ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ

   Τράπουλα Σφίγγα


 

Η τράπουλα Σφίγγα  αποτελείται από 52 συνολικά κάρτες - σύμβολα. Το κάθε σύμβολο έχει διπλή έννοια, και μια φανερή αλλά και μια κρυφή σημασία. Όποιος κατέχει το υλικό, θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τα χαρτιά για να προβλέψει την τύχη του ή την τύχη άλλου, με την πραγματική γνώση των βασικών αρχών που κρύβονται κάτω από τον συμβολισμό των χαρτιών.


Το πρόσωπο που συμβουλεύεται τα χαρτιά λέγεται ‘ενδιαφερόμενος’ και το πρόσωπο που τα διαβάζει λέγεται ‘ερμηνευτής’. Τα χαρτιά είναι σύμβολα μιας ζωτικής δύναμης, αλλά μόνο σύμβολα. Η ερμηνεία τους είναι, συχνά, ευεργετική για τον άνθρωπο που έχει προβλήματα κι αγωνίζεται να τα λύσει. Παράλληλα, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ξέρει πως δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τα χαρτιά για ποταπούς σκοπούς, γιατί οι προβλέψεις ενώ θα είναι αληθινές μπορεί να τον ξεγελάσουν και να τον καθοδηγήσουν στραβά.

 

Κανένα χαρτί δεν έχει μεμονωμένη κι αποκλειστική αξία, γιατί επηρεάζεται από τη θέση του μέσα στο σύνολο και κυρίως, από τα χαρτιά εκείνα που βρίσκονται δίπλα του. 

 

               Μαθήματα Χαρτομαντείας  ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα