ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/10 - 01/11


 

                 Ζώδια​ Κριός  

Δευτέρα και Τρίτη δυσκολία στον έλεγχο των στοργών σας καθιστά δυσκολότερο για εσάς να αντιδράσετε χωρίς να είστε συναισθηματικοί. Μπορεί να έχετε ανάμεικτα συναισθήματα, ακόμη και απέναντι σε καλούς φίλους. Μια στιγμή μπορείτε να τους αγαπήσετε και την επόμενη στιγμή να τους μισείτε. Έτσι, οι θυελλώδεις σχέσεις είναι δυνατές, αλλά τουλάχιστον το πάθος σας θα εκτιμηθεί. Η υψηλότερη αυτοεκτίμηση θα βελτιώσει σημαντικά τις σχέσεις σας. Όσο περισσότερο αγαπάτε τον εαυτό σας, τόσο περισσότεροι θα σας αγαπούν.

Τετάρτη έως Κυριακή φέρνει αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία. Θα εστιάσετε την προσοχή σας στους στόχους σας και στο να προχωρήσετε. Μια αίσθηση ικανοποίησης και υπερηφάνειας προέρχεται από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Πρέπει να προσελκύσετε θετική προσοχή στο επάγγελμά σας και να λάβετε ενθάρρυνση ή προώθηση. Θα πρέπει να είστε ενθουσιασμένοι για τις προοπτικές σας, αλλά και να είστε ρεαλιστικοί για τις ικανότητες και τις δυνατότητές σας.


           

                 Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει καλή χαρά, αισιοδοξία και πολλή αγάπη. Άλλοι θα σας βρίσκουν πιο ελκυστικούς καθώς χαλαρώνετε και εκφράζετε την πιο στοργική και φιλόξενη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για ραντεβού αλλά και για την αποκατάσταση τυχόν αγχωτικών σχέσεων. Η τύχη στην αγάπη μπορεί να συνδυαστεί με κάποια περιουσία αλλού στη ζωή σας. Δώρα, φιλοφρονήσεις και καλές προσφορές μπορεί να βρίσκονται στο κατάστημα.

Παρασκευή έως Κυριακή θα πρέπει να είστε πιο ευαίσθητοι στα συναισθήματά σας και στα συναισθήματα των άλλων. Τα αυξημένα συναισθήματα και η διαίσθηση εμπλουτίζουν τις οικείες σχέσεις σας και προσελκύουν νέους ανθρώπους, ειδικά γυναίκες ή ευαίσθητους, φροντισμένους άνδρες. Θα εκτιμήσουν πώς μοιράζεστε τα συναισθήματά σας και φροντίζετε πραγματικά για τα συναισθήματά τους και τη γενική ευημερία τους. Μια σημαντική νέα σχέση θα μπορούσε να ξεκινήσει.



                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η Δευτέρα έως την Παρασκευή, το αυξημένο πάθος και το πνευματικό θάρρος το καθιστούν μια καλή στιγμή για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας ή να παλέψετε για έναν αξιόλογο σκοπό. Μια μη απειλητική προσέγγιση και η μαγνητική ελκυστικότητα σάς επιτρέπουν να παρακινείτε αποτελεσματικά τους ανθρώπους χωρίς να είστε δυνατοί ή αυταρχικοί.Αισθανόμενοι πιο ρομαντικοί και αισθησιακοί, μπορείτε να προσελκύσετε έναν έντιμο και πραγματικά συμπονετικό σύντροφο ή να απολαύσετε μια ερωτική περιπέτεια με έναν υπάρχοντα σύντροφο.

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι καλό για κοινωνικοποίηση γιατί πρέπει να έχετε τη διάθεση να μιλήσετε. Δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε τι να πείτε γιατί είστε συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας και τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων. Αυτό είναι επίσης ένα καλό σαββατοκύριακο για να μιλήσετε για προβλήματα οικογένειας και σχέσεων, επειδή θα αισθανθείτε πιο ευαίσθητοι και φροντισμένοι από το συνηθισμένο. Άλλοι θα έρθουν σε εσάς για να μοιραστούν τα συναισθήματά τους.




                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει αγάπη, χρήματα, αρμονία και ευτυχία χωρίς να χρειάζεται να αγωνιστούμε, να παλέψετε ή να εργαστείτε σκληρά. Αυτή είναι μια στιγμή για να απολαύσετε τα οφέλη από το καλό κάρμα που προέρχονται από τις προηγούμενες καλές σας πράξεις και σκληρή δουλειά. Τα όμορφα πράγματα προσελκύονται σε εσάς. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού, καθώς η αυξημένη φυσική και εσωτερική ομορφιά σας καθιστά πιο δημοφιλή στα κοινωνικά περιβάλλοντα.

Παρασκευή έως Κυριακή οι σκέψεις σας είναι σε αρμονία με τις προθέσεις σας να κάνετε τις ιδέες να ρέουν εύκολα σε λέξεις και να κάνουν τις συνομιλίες ευχάριστες και γόνιμες. Επειδή μπορείτε να εκφραστείτε τόσο καθαρά και ομαλά, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής, στην επιχείρηση ή στην εργασία ή σε προσωπικές σχέσεις. Θα μπορούσατε επίσης να διαδραματίσετε σημαντικό ρόλο ως διαμεσολαβητής, αν υπήρξαν πρόσφατα δυσκολίες μεταξύ φίλων ή οικογένειας.


 


                  Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα και Τρίτη φέρνει ενθουσιασμό και αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα και τις αλληλεπιδράσεις σας που μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση και νευρική ένταση. Τα απροσδόκητα νέα μπορεί να σας αναγκάσουν να αλλάξετε σχέδια. Ο φυσιολογικός ρυθμός της ζωής αυξάνεται και μπορεί να έχετε μια ανησυχητική αίσθηση ότι πρέπει πάντα να πλησιάζετε. Ωστόσο, η αυξημένη ικανότητα να βλέπει τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία μπορεί να οδηγήσει σε πρωτότυπες ιδέες και δημιουργικές ανακαλύψεις.

Τετάρτη έως Κυριακή μπορείτε να αξιοποιήσετε την υπομονή και τη συναισθηματική δύναμη για να χειριστείτε ευαίσθητα ή δύσκολα ζητήματα σχέσης. Άλλοι μπορεί να σας έρθουν για συμβουλές σχετικά με ένα προσωπικό ζήτημα ή απλώς για να σας φωνάξουν. Μπορείτε να βασιστείτε σε ισχυρά ένστικτα και κοινή λογική για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις σας. Ζητήστε συμβουλές από μια ηλικιωμένη ή σοφή γυναίκα.




              Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Πέμπτη είναι εξαιρετικό για πάρτι και έρωτα. Θα πρέπει να αισθάνεστε ζεστά, χαρούμενα, κοινωνικά και γενναιόδωρα. Η καλή τύχη μπορεί να έρθει με τη μορφή δώρων, χρημάτων ή φιλοφρονήσεων. Η αυξημένη δημοτικότητα, το χάρισμα και η γοητεία το κάνουν μια καλή στιγμή για ραντεβού. Το να κάνεις φίλους να γίνονται εύκολα και οι νέες συνεργασίες θα είναι γνήσιες και αμοιβαία επωφελείς. Η καλή τύχη ισχύει επίσης για την εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις και τα νομικά θέματα.

Παρασκευή έως Κυριακή είναι η ιδανική στιγμή για να βρείτε αληθινή αγάπη και αφοσίωση. Οι σχέσεις επωφελούνται από τη λογική προσέγγιση και τις σταθερές σας αγάπης. Ένα νέο ειδύλλιο θα μπορούσε να είναι με κάποιον από διαφορετική ηλικιακή ομάδα και πιθανότατα θα ήταν μια μακροχρόνια ένωση συντρόφων. Οι υπάρχουσες σχέσεις απολαμβάνουν στενότερους δεσμούς και σταθερότητα. Εάν μια σχέση ήταν αγχωτική τον τελευταίο καιρό, ο αμοιβαίος σεβασμός και η προσοχή στα πρακτικά αποτελέσματα σας βοηθούν να επιλύσετε το πρόβλημα και να βρείτε μια λύση.


 

 

               Ζώδια​ Ζυγός 

Δευτέρα έως Παρασκευή θα πρέπει να αισθάνεστε πιο ρομαντικοί, αισθησιακοί και πνευματικοί. Η επιπλέον ενέργεια και ο ενθουσιασμός μπορούν να διοχετευτούν για να κυνηγήσουν τα όνειρά σας και τις παθιασμένες επιθυμίες σας. Μπορείτε να παλέψετε με αυτοπεποίθηση για ηθικά και ηθικά αίτια ή να υπερασπιστείτε τους μειονεκτούντες.

Σάββατο και Κυριακή θα πρέπει να αισθάνεστε σίγουροι, φιλικοί και κοινωνικοί. Αυτό είναι ένα καλό σαββατοκύριακο για τις στενές σχέσεις σας και για να απολαύσετε τη ζωή, αλλά η μετάβαση στη δουλειά μπορεί να είναι περισσότερο πρόβλημα εκτός εάν σας αρέσει πραγματικά η δουλειά σας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κάνετε μια ισχυρή πρώτη εντύπωση και για αυτοπροώθηση. Θα παρατηρήσετε εάν βάζετε τον εαυτό σας εκεί έξω και οι άνθρωποι θα έλκονται από το μείγμα χαλαρής στάσης και αυτοπεποίθησης.




                Ζώδια​ Σκορπιός 

Η συντροφιά από Δευτέρα έως Πέμπτη γίνεται πιο σημαντική καθώς αισθάνεστε λαχτάρα να μοιραστείτε την αγάπη με κάποιον ειδικό. Εάν είστε ανύπαντροι μπορεί να γίνετε εμμονή με κάποιον και να μην μπορείτε να τον ξεπεράσετε. Κάθε νέο ρομαντισμό τώρα θα ήταν μια εμπειρία ανεμοστρόβιλου και θα άλλαζε πολύ τη ζωή σας. Τα βαθύτερα συναισθήματα αγάπης σε μια υπάρχουσα σχέση μπορούν να εξελιχθούν σε πιο βαθύ ή πνευματικό επίπεδο.

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει αυξημένη ανάγκη για συντροφικότητα, αλλά πρέπει να είναι σοβαρή και αληθινή αγάπη. Με έναν υπάρχοντα συνεργάτη, θα χρειαστείτε διαβεβαίωση ή περισσότερη δέσμευση. Νέες σχέσεις είναι δυνατές, αλλά δεν θα σας ενδιαφέρει ένα νυχτερινό περίπτερο. Μια σχέση τύπου δασκάλου-μαθητή είναι δυνατή ή μπορεί να υπάρχει σημαντική διαφορά ηλικίας. Μια πρακτική και κοινή λογική προσέγγιση βοηθά στην επίλυση τυχόν πρόσφατων δυσκολιών σχέσης.


 

 

                Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει αγάπη, τρυφερότητα, αρμονία και φιλία. Η αγαπημένη και δεκτική διάθεσή σας θα σας κάνει δημοφιλή και μπορείτε εύκολα να κάνετε νέους φίλους. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού επειδή η γοητεία και η ομορφιά σας θα προσελκύσουν γνήσια, ειλικρινή αγάπη.

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και ενθουσιώδεις συναντήσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο και συναρπαστικό και θα πρέπει να έχετε αρκετή ελευθερία να το κάνετε. Η αυξημένη αυτογνωσία μπορεί να προέλθει από λάμψεις διορατικότητας ή μέσω ανατροφοδότησης από προσωπικές αλληλεπιδράσεις. Θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα να εκφράζετε την πιο φανταχτερή, ή αστεία πλευρά της προσωπικότητάς σας.




               Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δευτέρα έως Πέμπτη θα πρέπει να αισθάνεστε χαλαροί και κοινωνικοί, γι 'αυτό είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είστε μαζί με άλλους. Μπορείτε να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους ακόμα και όταν είναι λυπημένοι. Η ερωτική σας ζωή επωφελείται από το αυξημένο χάρισμα και τη φυσική ελκυστικότητα. Επομένως, αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για ραντεβού ή επίλυση τυχόν υφισταμένων σχέσεων. Θα μπορούσατε επίσης να προσελκύσετε χρήματα, δώρα ή άλλες καλές ευκαιρίες, αλλά μόνο αν καταβάλλετε προσπάθεια για να βγείτε έξω.

Η Παρασκευή έως την Κυριακή δίνει έμφαση στη σκέψη και τις επικοινωνίες σας και στα ταξίδια μικρών αποστάσεων. Φέρνει πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη, προσαρμοστικότητα και περιέργεια. Αναμένετε αύξηση της προσωπικής αλληλεπίδρασης στη γειτονιά σας, με αδέλφια, σχολεία και μέσω Διαδικτύου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για ανταλλαγή ιδεών, δημιουργία σχεδίων, αγορά και πώληση, διαπραγμάτευση και συνάντηση νέων ανθρώπων.


 



                Ζώδια​ Υδροχόος

Δευτέρα έως Παρασκευή θα απολαύσετε μια ισχυρή μαγνητική ελκυστικότητα και αποπνικτική γοητεία που το καθιστούν ιδανικό χρόνο για παθιασμένους ρομαντισμούς. Οι σεξουαλικές συναντήσεις θα ήταν έντονα συμπονετικές, τρυφερές και πνευματικές. Εάν χρονολογείτε, είναι πιθανό να προσελκύσετε έναν λιγότερο επιθετικό, πιο πνευματικά σύντροφο. Μπορείτε να αντλήσετε από ισχυρό πνευματικό θάρρος και πνευματικό πνεύμα για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σάββατο και Κυριακή πιθανότατα θα αισθανθείτε πιο προστατευτικοί από την οικογένεια και τον σύντροφό σας και μπορείτε να εκτελέσετε τα καθήκοντα και τις ευθύνες σας με προσοχή και υπομονή. Θα μπορούσατε να δείξετε πόσο φροντίζετε για αυτούς με πρακτικούς τρόπους, όχι μέσω δημόσιων επιδείξεων συναισθημάτων. Αυτό είναι ένα καλό σαββατοκύριακο για να μοιραστείτε τα βαθιά και σοβαρά συναισθήματά σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να συζητήσουμε τη δέσμευση, την πίστη και το σπίτι της οικογένειας.




               Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Πέμπτη μια χαλαρή και γαλήνια ατμόσφαιρα το καθιστά ιδανικό χρόνο για να διασκεδάσετε αλλά και για να εξομαλύνετε τυχόν δυσκολίες στις σχέσεις σας. Όταν κοινωνικοποιείτε θα μπορούσατε να είστε το κέντρο της προσοχής και ένα νέο ενδιαφέρον αγάπης θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας. Κάθε νέα προσωπική ή επιχειρηματική συνεργασία πιθανότατα θα είναι ευχάριστη και αμοιβαία επωφελής. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αγοράσετε τέχνη, μόδα, κοσμήματα και καλλυντικά.

Η ισορροπημένη σκέψη από Παρασκευή έως Κυριακή και η εύκολη ροή επικοινωνιών το καθιστούν ιδανικό χρόνο για επιχειρηματικές προσφορές, μελέτες, κοινωνικά μέσα, ζητώντας εύνοιες και αυτοπροώθηση. Θα είναι ευκολότερο για εσάς να καταλάβετε τα πράγματα, να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες των στόχων σας και πώς να τους επιτύχετε. Μπορείτε να εκφράσετε αυτές τις σκέψεις και τα σχέδια πολύ καλά. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε με ένα βιβλίο ή να απολαύσετε διασκέδαση ή να επισκεφθείτε φίλους.




Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα