ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21/09 - 27/09


 

             Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει το θάρρος και την πρωτοβουλία να κάνει την πρώτη κίνηση και να πάρει το προβάδισμα. Θα ξέρετε διαισθητικά τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε, ειδικά στις σχέσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε από κάποιον να βγαίνει ραντεβού και να ενεργήσει στα ένστικτά σας. Μπορείτε να είστε άμεσοι και δυναμικοί χωρίς να φαίνετε αφεντικοί ή αγενείς, και θα θαυμάσετε πραγματικά για την ειλικρίνεια και την ειλικρίνειά σας.

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει ισορροπημένη, ορθολογική σκέψη για τους στόχους σας. Στην καριέρα σας, μπορείτε να εντυπωσιάσετε ανώτερους με τις ιδέες σας για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την ομαδική εργασία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε προαγωγή ή αύξηση των αποδοχών, να συμμετάσχετε στις εξετάσεις και να υποβάλετε αίτηση για νέα θέση. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε άτομα υπό την επίβλεψη ή τη φροντίδα σας. Επομένως, είναι μια καλή στιγμή για να πείσετε, να ενθαρρύνετε, να διδάξετε και να εκπαιδεύσετε άλλους.




             Ζώδια​ Ταύρος 

Η ένταση της σχέσης Δευτέρας και Τρίτης μπορεί να προκύψει λόγω ανισορροπίας μεταξύ της αγάπης που δίνετε και λαμβάνετε. Εάν έχετε κάνει πολλά για κάποιον, μπορεί να αρχίσει να εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Εάν έχετε πάρει κάποιον δεδομένο, μπορεί να αποσύρει την αγάπη του. Χρησιμοποιήστε μετριοπάθεια και ταπεινότητα για να αποφύγετε την αμηχανία, τη διαμάχη, το σκάνδαλο ή τα νομικά προβλήματα.

Τετάρτη έως Κυριακή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συναντήσετε παλιούς φίλους ή να περάσετε χρόνο με την οικογένεια. Όλες οι υπάρχουσες σχέσεις, ειδικά εκείνες με τις γυναίκες, θα είναι ζεστές και θα απολαμβάνουν συναισθηματική ανάπτυξη. Η δημιουργία νέων φίλων γίνεται εύκολη λόγω της προθυμίας σας να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να σπάσετε τον πάγο και να λάβετε θερμή υποδοχή. Η αυξημένη δημοτικότητα σημαίνει ότι μπορείτε να προσελκύσετε ένα ευρύ κοινό.



              Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι μια εξαιρετική στιγμή για κάθε είδους διαπραγματεύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές. Η κατευθυντικότητα και η ψυχική εγρήγορση σας επιτρέπουν να είστε πειστικοί αλλά όχι απειλητικοί. Άλλοι θα καταλάβουν εύκολα την άποψή σας και θα πρέπει να σέβονται τις απόψεις σας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για όλη την ψυχική εργασία, όπως σπουδές, εξετάσεις και συμπλήρωση εντύπων και αιτήσεων. Τα τοπικά ταξίδια και η δημιουργία σχεδίων πρέπει να είναι ικανοποιητική.

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν τις δυνατότητες για επιπλοκές και πολυπλοκότητες στις φιλίες και στην ερωτική σας ζωή. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει κτητικότητα, εμμονή, γοητεία, ζήλια, ζητήματα εξουσίας και ελέγχου ή εισβολή της ιδιωτικής ζωής. Μπορεί να εμπλακείτε με κάποιον που είναι δύσκολο να ταιριάξετε αλλά δύσκολο να το ξεφύγετε. Ίσως για καρμικούς λόγους, κάποιος μπορεί να έρθει στη ζωή σας, να προκαλέσει δράμα και μετά να φύγει.




             Ζώδια​ Καρκίνος 

Δευτέρα έως Τετάρτη πιθανότατα θα αισθανθείτε πιο προστατευτικά από την οικογένεια και τον σύντροφό σας και μπορείτε να εκτελέσετε τα καθήκοντα και τις ευθύνες σας με προσοχή και υπομονή. Θα μπορούσατε να δείξετε πόσο νοιάζεστε για αυτούς με πρακτικούς τρόπους, όχι μέσω δημόσιων επιδείξεων συναισθημάτων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε τα βαθιά και σοβαρά συναισθήματά σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να συζητήσουμε τη δέσμευση, την πίστη και το σπίτι της οικογένειας.

Οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις από Πέμπτη έως Κυριακή γίνονται πιο έντονες και συναισθηματικές. Αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε τον εαυτό σας και τους άλλους σε βαθύτερο επίπεδο. Το μυαλό σας και η κρίση σας θα τείνουν να είναι αμερόληπτα. Θα αισθανθείτε διαισθητικά τη διάθεση ομάδων φίλων και του κοινού. Επιχειρήσεις και καριέρα θέματα που αφορούν το κοινό θα είναι μια επιτυχία. Η αυξημένη προσωπική δημοτικότητα και ο σεβασμός μπορούν να προωθήσουν την καριέρα και την κοινωνική σας κατάσταση.


 


               Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι μια τέλεια στιγμή για να κάνετε σχέδια γιατί θα είστε διανοητικά ευκρινείς και αποφασιστικοί. Μια θετική στάση και αυτοπεποίθηση το κάνουν επίσης μια καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε κάποιον ή να τον πείσετε για κάτι που σας ενδιαφέρει. Οι οικείες σχέσεις σίγουρα θα επωφεληθούν από τα αισθησιακά λόγια και τα χέρια σας. Δώστε λοιπόν στον σύντροφό σας ένα μασάζ ή ρωτήστε κάποιον για ραντεβού. Η ομαδική εργασία και το ταξίδι για εργασία θα είναι κερδοφόρα.

Σάββατο και Κυριακή θέματα αγάπης, ομορφιάς και αγάπης έρχονται στο επίκεντρο της ζωής σας. Επομένως, μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να πείτε σε κάποιον που τους αγαπάτε. Θα πρέπει να νιώθετε σαν να το φωνάζετε από τις στέγες ούτως ή άλλως. Το να νιώθεις καλά και να αγαπάς τον εαυτό σου καθιστά εύκολο να αγαπάς τους άλλους και να περνάς καλά. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια σχέση, να αρχίσετε να χρονολογείτε και να αρραβωνιαστείτε ή να παντρευτείτε.




               Ζώδια​ Παρθένος 

Δευτέρα έως Τετάρτη είναι μια καλή στιγμή για σχέσεις όλων των ειδών, αλλά ιδιαίτερα ερωτικές σχέσεις. Οι άλλοι θα σας βρουν πιο ελκυστικούς από το συνηθισμένο, οπότε είναι η ιδανική στιγμή για γνωριμίες και νέους φίλους. Εκτός από την όμορφη εμφάνιση, θα είστε ευλογημένοι με επιπλέον γοητεία και σεξουαλική έκκληση. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να επιλύσετε προβλήματα σχέσης στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Ομορφιάστε με καλλυντικά ή ένα νέο χτένισμα.

Πέμπτη έως Κυριακή φέρνει συναισθηματική υποστήριξη και τροφή από το σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να είστε οικείοι στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας, αλλά έχετε επίσης δεξιότητες καλών ανθρώπων τώρα. Θα πρέπει να απολαμβάνετε καλές σχέσεις με ομάδες ανθρώπων, το κοινό και ιδίως τις γυναίκες. Μπορείτε να συνδεθείτε με άτομα στο υποσυνείδητο, το συναισθηματικό επίπεδο που είναι ιδανικό για δημόσιες παρουσιάσεις ή αυτοπροώθηση.





               Ζώδια​ Ζυγός 

Δευτέρα έως Τετάρτη το συναίσθημα και η διαισθητική σας πλευρά ισορροπούνται με τις ορθολογικές διαδικασίες σκέψης σας για να δώσετε οξείες αντιληπτικές δεξιότητες. Μπορείτε να διαβάσετε άλλους εύκολα και γρήγορα να αξιολογήσετε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα έρθετε σε επαφή με τα δικά σας συναισθήματα για να δώσετε ορθή κρίση και δεξιότητες λήψης αποφάσεων. Μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα πιο οικείο επίπεδο που είναι καλό για να κάνετε φίλους και να μεταφέρετε νέες σχέσεις στο επόμενο επίπεδο.

Πέμπτη έως Κυριακή θα πρέπει να είστε πιο στοργικοί από το συνηθισμένο και να αισθάνεστε σαν να αγκαλιάζετε και να φιλάτε την ημέρα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να φιλοξενήσετε ένα πάρτι στο σπίτι και γενικά για κοινωνικοποίηση. Θα μπορούσατε να κληθείτε να ενεργήσετε ως ενδιάμεσος για την επίλυση συγκρούσεων ή τη διαπραγμάτευση μιας καλύτερης συμφωνίας. Το ρομαντισμό είναι δυνατό και μπορεί να λάβετε ένα δώρο, μια προσφορά, ένα κομπλιμέντο ή χρήματα. Η μεγαλύτερη εκτίμηση για την τέχνη και τη μουσική συγχαίρει μια έκρηξη δημιουργικότητας.




              Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι μια τέλεια στιγμή για να κάνετε σχέδια γιατί θα είστε διανοητικά ευκρινείς και αποφασιστικοί. Μια θετική στάση και αυτοπεποίθηση το κάνουν επίσης μια καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε κάποιον ή να τον πείσετε για κάτι που σας ενδιαφέρει. Οι οικείες σχέσεις σίγουρα θα επωφεληθούν από τα αισθησιακά λόγια και τα χέρια σας. Δώστε λοιπόν στον σύντροφό σας ένα μασάζ ή ρωτήστε κάποιον για ραντεβού. Η ομαδική εργασία και το ταξίδι για εργασία θα είναι κερδοφόρα.

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν ενθουσιώδεις προσωπικές συναντήσεις και συναρπαστικά γεγονότα. Θα αισθανθείτε πιο ανοιχτοί για αλλαγή στη ζωή σας και μπορεί να το αναζητήσετε ενεργά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο στην οικιακή ρουτίνα ή στην προσωπική σας ζωή. Μια ισχυρότερη από την κανονική διαίσθηση μπορεί να σας καθοδηγήσει στη λήψη γρήγορων αποφάσεων σχετικά με τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Ακολουθήστε τα ένστικτά σας και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας.





               Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει αυξημένη ψυχική ενέργεια και συγκέντρωση για χαρτιά, μελέτες και εξετάσεις. Η γρήγορη σκέψη και αποφασιστικότητα σας επιτρέπουν να κάνετε σχέδια με αυτοπεποίθηση. Ένα πειστικό στυλ επικοινωνίας το καθιστά ιδανικό χρόνο για συζητήσεις, ζητώντας εύνοιες και δημόσια ομιλία. Το να είστε πιο τολμηροί και να παίρνετε κινδύνους θα πρέπει να οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν ένταση και πάθος για σχέσεις και πράγματα που σας φέρνουν χαρά και ικανοποίηση. Θα πρέπει να αισθάνεστε πιο βαθιά για τους αγαπημένους σας γενικά, αλλά ειδικά για τον σύντροφό σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για στενές σχέσεις λόγω της αυξημένης επιθυμίας σας για αγάπη και στοργή. Ένας μυστηριώδης τύπος σεξουαλικής ελκυστικότητας με ισχυρή καρμική έλξη είναι ιδανικός για ραντεβού.




               Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δευτέρα έως Τετάρτη είναι εντάξει για σκληρή ψυχική εργασία, αλλά πιθανώς καλύτερα να κάνετε μόνοι σας. Η επικοινωνία των σχεδίων και των ιδεών σας μπορεί να γίνει δύσκολη λόγω αρνητικής σκέψης και παρεξηγήσεων. Εάν μελετάτε ή κάνετε χαρτιά, δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια. Αναζητήστε αξιόπιστες, επαγγελματικές συμβουλές εάν εμπλέκονται σε συμβόλαια, επιχειρηματικά ή νομικά θέματα. Μην βασίζεστε στα λόγια των άλλων και να είστε προσεκτικοί με τα δικά σας.

Πέμπτη έως Κυριακή είναι μια εποχή αισιοδοξίας, γενναιοδωρίας και καλής τύχης. Τα πράγματα που ξεκινάτε τώρα πρέπει να είναι επιτυχημένα καθώς βασίζονται σε καλές προθέσεις. Το να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας θα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό τώρα. Η φροντίδα και η υποστηρικτική σας στάση μπορούν να φέρουν νέες φιλίες και εύνοιες από άλλους. Μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας θα έχει θετική επίδραση στην προσωπική ή πνευματική σας ανάπτυξη.






               Ζώδια​ Υδροχόος 

Δευτέρα έως Παρασκευή παρατηρείται αύξηση της ψυχικής δραστηριότητας και των επικοινωνιών. Η εστιασμένη και οξεία σκέψη το καθιστά κατάλληλο για ψυχική εργασία όπως μελέτες, έρευνες και επίλυση παζλ. Η διάτρητη νοημοσύνη σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξετε την υπόθεσή σας και να υπερασπιστείτε τους άλλους από την παρενόχληση ή την πρόκληση. Δεν πρέπει να υποχωρήσετε από έναν αγώνα, αλλά πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τις μάχες σας.

Σάββατο και Κυριακή ζητήματα ισχύος και ελέγχου ενδέχεται να προκύψουν σε υπάρχουσες σχέσεις. Η εξομάλυνση της έντασης μπορεί να έρθει στην επιφάνεια ως κάποια χειραγώγηση συμπεριφορά όπως ζήλια ή κτητικότητα. Μια ανθυγιεινή σχέση μπορεί να καταρρεύσει, αλλά μια καλά βασισμένη σχέση θα αντέξει την ένταση. Νέα αγάπη είναι τώρα δυνατή και θα μπορούσε να φαίνεται σαν άμεση έλξη.




                Ζώδια​ Ιχθείς 

Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει αγάπη και αρμονία. Οι άλλοι θα σας βρουν πολύ ελκυστικούς, οπότε αυτή είναι η ιδανική στιγμή για γνωριμίες και νέους φίλους. Οι υπάρχουσες σχέσεις μπορούν να επωφεληθούν από περισσότερη ζεστασιά και στοργή. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να επιλύσετε προβλήματα σχέσης στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.Πιθανότατα δεν θα νιώσετε σαν να πηγαίνετε στη δουλειά σήμερα. Θα προτιμούσατε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας ή να ξεκινήσετε διακοπές.

Πέμπτη έως Κυριακή πιθανότατα θα αισθανθείτε πιο συναισθηματικά ευαίσθητοι από το συνηθισμένο και θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας. Οι παλιές αναμνήσεις μπορεί να επιστρέψουν για να σας κάνουν να νιώσετε συναισθηματικοί. Οι πρώτες σας εντυπώσεις θα είναι σωστές, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να κάνετε φίλους και να γνωρίσετε. Δεν υπάρχει ανάγκη για προσποίηση γιατί μπορείτε να δημιουργήσετε βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις πολύ γρήγορα.


 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα