TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 23/05


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Το Δέκα των Ξιφών είναι απόλυτο ως προς την ερμηνεία του: το οδυνηρό τέλος είναι γεγονός. Όλα έχουν τελειώσει και δεν θα αναβιώσουν ξανά. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χειρότερο γιατί δεν υπάρχει χειρότερο. Αυτό που πρέπει να κάνετε αν τραβήξετε το Δέκα των Ξιφών σε ένα άνοιγμα, είναι να το πάρετε απόφαση. Μην επιμένετε ότι κάτι θα αλλάξει. Παραδεχτείτε το τέλος. Πιθανόν να αισθάνεστε προδομένοι - στην εικόνα του φύλλου, ο άντρας χτυπήθηκε πισώπλατα - αλλά δεν υπάρχει αύριο για την υπόθεση που σας απασχολεί. 
 

ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχουμε χάσει όλες τις ελπίδες μας, έρχεται το Άστρο να αποκαλύψει την πλάνη μας, φωτίζοντας ξανά το δρόμο μας. Είναι μια κάρτα πίστης τόσο στις δικές μας δυνάμεις, όσο και στις μεγαλύτερες που υπάρχουν γύρω μας. Καθένας από εμάς έχει ένα μικρό άστρο μέσα του, το οποίο εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και μας καθοδηγεί. Το Άστρο είναι από τις πιο θετικές κάρτες γιατι μας δίνει ελπίδα και έμπνευση. Τελική απάντηση δε μας δίνει στο ερώτημά μας ή το θέμα που μας απασχολεί, όμως μας ανοίγει το δρόμο για να ξεκινήσουμε με φως την προσπάθειά μας.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Όταν εμφανιστεί το Πέντε των Ράβδων Μπαστούνι, τότε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και κυρίως συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας (στην εργασία, την οικογένεια ή τις διαπροσωπικές σχέσεις). Οι αιτίες πίσω από αυτές τις διαμάχες αφορούν τον ανταγωνισμό: όλοι οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους ή να ξεχωρίσουν και να βγουν νικητές. Το πιο πιθανό είναι να νιώσετε θυμό ή απογοήτευση. Αν είναι πράγματι σημαντικό για τη ζωή σας, αποδεχτείτε την πρόκληση και δώστε τη μάχη σας με αξιοπρέπεια, προσέχοντας πάντα να μην αδικήσετε τους άλλους. Μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις αν χρειάζεται, και κυρίως, μην φοβάστε την αποτυχία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Η Βασίλισσα των ξιφών συμβολίζει ένα άτομο που ενσαρκώνει όλες τις παραπάνω ιδιότητες. Επίσης, σας προτρέπει να υιοθετήσετε τα χαρακτηριστικά της Βασίλισσας των ξιφών για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας: να είστε ευθείς, ειλικρινείς, δίκαιοι, και να μην δίνετε σημασία στα προσχήματα αλλά στην ουσία. Μην κρύβεστε πίσω από τις λέξεις αλλά πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ακόμα κι αν αυτό προκαλέσει άσχημες εξελίξεις ή δυσμενή σχόλια για το άτομό σας, να θυμάστε ότι σημασία έχει πάντα η αλήθεια.
 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Η εμφάνιση του Άσος των Πεντάκτινων υποδηλώνει ότι τώρα είναι η εποχή για νέα επαγγελματικά σχέδια και επενδύσεις. Προσέξτε όμως: αφορούν στην "απτή" πλευρά της ζωής. Μην επιχειρείτε να πιάσετε το άπιαστο. Βασιστείτε σε ό,τι γνωρίζετε ότι λειτουργεί σωστά για σας και εκμεταλλευτείτε το τώρα στο έπακρο. Επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι χειροπιαστό και επενδύστε εκεί. O Άσος των Πεντάκτινων Συμβολίζει όλον τον εσωτερικό πλούτο από τον οποίο μπορείτε τώρα να αντλήσετε. Στην απεικόνιση της κάρτας ένα χέρι κρατά ένα ολοστρόγγυλο λαμπερό κέρμα, στο βάθος όμως φαίνεται ότι ανοίγει ένας δρόμος χαράς και ολοκλήρωσης. Μην αγνοείτε ό,τι έχετε κερδίσει ή κατακτήσει μέχρι τώρα. Ο Άσος των Πεντάκτινων υποδηλώνει ότι τώρα έχει έρθει η ώρα να ανταμειφθείτε, υλικά και ίσως και συναισθηματικά για τις προσπάθειές σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
               Κάρτα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος έχει πολλούς συμβολισμούς, στις αρχαίες θρησκείες τον θεωρούσαν ως το δωρητή της ζωής και σε κάθε πάνθεο βλέπουμε κι ένα θεό Ήλιο. Είναι αυτός που φωτίζει μετά από μια περίοδο σκότους, ο απελευθερωτής κι αυτός που φέρνει την ειρήνη μετά από πολλές δοκιμασίες. Είναι σύμβολο της αποφασιστικότητας και της αξιοπιστίας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής είναι πάντα ένα ευχάριστο προμήνυμα: προαναγγέλνει χαρά, ευτυχία, τη γέννηση ενός παιδιού, υλική ευημερία, καθετί θετικό κι ευχάριστο. Ένας σκοτεινός κύκλος στη ζωή μας έχει τελειώσει και τώρα έρχεται το νέο ξεκίνημα.

 

ΖΥΓΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Το Εφτά των Πεντάκτινωνείναι το χαρτί της αξιολόγησης. Όταν εμφανιστεί σε ένα άνοιγμα, σας προτρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να επαναβεβαιώσετε τους στόχους σας. Έχετε κάνει μια μεγάλη διαδρομή ως εδώ και ίσως αναρωτιέστε αν αξίζει τελικά τον κόπο. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη σωστή κατεύθυνση και ότι αυτό που κάποτε επιθυμήσατε παραμένει για εσάς σημαντικό. Ακόμα και αν διαπιστώσετε ότι θέλετε να αλλάξετε δρόμο, μη φοβάστε να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και τους άλλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
             Κάρτα: ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Είναι μια καλή στιγμή να αναλάβετε έναν νέο συνεργάτη, να ξεκινήσετε μια κίνηση με έναν νέο συνεργάτη ή να επεκτείνετε μια προσφορά σε έναν συνεργάτη στη ζωή σας, είτε πρόκειται για εργασία είτε για παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να συναντήσετε κάποιον ειδικό όταν εμφανιστεί αυτή η κάρτα!Το Δύο των κυπέλλων είναι ένα όμορφο, ρομαντικό φύλλο, αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματα κι αυτό το φύλλο συμβολίζει την έναρξη μιας στενής σχέσης αγάπης, όπου τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Επίσης είναι σημάδι συμφιλίωσης μέσω της αμοιβαίας κατανόησης και αποδοχής.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ           
          Κάρτα: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι Εραστές δεν είναι απλά μια κάρτα που αναφέρεται στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, έχει σχέση και με τη δυαδικότητα. Η κάρτα αυτή εμφανίζεται συνήθως όταν έχουμε να πάρουμε μια απόφαση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές και μας συμβουλεύει να εξετάσουμε προσεκτικά την κάθε περίπτωση πριν ενεργήσουμε. Η κατάσταση ενδεχομένως να είναι πολύ απλή, δηλαδή να επιλέξουμε απλά ανάμεσα σε δυο λύσεις ή περισσότερο πολύπλοκη και χρειάζεται να δοκιμαστούν τα ιδανικά μας και οι πεποιθήσεις μας. Συνήθως, όταν εμφανίζονται οι Εραστές, αναφέρονται σε κάποια (κυρίως σεξουαλική) σχέση ή μια τέλεια έκφραση της αγάπης μεταξύ δύο ατόμων. Αν όμως αυτή μείνει ανεξέλεγκτη και συνεχώς τροφοδοτείται, θα τους καταστρέψει. Αν δεν υποδεικνύει φυσική σχέση, ίσως είναι η ενσωμάτωση δυο αντικρουόμενων μερών του εαυτού μας, του αρσενικού και του θηλυκού. Τέλος σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να εμφανίζεται επειδή υπάρχει μέσα μας σύγκρουση μεταξύ δυο ατόμων που αγαπάμε, δυο συντρόφων, από τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε τον ένα ως πιο κατάλληλο για εμάς. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
             Κάρτα: Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Η εμφάνιση αυτού του φύλλου συχνά φανερώνει την έντονη έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων όμως σας προειδοποιεί ότι κάποιες φορές το πάθος σβήνει τόσο ξαφνικά όσο άναψε. Δεν υπάρχει εγγύηση για το μέλλον καθώς η δέσμευση δεν είναι χαρακτηριστικό της φύσης του Ιππότη των Ράβδων, όμως μπορείτε να απολαύσετε τον φλογερό έρωτα που σας προσφέρει. Σε ζητήματα επαγγελματικά, ο Ιππότης των Ράβδων αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που εμφανίζεται συνήθως ξαφνικά και μπορεί να στηρίξει με δυναμισμό και ενθουσιασμό κάθε νέο εγχείρημα. Ακούστε τις ιδέες που έχει να σας προτείνει και εξετάστε τις με σοβαρότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η συντήρηση δεν σας βοηθάει αυτή τη στιγμή. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Ο ΜΑΓΟΣ

Η δύναμη του Μάγου προέρχεται απο τη θέλησή του, η οποία μπορεί να μετασχηματίσει τα πάντα αφού μπορεί να χειραγωγεί τα στοιχεία της φύσης και κάθε ουσία της ζωής. Η εμφάνιση του Μάγου μας προτρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη της θέλησής μας, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Είναι η ώρα να δράσουμε, αρκεί να γνωρίζουμε τι θέλουμε και γιατί το θέ λουμε. Από τη στιγμή που έχουμε τη δύναμη μέσα μας, είναι η στιγμή να μετουσιώσουμε τις επιθυμίες μας σε πράξεις, τις αποτυχίες μας σε επιτεύγματα, όπως ο Μάγος μπορεί να αλλάξει τη φωτιά σε νερό. Τα μόνα όρια μας είναι αυτά που εμείς επιβάλλουμε στον εαυτό μας. Ο κόσμος είναι στα χέρια μας, ό,τι θέσουμε ως στόχο απλά πραγματοποιείται και η ζωή μας είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε να είναι.


ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: ΤΟ ΟΚΤΩ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Αν εμφανιστεί σε ένα άνοιγμα, αντιπροσωπεύει μία κατάσταση στην οποία αισθάνεστε ιδιαίτερα περιορισμένοι και καταπιεσμένοι. Εσείς μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε αλλά τα πλαίσια μέσα στα οποία κινήστε να είναι ασφυκτικά. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε; Σε ένα πρώτο επίπεδο, να θυμάστε ότι τα Σπαθιά αντιπροσωπεύουν τη νόηση, τις ιδέες και το λόγο. Σκεφτείτε λοιπόν κατά πόσο οι ιδέες και οι αντιλήψεις ή προκαταλήψεις, δικές σας ή των άλλων, είναι αυτές που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Απελευθερωθείτε από όσες ιδέες λειτουργούν καταπιεστικά στη ζωή σας και ξεδιαλύνετε το τοπίο όσο αφορά τα λόγια που πάνε κι έρχονται γύρω σας.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα