TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 25/05


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, Ο Βασιλιάς των Ξιφών συμβολίζει έναν άντρα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Μπορεί να είναι λίγο ψυχρός ή απόμακρος όμως δεν θα σας αδικήσει ούτε θα προσπαθήσει να σας φέρει με τα νερά του, αν δεν ασπάζεστε τις αντιλήψεις του. Μπορεί να δει και τις δύο όψεις μίας κατάστασης και κυρίως, δεν θα διστάσει να ξεκαθαρίσει αμέσως μια κατάσταση που φαίνεται ασαφής ή μπερδεμένη. Αυτός ο άνθρωπος θέλει να ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται. Η εμφάνιση του Βασιλια των Ξιφών υποδεικνύει ότι κάθε θέμα μπορεί να λυθεί αν είστε αντικειμενικοί και ειλικρινείς. Χρησιμοποιήστε την αναλυτική σας σκέψη για να βγείτε από μία δύσκολη κατάσταση και αφήστε για την ώρα τους συναισθηματισμούς.


ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΟΚΤΩ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Το Οκτώ των Ράβδων  είναι ένα φύλλο που αντιπροσωπεύει κυρίως την ταχύτητα. Πολλά πράγματα θ' αρχίσουν να συμβαίνουν και μάλιστα γρήγορα: νέα επιχειρηματικά σχέδια ξεκινούν με ορμή και όσα παλιά είχαν κολλήσει, φαίνονται να παίρνουν επιτέλους μπροστά. Οι ιδέες έρχονται η μία μετά την άλλη, οι συναντήσεις, επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Όταν εμφανιστεί αυτό το φύλλο, αισθάνεστε αυτοπεποίθηση καθώς πολλά πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν. Το Οκτώ των Ράβδων ευνοεί όχι μόνο τις επαγγελματικές εξελίξεις αλλά και την πρόοδο στα ερωτικά ζητήματα. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η Αυτοκράτειρα είναι το πρώτο σκέλος της τριάδας Σώμα-Μυαλό-Πνεύμα, κι εκπροσωπεί το φυσικό σώμα και τον υλικό κόσμο. Η εμφάνιση της μας προετοιμάζει να ανοίξουμε την καρδιά μας για να δεχτούμε αυτή την απέραντη αγάπη (πολλές φορές μπορεί να προμηνύει και μια εγκυμοσύνη). Ο κόσμος της είναι ένα όμορφο κι ανέγγιχτο μέρος, απόλυτα φυσικός, όπου τα πάντα βρίσκονται σε αρμονία. Ένας τόπος που αναπαριστά τη δημιουργία και τη γέννηση, ένας τόπος που βρίσκεται υπό την προστασία της. Σε περίπτωση που κάποιο δημιούργημά της βρεθεί σε κίνδυνο, τότε διαταράσσεται η ισορροπία του βασιλείου της και γι αυτό είναι συχνά υπερπροστατευτική, πράγμα που μπορεί αφενός να προσφέρει ασφάλεια, μπορεί όμως και να λειτουργήσει καταπιεστικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Το Τρία των Ξιφών συνήθως υποδηλώνει την αποκάλυψη μιας αλήθειας που πληγώνει την καρδιά. Γι αυτό το λόγο, αυτό το χαρτί συχνά σχετίζεται με την απιστία, την προδοσία, την εγκατάλειψη. Το Τρία των Ξιφών είναι ένα χαρτί που είναι παραδοσιακά συνδεδεμένο με το χωρισμό και την ψυχική οδύνη. Όμως όπως όλα τα δίκοπα σπαθιά, εμπεριέχει και αυτό ένα διπλό νόημα: τι προτιμάτε; Να μένετε σε μία σχέση που σας εξαπατούν ή να αντιμετωπίστε την πικρή αλήθεια κατάματα; Εδώ, το ιδανικό των Ξιφών(ψυχρή λογική) δηλώνει ότι για να αντιμετωπίσετε τον πόνο, πρέπει να επιβάλλετε τη λογική στα συναισθήματά σας. Ό,τι κι αν συμβεί, όσο κι αν πληγωθείτε, η αλήθεια είναι πάντα σύμμαχός σας.

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: ΤΟ ΑΡΜΑ

Η κάρτα αυτή σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα συναισθήματα και πιο συγκεκριμένα με το συναισθηματικό έλεγχο. Αναφέρεται στη δύναμη του νου να διαμορφώνει τις επιθυμίες της καρδιάς και να τις κατευθύνει. Διαφέρει από τον Αυτοκράτορα, γιατί εκείνος καταστέλλει εντελώς τα συναισθήματα προτάσσοντας τη λογική και το λογο. Συχνά τα ηνία του Άρματος τα κρατάνε δύο σφίγγες (ή δύο άλογα) που αντιπροσωπεύουν τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματά μας. Αυτά, αν αφεθούν ελεύθερα, θα σύρουν άτακτα το Άρμα, πηγαίνοντας καθένα προς την κατεύθυνση που θέλει, εδώ όμως κινούνται μόνο μπροστά. Έτσι, παρόλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια εξουσία, αυτή περιορίζεται και ελέγχεται από αυτόν που κρατάει τα ηνία. Το Άρμα δε μπορεί να κινηθεί χωρίς άλογα να το τραβήξουν, όπως κι εμείς δε μπορούμε να λειτουργήσουμε απαλλαγμένοι από συναισθήματα. Αν όμως αυτά δεν ελεγχθούν από κάποιον και δε διοχετευτούν προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε η πορεία τους θα είναι άγρια κι ανεξέλεγκτη και θα διαταράξει την ισορροπία μας. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
              Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα Των Κυπέλλων ενδέχεται να συμβολίζει μία γυναίκα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Επίσης, είναι ένδειξη συναισθηματικής αρμονίας και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον σύντροφό σας. Ένα ευμενές χαρτί, συμβολίζει την πληρότητα και την ικανοποίηση. Σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, η Βασίλισσα Των Κυπέλλων σάς συμβουλεύει να είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας και να μην ξεχνάτε ότι κάθε άνθρωπος για να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά, πρέπει να νιώθει καλά με αυτό που κάνει. Δείξτε κατανόηση και κυρίως, σεβασμό στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε.


ΖΥΓΟΣ
          Κάρτα: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Ο Κρεμασμένος είναι η πιο παράδοξη κάρτα Ταρώ και δύσκολη στην ερμηνεία της. Τα όσα μας δείχνει είναι εύκολο να τα κατανοήσουμε, αλλά δύκολο να τα παραδεχτούμε αν πρόκειται για τον εαυτό μας. Η πιο προφανής απάντηση σε ένα πρόβλημά μας είναι σπάνια και η ενδεδειγμένη. Μπορεί να γνωρίζουμε για παράδειγμα ότι είμαστε φοβισμένοι, όμως θα πρέπει να βρούμε και τον τρόπο να υπερνικήσουμε το φόβο μας. Μπορεί να μας φαίνεται πολύ απλό το να κρεμαστούμε από ένα δέντρο, όμως κανείς δεν πρόκειται φυσικά να το κάνει. Ο Κρεμασμένος, όταν εμφανίζεται, μας καλεί να θέσουμε τα πράγματα σε νέες βάσεις και να τα δούμε με διαφορετικό τρόπο. Αν η λογική μας φωνάζει να κάνουμε κάτι, τότε το καλύτερο μάλλον θα είναι το να μείνουμε άπρακτοι. 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
             Κάρτα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Συνήθως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, κι αυτό μας το καθιστά σαφές η Σελήνη. Όταν εμφανίζεται η Σελήνη, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και γι αυτό πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και να πορευτούμε με το εσωτερικό μας φως, χωρίς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Ίσως να σκοντάψουμε ή να χάσουμε το δρόμο μας, αλλά η μόνη μας επιλογή είναι να στηριχτούμε στη διαίσθησή μας και τις ψυχικές δυνάμεις μας. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ           
         Κάρτα: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Εφτά των Ξιφών, τότε κάποιος άνθρωπος γύρω σας, σας "κλέβει" κάτι: μπορεί να είναι η αξιοπρέπειά σας, οι ιδέες σας, ο χρόνος σας ή οτιδήποτε άλλο. Το Εφτά των Ξιφών υποδηλώνει κακοήθεια, εξαπάτηση, πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Το Εφτά των Ξιφών με τα κουτσομπολιά και τα άσχημα λόγια που λέγονται στα κρυφά. Γενικά, η εμφάνιση του σε ένα άνοιγμα προειδοποιεί για κάποιον κρυφό εχθρό που υπονομεύει τα σχέδιά σας ή κάποιον που σας αντιμάχεται με ύπουλους τρόπους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να αποφύγετε μία κατά μέτωπο επίθεση και να "παίξετε" τον αντίπαλο με τα ίδια του τα όπλα: λένε πως καμιά φορά, για να πιάσεις έναν κλέφτη, πρέπει να είσαι ο ίδιος κλέφτης. Μην αποκαλύπτετε λοιπόν τα σχέδιά σας, έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά και μην είστε αφελείς. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
                Κάρτα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο Τρελός αντιπροσωπεύει σχεδόν πάντα μια νέα αρχή, νέα ξεκινήματα και νέες εμπειρίες. Τα ξεκινήματα αυτά δεν ξέρουμε αν θα είναι θετικά ή αρνητικά, υπάρχει η δυνατότητα να εξελιχτούν σε κάτι από τα δύο, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνουμε και την πορεία που θα ακολουθήσουμε. Δεν πρέπει να εμπιστευτούμε κανένα, ούτε να αφήσουμε να μας καθοδηγήσει με λόγια ή πράξεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε απλά την πορεία του «τρελού», δηλαδή να κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε, να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να αδιαφορήσουμε για το τι θα σκεφτούν οι γύρω μας. Γνωρίζουμε βέβαια πως η πορεία αυτή εμπεριέχει και κάποιο βαθμό κινδύνου, γι αυτό και ο Τρελός απεικονίζεται στην κάρτα να στέκεται στην άκρη του γκρεμού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ο Ερημίτης είναι εκείνος που αναζητά τις εσωτερικές απαντήσεις. Είναι μοναχικός και απομονωμένος. Στην αναζήτηση της σοφίας, συναντάει πολλούς περισπασμούς. Γι αυτό το λόγο πρέπει αρχικά να αγνοήσει τις εξωτερικές «φωνές» και στη συνέχεια να απομονωθεί και να αποσυρθεί στο σκοτάδι του προκειμένου να μείνει απερίσπαστος.  Η εμφάνιση του Ερημίτη είναι μια προτροπή να στραφούμε μέσα μας και να γνωρίσουμε καλύτερα και σε βάθος τον εαυτό μας. Για να ξεπεράσουμε το προβλημα που μας απασχολεί θα πρέπει να κάνουμε αρκετή εσωτερική εργασία που απαιτεί απομόνωση κι ενδοσκόπηση. 

 

ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Δέκα των Κυπέλλων συμβολίζει την επίτευξη ενός στόχου που φέρνει μεγάλη χαρά κι ένα αίσθημα ολοκλήρωσης στη ζωή σας. Οι διαφορές επιτέλους επιλύονται και οι σχέσεις με τους άλλους είναι βαθιές και απολύτως ικανοποιητικές. Το Δέκα των Κυπέλλων αντιπροσωπεύει τους μακροχρόνιους δεσμούς αγάπης και μας υπενθυμίζει ότι το ιδανικό της ευτυχίας είναι πάντα εφικτό. Ένα ευοίωνο και πολύ θετικό χαρτί.

 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα