ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12/10 - 18/10


 

           Ζώδια​ Κριός

Δευτέρα έως Πέμπτη μια διασκεδαστική και φιλική επιρροή το καθιστά ιδανικό για να χαλαρώσετε. Η κοινωνικοποίηση πρέπει να είναι πιο ευχάριστη λόγω του λιγότερου στρες και της μεγαλύτερης αρμονίας στις σχέσεις σας. Η μεγαλύτερη ικανότητα έκφρασης της αγάπης και της αγάπης σας βοηθά τις οικείες σχέσεις σας να επωφεληθούν από στενότερους δεσμούς. Η επιπλέον γοητεία και οι κοινωνικές δεξιότητες το καθιστούν ιδανικό χρόνο για να ζητήσετε εύνοιες.

Παρασκευή έως Κυριακή μπορείτε να βασιστείτε στην υπομονή, την επιμονή και την ισχυρή εργασιακή ηθική για την επίτευξη των στόχων σας. Θα είστε αποφασισμένοι να λάβετε πρακτικά αποτελέσματα και να μην κάνετε λάθη. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την ολοκλήρωση σοβαρών ή δύσκολων εργασιών. 




             Ζώδια​ Ταύρος

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι μια καλή στιγμή για πνευματική αυτο-ανάπτυξη γιατί μπορείτε να κατανοήσετε πιο εύκολα τις εσωτερικές αρχές. Ακούστε τη διαίσθησή σας και ακολουθήστε τα όνειρά σας για ρομαντισμό, πλούτο, ταξίδια και περιπέτεια. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες για ανάπτυξη, ευτυχία και επιτυχία. 

Το Σάββατο και την Κυριακή, μια ευχάριστη αίσθηση σε κάνει να θέλεις να απολαμβάνεις τη ζωή και να είσαι κοντά στους φίλους και την οικογένεια. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για κάθε είδους σχέσεις, αλλά ειδικά για τη στενή σχέση με έναν σύντροφο ή για την έναρξη μιας νέας σχέσης αγάπης. Θα πρέπει να νιώθετε όμορφα και στοργικά και θα προσελκύσετε το ίδιο. Μια καλή στιγμή για να ομορφύνει το σπίτι ή το γραφείο.




                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Πέμπτη μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας το καθιστά ιδανικό χρόνο για να ξεκινήσετε νέα έργα. Θα πρέπει να αισθάνεστε δυνατοί και θαρραλέοι και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρωτοβουλία σας για να κυλήσετε την μπάλα και να αντιμετωπίσετε δύσκολες εργασίες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε κάποιον, ειδικά έναν ανώτερο στη δουλειά ή κάποιον ειδικό στην ιδιωτική σας ζωή. Η αυξημένη σεξουαλική επιθυμία συνδυάζεται με αυξημένο χάρισμα και μαγνητική γοητεία.

Παρασκευή έως Κυριακή πιθανότατα θα αισθανθείτε πιο συναισθηματικά ευαίσθητοι από το συνηθισμένο και θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας. Οι παλιές αναμνήσεις μπορεί να επιστρέψουν για να σας κάνουν να νιώσετε συναισθηματικοί. Οι πρώτες σας εντυπώσεις θα είναι σωστές, επομένως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να κάνετε φίλους και να γνωρίσετε. Δεν υπάρχει ανάγκη για προσποίηση γιατί μπορείτε να δημιουργήσετε βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις πολύ γρήγορα.



 


                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Είναι πιθανές συναντήσεις πεπρωμένου από Δευτέρα έως Παρασκευή που σας βοηθούν να κάνετε μια πνευματική αναζήτηση για να αναζητήσετε την αλήθεια. Λόγω του ενθουσιασμού σας, άλλοι μπορεί να συγκεντρωθούν γύρω σας για έναν κοινό σκοπό. Ο ρομαντισμός είναι επίσης δυνατός καθώς άλλοι σας βρίσκουν μυστηριωδώς ελκυστικούς.

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι καλό για κοινωνικοποίηση γιατί πρέπει να έχετε τη διάθεση να μιλήσετε. Δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε τι να πείτε γιατί είστε συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας και τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να μιλήσετε για τα προβλήματα της οικογένειας και των σχέσεων, επειδή θα αισθανθείτε πιο ευαίσθητοι και φροντισμένοι από το συνηθισμένο.




                    Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Πέμπτη, η αφθονία της αποφασιστικότητας και της πρωτοβουλίας το καθιστά ιδανικό χρόνο για την έναρξη νέων έργων. Μπορείτε να είστε πολύ εποικοδομητικοί και παραγωγικοί, αλλά και πολύ δημιουργικοί. Η σωματική δραστηριότητα προτιμάται ιδιαίτερα όπως η άσκηση, ο αθλητισμός, η γλυπτική και ο χορός.Έχετε επίσης το θάρρος να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και να προστατεύσετε τους αγαπημένους σας από απειλές.

Παρασκευή έως Κυριακή μια θετική ώθηση της συναισθηματικής ενέργειας και μια πιο εξερχόμενη στάση φέρνουν αρμονικές σχέσεις με τους φίλους και την οικογένεια. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αναλάβετε την πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση τυχόν πρόσφατων προβλημάτων σχέσεων. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να προωθήσετε τον εαυτό σας και να ζητήσετε εύνοιες.


 



                  Ζώδια​ Παρθένος

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει αρμονία, ευκολία, καλή τύχη και ανάπτυξη. Αυτή είναι επίσης μια πνευματική φωτιστική φάση της ζωής που σας δίνει μια καλή συνολική προοπτική για το ποιοι είστε και τη θέση σας στον κόσμο. Το να είσαι γενναιόδωρος τώρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσεις το βιοτικό σου επίπεδο. Η αισιοδοξία, οι καλές προθέσεις και η ηθική ακεραιότητα το καθιστούν μια καλή στιγμή για επαγγελματική πρόοδο, επιχειρήσεις και νομικά θέματα.

Σάββατο και Κυριακή η σαφής και γρήγορη σκέψη μπορεί να διοχετευτεί σε όλες τις ψυχικές εργασίες και τις επικοινωνίες. Με ένα τόσο ενεργό μυαλό, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τις σκέψεις σας μέσω γραφής ή ομιλίας. Μπορείτε επίσης να απορροφήσετε πολλές πληροφορίες, επομένως αυτή είναι μια υπέροχη εβδομάδα για σπουδές. Η μεγάλη εστίαση σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τους στόχους σας και να κάνετε σαφή σχέδια για το μέλλον, μια στρατηγική για την επίτευξη των στόχων σας.




                  Ζώδια​ Ζυγός 

Δευτέρα και Τρίτη μπορεί να γίνετε ευερέθιστοι και ανυπόμονοι λόγω συσσώρευσης θυμού, απογοήτευσης ή δυσαρέσκειας. Άνδρες ή δυναμικές γυναίκες μπορεί να προσπαθήσουν να δοκιμάσουν τα όριά σας. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε σε οποιαδήποτε πρόκληση ή απειλές με επιθετικότητα Συνιστάται μια αμυντική θέση. Μην συνεχίσετε την επίθεση. Εάν αμφισβητείτε εσάς ή τους στόχους σας, είναι καλύτερα να υποταχθείτε στην εξουσία, να αναζητήσετε συμβιβασμό ή να υποχωρήσετε εάν αμφισβητείτε εσείς ή οι στόχοι σας.

Τετάρτη έως Κυριακή, η αυξημένη ανάγκη επιτυχίας σας κάνει να αισθάνεστε πιο αποφασισμένοι και σκόπιμοι από το συνηθισμένο για την επίτευξη των στόχων σας. Τυχόν ιδεοληπτικές ή καταναγκαστικές τάσεις που έχετε μπορεί στην πραγματικότητα να αξιοποιηθούν για να ολοκληρώσετε ένα δύσκολο έργο. Ένα αυξημένο επίπεδο ελκυστικότητας μπορεί να είναι σεξουαλικής φύσης και επίσης σας δίνει τεράστια επιρροή έναντι άλλων ανθρώπων. 


 

 


                 Ζώδια​ Σκορπιός 

Η Δευτέρα και η Τρίτη θα είναι τόσο πολυσύχναστη και ταραχώδης ώρα που μπορεί να γίνει δύσκολο να κατανοήσουμε τα πάντα. Η υπερφόρτωση πληροφοριών μπορεί να οδηγήσει σε αναταραχή σκέψης, οπότε μπορεί να έχετε πρόβλημα να εκφραστείτε με σαφήνεια. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις ή επιχειρήματα εάν δεν έχετε νόημα ή λέτε κάτι που δεν εννοείτε πραγματικά. Η ακρόαση είναι καλύτερη από το να μιλάς και να προσέχεις λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις.

Η Τετάρτη έως την Κυριακή φέρνει αγάπη, χρήματα, αρμονία και ευτυχία χωρίς να χρειάζεται να αγωνιστούμε, να παλέψετε ή να εργαστείτε σκληρά. Αυτή είναι μια στιγμή για να απολαύσετε τα οφέλη από το καλό κάρμα που προέρχονται από τις προηγούμενες καλές σας πράξεις και σκληρή δουλειά. Τα όμορφα πράγματα προσελκύονται σε εσάς. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού, καθώς η αυξημένη φυσική και εσωτερική ομορφιά σας καθιστά πιο δημοφιλή στα κοινωνικά περιβάλλοντα.


 

                  Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Πέμπτη θα πρέπει να αισθανθείτε μια ώθηση στην εμπιστοσύνη, τη δύναμη και το θάρρος σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για σωματικές δραστηριότητες όπως άσκηση, χειρωνακτική εργασία και ανταγωνιστικές όπως αθλητικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Οι προσωπικές σχέσεις, ειδικά αυτές της οικείας φύσης, θα επωφεληθούν από την επιπλέον ζεστασιά, τη γοητεία και το χάρισμα σας. 

Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει έντονες και βαθιές εμπειρίες. Θα έχετε μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στη δική σας ζωή, στα γεγονότα της ζωής σας και στους ανθρώπους γύρω σας. Η υψηλότερη αυτοεκτίμηση σας βοηθά να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στους ανώτερους. Τα προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα μπορούν επίσης να επιλυθούν πιο εύκολα.


 


                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει ελπίδα, γενναιοδωρία και κοινοτικό πνεύμα. Καθώς το προσωπικό σας σύστημα αξίας ή ηθική φτάνει σε υψηλότερα πρότυπα, θα διαπιστώσετε ότι η ανιδιοτελή βοήθεια των άλλων προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Η φιλανθρωπική σας φύση μπορεί να επεκταθεί σε περιβαλλοντικά αίτια ή την καλή μεταχείριση των ζώων. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα όνειρά σας για επιτυχία χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε υλικά αγαθά.

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν αγάπη, τρυφερότητα, αρμονία και φιλία. Η αγαπημένη και δεκτική διάθεσή σας θα σας κάνει δημοφιλή και μπορείτε εύκολα να κάνετε νέους φίλους. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού επειδή η γοητεία και η ομορφιά σας θα προσελκύσουν γνήσια, ειλικρινή αγάπη. Το σεξ θα αισθάνεται πιο οικείο, ρομαντικό και ευχάριστο λόγω των αυξημένων συναισθημάτων και της ευαισθησίας σας στην αφή.




                  Ζώδια​ Υδροχόος

Δευτέρα έως Πέμπτη, η αυξημένη αυτοπεποίθηση και τα επίπεδα ενέργειας σάς επιτρέπουν να ακολουθείτε τις επιθυμίες σας, να παίρνετε αυτό που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε πολλή αντίθεση. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να προχωρήσετε μπροστά στην επιχείρηση ή στην εργασία για να ανεβείτε τη σκάλα. Μπορείτε να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να ξεκινήσετε έργα με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας, διότι τα δίνετε όλα και οι άνθρωποι θα λάβουν ειδοποίηση. Είστε επίσης πιο ελκυστικοί για τους άλλους και το νέο ρομαντισμό είναι δυνατό.

Παρασκευή έως Κυριακή η αυξημένη προσωπική δύναμη δίνει τη δυνατότητα να επηρεάσετε τα αποτελέσματα στη ζωή σας. Ένα ταλέντο για βαθιά έρευνα και διερεύνηση σάς δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μυστικά και να φτάσετε στον πυθμένα οποιουδήποτε μυστηρίου. Αυτή η διερευνητική φύση ισχύει και σε ψυχολογικό επίπεδο. Επομένως, είναι μια καλή στιγμή για να σπάσετε τις κακές συνήθειες και να επιλύσετε τυχόν δυσκολίες στη σχέση. Η σύνθετη δυναμική της σχέσης θα γίνει πιο ξεκάθαρη για εσάς.


 



                  Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Παρασκευή μπορείτε να χαλαρώσετε ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε προσωπική ή επαγγελματική επιτυχία. Μπορείτε επίσης να ευθυγραμμίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους στόχους σας με την πνευματική φιλοσοφία ή τις θρησκευτικές πεποιθήσεις σας. Η ανάπτυξη και η καλή τύχη είναι δυνατές μέσω περαιτέρω εκπαίδευσης, ομαδικών δραστηριοτήτων, ταξιδιών και πράξεων καλοσύνης και φιλανθρωπίας. Μπορείτε να μεγαλώσετε πνευματικά χωρίς να πετάξετε τα υλικά σας αντικείμενα.

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν συναισθηματική ευαισθησία και ψυχική αντίληψη. Θα νιώσετε τα πράγματα πιο δυνατά και είναι πιθανό να μεταμορφωθούν από τις έντονες συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Κάποιος είναι πιθανό να σας κινήσει βαθιά και να έχει ισχυρή επιρροή στη ζωή σας. Οι έντονες συναισθηματικές συνδέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε νέες σχέσεις. Θα υπήρχε μια ισχυρή καρμική έλξη ανάμεσα σε εσάς και σε οποιαδήποτε συνάντηση πεπρωμένου.




Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα