TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 22/05


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η κάρτα αυτή αναφέρεται στους αμετάβλητους νόμους του σύμπαντος, τις αόρατες δυνάμεις που κρατούν τα πάντα σε ισορροπία. Αυτοί οι νόμοι επιβάλλονται και δεν παραβιάζονται και η δικαιοσύνη με το σπαθί της αφενός τιμωρεί όσους τους παραβαίνουν κι αφετέρου ανταμοίβει όσους τους τιμούν. Η Δικαιοσύνη έχει δυο βασικούς νόμους, που στην ουσία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο πρώτος είναι αυτός της αιτίας και του αποτελέσματος και υποδηλώνει πως όλα τα γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους και κάθε παρούσα κατάσταση είναι αποτέλεσμα όλων των προηγουμένων. Ο δεύτερος νόμος είναι αυτός του Κάρμα, σύμφωνα με τον οποίο κάθε ενέργειά μας τελικά θα επιστρέψει σε εμάς. Ό,τι σπείρουμε, αυτό και θα θερίσουμε στο τέλος. Επομένως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε πράξη μας, γιατί ο τελικός αποδέκτης των συνεπειών της θα είμαστε εμείς.
 

ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Δέκα των Κυπέλλων συμβολίζει την επίτευξη ενός στόχου που φέρνει μεγάλη χαρά κι ένα αίσθημα ολοκλήρωσης στη ζωή σας. Οι διαφορές επιτέλους επιλύονται και οι σχέσεις με τους άλλους είναι βαθιές και απολύτως ικανοποιητικές. Το Δέκα των Κυπέλλων αντιπροσωπεύει τους μακροχρόνιους δεσμούς αγάπης και μας υπενθυμίζει ότι το ιδανικό της ευτυχίας είναι πάντα εφικτό. Ένα ευοίωνο και πολύ θετικό χαρτί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Η ΚΡΙΣΗ

Η κάρτα μας προειδοποιεί πως κάποια σημαντική αλλαγή θα επέλθει σύντομα, αλλά δε θα είναι βίαιη ή καταστροφική. Είναι υπό τον έλεγχό μας και μπορούμε ακόμα και να την αγνοήσουμε ή να την απορρίψουμε. Οποιαδήποτε στάση κι αν κρατήσουμε απέναντι στην επερχόμενη αυτή αλλαγή, θα μας επηρεάσει κατά την Τελική Κρίση. Η κάρτα επίσης μας διδάσκει πως για ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, έχουμε ήδη πάρει αυτό που μας αξίζει και τώρα μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή χωρίς να ανησυχούμε πλέον, αφου έχουμε πάρει το μάθημά μας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Το Τέσσερα των ράβδων αντιπροσωπεύει οτιδήποτε καινούριο και θετικό αναπτύσσεται μέσα στο σπίτι και την οικογένεια που φέρνει τη χαρά στα μέλη της. Ευνοούνται οι μετακομίσεις ή η αγορά σπιτιού, ενώ συχνά το Τέσσερα των ράβδων προμηνύει γάμο. Ενδέχεται επίσης να αισθάνεστε υπερήφανοι για όσα καταφέρατε, αλλά κυρίως απελευθερωμένοι από άγχος και άλλα συναισθηματικά βάρη.


ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα Των Κυπέλλων ενδέχεται να συμβολίζει μία γυναίκα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Επίσης, είναι ένδειξη συναισθηματικής αρμονίας και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον σύντροφό σας. Ένα ευμενές χαρτί, συμβολίζει την πληρότητα και την ικανοποίηση. Σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, η Βασίλισσα Των Κυπέλλων σάς συμβουλεύει να είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας και να μην ξεχνάτε ότι κάθε άνθρωπος για να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά, πρέπει να νιώθει καλά με αυτό που κάνει. Δείξτε κατανόηση και κυρίως, σεβασμό στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
               Κάρτα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η εμφάνιση της Εγκράτειας μπορεί να αναφέρεται στη συνάντηση δυο όντων που θα λειτουργήσουν ως ένα. Μπορεί να υπονοείται οποιαδήποτε σχέση είτε φιλική, είτε συνεργασία είτε οτιδήποτε άλλο. Η ομαλή συνεργασία θα επιτευχθεί σε εσωτερικό επίπεδο, όταν αντιμετωπίσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας και τους παράλογους φόβους μας κι, αντί να προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από αυτά, τα ενσωματώσουμε μέσα μας με μετριοπάθεια. Αν τα πετάξουμε δε θα μπορέσουν να μας βοηθήσουμε, αν όμως τα αποδεχτούμε θα μπορέσουμε να τα ελέγξουμε.Η Εγκράτεια μας δείχνει κάποιες φορές την ισορροπία ανάμεσα σε δύο άκρα. Συνήθως η κάρτα αυτή αναφέρεται στη σχέση μας με τους άλλους. Αν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ μας, θα επιλυθεί με συμβιβασμό και συνεργασία και ίσως είναι ένα σημάδι που μας δείχνει ότι πρέπει να εξομαλύνουμε μια κατάσταση πριν αυτή ξεφύγει.

ΖΥΓΟΣ
         Κάρτα: ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ

Το Έξι Πεντάκτινο, μιλά επιπλέον, για την ισορροπία. Θα δείτε στην εικόνα ότι μόνο ο ένας επαίτης επωφελείται από την φιλανθρωπία του ισχυρού. Ο άλλος παραμένει με άδεια χέρια. Αυτό μπορεί να παρουσιάζει μια πραγματική κατάσταση στη ζωή, κατά την οποία δεν μπορεί να είναι όλοι ωφελημένοι, μπορεί όμως να απεικονίζει και κάποιο ψυχικό ισοζύγιο: μήπως αφιερώνετε όλη σας την ενέργεια σε ένα μόνο τομέα της ζωής σας; Ή μήπως στηρίζεστε στη βοήθεια των άλλων για να πετύχετε όσα θέλετε;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
             Κάρτα: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η Αυτοκράτειρα είναι το πρώτο σκέλος της τριάδας Σώμα-Μυαλό-Πνεύμα, κι εκπροσωπεί το φυσικό σώμα και τον υλικό κόσμο. Η εμφάνιση της μας προετοιμάζει να ανοίξουμε την καρδιά μας για να δεχτούμε αυτή την απέραντη αγάπη (πολλές φορές μπορεί να προμηνύει και μια εγκυμοσύνη). Ο κόσμος της είναι ένα όμορφο κι ανέγγιχτο μέρος, απόλυτα φυσικός, όπου τα πάντα βρίσκονται σε αρμονία. Ένας τόπος που αναπαριστά τη δημιουργία και τη γέννηση, ένας τόπος που βρίσκεται υπό την προστασία της. Σε περίπτωση που κάποιο δημιούργημά της βρεθεί σε κίνδυνο, τότε διαταράσσεται η ισορροπία του βασιλείου της και γι αυτό είναι συχνά υπερπροστατευτική, πράγμα που μπορεί αφενός να προσφέρει ασφάλεια, μπορεί όμως και να λειτουργήσει καταπιεστικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
            Κάρτα: ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Από την απεικόνιση καταλαβαίνουμε ότι το Τρία των Πεντάκτινων μιλά για την απόδειξη της προσωπικής ικανότητας. Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει θα αναγνωριστεί και θα επιβραβευτεί αναλόγως. Το Τρία Πεντάλφα τονίζει πως μπορείτε να επωφεληθείτε ιδιαίτερα από την ομαδική δουλειά, τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς. Η αξία σας θα αναγνωριστεί περισσότερο αν επιδιώξετε να συνεργαστείτε με άλλους. Με άλλα λόγια, αναλάβετε δεσμεύσεις απέναντι στον σύντροφό σας και φροντίστε να τις τηρήσετε. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
               Κάρτα: Η ΔΥΝΑΜΗ

Είναι μια κάρτα της Φωτιάς και μπορεί να είναι επιζήμια για τα συναισθήματα. Και οι κύριες ιδιότητές της είναι το θάρρος και η υπομονή, τα οποία δεν είναι συναισθήματα, αλλά τρόποι δράσης. Το θάρρος είναι το αντίθετο του φόβου και η υπομονή είναι ο έλεγχος των κοσμικών επιθυμιών. Δεν υπάρχει καμία συγκίνηση, μόνο αποφασιστικότητα και δράση. Το λιοντάρι είναι το σύμβολο της δύναμης, η εσωτερική μας επιθυμία που πρέπει να ελεγχθεί ή να απελευθερωθεί και να εκδηλωθεί στον κόσμο. Η γυναίκα που ανοίγει το στόμα του λιονταριού, αντιπροσωπεύει το θάρρος και την υπομονή, επειδή αφενός δεν το φοβάται κι αφετέρου περιμένει υπομονετικά να κουραστεί για να το ελέγξει. Η αντοχή είναι μια δύναμη που ήδη βρίσκεται μέσα μας, όμως πρώτα θα πρέπει να ελεγχθούν τα συναισθήματα στη βάση τους κι όταν είμαστε έτοιμοι, θα προχωρήσουμε σε πνευματικές εργασίες. Για να λειτουργήσει η διαίσθησή μας, θα πρέπει ξεπεράσουμε τις συγκινήσεις, την ανησυχία και το φόβο. 
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος έχει πολλούς συμβολισμούς, στις αρχαίες θρησκείες τον θεωρούσαν ως το δωρητή της ζωής και σε κάθε πάνθεο βλέπουμε κι ένα θεό Ήλιο. Είναι αυτός που φωτίζει μετά από μια περίοδο σκότους, ο απελευθερωτής κι αυτός που φέρνει την ειρήνη μετά από πολλές δοκιμασίες. Είναι σύμβολο της αποφασιστικότητας και της αξιοπιστίας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής είναι πάντα ένα ευχάριστο προμήνυμα: προαναγγέλνει χαρά, ευτυχία, τη γέννηση ενός παιδιού, υλική ευημερία, καθετί θετικό κι ευχάριστο. Ένας σκοτεινός κύκλος στη ζωή μας έχει τελειώσει και τώρα έρχεται το νέο ξεκίνημα.
 

ΙΧΘΥΕΣ  
         Κάρτα: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Εννιά των Ξιφών υποδηλώνει μια κατάσταση κατά την οποία βασανίζεστε από χιλιάδες μαύρες σκέψεις. Νιώθετε αγωνία, φόβο, μεγάλο άγχος και το μαρτύριό σας μοιάζει ατελείωτο. Μπορεί επίσης να υποφέρετε από ενοχές, να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο και να μετανιώνετε για πράγματα που κάνατε ή είπατε, πιστεύοντας ότι αν το είχατε χειριστεί διαφορετικά, η κατάσταση σήμερα θα ήταν καλύτερη. Προσπαθήστε να σκεφτείτε λογικά: ποιος είναι ο λόγος που νιώθετε τέτοιες ενοχές; Γιατί οδηγείστε στην απελπισία; Πόσο βάσιμοι είναι οι φόβοι και οι υποψίες σας; 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα