ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάδρομος Άρης σε Τετράγωνο με Πλούτωνα 

Στις 9/10, ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και φέρνει κάποιες… αυτοκαταστροφικές τάσεις, ενώ μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποιες «σκοτεινές» πλευρές του χαρακτήρα σου…Ξεχνάμε τις αναστολές μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε σοβαρούς καυγάδες, λάθος ερωτικές ιστορίες και παράλογα έξοδα! Ζήλια και κτητικότητα θα είναι οι πρωταγωνίστριες στις σχέσεις μας και αν δεν προσέξουμε τον τρόπο σκέψης και έκφρασης μας, τότε η έκβαση θα μας κάνει να μετανιώσουμε!



ΚΡΙΟΣ: 

Προσοχή χρειάζεται οπωσδήποτε στα νεύρα σου και τα ξεσπάσματα σου! Γίνεσαι, επιθετικός, παράλογος και ορισμένες φορές κακός. Μην προκαλείς την τύχη σου στις διαπροσωπικές σχέσεις!


 

ΤΑΥΡΟΣ: 

Άγχος, φοβίες και ψυχολογική πίεση μπορεί να σε επιβαρύνουν τώρα που προέρχονται κυρίως από έμμονες σκέψεις ή συγκαλυμμένη κακία! Απέφυγε απαγορευμένα πάθη και κουτσομπολιά!



 

ΔΙΔΥΜΟΣ: 

Προβλήματα με φίλους, στενό περιβάλλον και κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, έρχονται αλλά είναι στο χέρι σου να αποφθεχθούν, αρκεί να φερθείς έντιμα και ήρεμα. Μην κάνεις παράλογα σχέδια τώρα.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσεις σε καριέρα, οικογένεια αλλά και στην κοινωνική σου εικόνα. Πες όχι σε υπερβολικές αντιδράσεις και λάθη, γιατί θα έχεις σημαντικές απώλειες!



 

ΛΕΩΝ: 

Απέφυγε ή πρόσεξε τώρα τα ταξίδια ή τις μετακινήσεις που σκέφτεσαι! Προσοχή στην συμπεριφορά σου σε επαφές που έχεις με το εξωτερικό ή με συγγενείς εξ αγχιστείας, λόγω υπεραισιοδοξίας και παρορμητικότητας!


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 

Η ζήλια, η κτητικότητα, η καταπίεση, οι εντάσεις και οι εμμονές, μόνο κακό θα σου κάνουν στην ερωτική ζωή. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες και μην παρασύρεσαι σε απαγορευμένες σκοτεινές ερωτικές ιστορίες!


 


 

ΖΥΓΟΣ: 

Η συντροφική σου ζωή πλήττεται από ισχυρές εντάσεις, καταπιέσεις, ζήλια και παιχνίδια εξουσίας! Πες όχι σε πάθη-λάθη και συγκράτησε τα νεύρα σου!


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 

Προσοχή στα εργασιακά λάθη λόγω παρορμητισμού και υπέρμετρου ανταγωνισμού. Προστάτεψε την φυσική σου κατάσταση και την εμφάνιση σου.



 

ΤΟΞΟΤΗΣ: 

Μοιραία Πάθη που μάλλον θα αποδειχτούν λάθη έρχονται, λόγω της δικής σου απαιτητικής, εγωιστικής, επιπόλαιης και παρορμητικής συμπεριφοράς.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 

Προσοχή στην επιθετική συμπεριφορά σου σε οικογένεια και σπίτι. Απέφυγε τσακωμούς και εντάσεις που μπορεί να φέρουν ρήξεις οριστικές. Πες όχι σε έναν παρελθοντικό έρωτα!


 


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 

Μην μπλέκεσαι σε εντάσεις, τσακωμούς και κουτσομπολιά. Προστάτεψε την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες και προσοχή σε οποιαδήποτε μετακίνηση σου!


 

ΙΧΘΥΣ: 

Ζήλια και καταπίεση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα φέρει μόνο ρήξεις! Οι απαιτήσεις σου είναι υπερβολικές, όπως και τα έξοδα σου!



 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα