ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/11 - 29/11


 

                Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει αγάπη και αρμονία. Οι άλλοι θα σας βρουν πολύ ελκυστικούς, οπότε είναι η ιδανική στιγμή για γνωριμίες και νέους φίλους. Οι υπάρχουσες σχέσεις μπορούν να επωφεληθούν από περισσότερη ζεστασιά και στοργή. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να επιλύσετε προβλήματα σχέσεων στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.Πιθανότατα δεν θα νιώσετε σαν να πηγαίνετε στη δουλειά σήμερα. Θα προτιμούσατε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας ή να ξεκινήσετε διακοπές.

Η Πέμπτη έως την Κυριακή είναι ιδανική για να ζητάτε εύνοιες και να μιλάτε σε πράγματα. Η ισχυρή διάνοια και η επιρροή σας έναντι των άλλων θα μπορούσε να εφαρμοστεί στις εργασίες πωλήσεων, στις συζητήσεις, στις διαπραγματεύσεις ή στη διαπραγμάτευση ευνοϊκών συμφωνιών σε επιχειρήσεις ή μεγάλες αγορές. Θα μπορούσατε επίσης να συναντήσετε κάποιον που σας επηρεάζει βαθιά μέσω κάποιας ιδέας, σχεδίου ή θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας καρμικής φιλίας ή μιας επιτυχημένης συνεργασίας.




                  Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Τετάρτη είναι ιδανικό για να ζητάτε εύνοιες και να μιλάτε ανθρώπους σε πράγματα. Η ισχυρή διάνοια και η επιρροή σας έναντι των άλλων θα μπορούσε να εφαρμοστεί στις εργασίες πωλήσεων, στις συζητήσεις, στις διαπραγματεύσεις ή στη διαπραγμάτευση ευνοϊκών συμφωνιών σε επιχειρήσεις ή μεγάλες αγορές όπως σπίτια και αυτοκίνητα. Θα μπορούσατε επίσης να συναντήσετε κάποιον που σας επηρεάζει βαθιά μέσω κάποιας ιδέας, σχεδίου ή θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας καρμικής φιλίας ή μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει αισιοδοξία, γενναιοδωρία, καλή τύχη και καλά νέα. Τα καλά ένστικτα, οι προσανατολισμένες στο μέλλον και η θετική σκέψη το καθιστούν μια εξαιρετική στιγμή για κοινωνικοποίηση, έρευνα, μελέτη και δημιουργία σχεδίων. Η δημιουργία φίλων έρχεται εύκολη και οι αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες μπορούν να αποδειχθούν επικερδείς στο μέλλον.


                   Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Τετάρτη μπορείτε να αξιοποιήσετε την υπομονή και τη συναισθηματική δύναμη για να χειριστείτε ευαίσθητα ή δύσκολα θέματα σχέσεων. Άλλοι μπορεί να σας έρθουν για συμβουλές σχετικά με ένα προσωπικό ζήτημα ή απλώς για να σας φωνάξουν. Μπορείτε να βασιστείτε σε ισχυρά ένστικτα και κοινή λογική για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις σας. Ζητήστε συμβουλές από μια ηλικιωμένη ή σοφή γυναίκα.

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει ισορροπημένη, ορθολογική σκέψη για τους στόχους σας. Στην καριέρα σας, μπορείτε να εντυπωσιάσετε ανώτερους με τις ιδέες σας για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την ομαδική εργασία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε προαγωγή ή αύξηση μισθού, να συμμετάσχετε σε εξετάσεις και να υποβάλετε αίτηση για νέα θέση. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε άτομα υπό την επίβλεψη ή τη φροντίδα σας. Επομένως, είναι μια καλή στιγμή για να πείσετε, να ενθαρρύνετε, να διδάξετε και να εκπαιδεύσετε άλλους.




                Ζώδια​ Καρκίνος 

Δευτέρα έως Τετάρτη οι αισθήσεις σας γίνονται οξείες που σας κάνουν εξαιρετικά ευαίσθητους σε όλη τη δόνηση. Οι διαισθητικές σας ικανότητες και οι ψυχικές εντυπώσεις αποτελούν πλεονέκτημα σε όλες τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σας. Άλλοι θα ήθελαν να αγκαλιάζονται γύρω σας, γιατί θα ξέρετε πότε νιώθουν άγχος, έτσι μπορείτε να είστε συμπαθητικοί όταν άλλοι δεν είναι. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για καλλιτεχνική και δημιουργική δουλειά από το τραγούδι έως το γράψιμο.

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει συναισθηματική ευαισθησία και ψυχική αντίληψη. Θα νιώσετε τα πράγματα πιο δυνατά και είναι πιθανό να μεταμορφωθούν από τις έντονες συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Κάποιος είναι πιθανό να σας κινήσει βαθιά και να έχει ισχυρή επιρροή στη ζωή σας. Οι έντονες συναισθηματικές συνδέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε νέες σχέσεις. Θα υπήρχε μια ισχυρή καρμική έλξη μεταξύ εσάς και οποιασδήποτε συνάντησης πεπρωμένου.


 

 

 

               Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Πέμπτη τα όνειρα και η φαντασία σας θα είναι πιο ζωντανά και δημιουργικά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για διαλογισμό και άλλες πνευματικές δραστηριότητες, επειδή θα απολαύσετε ένα επίπεδο πνευματικής προστασίας. Μια μυστικιστική γοητεία και ελκυστική ελκυστικότητα θα έχει ευνοϊκό αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Μπορείτε να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτό το Σαββατοκύριακο, ειδικά μέλη της οικογένειας, συνεργάτες και γυναίκες γενικά.

Παρασκευή έως Κυριακή η σταθερότητα μιας σχέσης αγάπης μπορεί να δοκιμαστεί μέσω απροσδόκητων πιέσεων ή γεγονότων. Η αυξημένη ανάγκη για ελευθερία και ενθουσιασμό μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή να οδηγήσει σε περιπλανώμενα μάτια. Αλλά μια υγιής σχέση δεν θα αντιμετωπίσει κανένα μεγάλο δράμα, ειδικά με έναν ανοιχτόμυαλο σύντροφο. Αν χρονολογείτε μπορεί να προσελκύσετε συναρπαστικούς ή εκκεντρικούς ανθρώπους, αλλά αποφύγετε να ρισκάρετε αν συναντήσετε κάποιον που δεν γνωρίζετε τίποτα.




                 Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Τετάρτη είναι καλή για όλα τα είδη των σχέσεων γιατί θα είστε γνήσιοι, ζεστοί και φιλικοί. Θα είστε πολύ ευαίσθητοι στις συναισθηματικές ανάγκες άλλων ανθρώπων και θα δημιουργήσετε έναν βαθύ δεσμό μαζί τους. Άλλοι θα αισθάνονται πιο άνετα γύρω σας και είναι πιο πιθανό να μοιραστούν τα εσωτερικά τους συναισθήματα. Κάποιος μπορεί να σας έρθει για έναν ώμο για να κλαίει. Μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τα δικά σας συναισθήματα και να εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας.

Πέμπτη έως Κυριακή, το εύρος της όρασης και η έντονη αντίληψη σας επιτρέπουν να δείτε ολόκληρο το εύρος οτιδήποτε εμπλέκεστε. Με τόσο υπέροχη προοπτική, αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Η θετική σκέψη και τα ενθαρρυντικά σας λόγια θα έχουν μια αναζωογονητική επίδραση στους άλλους. Και η αισιοδοξία σας πρέπει να δικαιολογείται με καλά νέα από άλλους σχετικά με σημαντικά θέματα.



 


                  Ζώδια​ Ζυγός 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει ένα αίσθημα εσωτερικής ισορροπίας και επίσης μια αίσθηση αρμονίας και ικανοποίησης με τη ζωή. Ενώ οι γύρω σας μπορεί να είναι καυτοί και ενοχλημένοι, είστε πολύ δροσεροί για να επηρεαστείτε από οποιοδήποτε δράμα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσετε τυχόν πρόσφατα προσωπικά ή προβλήματα προβλημάτων. Οι οικείες σχέσεις σας μπορούν να αναπτυχθούν μέσω ισχυρού συναισθηματικού δεσμού και αμοιβαίου σεβασμού.

Η Πέμπτη έως την Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για συναντήσεις και κοινωνικοποίηση με μια ομάδα φίλων, αλλά θα είστε πιο άνετοι και πιο αποτελεσματικοί με μία προς μία σχέσεις. Η σκέψη σας θα είναι λογική και λογική, θα ακούσετε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες, θα διαβάσετε τη λεπτή εκτύπωση και θα μιλήσετε καθαρά και συνοπτικά. Το να είσαι σε θέση να γνωρίσεις τόσο καλά το καθιστά καλή στιγμή για διαπραγματεύσεις, πωλήσεις, πειστικές και συζητήσεις.




                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Τετάρτη είναι μια καλή στιγμή για χαλάρωση, δημιουργικότητα, επικοινωνία και πνευματικές αναζητήσεις. Τα λόγια σας γίνονται καταπραϋντικά και μπορούν πραγματικά να θεραπεύσουν άλλους. Όλες οι αισθήσεις σας γίνονται οξείες, επιτρέποντάς σας να πάρετε πολλές επιπλέον πληροφορίες μέσω της διαίσθησής σας. Μπορείτε να λάβετε πνευματικές πληροφορίες μέσω ονείρων, διαλογισμού ή των πνευματικών σας οδηγών. Οι σχέσεις θα επωφεληθούν από την πιο συμπονετική και πνευματική σας φύση.

Πέμπτη έως Κυριακή θα έχετε μεγάλη δύναμη πειθώ και μπορεί να επηρεάσει άλλους ανθρώπους. Η βαθιά και έντονη σκέψη και οι επικοινωνίες το καθιστούν μια καλή στιγμή για να φτάσουμε στο κάτω μέρος των προβληματικών ζητημάτων. Μπορείτε να αποκαλύψετε μυστικά μέσω μελέτης και έρευνας, ή μέσω διερεύνησης και ανάκρισης σε άλλους. Είναι δυνατές ανακαλύψεις. Μπορεί να ανακαλύψετε κάτι πολύ αποκαλυπτικό για τον εαυτό σας, από βαθιά μέσα στην ψυχή σας.


 

 

 


                  Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Τετάρτη αυξάνονται τα συναισθήματα, η φαντασία και η δημιουργικότητά σας. Οι φίλοι μπορεί να έρθουν σε εσάς για άνεση ή έναν ώμο για να κλαίνε. Ένα νέο ρομαντισμό είναι δυνατό και θα έχει μια αίσθηση ψυχής. Προτιμάται το δημιουργικό και καλλιτεχνικό έργο, όπως μουσική, σύνθεση και ταινία. Ενδέχεται να λάβετε έμπνευση για να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη σε ένα έργο που έχει προκαλέσει απογοήτευση.

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει καλά νέα, ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Η τύχη έρχεται σε πολλούς τομείς της ζωής, οπότε αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για εργασία και παιχνίδι. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία σπουδών και να συμμετάσχετε σε εξετάσεις. Μπορείτε να κάνετε κράτηση ή να ξεκινήσετε ταξίδια και αργίες. Η κοινωνική γοητεία, η τακτική και η διπλωματία το κάνουν την κατάλληλη στιγμή για την επίλυση διαφορών μεταξύ εσάς και άλλων ή μεταξύ των φίλων ή της οικογένειάς σας.




                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δευτέρα έως Τετάρτη μια γοητευτική γοητεία θα μπορούσε εύκολα να σας κάνει το κέντρο της προσοχής. Ένα ομαλό και μη απειλητικό στυλ επικοινωνίας καθιστά εύκολο να πείσετε τους άλλους και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε εύνοιες. Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε αποτελεσματικά σε μη λεκτικό επίπεδο. Η αυξημένη ευαισθησία στη δονητική ενέργεια το καθιστά ιδανικό χρόνο για να εργαστείτε σε οτιδήποτε περιλαμβάνει αρμονίες, όπως ποίηση, μουσική και χορό.

Η Πέμπτη έως την Κυριακή φέρνει βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες και βελτιώνει τις οικείες σχέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για την εξάλειψη των κακών συνηθειών, των εμμονών και των συναισθηματικών καταναγκασμών Μπορείτε να βασιστείτε σε μια ισχυρή εσωτερική αίσθηση ισορροπίας και να απολαύσετε μια μεγαλύτερη αίσθηση ότι ανήκετε στον σύντροφό σας, την οικογένεια, τους φίλους σας και την ευρύτερη κοινότητα. Η συνάντηση κάποιου νέου αυτή τη στιγμή θα ένιωθε έντονα καρμική και θα μπορούσε να είναι ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή.


 

 

 


                 Ζώδια​ Υδροχόος  

Δευτέρα έως Τετάρτη είναι μια καλή στιγμή για αγάπη, χαλάρωση και πάρτι. Μπορείτε να μοιραστείτε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας με άλλους. Με λιγότερες ανησυχίες και φόβους θα πρέπει να αισθάνεστε λιγότερο ανασταλμένοι από το συνηθισμένο. Αυτή είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για ραντεβού, δημιουργία νέων φίλων, βελτίωση των υπαρχουσών σχέσεων, ακόμη και επιχειρηματική δραστηριότητα. Μπορείτε να βασιστείτε στην αυξημένη γοητεία και τις κοινωνικές δεξιότητες για να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση. Μια σημαντική νέα σχέση για να ξεκινήσετε.

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει βαθιά και έντονη σκέψη και συνομιλίες. Η διερευνητική και διεισδυτική φύση του μυαλού σας μπορεί να αποκαλύψει μυστικά και συνωμοσίες. Η ισχυρή διάνοια σας σε συνδυασμό με μια ισχυρή διαίσθηση για να σας κάνουν πολύ πειστικούς όταν μιλάτε σε άλλους. Μπορείτε να πουλήσετε ένα μήνυμα και να πείσετε τους άλλους για ιδέες που οι άλλοι θα φοβόταν ή θα φορούσαν. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για σπουδές και εξετάσεις.




                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει ευαισθησία, διαίσθηση, δημιουργικότητα και φαντασία. Οι σκέψεις και οι επικοινωνίες σας στρέφονται σε πνευματικά θέματα, μυστήρια, απόκρυφα και μυστικά. Πολύτιμες γνώσεις μπορούν να αποκτηθούν μέσω του διαλογισμού, των ονείρων και της ψυχικής αντίληψης. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτές τις ιδέες μέσω συμπονετικών, υποστηρικτικών και ανιδιοτελών λέξεων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παρακολουθείτε ταινίες, να ακούτε μουσική και να χαλαρώνετε γενικά.

Πέμπτη έως Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Η θετική σκέψη, η ευρεία προοπτική και οι εξαιρετικές δεξιότητες λήψης αποφάσεων σάς επιτρέπουν να απεικονίσετε με σαφήνεια την προτιμώμενη πορεία μπροστά. Οι καλές δεξιότητες επικοινωνίας και η ανοιχτή αυτο-έκφραση καθιστούν την κοινωνικοποίηση πλούσια και ικανοποιητική. Η εύκολη πρόσληψη ιδεών και η καλή συγκέντρωση σημαίνει ότι μπορείτε να σπουδάσετε ή να λάβετε εξετάσεις με λιγότερο άγχος από το συνηθισμένο.


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα