TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 28/05


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος έχει πολλούς συμβολισμούς, στις αρχαίες θρησκείες τον θεωρούσαν ως το δωρητή της ζωής και σε κάθε πάνθεο βλέπουμε κι ένα θεό Ήλιο. Είναι αυτός που φωτίζει μετά από μια περίοδο σκότους, ο απελευθερωτής κι αυτός που φέρνει την ειρήνη μετά από πολλές δοκιμασίες. Είναι σύμβολο της αποφασιστικότητας και της αξιοπιστίας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής είναι πάντα ένα ευχάριστο προμήνυμα: προαναγγέλνει χαρά, ευτυχία, τη γέννηση ενός παιδιού, υλική ευημερία, καθετί θετικό κι ευχάριστο. Ένας σκοτεινός κύκλος στη ζωή μας έχει τελειώσει και τώρα έρχεται το νέο ξεκίνημα.


ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Το Τέσσερα των ράβδων αντιπροσωπεύει οτιδήποτε καινούριο και θετικό αναπτύσσεται μέσα στο σπίτι και την οικογένεια που φέρνει τη χαρά στα μέλη της. Ευνοούνται οι μετακομίσεις ή η αγορά σπιτιού, ενώ συχνά το Τέσσερα των ράβδων προμηνύει γάμο. Ενδέχεται επίσης να αισθάνεστε υπερήφανοι για όσα καταφέρατε, αλλά κυρίως απελευθερωμένοι από άγχος και άλλα συναισθηματικά βάρη.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η Αυτοκράτειρα είναι το πρώτο σκέλος της τριάδας Σώμα-Μυαλό-Πνεύμα, κι εκπροσωπεί το φυσικό σώμα και τον υλικό κόσμο. Η εμφάνιση της μας προετοιμάζει να ανοίξουμε την καρδιά μας για να δεχτούμε αυτή την απέραντη αγάπη (πολλές φορές μπορεί να προμηνύει και μια εγκυμοσύνη). Ο κόσμος της είναι ένα όμορφο κι ανέγγιχτο μέρος, απόλυτα φυσικός, όπου τα πάντα βρίσκονται σε αρμονία. Ένας τόπος που αναπαριστά τη δημιουργία και τη γέννηση, ένας τόπος που βρίσκεται υπό την προστασία της. Σε περίπτωση που κάποιο δημιούργημά της βρεθεί σε κίνδυνο, τότε διαταράσσεται η ισορροπία του βασιλείου της και γι αυτό είναι συχνά υπερπροστατευτική, πράγμα που μπορεί αφενός να προσφέρει ασφάλεια, μπορεί όμως και να λειτουργήσει καταπιεστικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Το Πέντε των Πεντάκτινων συχνά υποδηλώνει την απώλεια αγαθών και περιουσίας ή την πολύ σοβαρή οικονομική δυσχέρεια. Συχνά σχετίζεται με την ανεργία και κάποια άλλοτε μικρή και άλλοτε μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή. Μία όχι και τόσο ευοίωνη κάρτα, καθώς το ερώτημα που προβάλλει είναι: "Πώς μπορώ να ορθοποδήσω;". Η απάντηση λοιπόν και η συμβουλή του Πέντε των Πεντάκτινων είναι: όσα υλικά αγαθά κι αν χάθηκαν, ο πλούτος παραμένει μέσα σας. Βρείτε το κουράγιο να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες, τις ατυχίες και τις αναποδιές και έχετε κατά νου ότι πάρα πολλοί άνθρωποι που καταστράφηκαν κάποτε οικονομικά κατάφεραν να ορθοποδήσουν και πάλι αργότερα.

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Είναι μια καλή στιγμή να αναλάβετε έναν νέο συνεργάτη, να ξεκινήσετε μια κίνηση με έναν νέο συνεργάτη ή να επεκτείνετε μια προσφορά σε έναν συνεργάτη στη ζωή σας, είτε πρόκειται για εργασία είτε για παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να συναντήσετε κάποιον ειδικό όταν εμφανιστεί αυτή η κάρτα!Το Δύο των κυπέλλων είναι ένα όμορφο, ρομαντικό φύλλο, αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματα κι αυτό το φύλλο συμβολίζει την έναρξη μιας στενής σχέσης αγάπης, όπου τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Επίσης είναι σημάδι συμφιλίωσης μέσω της αμοιβαίας κατανόησης και αποδοχής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
               Κάρτα: ΤΟ ΑΡΜΑ

Η κάρτα αυτή σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα συναισθήματα και πιο συγκεκριμένα με το συναισθηματικό έλεγχο. Αναφέρεται στη δύναμη του νου να διαμορφώνει τις επιθυμίες της καρδιάς και να τις κατευθύνει. Διαφέρει από τον Αυτοκράτορα, γιατί εκείνος καταστέλλει εντελώς τα συναισθήματα προτάσσοντας τη λογική και το λογο. Συχνά τα ηνία του Άρματος τα κρατάνε δύο σφίγγες (ή δύο άλογα) που αντιπροσωπεύουν τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματά μας. Αυτά, αν αφεθούν ελεύθερα, θα σύρουν άτακτα το Άρμα, πηγαίνοντας καθένα προς την κατεύθυνση που θέλει, εδώ όμως κινούνται μόνο μπροστά. Έτσι, παρόλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια εξουσία, αυτή περιορίζεται και ελέγχεται από αυτόν που κρατάει τα ηνία. Το Άρμα δε μπορεί να κινηθεί χωρίς άλογα να το τραβήξουν, όπως κι εμείς δε μπορούμε να λειτουργήσουμε απαλλαγμένοι από συναισθήματα. Αν όμως αυτά δεν ελεγχθούν από κάποιον και δε διοχετευτούν προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε η πορεία τους θα είναι άγρια κι ανεξέλεγκτη και θα διαταράξει την ισορροπία μας. 

 

ΖΥΓΟΣ
        Κάρτα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το ταξίδι μπορεί να έχει τελειώσει και να ξεκινάει ένα νέο, μπορεί να έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, όμως το ταξίδι της ψυχής δε σταματάει ποτέ. Ο Κόσμος σηματοδοτεί μια στιγμή στη ζωή μας, στην οποία ένας κύκλος έχει μόλις τελειώσει κι ένας νέος ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Αντιπροσωπεύει την τελική επίτευξη όλων των προσδοκιών κι επιθυμιών μας, την επιβεβαίωση της επιτυχίας μας και την ανταμοιβή για τις δοκιμασίες μας. Στον υλικό κόσμο, η κάρτα μας προετοιμάζει για μια προώθηση σε υψηλότερη θέση ή μια μύηση σε υψηλότερο επίπεδο γνώσεων, είναι όμως μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
             Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Ο Άσος των Ξιφών αντιπροσωπεύει την ειλικρίνεια και την αποφασιστικότητα να φτάσει κάποιος στην αλήθεια. Είτε το ζήτημα αφορά τις προσωπικές σχέσεις, είτε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, η εμφάνιση του σε ένα άνοιγμα σάς προτρέπει να είστε δυναμικοί, αλλά κυρίως αμερόληπτοι. Χρησιμοποιείστε τη λογική και όλες τις πνευματικές αρετές σας για να αντιληφθείτε ή να αποκαταστήσετε την αλήθεια. Φροντίστε να είστε δίκαιοι. Το χέρι που υψώνει αποφασιστικά το σπαθί στον αέρα δεν έχει το περιθώριο να χτυπήσει λάθος, ούτε να παρασυρθεί από πρόσκαιρα συναισθήματα. 
 

ΤΟΞΟΤΗΣ           
           Κάρτα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχουμε χάσει όλες τις ελπίδες μας, έρχεται το Άστρο να αποκαλύψει την πλάνη μας, φωτίζοντας ξανά το δρόμο μας. Είναι μια κάρτα πίστης τόσο στις δικές μας δυνάμεις, όσο και στις μεγαλύτερες που υπάρχουν γύρω μας. Καθένας από εμάς έχει ένα μικρό άστρο μέσα του, το οποίο εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και μας καθοδηγεί. Το Άστρο είναι από τις πιο θετικές κάρτες γιατι μας δίνει ελπίδα και έμπνευση. Τελική απάντηση δε μας δίνει στο ερώτημά μας ή το θέμα που μας απασχολεί, όμως μας ανοίγει το δρόμο για να ξεκινήσουμε με φως την προσπάθειά μας.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
               Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Δέκα των Κυπέλλων συμβολίζει την επίτευξη ενός στόχου που φέρνει μεγάλη χαρά κι ένα αίσθημα ολοκλήρωσης στη ζωή σας. Οι διαφορές επιτέλους επιλύονται και οι σχέσεις με τους άλλους είναι βαθιές και απολύτως ικανοποιητικές. Το Δέκα των Κυπέλλων αντιπροσωπεύει τους μακροχρόνιους δεσμούς αγάπης και μας υπενθυμίζει ότι το ιδανικό της ευτυχίας είναι πάντα εφικτό. Ένα ευοίωνο και πολύ θετικό χαρτί.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Η ΚΡΙΣΗ

Η κάρτα μας προειδοποιεί πως κάποια σημαντική αλλαγή θα επέλθει σύντομα, αλλά δε θα είναι βίαιη ή καταστροφική. Είναι υπό τον έλεγχό μας και μπορούμε ακόμα και να την αγνοήσουμε ή να την απορρίψουμε. Οποιαδήποτε στάση κι αν κρατήσουμε απέναντι στην επερχόμενη αυτή αλλαγή, θα μας επηρεάσει κατά την Τελική Κρίση. Η κάρτα επίσης μας διδάσκει πως για ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, έχουμε ήδη πάρει αυτό που μας αξίζει και τώρα μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή χωρίς να ανησυχούμε πλέον, αφου έχουμε πάρει το μάθημά μας.

 

ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Εφτά των Ξιφών, τότε κάποιος άνθρωπος γύρω σας, σας "κλέβει" κάτι: μπορεί να είναι η αξιοπρέπειά σας, οι ιδέες σας, ο χρόνος σας ή οτιδήποτε άλλο. Το Εφτά των Ξιφών υποδηλώνει κακοήθεια, εξαπάτηση, πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Το Εφτά των Ξιφών με τα κουτσομπολιά και τα άσχημα λόγια που λέγονται στα κρυφά. Γενικά, η εμφάνιση του σε ένα άνοιγμα προειδοποιεί για κάποιον κρυφό εχθρό που υπονομεύει τα σχέδιά σας ή κάποιον που σας αντιμάχεται με ύπουλους τρόπους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να αποφύγετε μία κατά μέτωπο επίθεση και να "παίξετε" τον αντίπαλο με τα ίδια του τα όπλα: λένε πως καμιά φορά, για να πιάσεις έναν κλέφτη, πρέπει να είσαι ο ίδιος κλέφτης. Μην αποκαλύπτετε λοιπόν τα σχέδιά σας, έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά και μην είστε αφελείς. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα