοπεποίθηση και ένα κύμα ενέργειας με στόχο. Θα πρέπει να αισθάνεστε εξαιρετικά παρακινημένοι για να ολοκληρώσετε τους στόχους και θα έχετε ό, τι χρειάζεται για να κάνετε ακριβώς αυτό. Η επιπλέον πρωτοβουλία, η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση σημαίνει ότι μπορείτε να πετύχετε στις πιο δύσκολες εργασίες στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Μπορείτε να εργαστείτε σε καταστάσεις υψηλής πίεσης και θα γνωρίζετε ενστικτωδώς πότε είναι εντάξει να αναλάβετε κινδύνους.

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει την περιέργεια, τη συγκέντρωση και την απλή σκέψη. Μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη κατανόηση σοβαρών, μυστηριωδών ή ενοχλητικών ζητημάτων. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων σχέσεων, επειδή μπορείτε να αντιληφθείτε σε μη λεκτικό επίπεδο. Ένα πιο βαθύ και επιδραστικό στυλ επικοινωνίας το καθιστά καλή στιγμή για να ζητήσετε εύνοιες, να προωθήσετε τις ιδέες σας και να αναζητήσετε υποστήριξη για τα σχέδιά σας.



                   Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει αυξημένη ευαισθησία στο περιβάλλον σας και ενσυναίσθηση για τους άλλους. Θα αποκτήσετε μια βαθύτερη και ευρύτερη κατανόηση της θέσης σας στον κόσμο. Είναι σημαντικό, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας είναι πρωταρχικής σημασίας προτού να βοηθήσετε τους άλλους. Οι σχέσεις θα απολαμβάνουν περισσότερη πνευματική σύνδεση και οι σεξουαλικές σχέσεις θα είναι πιο τρυφερές και στοργικές.

Παρασκευή έως Κυριακή είναι εξαιρετική για πάρτι και έρωτα. Θα πρέπει να αισθάνεστε ζεστά, χαρούμενα, κοινωνικά και γενναιόδωρα. Η καλή τύχη μπορεί να έρθει με τη μορφή δώρων, χρημάτων ή φιλοφρονήσεων. Η αυξημένη δημοτικότητα, το χάρισμα και η γοητεία το κάνουν μια καλή στιγμή για ραντεβού. Το να κάνεις φίλους να γίνονται εύκολα και οι νέες συνεργασίες θα είναι πραγματικές και αμοιβαία επωφελείς. Η καλή τύχη ισχύει επίσης για την εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις και τα νομικά θέματα.


 


                   Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει αυτογνωσία, ευαισθησία, διαίσθηση και ενσυναίσθηση. Ο καθορισμός ορισμένων ορίων θα σας βοηθήσει να απολαύσετε μια αίσθηση συνύπαρξης με τους αγαπημένους σας. Μπορεί να επωφεληθείτε από τη συμμετοχή ή την εκμάθηση περισσότερων για περιβαλλοντικές, φιλανθρωπικές, κοινωνικές ή κοινοτικές εργασίες και ομάδες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μελετήσετε πνευματικά ή απόκρυφα θέματα όπως η αστρολογία. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα παρακολουθώντας ταινίες ή διαβάζοντας βιβλία.

Παρασκευή έως Κυριακή θα πρέπει να αισθάνεστε χαλαροί και κοινωνικοί, γι 'αυτό είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είστε μαζί με άλλους. Μπορείτε να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους ακόμα και όταν είναι λυπημένοι. Η ερωτική σας ζωή ωφελείται από το αυξημένο χάρισμα και τη φυσική ελκυστικότητα. Επομένως, αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για ραντεβού ή επίλυση τυχόν υφισταμένων σχέσεων. Θα μπορούσατε επίσης να προσελκύσετε χρήματα, δώρα ή άλλες καλές ευκαιρίες, αλλά μόνο αν καταβάλλετε προσπάθεια για να βγείτε έξω.



                  Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Τετάρτη είναι μια στιγμή καλών συναισθημάτων και ευεξίας όταν είναι πιθανό να θέλετε να απολαύσετε τις απολαύσεις του να μην κάνετε τίποτα, καθώς οι προκλήσεις φαίνεται να εξασθενίζουν. Όμως, η αυξημένη αυτοπεποίθηση και η καλή τύχη το κάνουν τον τέλειο χρόνο για να κάνουμε την προσπάθεια να προχωρήσουμε. Μην αφήσετε αυτό το τυχερό κομμάτι να χαθεί γιατί θα μπορούσατε να γίνετε πιο ευτυχισμένοι και πλουσιότεροι μέσω επιχειρηματικών συμφωνιών, νόμου, νέων συνεργασιών, εκπαίδευσης ή ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων.

Η Πέμπτη έως την Κυριακή προσφέρει πνευματικές γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια βαθύτερη γνώση οποιουδήποτε θέματος. Θα καταλάβετε πραγματικά τις ιδέες που πριν καταλάβετε μόνο επιφανειακά. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να μελετήσετε κρυμμένα και μυστικά πράγματα όπως η αστρολογία και η ψυχολογία. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον που έχει πολύ ισχυρή επίδραση στη συνείδησή σας ή έχει μεγάλο αντίκτυπο στη σκέψη σας. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για μάθηση αλλά και για διδασκαλία.


 


                    Ζώδια​ Ζυγός 

Δευτέρα και Τρίτη οι αισθήσεις σας γίνονται οξείες που σας κάνουν εξαιρετικά ευαίσθητους σε όλη τη δόνηση. Οι διαισθητικές σας ικανότητες και οι ψυχικές εντυπώσεις αποτελούν πλεονέκτημα σε όλες τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σας. Άλλοι θα ήθελαν να περιμένουν γύρω σας γιατί θα ξέρετε πότε νιώθουν άγχος, έτσι μπορεί να είναι συμπαθητικός όταν άλλοι δεν είναι. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για καλλιτεχνική και δημιουργική δουλειά από το τραγούδι έως το γράψιμο.

Τετάρτη έως Κυριακή η θετική στάση και η αγάπη σας δημιουργούν ευκαιρίες για αγάπη και χρήματα. Μπορείτε να αναλάβετε την πρωτοβουλία σε αυτούς τους τομείς και να περιμένετε καλές αντιδράσεις και υποστήριξη. Το να είσαι ενεργός στις σχέσεις δίνοντας απλώς αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τυχόν παλιές πληγές. Ένα αγκάλιασμα και ένα φιλί μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να αφήσετε πίσω σας δράματα με αγαπημένα πρόσωπα. Οι διαπραγματεύσεις και οι επιχειρηματικές συναλλαγές πρέπει να είναι φιλικές.



                    Ζώδια​ Σκορπιός 

Η ισορροπημένη σκέψη από Δευτέρα έως Τετάρτη και η εύκολη ροή επικοινωνιών το καθιστούν ιδανικό χρόνο για επιχειρηματικές προσφορές, μελέτες, κοινωνικά μέσα, ζητώντας εύνοιες και αυτοπροώθηση. Θα είναι ευκολότερο για εσάς να καταλάβετε τα πράγματα, να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες των στόχων σας και πώς να τους επιτύχετε. Μπορείτε να εκφράσετε αυτές τις σκέψεις και τα σχέδια πολύ καλά. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε με ένα βιβλίο ή να απολαύσετε διασκέδαση ή να επισκεφθείτε φίλους.

Η Πέμπτη έως την Κυριακή προσφέρει τη δυνατότητα για ένα νέο ρομαντισμό ή περισσότερη συμπόνια και πνευματική σύνδεση σε μια υπάρχουσα σχέση. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσετε ένα δημιουργικό χόμπι ή να χαλαρώσετε με μια ταινία ή την αγαπημένη σας μουσική. Θα βρεθείτε ελκυστικοί σε οτιδήποτε ομορφιάς και θέλετε να μείνετε μακριά από οποιεσδήποτε καταστάσεις ή περιβάλλοντα που είναι σκληρά ή επιθετικά.


 


                  Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Τετάρτη πιθανότατα θα αισθανθείτε πιο συναισθηματικά ευαίσθητοι από το συνηθισμένο και θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας. Οι παλιές αναμνήσεις μπορεί να επιστρέψουν για να σας κάνουν να νιώσετε συναισθηματικοί. Οι πρώτες σας εντυπώσεις θα είναι σωστές, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να κάνετε φίλους και να γνωρίσετε. Δεν υπάρχει ανάγκη για προσποίηση γιατί μπορείτε να δημιουργήσετε βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις πολύ γρήγορα.

Η Πέμπτη έως την Κυριακή είναι ιδανική για να ζητάτε εύνοιες και να μιλάτε σε πράγματα. Η ισχυρή διάνοια και η επιρροή σας έναντι των άλλων θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε εργασίες πωλήσεων, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή διαπραγμάτευση ευνοϊκών συμφωνιών σε επιχειρήσεις ή μεγάλες αγορές όπως σπίτια και αυτοκίνητα. Θα μπορούσατε επίσης να συναντήσετε κάποιον που σας επηρεάζει βαθιά μέσω κάποιας ιδέας, σχεδίου ή θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας καρμικής φιλίας ή μιας επιτυχημένης συνεργασίας.



                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δευτέρα έως Τετάρτη πρέπει να αισθάνεστε αισιόδοξοι και να απολαύσετε ζεστές και φιλικές σχέσεις με όλους. Οι ευκαιρίες μπορούν να έρθουν με τη μορφή προσωπικής, πνευματικής και υλικής ανάπτυξης. Τα οικονομικά κέρδη είναι πιθανά, τα οποία θα αυξήσουν τη συνολική καθαρή αξία σας, και το επίπεδο ικανοποίησης και ικανοποίησης. Η προσωπική και πνευματική ανάπτυξη μπορεί να προέλθει από μελέτες και ταξίδια, οτιδήποτε για τη διεύρυνση της προοπτικής σας για τη ζωή.

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει καλή χαρά, αισιοδοξία και πολλή αγάπη. Άλλοι θα σας βρίσκουν πιο ελκυστικούς καθώς χαλαρώνετε και εκφράζετε την πιο στοργική και φιλόξενη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για γνωριμίες αλλά και για την αποκατάσταση τυχόν αγχωτικών σχέσεων. Η τύχη στην αγάπη μπορεί να συνδυαστεί με κάποια περιουσία αλλού στη ζωή σας. Δώρα, φιλοφρονήσεις και καλές προσφορές μπορεί να βρίσκονται στο κατάστημα.


 


                    Ζώδια​ Υδροχόος 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει αγάπη, τρυφερότητα, αρμονία και φιλία. Η αγαπημένη και δεκτική διάθεσή σας θα σας κάνει δημοφιλή και μπορείτε εύκολα να κάνετε νέους φίλους. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού επειδή η γοητεία και η ομορφιά σας θα προσελκύσουν γνήσια, ειλικρινή αγάπη. Το σεξ θα αισθάνεται πιο οικείο, ρομαντικό και ευχάριστο λόγω των αυξημένων συναισθημάτων και της ευαισθησίας σας στην αφή.

Η Πέμπτη έως την Κυριακή είναι ιδανική για ρομαντισμό, χαλάρωση και ονειροπόληση. Η ερωτική σας ζωή θα ωφεληθεί από την αυξημένη τρυφερότητα και την ικανότητά σας να συνδεθείτε στο πνευματικό επίπεδο. Μια ισχυρή αίσθηση συμπόνιας και επιθυμίας εξυπηρέτησης το καθιστά καλή στιγμή για να συμμετάσχετε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή να βοηθήσετε τους λιγότερο τυχερούς ανθρώπους. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να παρακολουθείτε ταινίες, να διασκεδάζετε επισκέπτες και να ομορφώνετε το περιβάλλον σας.



                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Παρασκευή θα νιώσετε πιο συνδεδεμένοι με πνευματικό τρόπο με τους φίλους και την οικογένειά σας. Η αυξημένη ενσυναίσθηση και η ανησυχία σας μπορεί να έχει μια αναζωογονητική επίδραση σε άλλους που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν ως περισσότερη συμμετοχή σε ομάδες όλων των ειδών. Ωστόσο, είναι εξίσου πιθανό να επωφεληθείτε από μια πιο ατομική αναζήτηση πνευματικού Διαφωτισμού μέσω βιβλίων, μαθημάτων σπουδών ή διαβουλεύσεων με γκουρού, αναγνώστες Ταρώ, αστρολόγους ή ψυχικούς.

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν αγάπη, ειρήνη, αρμονία και ομορφιά, με έμφαση στις ερωτικές σχέσεις, τη δημιουργικότητα και τα οικονομικά σας. Αυτή η ευχάριστη, στοργική, γοητευτική και κοινωνική επιρροή αποτελεί καλό οιωνό για φιλίες και ρομαντισμό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για αναζήτηση ευχαρίστησης μέσω σεξ, διασκέδασης, διασκέδασης και πάρτι, αλλά και για χαλάρωση στην άνεση ή διασκέδαση με τα παιδιά.




Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα