ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Μηνιαίες Προβλέψεις


 

             ΚΡΙΟΣ

Εάν μέσα σας έχετε τη βαθιά επιθυμία να γνωρίζετε που πάνε τα πράγματα στη σχέση σας, αφήστε αυτή τη συζήτηση για αργότερα. Εάν σκέφτεστε μόνο την μακροπρόθεσμη δέσμευση, η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας δεν σας βοηθούν να αποσαφηνίσετε εύκολα τα πράγματα. Και με την πανσέληνο να φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων θα μπορούσατε να αισθανθείτε ξαφνικά την ανάγκη να έχετε μια έντονη συζήτηση για τη συναισθηματική σας ασφάλεια και τις κοινές αξίες στη ζωή. Αν ανακαλύψετε ότι δεν θέλετε τα ίδια πράγματα, ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε τη δύσκολη μεν, αλλά απαραίτητη απόφαση να προχωρήσετε μπροστά. Σκεφτόμενοι τους μακροπρόθεσμους στόχους και τα σχέδιά σας, μπορεί να ανακαλύψετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος και ότι και οι δύο δεν μπορείτε πλέον να κάνετε παραχωρήσεις.



             ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός δεν θα είναι και ο πιο ρομαντικός μήνας σας αλλά θα υπάρξει άφθονο κέφι, χαρά και διασκέδαση. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, τον οίκο των κοινωνικών ομάδων και της φιλίας, έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Ένα ξαφνικό φλερτ, μια παράξενη περιπέτεια ή ακόμα και ένα ειδύλλιο από μεγάλη απόσταση είναι δυνατόν να συμβούν τώρα. Το αποτέλεσμα είναι να αναδείξετε το ελεύθερο πνεύμα σας καθώς είστε αποσπασμένοι συναισθηματικά, προβάλλοντας στο αντίθετο φύλο τη διασκεδαστική, ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού σας. Εν τούτοις, επιδιώξτε τις νέες γνωριμίες και επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Όσοι είστε δεσμευμένοι, περάστε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας, βγείτε έξω με τους φίλους σας και διασκεδάστε όλοι μαζί.


            ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στο ανάλαφρο και διασκεδαστικό ζώδιό σας και την πανσέληνο που φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, θα μπορούσε να ανοίξει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σας ζωή. Μπορεί να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας για εγκυμοσύνη ή απλώς να αποφασίσετε να προχωρήσετε τη σχέση σας. Μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε ακόμα και μια ερωτική πρόταση τους επόμενους μήνες. Εάν έχετε πρόσφατα χωρίσει και είστε ακόμα σε χρονική περίοδο θεραπείας της καρδιάς σας, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απελευθερωθείτε από ό, τι σας καταπιέζει ψυχικά. Εάν έχετε ήδη συζητήσει για μια δέσμευση και ξέρετε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει, βγαίνετε τώρα από αυτό το συναισθηματικό αδιέξοδο.



           ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας είναι δύσκολο να διεκδικήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας, και τώρα ακόμα περισσότερο καθώς ο Άρης διελαύνει από τον νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συναντάτε κάποιους ασταθείς ανθρώπους με τους οποίους να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι βασίζεστε σε λάθος ανθρώπους για υποστήριξη γιατί αισθάνεστε συναισθηματικά αποπροσανατολισμένοι. Αν ένα άτομο από το παρελθόν επανεμφανιστεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, μπορεί να αποφασίσετε ότι δεν κάνει πλέον για σας. Αν είστε δεσμευμένοι, θα μπορούσατε να έχετε μια συνομιλία που μπορεί να σας σοκάρει. Οι αληθινές ομολογίες είναι πάντα βάναυσα ειλικρινείς.



 

 

             ΛΕΩΝ

Να είστε βέβαιοι ότι θα περάσετε πολλές καυτές, ερωτικές νύχτες με το σύντροφό σας, κάπου μακριά από το πλήθος. Αυτό το μήνα η ρομαντική Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον όγδοο οίκο σας, τον οίκο του σεξ, της οικειότητας και της βαθιάς συναισθηματικής σύνδεσης. Έχετε τη διάθεση να είστε μόνοι με το σύντροφό σας, να αποκαλύψετε ό, τι κρύβετε στα μύχια βάθη της ψυχής σας και να προσθέσετε περισσότερο αισθησιασμό και πάθος. Έχετε ανάγκη περισσότερο από ποτέ να είστε συνδεδεμένοι ψυχικά με το σύντροφό σας, προκειμένου να νιώσετε εμπιστοσύνη και να προχωρήσετε. Κρυφές πληροφορίες και συναισθήματα μπορούν να εμφανιστούν ανεξέλεγκτα. Αν είστε καιρό μόνοι, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να συναντήσετε κάποιο άτομο που συμμερίζεται τις ευαισθησίες σας.



            ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ένα όνειρο, ένα όραμα ή απλά μια αφύπνιση που σας μετακινεί από τη στασιμότητα και την αναποφασιστικότητα χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη που ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Αυτό μπορεί να ακούγεται ανατρεπτικό, αλλά είναι πραγματικά καλό. Είστε έτοιμοι να κάνετε μια ριζοσπαστική αλλαγή στον τρόπο που προσεγγίζετε την αγάπη και τη συντροφικότητα, κι αν είστε ακόμα προσκολλημένοι στο παρελθόν, τώρα το αφήνετε πίσω σας. Αν είστε σε σχέση, μπορεί να μάθετε ότι ο σύντροφός σας αισθάνεται λίγο μόνος ή ακόμα και συναισθηματικά κενός. Προσπαθήστε να κάνετε κάτι προκειμένου να εξαγοράσετε τη σιωπή του. Ευτυχώς, η ειρηνοποιός Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει να είστε περισσότερο διπλωματικοί και ευέλικτοι.



 

 

             ΖΥΓΟΣ

Εστιαστείτε περισσότερο στην ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η πανσέληνος η οποία φωτίζει τον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας. Στρέψτε την προσοχή σας στην εκπλήρωση των προσωπικών σας επιθυμιών, ακόμα κι αν αυτό ακούγεται κάπως εγωιστικό. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ανανεωθείτε ψυχικά και συναισθηματικά. Αν και ίσως είναι λίγο δύσκολο να βρείτε ένα νέο σύντροφο τώρα, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε χάσει το συναίσθημα αλλά είναι απαραίτητο τώρα για σας να αγαπήσετε βαθιά τον εαυτό σας και να διατηρήσετε την προσωπική σας ταυτότητα, όχι να κυνηγάτε μια νέα σχέση. Επιδιώξτε να επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας, τα χόμπι σας και τα ενδιαφέροντά σας, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.




             ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αγάπη και ο έρωτας θα σας απογειώσουν αυτό το μήνα. Η ρομαντική Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, καθώς επίσης και ο Άρης στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας σας ωθούν να απολαύσετε ευδαιμονία, αισθησιασμό και πάθος. Τώρα θέλετε να ξέρετε αν μια ερωτική έλξη που νιώθετε για κάποιο άτομο πρόκειται να μετατραπεί σε κάτι αληθινό ή όχι. Όμως μια επισήμανση: Ισχυρά συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και θα μπορούσατε να χάσετε την ψυχραιμία σας! Προσπαθήστε να κοντρολάρετε την έντονη συναισθηματική ενέργεια που έχετε, κι αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε μην κάνετε έκρηξη. Δεν θα έχετε πολύ υπομονή για να βιώνετε πλέον μια ανεκπλήρωτη αγάπη και με την εσωτερική δύναμη που έχετε, υπάρχει σίγουρα κάποιος άλλος που περιμένει.



 

 

            ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε αν νιώθετε την ανάγκη να κυριαρχήσετε στη σχέση σας, διαφορετικά θα δημιουργηθούν διαμάχες. Προτού αντιδράσετε απότομα ή χρησιμοποιήσετε κάποιο ακατάσχετο υβρεολόγιο, καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κάντε πρώτα κάποια ανάλυση και ψάξτε βαθιά μέσα στον εαυτό σας. Με τον τολμηρό Άρη θα έχετε δύναμη και θάρρος να μιλήσετε με ειλικρίνεια, έτσι επιδιώξτε να επιλύσετε αυτά τα δύσκολα θέματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ίσως να έχετε φθάσει σε ένα οριακό σημείο και πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πάντα. Αν είστε μόνοι, έχετε την ορμητικότητα να ζήσετε την αγάπη και το πάθος και να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο. Τόσο καιρό νιώθετε σαν ζώο σε κλουβί καθώς έχουν αυξηθεί τόσο η σεξουαλική ένταση όσο και η ανάγκη σας για περιπέτεια.



           ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τραβάτε με ευκολία τα βλέμματα του αντίθετου φύλου, κι εάν είστε καιρό μόνοι, δεν θα είστε για πολύ. Με τη μαγνητική Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, μια ρομαντική και ξαφνική σχέση θα μπορούσε να έρθει τώρα στη ζωή σας. Μπορεί να ακούσετε ειδήσεις που πραγματικά θα σας εκπλήξουν, ίσως κάποιο άτομο να σας εκφράσει τα συναισθήματά του ή θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο του οποίου η παρουσία σας ηλεκτρίζει διανοητικά. Ίσως τώρα συζητάτε περισσότερο στα κοινωνικά δίκτυα ή μπορεί ακόμα και να γνωριστείτε με ένα άτομο μέσω ενός online chat. Επίσης, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο σε ένα πάρτι, σε μια κοινωνική εκδήλωση ή οργάνωση ή μέσω κοινών φίλων.



 

 

           ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να φλερτάρετε και να βρείτε ευχάριστες ασχολίες και δραστηριότητες που σας ευχαριστούν καθώς ο Άρης κινείται στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους αλλά και του δράματος. Όσοι είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο μέσα από κοινούς φίλους ή απλά όταν είστε έξω και επικοινωνείτε με τους γύρω σας, απολαμβάνοντας το φλερτ. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να επικεντρωθείτε στη διασκέδαση λαμβάνοντας υπόψη σας ότι το κάθε άτομο που συναντάτε στο δρόμο σας ίσως δεν είναι διατεθειμένο να μοιραστεί τις δικές σας αξίες και τα ενδιαφέροντά σας. Δεδομένου ότι δεν είστε ο τύπος ο οποίος θα εγκαταλείψει τα όνειρά του για μια σχέση, είναι πολύ καλύτερο για σας να μη δεσμευτείτε με κανέναν τώρα.



             ΙΧΘΕΙΣ

Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, τον οίκο της σεξουαλικότητας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών πόρων, και θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια παλιές ζήλιες, συναισθηματικές φοβίες, θέματα εμπιστοσύνης, ακόμα και σεξουαλική ασυμβατότητα. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να καυγαδίσετε για τα χρήματα ή το σεξ. Τώρα ψάχνετε πιο βαθιά τα πράγματα, τί αναζητάτε βαθιά μέσα στην ψυχή σας; Για τί πραγματικά αγωνίζεστε; Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε μια παλιά σας στάση προκειμένου να αντιμετωπίσετε κάποιους βαθιά ριζωμένους φόβους σας. Από την άλλη πλευρά, σας δίνεται επίσης η ευκαιρία να εξερευνήσετε τις δικές σας επιθυμίες και να συμβιβάσετε την φαινομενική ασυμφωνία που υπάρχει σε σχέση με τις διαφορετικές αξίες ή γύρω από τα χρήματα και τον προσωπικό χώρο του καθενός.



 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα