ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14/09 - 20/09


 

              Ζώδια​ Κριός 

Δευτέρα έως Παρασκευή είναι καλή για όλα τα είδη των σχέσεων γιατί θα είστε γνήσιοι, ζεστοί και φιλικοί. Θα είστε πολύ ευαίσθητοι στις συναισθηματικές ανάγκες άλλων ανθρώπων και θα δημιουργήσετε έναν βαθύ δεσμό μαζί τους. Άλλοι θα αισθάνονται πιο άνετα γύρω σας και είναι πιο πιθανό να μοιραστούν τα εσωτερικά τους συναισθήματα. Κάποιος μπορεί να σας έρθει για έναν ώμο για να κλαίει. Μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τα δικά σας συναισθήματα και να εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας.

Το Σάββατο και η Κυριακή φέρνουν σοβαρές, σκοτεινές και έντονες σκέψεις. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο για εσάς να σκέφτεστε και να επικοινωνείτε με άμεσο τρόπο, αλλά αυτό είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο για έρευνα και έρευνα. Τα λόγια σας μπορούν να δημιουργήσουν ίντριγκα αλλά και σύγχυση και φόβο. 





               Ζώδια​ Ταύρος 

Δευτέρα έως Πέμπτη, η αυξημένη προσωπική δύναμη δίνει τη δυνατότητα να επηρεάσετε τα αποτελέσματα στη ζωή σας. Ένα ταλέντο για βαθιά έρευνα και έρευνα σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μυστικά και να φτάσετε στο κάτω μέρος οποιουδήποτε μυστηρίου. Αυτή η διερευνητική φύση ισχύει και σε ψυχολογικό επίπεδο. Επομένως, είναι μια καλή στιγμή για να σπάσετε τις κακές συνήθειες και να επιλύσετε τυχόν δυσκολίες στη σχέση. Η σύνθετη δυναμική της σχέσης θα γίνει πιο ξεκάθαρη για εσάς.

Παρασκευή έως Κυριακή, μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας το καθιστά ιδανικό χρόνο για να ξεκινήσετε νέα έργα. Πρέπει να αισθάνεστε δυνατοί και θαρραλέοι και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρωτοβουλία σας για να κυλήσετε την μπάλα και να αντιμετωπίσετε δύσκολες εργασίες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε κάποιον, ειδικά έναν ανώτερο στην εργασία ή κάποιον ειδικό στην ιδιωτική σας ζωή. Η αυξημένη σεξουαλική επιθυμία συνδυάζεται με αυξημένο χάρισμα και μαγνητική γοητεία.





                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Δευτέρα έως Πέμπτη είναι μια καλή στιγμή για συναντήσεις και κοινωνικοποίηση με μια ομάδα φίλων, αλλά θα είστε πιο άνετοι και πιο αποτελεσματικοί με μία προς μία σχέσεις. Η σκέψη σας θα είναι λογική και λογική, θα ακούσετε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες, θα διαβάσετε τη λεπτή εκτύπωση και θα μιλήσετε καθαρά και συνοπτικά. Το να είσαι σε θέση να γνωρίσεις τόσο καλά το καθιστά καλή στιγμή για διαπραγματεύσεις, πωλήσεις, πειστικές και συζητήσεις.

Παρασκευή έως Κυριακή, μια χαλαρή και γαλήνια ατμόσφαιρα το καθιστά ιδανικό για να διασκεδάσετε αλλά και για να εξομαλύνετε τυχόν δυσκολίες στις σχέσεις σας. Όταν κοινωνικοποιείτε θα μπορούσατε να είστε το κέντρο της προσοχής και ένα νέο ενδιαφέρον αγάπης θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας. Κάθε νέα προσωπική ή επιχειρηματική συνεργασία πιθανότατα θα είναι ευχάριστη και αμοιβαία επωφελής. 





                Ζώδια​ Καρκίνος 

Δευτέρα και Τρίτη φέρνουν αγάπη, τρυφερότητα, αρμονία και φιλία. Η αγαπημένη και δεκτική διάθεσή σας θα σας κάνει δημοφιλή και μπορείτε εύκολα να κάνετε νέους φίλους. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ραντεβού επειδή η γοητεία και η ομορφιά σας θα προσελκύσουν γνήσια, ειλικρινή αγάπη. Το σεξ θα αισθάνεται πιο οικείο, ρομαντικό και ευχάριστο λόγω των αυξημένων συναισθημάτων και της ευαισθησίας σας στην αφή.

Τετάρτη έως Κυριακή μπορείτε να βασιστείτε στην πειθαρχία και την υπομονή να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε επιπλέον ευθύνη ή να ενεργήσετε ως μέντορας ή οδηγός. Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή μεγάλης ικανοποίησης, με επιτεύγματα, αναγνώριση και προώθηση. Θα μπορούσατε να ενεργήσετε ως βράχος για κάποιον, ή να τον αναζητήσετε λόγω της σταθερότητας και της σοφίας σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για απλοποίηση και αποτελεσματικότητα στη ζωή σας.





                  Ζώδια​ Λέων 

Δευτέρα και Τρίτη η Σελήνη στο Λέοντα δίνει έμφαση στην ιδιωτική ζωή, το σπίτι και την οικογένειά σας Θα αισθανθείτε πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος από το συνηθισμένο. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να μιλήσετε για ζητήματα σχέσεων, επειδή θα έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Η εσωτερική ηρεμία και η ισορροπία σας δίνουν την αυτοπεποίθηση να σπάσετε τον πάγο και να κάνετε νέους φίλους. Αλλά μπορεί να χρειάζεστε περισσότερη συναισθηματική διαβεβαίωση από γνωστά αντικείμενα, άτομα και μέρη.

Τετάρτη έως Κυριακή θα πρέπει να αισθανθείτε μια ώθηση στην εμπιστοσύνη, τη δύναμη και το θάρρος σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για σωματικές δραστηριότητες όπως άσκηση, χειρωνακτική εργασία και ανταγωνιστικές όπως αθλητικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Οι προσωπικές σχέσεις, ειδικά αυτές της οικείας φύσης, θα επωφεληθούν από την επιπλέον ζεστασιά, τη γοητεία και το χάρισμα σας. 





                   Ζώδια​ Παρθένος 

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι μια εποχή αισιοδοξίας, γενναιοδωρίας και καλής τύχης. Τα πράγματα που ξεκινάτε τώρα πρέπει να είναι επιτυχημένα καθώς βασίζονται σε καλές προθέσεις. Το να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας θα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό τώρα. Η φροντίδα και η υποστηρικτική σας στάση μπορούν να φέρουν νέες φιλίες και εύνοιες από άλλους. Μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας θα έχει θετική επίδραση στην προσωπική ή πνευματική σας ανάπτυξη.

Τετάρτη έως Κυριακή μπορείτε να σημειώσετε σταθερή πρόοδο προς τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Θα βρείτε τον εαυτό σας πιο υπεύθυνο για όλες τις υποθέσεις σας, από τη δουλειά μέχρι τους συντρόφους και την οικογένειά σας. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να εκφράσετε τις ηγετικές σας ιδιότητες και μπορεί να σας ζητηθεί να εκπληρώσετε σημαντικά καθήκοντα.Μπορεί να λάβετε καθοδήγηση και βοήθεια από έναν πατέρα φιγούρα, ή να είστε μέντορας και να σέβεστε για τη σκληρή δουλειά και τις γνώσεις σας.




                    Ζώδια​ Ζυγός 

Δευτέρα έως Πέμπτη η αυξημένη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας σας δίνει μια καλή αίσθηση για το ποιος είστε και πού κατευθύνεστε. Έχετε υψηλές προσδοκίες, αλλά είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά για να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα δώσετε προσοχή στη λεπτομέρεια και θα βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε όλες τις δεξιότητες και τους πόρους σας αποτελεσματικά. Αυτή είναι μια περίοδος επίτευξης όταν δεν χρειάζεται να εξαρτάσαι από κανέναν άλλο, και δεν θα νιώθεις απειλημένος από κανένα διαγωνισμό.

Παρασκευή έως Κυριακή μπορείτε να αξιοποιήσετε την υπομονή και τη συναισθηματική δύναμη για να χειριστείτε ευαίσθητα ή δύσκολα ζητήματα σχέσεων. Άλλοι μπορεί να σας έρθουν για συμβουλές σχετικά με ένα προσωπικό ζήτημα ή απλώς για να σας φωνάξουν. Μπορείτε να βασιστείτε σε ισχυρά ένστικτα και κοινή λογική για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις σας. 




                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Δευτέρα έως Παρασκευή φέρνει ένταση, αντοχή και πάθος. Περισσότερη δύναμη και επιρροή θα ενισχύσει το επίπεδο εγώ και εμπιστοσύνης. Ο μαγνητισμός και η ισχυρή αυτοπεποίθησή σας είναι ένας καλός δείκτης για την ερωτική σας ζωή.

Σάββατο και Κυριακή η Σελήνη στο Σκορπιό εστιάζει στην ιδιωτική ζωή, το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα αισθανθείτε πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος από το συνηθισμένο. Αυτό είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για να μιλήσετε για ζητήματα σχέσεων γιατί θα έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Η εσωτερική ηρεμία και η ισορροπία σας δίνουν την αυτοπεποίθηση να σπάσετε τον πάγο και να κάνετε νέους φίλους. Αλλά μπορεί να χρειάζεστε περισσότερη συναισθηματική διαβεβαίωση από γνωστά αντικείμενα, άτομα και μέρη.





                  Ζώδια​ Τοξότης

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει ρέουσες επικοινωνίες στο σπίτι και στην εργασία. Θα έχετε μια εξαιρετική προοπτική για την τρέχουσα κατάστασή σας. Καταλαβαίνετε πώς φτάσατε εδώ και μπορείτε να απεικονίσετε με σαφήνεια την καλύτερη πορεία μπροστά σας. Κάντε λοιπόν σχέδια για την καριέρα σας και άλλους προσωπικούς στόχους. Να είστε λεπτομερείς και να ορίσετε χρονοδιαγράμματα για να βελτιώσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας Προσωπικά και ευαίσθητα θέματα μπορούν να συζητηθούν με μέλη της οικογένειας.

Παρασκευή έως Κυριακή θα πρέπει να αισθάνεστε χαλαροί και κοινωνικοί, γι 'αυτό είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είστε μαζί με άλλους. Μπορείτε να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους ακόμα και όταν είναι λυπημένοι. Η ερωτική σας ζωή επωφελείται από το αυξημένο χάρισμα και τη φυσική ελκυστικότητα. Επομένως, αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για ραντεβού ή επίλυση τυχόν υφισταμένων σχέσεων. Θα μπορούσατε επίσης να προσελκύσετε χρήματα, δώρα ή άλλες καλές ευκαιρίες, αλλά μόνο εάν καταβάλλετε προσπάθεια να βγείτε έξω.





                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δευτέρα έως Πέμπτη προσφέρει ευκαιρίες για να αυξήσετε την προσωπική σας δύναμη και εξουσία. Αυτό θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Θα αισθανθείτε πιο αποφασισμένοι να προχωρήσετε και να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι σχέσεις μπορεί να φαίνονται πιο έντονες αλλά με καλό τρόπο. 

Παρασκευή έως Κυριακή πρέπει να αισθάνεστε δυνατοί, σέξι και γενναίοι. Μπορείτε να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να ενεργήσετε με πάθος όταν τα συναισθήματά σας διεγείρονται. Τα γρήγορα ένστικτά σας και το μαχητικό σας πνεύμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή να υπερασπιστείτε το σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βελτιώσετε τις σεξουαλικές σχέσεις με τον σύντροφό σας ή να βρείτε έναν νέο συμπαίκτη σας. Το αυξημένο χάρισμα και η σεξουαλική έκκληση θα σας κάνουν πιο δημοφιλείς σε κοινωνικές καταστάσεις.





                 Ζώδια​ Υδροχόος 

Δευτέρα έως Πέμπτη φέρνει ισορροπημένη, ορθολογική σκέψη για τους στόχους σας. Στην καριέρα σας, μπορείτε να εντυπωσιάσετε ανώτερους με τις ιδέες σας για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την ομαδική εργασία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε προαγωγή ή αύξηση μισθού, να συμμετάσχετε σε εξετάσεις και να υποβάλετε αίτηση για νέα θέση. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε άτομα υπό την επίβλεψη ή τη φροντίδα σας. Επομένως, είναι μια καλή στιγμή για να πείσετε, να ενθαρρύνετε, να διδάξετε και να εκπαιδεύσετε άλλους.

Παρασκευή έως Κυριακή θα πρέπει να νιώσετε μια ώθηση στην εμπιστοσύνη, τη δύναμη και το θάρρος σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για σωματικές δραστηριότητες όπως άσκηση, χειρωνακτική εργασία και ανταγωνιστικές όπως αθλητικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Οι προσωπικές σχέσεις, ειδικά αυτές της οικείας φύσης, θα επωφεληθούν από την επιπλέον ζεστασιά, τη γοητεία και το χάρισμα σας. 





                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι καλά για κοινωνικοποίηση γιατί πρέπει να έχετε τη διάθεση να μιλήσετε. Δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε τι να πείτε γιατί είστε συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας και τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να μιλήσετε για τα προβλήματα της οικογένειας και των σχέσεων, επειδή θα αισθανθείτε πιο ευαίσθητοι και φροντισμένοι από το συνηθισμένο. Άλλοι θα έρθουν σε εσάς για να μοιραστούν τα συναισθήματά τους.

Τετάρτη έως Κυριακή μπορείτε να βασιστείτε στην υπομονή, την επιμονή και μια ισχυρή ηθική εργασίας για την επίτευξη των στόχων σας. Θα είστε αποφασισμένοι να λάβετε πρακτικά αποτελέσματα και να μην κάνετε λάθη. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την ολοκλήρωση σοβαρών ή δύσκολων εργασιών. Ίσως χρειαστεί να δείξετε τις ηγετικές σας ιδιότητες ή να σας ζητηθεί να διδάξετε σε άλλους. 




Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα