ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16/11 - 22/11


 

               Ζώδια​ Κριός

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει αγάπη, ειρήνη, αρμονία και ομορφιά, με έμφαση στις ερωτικές σχέσεις, τη δημιουργικότητα και τα οικονομικά σας. Αυτή η ευχάριστη, στοργική, γοητευτική και κοινωνική επιρροή αποτελεί καλό οιωνό για φιλίες και ρομαντισμό. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν συναισθηματική ευαισθησία και ψυχική αντίληψη. Θα νιώσετε τα πράγματα πιο δυνατά και είναι πιθανό να μεταμορφωθούν από τις έντονες συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Κάποιος είναι πιθανό να σας κινήσει βαθιά και να έχει ισχυρή επιρροή στη ζωή σας. Οι έντονες συναισθηματικές συνδέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε νέες σχέσεις. Θα υπήρχε μια ισχυρή καρμική έλξη ανάμεσα σε εσάς και σε οποιαδήποτε συνάντηση πεπρωμένου.




                Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Παρασκευή μπορείτε να σημειώσετε σταθερή πρόοδο προς τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Θα βρείτε τον εαυτό σας πιο υπεύθυνο για όλες τις υποθέσεις σας, από τη δουλειά μέχρι τους συντρόφους και την οικογένειά σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εκφράσετε τις ηγετικές σας ικανότητες και μπορεί να σας ζητηθεί να εκπληρώσετε σημαντικά καθήκοντα. Μπορεί να λάβετε καθοδήγηση και βοήθεια από έναν πατέρα φιγούρα, ή να είστε μέντορας και να σεβαστείτε για τη σκληρή δουλειά και τις γνώσεις σας.

Σάββατο και Κυριακή παρατηρείται αύξηση της ψυχικής δραστηριότητας και των επικοινωνιών. Η εστιασμένη και οξεία σκέψη το καθιστά ένα καλό σαββατοκύριακο για ψυχική εργασία όπως μελέτες, έρευνες και επίλυση παζλ. Η διάτρητη διάνοιά σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σωστά για να υποστηρίξετε την υπόθεσή σας και να υπερασπιστείτε τους άλλους από την παρενόχληση ή την πρόκληση. Δεν πρέπει να υποχωρήσετε από έναν αγώνα, αλλά πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τις μάχες σας.



             

              Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Παρασκευή, ένα γενικό καλό συναίσθημα σε κάνει να θέλεις να απολαύσεις τη ζωή και να είσαι κοντά στους φίλους και την οικογένειά σου. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για κάθε είδους σχέσεις, αλλά ειδικά για τη στενή σχέση με έναν σύντροφο ή για την έναρξη μιας νέας σχέσης αγάπης. Θα πρέπει να αισθάνεστε όμορφα και στοργικά και θα προσελκύσετε το ίδιο. Μια καλή στιγμή για να ομορφύνει το σπίτι ή το γραφείο και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Το Σάββατο και την Κυριακή αυξάνονται τα συναισθήματα, η φαντασία και η δημιουργικότητά σας. Οι φίλοι μπορεί να έρθουν σε εσάς για άνεση ή έναν ώμο για να κλαίνε.Ένα νέο ρομαντισμό είναι δυνατό και θα έχει μια αίσθηση ψυχής. Προτιμούνται δημιουργικά και καλλιτεχνικά έργα όπως μουσική, σύνθεση και ταινία. Ενδέχεται να λάβετε έμπνευση για να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη σε ένα έργο που προκάλεσε απογοήτευση.




                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι ιδανικά για διασκέδαση αλλά όχι τόσο καλή για σκληρή δουλειά. Πρέπει να αισθάνεστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και πολύ κοινωνικοί. Ωστόσο, θα προκύψουν προβλήματα εάν πρέπει να αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά θέματα στα οποία απαιτείται υπεύθυνη ή συντηρητική στάση. Πρέπει να προσέξετε να μην μειώσετε τα πρότυπα σας εάν χρονολογείτε καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές ή ενοχλητικές καταστάσεις.

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει επίτευγμα και αναγνώριση για προηγούμενη προσπάθεια. Θα εστιάσετε στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σας και θα παραμείνετε ισορροπημένοι. Αυτό σημαίνει ότι άλλοι τομείς της ζωής σας δεν χρειάζεται να υποφέρουν από την ισχυρή ηθική και αποφασιστικότητά σας. Οι σχέσεις με άντρες και ανώτερους θα είναι σοβαρές, πρακτικές και ευεργετικές. 


 

 

 

                  Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Παρασκευή η θετική στάση και η αγάπη σας δημιουργούν ευκαιρίες για αγάπη και χρήματα. Μπορείτε να αναλάβετε την πρωτοβουλία σε αυτούς τους τομείς και να περιμένετε καλές αντιδράσεις και υποστήριξη. Το να είσαι ενεργός στις σχέσεις δίνοντας απλώς αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τυχόν παλιά τραύματα. Ένα αγκάλιασμα και ένα φιλί μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να βάλεις τα δράματά σου πίσω από τους αγαπημένους σου. 

Σάββατο και Κυριακή, ένα ζεστό ασαφές συναίσθημα το καθιστά ιδανικό Σαββατοκύριακο για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους αγαπημένους σας. Οι οικείες σχέσεις θα ωφεληθούν από την ειλικρίνεια και την ειλικρίνειά σας. Ο αμοιβαίος σεβασμός και η κατανόηση μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ επιτυχημένες προσωπικές και επιχειρηματικές συνεργασίες. Αυτή είναι μια εποχή καλών συναισθημάτων και ευτυχίας.




                Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Παρασκευή μπορείτε να βασιστείτε στην πειθαρχία και την υπομονή για να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε επιπλέον ευθύνη ή να ενεργήσετε ως μέντορας ή οδηγός. Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή μεγάλης ικανοποίησης, με επιτεύγματα, αναγνώριση και προώθηση. Θα μπορούσατε να ενεργήσετε ως βράχος για κάποιον, ή να τον αναζητήσετε λόγω της σταθερότητας και της σοφίας σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για απλοποίηση και αποτελεσματικότητα στη ζωή σας.

Σάββατο και Κυριακή μια τάση για βιαστική σκέψη που θα μπορούσε να σας κάνει να βγείτε σε συμπεράσματα, να πείτε λάθος πράγματα και να κάνετε λάθη. Μπορεί να γίνετε ευερέθιστοι, μετριοπαθείς και επιθετικοί. Επομένως, είναι σημαντικό να ακούσετε προσεκτικά και να σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Διαφορετικά, είναι πιθανές διαφωνίες και επιχειρήματα. Απελευθερώστε την ενσωματωμένη ενέργεια με ασφάλεια μέσω δημιουργικών έργων ή σωματικής άσκησης.


 

 


                Ζώδια​ Ζυγός 

Η ένταση της σχέσης Δευτέρας και Τρίτης μπορεί να προκύψει λόγω ανισορροπίας μεταξύ της αγάπης που δίνετε και λαμβάνετε. Εάν έχετε κάνει πολλά για κάποιον, μπορεί να αρχίσει να εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Εάν έχετε θεωρήσει κάποιον δεδομένο, μπορεί να αποσύρει την αγάπη του. Χρησιμοποιήστε μετριοπάθεια και ταπεινότητα για να αποφύγετε την αμηχανία, τη διαμάχη, το σκάνδαλο ή τα νομικά προβλήματα.

Η Τετάρτη έως την Κυριακή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δώσετε και να λάβετε αγάπη και στοργή, να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας και να κοινωνικοποιήσετε με φίλους. Πρέπει να νιώθετε όμορφα και να προσελκύετε όμορφους ανθρώπους και πράγματα. Οι σχέσεις, ειδικά οι ερωτικές σχέσεις, πρέπει να πάνε καλά λόγω της ελκυστικής σας ενέργειας και της αυξημένης προσωπικής ομορφιάς. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για δημιουργική εργασία, αγορές και άλλα οικονομικά θέματα.




               Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα και Τρίτη φέρνουν ενθουσιασμό και αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα και τις αλληλεπιδράσεις σας που μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση και νευρική ένταση. Τα μη αναμενόμενα νέα μπορεί να σας αναγκάσουν να αλλάξετε σχέδια. Ο φυσιολογικός ρυθμός της ζωής αυξάνεται και μπορεί να έχετε μια ανησυχητική αίσθηση ότι πρέπει πάντα να πλησιάζετε. Ωστόσο, η αυξημένη ικανότητα προβολής πραγμάτων από διαφορετική οπτική γωνία μπορεί να οδηγήσει σε πρωτότυπες ιδέες και δημιουργικές ανακαλύψεις.

Τετάρτη έως Κυριακή, η αποφασιστικότητα και η ισχυρή εργασιακή σας ηθική το κάνουν μια καλή στιγμή για να επιτύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Ο αμοιβαίος σεβασμός και η κατανόηση βελτιώνουν τις σχέσεις, ειδικά με άντρες και ανώτερους. Θα μπορούσατε να αποκτήσετε νέα απασχόληση, να πάρετε μια προαγωγή ή να αναλάβετε περισσότερη ευθύνη χωρίς πρόσθετο άγχος.


 

 


                Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Παρασκευή πρέπει να είναι μια εποχή χαμηλού στρες και αρμονικών σχέσεων. Άλλοι είναι πιθανό να ανταποκριθούν στη στοργική και χωρίς φροντίδα διάθεση σας με καλοσύνη και στοργή. Όλες οι κοινωνικές δραστηριότητες ευνοούνται και ακόμη και οι αλληλεπιδράσεις με αφεντικά και άλλους στην εργασία πρέπει να πάνε καλά. Η ηρεμιστική επιρροή σας στους ανθρώπους γύρω σας φέρνει θαυμασμό και δημοτικότητα. 

Σάββατο και Κυριακή πιθανότατα θα αισθανθείτε πιο προστατευτικοί από την οικογένεια και τον σύντροφό σας και μπορείτε να εκτελέσετε τα καθήκοντα και τις ευθύνες σας με προσοχή και υπομονή. Θα μπορούσατε να δείξετε πόσο φροντίζετε για αυτούς με πρακτικούς τρόπους, όχι μέσω δημόσιων επιδείξεων συναισθημάτων. Αυτό είναι ένα καλό σαββατοκύριακο για να μοιραστείτε τα βαθιά και σοβαρά συναισθήματά σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να συζητήσουμε τη δέσμευση, την πίστη και το σπίτι της οικογένειας.




               Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι μια περίοδος σταθερής προόδου λόγω της υπομονής, της αποφασιστικότητάς σας και της έντονης αίσθησης του καθήκοντος. Θα είστε ισορροπημένοι και εστιασμένοι και δεν θα αποσπάστε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Αυτό μπορεί να μην είναι μια συναρπαστική στιγμή, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικό γιατί εργάζεστε σκληρά για την οικοδόμηση ασφαλών θεμελίων για το μέλλον. Η επιμέλεια και η σκληρή δουλειά σας πρέπει να εκτιμηθούν και να ανταμειφθούν.

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για να κάνετε σχέδια γιατί θα είστε διανοητικά ευκρινείς και αποφασιστικοί. Μια θετική στάση και αυτοπεποίθηση το κάνουν επίσης μια καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε κάποιον ή να τον πείσετε για κάτι που σας ενδιαφέρει. Οι οικείες σχέσεις σίγουρα θα επωφεληθούν από τα αισθησιακά λόγια και τα χέρια σας. 


 

 


               Ζώδια​ Υδροχόος

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει ευκαιρίες για αγάπη και χρήματα. Θα πρέπει να αισθάνεστε πιο πρόθυμοι να δείξετε την αγάπη και την αγάπη σας για κάποιον ειδικό. Έχετε ιδιαίτερα καλές κοινωνικές δεξιότητες και άλλοι θα εκτιμήσουν τη φιλική σας στάση και ευχαρίστηση. Λόγω αυτής της ελκυστικής ενέργειας που εκφράζετε, μπορεί να προσελκύσετε νέα αγάπη και αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για ραντεβού. 

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν το θάρρος και την πρωτοβουλία να κάνουν την πρώτη κίνηση και να πάρουν το προβάδισμα. Θα ξέρετε διαισθητικά τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε, ειδικά στις σχέσεις. Αυτό είναι ένα καλό σαββατοκύριακο για να ζητήσετε από κάποιον να βγεί ραντεβού και να ενεργήσει στα ένστικτά σας. Μπορείτε να είστε άμεσοι και δυναμικοί χωρίς να φαίνετε αφεντικοί ή αγενείς, και πραγματικά θα θαυμάζεστε για την ειλικρίνεια και την ειλικρίνειά σας.




                  Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Παρασκευή πρέπει να είναι μια εποχή ευτυχίας και αισιοδοξίας, όταν τα καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Πρέπει να αισθάνεστε κοινωνικοί και να περιμένετε καλές σχέσεις με τους αγαπημένους σας, καθώς και με τους ανθρώπους στην εργασία και σε ομαδικές δραστηριότητες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για δημιουργία πλούτου, μελέτες, ταξίδια, επιχειρήσεις και νομικά θέματα. 

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για κάθε είδους διαπραγματεύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές. Η κατευθυντικότητα και η ψυχική εγρήγορση σας επιτρέπουν να είστε πειστικοί αλλά όχι απειλητικοί. Άλλοι θα καταλάβουν εύκολα την άποψή σας και θα πρέπει να σέβονται τις απόψεις σας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για όλες τις ψυχικές εργασίες, όπως σπουδές, εξετάσεις και συμπλήρωση εντύπων και αιτήσεων. Τα τοπικά ταξίδια και η δημιουργία σχεδίων πρέπει να είναι ικανοποιητική.


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα