Μαθήματα Ταρώ Online video courses


 

Τώρα μπορείτε να μάθετε εύκολα και σωστά τις κάρτες Ταρώ    

Μέσα από την περιγραφή αυτής της διαδρομής γίνεται σε μεγάλο βαθμό πιο κατανοητή η σοφία και η γνώση που περιέχεται στην ερμηνεία των καρτών Ταρώ 

     Μαθήματα Ταρώ  ►


Το Ταξίδι Του Τρελού.....⭐  Το μονοπάτι του Τρελού δεν είναι μια ευθεία γραμμή, έχει στροφές καθώς προχωράει στις εμπειρίες του.

Μάθε τα Μυστικά της Χαρτομαντείας. Ανακάλυψε τις έννοιες πίσω από τις φιγούρες και μάθε να διαβάζεις τις κάρτες με σιγουριά και ακρίβεια. 

 

   Η Λένορμαν Ανοίγει Τα Χαρτιά Της  ►

Η Marie Anne Adelaide Lenormand υπήρξε μία από τις διασημότερες χαρτομάντισσες όλων των εποχών. Προς τιμήν της δημιουργήθηκε η τράπουλα Λένορμαν. Η τράπουλα αποτελείται από 36 φύλλα (Άσσοι, Ρηγάδες, Ντάμες, Βαλέδες, δεκάρια, εννιάρια, οχτάρια, εφτάρια και εξάρια). Τα χαρτιά στρώνονται σε τέσσερις σειρές από εννέα χαρτιά η καθεμία και από αριστερά προς τα δεξιά. Τα χαρτιά που θεωρείται ότι ακουμπούν το χαρτί που αντιπροσωπεύει τον συμβουλευόμενο είναι εκείνα που βρίσκονται πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά του, καθώς και εκείνα που το ακουμπούν διαγώνια, πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά.


                   Μαθήματα Ταρώ  ►

Η Σχολή Ελληνικής Μαντικής Τέχνης "Φοίβος - Απόλλων" παραδίδει μαθήματα Χαρτομαντείας.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με ατομικές διαδυκτιακές συνεδρίες. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τις ώρες μαθημάτων, σύμφωνα με το ''δικό σας πρόγραμμα''.

H πρόσβαση στο online video courses έχει διάρκεια 3 μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα