ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11/01 - 17/01


 

           Ζώδια​ Κριός

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει αισιοδοξία, γενναιοδωρία, καλή τύχη και καλά νέα. Τα καλά ένστικτα, οι προσανατολισμένες στο μέλλον και η θετική σκέψη το καθιστούν μια εξαιρετική στιγμή για κοινωνικοποίηση, έρευνα, μελέτη και δημιουργία σχεδίων. Θα μπορούσατε επίσης να σχεδιάσετε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι, ειδικά ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Η δημιουργία φίλων έρχεται εύκολη και οι αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες μπορούν να αποδειχθούν επικερδείς στο μέλλον.

Παρασκευή έως Κυριακή είναι καλό για κοινωνικοποίηση γιατί πρέπει να έχετε τη διάθεση να μιλήσετε. Δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε τι να πείτε γιατί είστε συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας και τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να μιλήσετε για τα προβλήματα της οικογένειας και των σχέσεων, επειδή θα αισθανθείτε πιο ευαίσθητοι και φροντισμένοι από το συνηθισμένο. Άλλοι θα έρθουν σε εσάς για να μοιραστούν τα συναισθήματά τους.




           Ζώδια​ Ταύρος

Η Δευτέρα και η Τρίτη φέρνουν μεγάλες ελπίδες για το μέλλον, γεγονός που το καθιστά καλή στιγμή για να κάνουμε σχέδια. Ωστόσο, ενώ μπορεί να έχετε θετική και ευρεία προοπτική, είναι σημαντικό να εστιάσετε στις μικρότερες λεπτομέρειες. Η έλλειψη συγκέντρωσης ή η αδυναμία εστίασης μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένα λάθη κρίσης ή λάθη. Επίσης, μην υποσχεθείτε υπερβολικά ή μην υπερεκτιμάτε τις ικανότητές σας κατά την εκπόνηση σχεδίων για το μέλλον.

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει έντονες και βαθιές εμπειρίες. Θα έχετε μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στη δική σας ζωή, στα γεγονότα της ζωής σας και στους ανθρώπους γύρω σας. Οι σχέσεις με ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας και εξουσίας, μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες πρέπει να πάνε καλά. Η υψηλότερη αυτοεκτίμηση σας βοηθά να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στους ανώτερους. Τα προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα μπορούν επίσης να επιλυθούν πιο εύκολα.


 


                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει καλή χαρά, αισιοδοξία και πολλή αγάπη. Άλλοι θα σας βρίσκουν πιο ελκυστικούς καθώς χαλαρώνετε και εκφράζετε την πιο στοργική και φιλόξενη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για ραντεβού αλλά και για την αποκατάσταση τυχόν αγχωτικών σχέσεων. Η τύχη στην αγάπη μπορεί να συνδυαστεί με κάποια περιουσία αλλού στη ζωή σας. Δώρα, φιλοφρονήσεις 
και καλές προσφορές μπορεί να βρίσκονται στο κατάστημα.

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει το θάρρος και την πρωτοβουλία να κάνει την πρώτη κίνηση και να πάρει το προβάδισμα. Θα ξέρετε διαισθητικά τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε, ειδικά στις σχέσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε από κάποιον να βγαίνει ραντεβού και να ενεργήσει στα ένστικτά σας. Μπορείτε να είστε άμεσοι και δυναμικοί χωρίς να φαίνετε αφεντικοί ή αγενείς, και πραγματικά θα θαυμάζεστε για την ειλικρίνεια και την ειλικρίνειά σας.




                  Ζώδια​ Καρκίνος

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει επιπλέον προσωπική ελευθερία για να απολαύσετε περισσότερο κοινωνικοποίηση. Η θετική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να οδηγήσει στην αγάπη με την πρώτη ματιά και σε ένα συναρπαστικό νέο ρομαντισμό. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τις πιο ασυνήθιστες και περίεργες σεξουαλικές σας επιθυμίες. Οι δημιουργικές ανακαλύψεις μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις καλλιτεχνικές ή μουσικές σας δυνατότητες και να βρείτε το δικό σας μοναδικό στυλ. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστείτε με ένα νέο χτένισμα, ρούχα και αξεσουάρ.

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι μια υπέροχη στιγμή για να επικοινωνήσετε με παλιούς φίλους ή να περάσετε χρόνο με την οικογένεια. Όλες οι υπάρχουσες σχέσεις, ειδικά εκείνες με τις γυναίκες, θα είναι ζεστές και θα απολαμβάνουν συναισθηματική ανάπτυξη. Η δημιουργία νέων φίλων γίνεται εύκολη λόγω της προθυμίας σας να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να σπάσετε τον πάγο και να λάβετε θερμή υποδοχή. Η αυξημένη δημοτικότητα σημαίνει ότι μπορείτε να γοητεύσετε ένα ευρύ κοινό.


 


                     Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει αυξημένη ανάγκη για συντροφικότητα, αλλά πρέπει να είναι σοβαρή και αληθινή αγάπη. Με έναν υπάρχοντα συνεργάτη, θα χρειαστείτε διαβεβαίωση ή περισσότερη δέσμευση. Νέες σχέσεις είναι δυνατές, αλλά δεν θα σας ενδιαφέρει ένα βράδυ. Μια σχέση τύπου δασκάλου-μαθητή είναι δυνατή ή μπορεί να υπάρχει σημαντική διαφορά ηλικίας. Μια πρακτική και κοινή λογική προσέγγιση βοηθά στην επίλυση τυχόν πρόσφατων δυσκολιών σχέσης.

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει αλλαγή και ενθουσιασμό στη ζωή σας χωρίς να προκαλεί αναστάτωση και χάος. Μπορεί να αισθανθείτε μια συστροφή ή μια αίσθηση προσδοκίας ότι κάτι καλό πρόκειται να συμβεί. Οι πιθανές συναντήσεις είναι δυνατές και θα προσελκύεστε από ασυνήθιστους τύπους ανθρώπων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σπάσετε τις κακές συνήθειες και να αφήσετε βαρετές ή ανθυγιεινές σχέσεις.




                  Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Παρασκευή θα πρέπει να αισθάνεστε πολύ στοργικά και ένα συναρπαστικό νέο ρομαντισμό είναι δυνατό. Εάν έχετε ήδη σύντροφο, τότε θα αναζητάτε ένα διαφορετικό είδος ευχαρίστησης. Ο πειραματισμός στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να είναι απαραίτητος για να μην περιπλανηθείτε τα μάτια σας. Περιμένετε το απροσδόκητο, ακόμη και με δραστηριότητες ρουτίνας, όπως ψώνια. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα οικονομικού μπόνους ή απροσδόκητου.

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι καλό για κοινωνικοποίηση γιατί πρέπει να έχετε τη διάθεση να μιλήσετε. Δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε τι να πείτε γιατί είστε συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας και τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να μιλήσετε για τα προβλήματα της οικογένειας και των σχέσεων, επειδή θα αισθανθείτε πιο ευαίσθητοι και φροντισμένοι από το συνηθισμένο. Άλλοι θα έρθουν σε εσάς για να μοιραστούν και τα συναισθήματά τους.


 


                    Ζώδια​ Ζυγός 

Δευτέρα έως Πέμπτη, το εύρος της όρασης και η έντονη αντίληψη σας επιτρέπουν να δείτε ολόκληρο το εύρος οτιδήποτε εμπλέκεστε. Με τόσο υπέροχη προοπτική, αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Η θετική σκέψη και τα ενθαρρυντικά σας λόγια θα έχουν μια αναζωογονητική επίδραση στους άλλους. Και η αισιοδοξία σας πρέπει να δικαιολογείται με καλά νέα από άλλους σχετικά με σημαντικά θέματα.

Παρασκευή έως Κυριακή, μια ανταγωνιστική αλλά και συνεργατική στάση καθιστά εύκολη τη νίκη. Η επιτυχία και η δημοτικότητα προκύπτουν από μια ζεστή ελκυστικότητα, η οποία καθιστά επίσης αυτό το σαββατοκύριακο ιδανικό για την επιδίωξη των ισχυρότερων από το συνηθισμένο επιθυμιών σας για οικειότητα. Θα έχετε τον σεβασμό και την υποστήριξη σχεδόν όλων, γιατί θα εκτιμήσουν την κίνηση, την πρωτοβουλία και το θάρρος σας.




                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει διασκέδαση και ενθουσιασμό στην κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Θα εκφράζετε την ερωτική σας φύση με μια αίσθηση που μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως ένα μοναδικό στυλ μόδας. Οι οθόνες σας θα προσελκύσουν εξίσου ενδιαφέροντα και πρόθυμα άτομα, πρόθυμα να αναλάβουν τον κίνδυνο και να δουν πού πηγαίνει. Αυτή η έλλειψη αναστολής είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν είστε φυσικά ντροπαλοί. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσετε νέους φίλους και εραστές.

Το Σάββατο και η Κυριακή θα μπορούσαν να φέρουν ξαφνική αλλαγή στην κατεύθυνση της ζωής ή ξαφνική αλλαγή στην τύχη. Οι μεγάλες ευκαιρίες θα μπορούσαν να είναι κοντά. Ωστόσο, η ανυπομονησία και η έντονη παρόρμηση να απελευθερωθούν από περιορισμούς θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητη διακοπή και απρόσμενα γεγονότα. Συνεχίστε λοιπόν με προσοχή, επιλέγοντας ποιες ευκαιρίες να ακολουθήσετε και κινδύνους που πρέπει να αναλάβετε με κάποια μετριοπάθεια. Η υπερβολή και η ακανόνιστη συμπεριφορά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απώλειες.


 


                   Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα και Τρίτη είναι η ιδανική στιγμή για να βρείτε αληθινή αγάπη και αφοσίωση. Οι σχέσεις επωφελούνται από τη λογική προσέγγιση και τις σταθερές σας αγάπης. Ένα νέο ειδύλλιο θα μπορούσε να είναι με κάποιον από διαφορετική ηλικιακή ομάδα και πιθανότατα θα ήταν μια μακροχρόνια ένωση συντρόφων. Οι υπάρχουσες σχέσεις απολαμβάνουν στενότερους δεσμούς και σταθερότητα. Εάν μια σχέση ήταν αγχωτική τον τελευταίο καιρό, ο αμοιβαίος σεβασμός και η προσοχή στα πρακτικά αποτελέσματα σας βοηθούν να επιλύσετε το πρόβλημα και να βρείτε μια λύση.

Τετάρτη έως Κυριακή προσφέρει ευκαιρίες για να αυξήσετε την προσωπική σας δύναμη και εξουσία. Αυτό θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Θα αισθανθείτε πιο αποφασισμένοι να προχωρήσετε και να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι σχέσεις μπορεί να φαίνονται πιο έντονες αλλά με καλό τρόπο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε βοήθεια από αφεντικά, άλλα σημαντικά άτομα στη ζωή σας, εταιρείες. ή κυβερνητικές υπηρεσίες.




                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δευτέρα και Τρίτη η Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει έμφαση στην ιδιωτική ζωή, το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα αισθανθείτε πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος από το συνηθισμένο. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να μιλήσετε για ζητήματα σχέσεων, επειδή θα έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Η εσωτερική ηρεμία και η ισορροπία σας δίνουν την αυτοπεποίθηση να σπάσετε τον πάγο και να κάνετε νέους φίλους. Αλλά μπορεί να χρειάζεστε περισσότερη συναισθηματική διαβεβαίωση από γνωστά αντικείμενα, άτομα και μέρη.

Τετάρτη έως Κυριακή η αυξημένη προσωπική δύναμη δίνει τη δυνατότητα να επηρεάσετε τα αποτελέσματα στη ζωή σας. Ένα ταλέντο για βαθιά έρευνα και διερεύνηση σάς δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μυστικά και να φτάσετε στο κάτω μέρος οποιουδήποτε μυστηρίου. Αυτή η διερευνητική φύση ισχύει και σε ψυχολογικό επίπεδο. Επομένως, είναι μια καλή στιγμή για να σπάσετε τις κακές συνήθειες και να επιλύσετε τυχόν δυσκολίες στη σχέση. Η σύνθετη δυναμική της σχέσης θα γίνει πιο ξεκάθαρη για εσάς.


 


                   Ζώδια​ Υδροχόος 

Δευτέρα και Τρίτη μια χαλαρή και γαλήνια ατμόσφαιρα το καθιστά ιδανικό χρόνο για να διασκεδάσετε αλλά και για να εξομαλύνετε τυχόν δυσκολίες στις σχέσεις σας. Όταν κοινωνικοποιείτε θα μπορούσατε να είστε το κέντρο της προσοχής και ένα νέο ενδιαφέρον αγάπης θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας. Κάθε νέα προσωπική ή επιχειρηματική συνεργασία πιθανότατα θα είναι ευχάριστη και αμοιβαία επωφελής. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αγοράσετε τέχνη, μόδα, κοσμήματα και καλλυντικά.

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει ένταση, αντοχή και πάθος. Περισσότερη δύναμη και επιρροή θα ενισχύσει το επίπεδο εγώ και εμπιστοσύνης. Οι άνθρωποι θα προσελκύσουν την ισχυρή παρουσία και το χάρισμα σας και δεν υπάρχει κακό κάρμα να το εκμεταλλευτείτε, διότι σημαντικοί και ισχυροί άνθρωποι θα θέλουν πραγματικά να συνεργαστούν μαζί σας για win-win καταστάσεις. Ο μαγνητισμός και η ισχυρή αυτοπεποίθησή σας είναι ένας καλός ηγέτης για την ερωτική σας ζωή.




                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Παρασκευή, η αυξημένη ανάγκη επιτυχίας σας κάνει να αισθάνεστε πιο αποφασισμένοι και σκόπιμοι από το συνηθισμένο για την επίτευξη των στόχων σας. Οποιεσδήποτε ιδεοληπτικές ή καταναγκαστικές τάσεις έχετε στην πραγματικότητα μπορούν να αξιοποιηθούν για να ολοκληρώσετε ένα δύσκολο έργο. Ένα αυξημένο επίπεδο ελκυστικότητας μπορεί να έχει σεξουαλικό χαρακτήρα και επίσης να σας δίνει τεράστια επιρροή έναντι άλλων ανθρώπων. Αυτή η αυξημένη ισχύς θα λειτουργήσει προς όφελός σας, αρκεί να μην την κάνετε κατάχρηση.

Σάββατο και Κυριακή η Σελήνη στους Ιχθείς δίνει έμφαση στην ιδιωτική ζωή, το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα αισθανθείτε πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος από το συνηθισμένο. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να μιλήσετε για ζητήματα σχέσεων, επειδή θα έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Η εσωτερική ηρεμία και η ισορροπία σας δίνουν την αυτοπεποίθηση να σπάσετε τον πάγο και να κάνετε νέους φίλους. Αλλά μπορεί να χρειάζεστε περισσότερη συναισθηματική διαβεβαίωση από γνωστά αντικείμενα, άτομα και μέρη.



 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα