TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 30/05


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Η εμφάνιση του Άσος των Πεντάκτινων υποδηλώνει ότι τώρα είναι η εποχή για νέα επαγγελματικά σχέδια και επενδύσεις. Προσέξτε όμως: αφορούν στην "απτή" πλευρά της ζωής. Μην επιχειρείτε να πιάσετε το άπιαστο. Βασιστείτε σε ό,τι γνωρίζετε ότι λειτουργεί σωστά για σας και εκμεταλλευτείτε το τώρα στο έπακρο. Επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι χειροπιαστό και επενδύστε εκεί. O Άσος των Πεντάκτινων Συμβολίζει όλον τον εσωτερικό πλούτο από τον οποίο μπορείτε τώρα να αντλήσετε. Στην απεικόνιση της κάρτας ένα χέρι κρατά ένα ολοστρόγγυλο λαμπερό κέρμα, στο βάθος όμως φαίνεται ότι ανοίγει ένας δρόμος χαράς και ολοκλήρωσης. Μην αγνοείτε ό,τι έχετε κερδίσει ή κατακτήσει μέχρι τώρα. Ο Άσος των Πεντάκτινων υποδηλώνει ότι τώρα έχει έρθει η ώρα να ανταμειφθείτε, υλικά και ίσως και συναισθηματικά για τις προσπάθειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Από την απεικόνιση καταλαβαίνουμε ότι το Τρία των Πεντάκτινων μιλά για την απόδειξη της προσωπικής ικανότητας. Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει θα αναγνωριστεί και θα επιβραβευτεί αναλόγως. Το Τρία Πεντάλφα τονίζει πως μπορείτε να επωφεληθείτε ιδιαίτερα από την ομαδική δουλειά, τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς. Η αξία σας θα αναγνωριστεί περισσότερο αν επιδιώξετε να συνεργαστείτε με άλλους. Με άλλα λόγια, αναλάβετε δεσμεύσεις απέναντι στον σύντροφό σας και φροντίστε να τις τηρήσετε. 


ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Η Βασίλισσα των ξιφών συμβολίζει ένα άτομο που ενσαρκώνει όλες τις παραπάνω ιδιότητες. Επίσης, σας προτρέπει να υιοθετήσετε τα χαρακτηριστικά της Βασίλισσας των ξιφών για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας: να είστε ευθείς, ειλικρινείς, δίκαιοι, και να μην δίνετε σημασία στα προσχήματα αλλά στην ουσία. Μην κρύβεστε πίσω από τις λέξεις αλλά πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ακόμα κι αν αυτό προκαλέσει άσχημες εξελίξεις ή δυσμενή σχόλια για το άτομό σας, να θυμάστε ότι σημασία έχει πάντα η αλήθεια.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
           Κάρτα: Ο ΜΑΓΟΣ

Η δύναμη του Μάγου προέρχεται απο τη θέλησή του, η οποία μπορεί να μετασχηματίσει τα πάντα αφού μπορεί να χειραγωγεί τα στοιχεία της φύσης και κάθε ουσία της ζωής. Η εμφάνιση του Μάγου μας προτρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη της θέλησής μας, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Είναι η ώρα να δράσουμε, αρκεί να γνωρίζουμε τι θέλουμε και γιατί το θέ λουμε. Από τη στιγμή που έχουμε τη δύναμη μέσα μας, είναι η στιγμή να μετουσιώσουμε τις επιθυμίες μας σε πράξεις, τις αποτυχίες μας σε επιτεύγματα, όπως ο Μάγος μπορεί να αλλάξει τη φωτιά σε νερό. Τα μόνα όρια μας είναι αυτά που εμείς επιβάλλουμε στον εαυτό μας. Ο κόσμος είναι στα χέρια μας, ό,τι θέσουμε ως στόχο απλά πραγματοποιείται και η ζωή μας είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε να είναι.
   

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Δέκα των Κυπέλλων συμβολίζει την επίτευξη ενός στόχου που φέρνει μεγάλη χαρά κι ένα αίσθημα ολοκλήρωσης στη ζωή σας. Οι διαφορές επιτέλους επιλύονται και οι σχέσεις με τους άλλους είναι βαθιές και απολύτως ικανοποιητικές. Το Δέκα των Κυπέλλων αντιπροσωπεύει τους μακροχρόνιους δεσμούς αγάπης και μας υπενθυμίζει ότι το ιδανικό της ευτυχίας είναι πάντα εφικτό. Ένα ευοίωνο και πολύ θετικό χαρτί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
               Κάρτα: Η ΔΥΝΑΜΗ

Είναι μια κάρτα της Φωτιάς και μπορεί να είναι επιζήμια για τα συναισθήματα. Και οι κύριες ιδιότητές της είναι το θάρρος και η υπομονή, τα οποία δεν είναι συναισθήματα, αλλά τρόποι δράσης. Το θάρρος είναι το αντίθετο του φόβου και η υπομονή είναι ο έλεγχος των κοσμικών επιθυμιών. Δεν υπάρχει καμία συγκίνηση, μόνο αποφασιστικότητα και δράση. Το λιοντάρι είναι το σύμβολο της δύναμης, η εσωτερική μας επιθυμία που πρέπει να ελεγχθεί ή να απελευθερωθεί και να εκδηλωθεί στον κόσμο. Η γυναίκα που ανοίγει το στόμα του λιονταριού, αντιπροσωπεύει το θάρρος και την υπομονή, επειδή αφενός δεν το φοβάται κι αφετέρου περιμένει υπομονετικά να κουραστεί για να το ελέγξει. Η αντοχή είναι μια δύναμη που ήδη βρίσκεται μέσα μας, όμως πρώτα θα πρέπει να ελεγχθούν τα συναισθήματα στη βάση τους κι όταν είμαστε έτοιμοι, θα προχωρήσουμε σε πνευματικές εργασίες. Για να λειτουργήσει η διαίσθησή μας, θα πρέπει ξεπεράσουμε τις συγκινήσεις, την ανησυχία και το φόβο. 


ΖΥΓΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Πέντε των κυπέλλων συνήθως σημαίνει μία περίοδο απογοήτευσης και θλίψης για κάτι που χάθηκε. Μπορεί να είναι μία συναισθηματική σχέση ή μία φιλία. Υπάρχει όμως στην εικόνα μία βασική λεπτομέρεια: το πρόσωπο είναι φανερά επικεντρωμένο στις τρεις άδειες κούπες κι έχει την πλάτη γυρισμένη στα δύο κύπελλα που παραμένουν όρθια. Το μήνυμα που κρύβει  είναι σαφές: θρηνήστε για ό,τι χάθηκε, εκφράστε τον πόνο και την απόγνωσή σας όμως μην κλείνετε τα μάτια σε ότι έχει απομείνει όρθιο. Δεν χάθηκαν όλα. Υπάρχουν γύρω σας πρόσωπα ή πράγματα στα οποία μπορείτε να στηριχτείτε για να προχωρήσετε. Μη βιάζετε τον εαυτό σας σε καμία περίπτωση, όμως μην βουλιάζετε στην απελπισία και την απαισιοδοξία. Εκτιμήστε ό,τι έχετε και αντλήστε δυνάμεις από αυτό. Εστιάστε στην παρουσία και όχι στην απουσία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
             Κάρτα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Συνήθως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, κι αυτό μας το καθιστά σαφές η Σελήνη. Όταν εμφανίζεται η Σελήνη, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και γι αυτό πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και να πορευτούμε με το εσωτερικό μας φως, χωρίς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Ίσως να σκοντάψουμε ή να χάσουμε το δρόμο μας, αλλά η μόνη μας επιλογή είναι να στηριχτούμε στη διαίσθησή μας και τις ψυχικές δυνάμεις μας. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ           
           Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές σχέσεις ο Άσος των Ράβδων μπορεί ναι είναι ένδειξη αρσενικής σεξουαλικής ενέργειας (μεγάλο σεξουαλικό ενδιαφέρον για έναν άντρα, ένας δυναμικός νέος εραστής για μία γυναίκα)  Γενικά συμβολίζει την απαρχή μίας έντονης σχέσης γεμάτη πάθος και συγκινήσεις. Στα επαγγελματικά ζητήματα ο Άσος των Ράβδων είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό χαρτί καθώς συμβολίζει όλα τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν δυναμικά και έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις επιτυχίας αν τα υπηρετήσετε με δυναμισμό, αφοσίωση και πάθος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
              Κάρτα: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι Εραστές δεν είναι απλά μια κάρτα που αναφέρεται στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, έχει σχέση και με τη δυαδικότητα. Η κάρτα αυτή εμφανίζεται συνήθως όταν έχουμε να πάρουμε μια απόφαση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές και μας συμβουλεύει να εξετάσουμε προσεκτικά την κάθε περίπτωση πριν ενεργήσουμε. Η κατάσταση ενδεχομένως να είναι πολύ απλή, δηλαδή να επιλέξουμε απλά ανάμεσα σε δυο λύσεις ή περισσότερο πολύπλοκη και χρειάζεται να δοκιμαστούν τα ιδανικά μας και οι πεποιθήσεις μας. Συνήθως, όταν εμφανίζονται οι Εραστές, αναφέρονται σε κάποια (κυρίως σεξουαλική) σχέση ή μια τέλεια έκφραση της αγάπης μεταξύ δύο ατόμων. Αν όμως αυτή μείνει ανεξέλεγκτη και συνεχώς τροφοδοτείται, θα τους καταστρέψει. Αν δεν υποδεικνύει φυσική σχέση, ίσως είναι η ενσωμάτωση δυο αντικρουόμενων μερών του εαυτού μας, του αρσενικού και του θηλυκού. Τέλος σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να εμφανίζεται επειδή υπάρχει μέσα μας σύγκρουση μεταξύ δυο ατόμων που αγαπάμε, δυο συντρόφων, από τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε τον ένα ως πιο κατάλληλο για εμάς. 
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Η εμφάνιση αυτού του φύλλου συχνά φανερώνει την έντονη έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων όμως σας προειδοποιεί ότι κάποιες φορές το πάθος σβήνει τόσο ξαφνικά όσο άναψε. Δεν υπάρχει εγγύηση για το μέλλον καθώς η δέσμευση δεν είναι χαρακτηριστικό της φύσης του Ιππότη των Ράβδων, όμως μπορείτε να απολαύσετε τον φλογερό έρωτα που σας προσφέρει. Σε ζητήματα επαγγελματικά, ο Ιππότης των Ράβδων αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που εμφανίζεται συνήθως ξαφνικά και μπορεί να στηρίξει με δυναμισμό και ενθουσιασμό κάθε νέο εγχείρημα. Ακούστε τις ιδέες που έχει να σας προτείνει και εξετάστε τις με σοβαρότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η συντήρηση δεν σας βοηθάει αυτή τη στιγμή. 

 

ΙΧΘΥΕΣ  
         Κάρτα: ΤΟ ΟΚΤΩ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Το Οκτώ των Ράβδων  είναι ένα φύλλο που αντιπροσωπεύει κυρίως την ταχύτητα. Πολλά πράγματα θ' αρχίσουν να συμβαίνουν και μάλιστα γρήγορα: νέα επιχειρηματικά σχέδια ξεκινούν με ορμή και όσα παλιά είχαν κολλήσει, φαίνονται να παίρνουν επιτέλους μπροστά. Οι ιδέες έρχονται η μία μετά την άλλη, οι συναντήσεις, επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Όταν εμφανιστεί αυτό το φύλλο, αισθάνεστε αυτοπεποίθηση καθώς πολλά πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν. Το Οκτώ των Ράβδων ευνοεί όχι μόνο τις επαγγελματικές εξελίξεις αλλά και την πρόοδο στα ερωτικά ζητήματα. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα