TARO

 Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 31/01


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η εμφάνιση της Εγκράτειας μπορεί να αναφέρεται στη συνάντηση δυο όντων που θα λειτουργήσουν ως ένα. Μπορεί να υπονοείται οποιαδήποτε σχέση είτε φιλική, είτε συνεργασία είτε οτιδήποτε άλλο. Η ομαλή συνεργασία θα επιτευχθεί σε εσωτερικό επίπεδο, όταν αντιμετωπίσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας και τους παράλογους φόβους μας κι, αντί να προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από αυτά, τα ενσωματώσουμε μέσα μας με μετριοπάθεια. Αν τα πετάξουμε δε θα μπορέσουν να μας βοηθήσουμε, αν όμως τα αποδεχτούμε θα μπορέσουμε να τα ελέγξουμε.Η Εγκράτεια μας δείχνει κάποιες φορές την ισορροπία ανάμεσα σε δύο άκρα. Συνήθως η κάρτα αυτή αναφέρεται στη σχέση μας με τους άλλους. Αν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ μας, θα επιλυθεί με συμβιβασμό και συνεργασία και ίσως είναι ένα σημάδι που μας δείχνει ότι πρέπει να εξομαλύνουμε μια κατάσταση πριν αυτή ξεφύγει.
 

ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Όταν τραβήξετε το Τέσσερα Των Ξιφών είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζετε διαμάχες, επιθέσεις, παρεξηγήσεις ή υπερβολικό άγχος. Απομακρυνθείτε από τις δυσάρεστες καταστάσεις και αποκαταστήστε την ηρεμία σας. Αποφύγετε τις πολλές συναναστροφές και προτιμήστε την απομόνωση. Μην ανακυκλώνετε συνεχώς τα λόγια των άλλων μες το μυαλό σας. Αυτό που προέχει τώρα είναι να επιβάλλετε στον εαυτό σας μια περίοδο ανάπευσης και περισυλλογής.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: ΤΟ ΑΡΜΑ

Η κάρτα αυτή σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα συναισθήματα και πιο συγκεκριμένα με το συναισθηματικό έλεγχο. Αναφέρεται στη δύναμη του νου να διαμορφώνει τις επιθυμίες της καρδιάς και να τις κατευθύνει. Διαφέρει από τον Αυτοκράτορα, γιατί εκείνος καταστέλλει εντελώς τα συναισθήματα προτάσσοντας τη λογική και το λογο. Συχνά τα ηνία του Άρματος τα κρατάνε δύο σφίγγες (ή δύο άλογα) που αντιπροσωπεύουν τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματά μας. Αυτά, αν αφεθούν ελεύθερα, θα σύρουν άτακτα το Άρμα, πηγαίνοντας καθένα προς την κατεύθυνση που θέλει, εδώ όμως κινούνται μόνο μπροστά. Έτσι, παρόλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια εξουσία, αυτή περιορίζεται και ελέγχεται από αυτόν που κρατάει τα ηνία. Το Άρμα δε μπορεί να κινηθεί χωρίς άλογα να το τραβήξουν, όπως κι εμείς δε μπορούμε να λειτουργήσουμε απαλλαγμένοι από συναισθήματα. Αν όμως αυτά δεν ελεγχθούν από κάποιον και δε διοχετευτούν προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε η πορεία τους θα είναι άγρια κι ανεξέλεγκτη και θα διαταράξει την ισορροπία μας. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Εννιά των Πεντάκτινων σε ένα άνοιγμα τότε συνήθως υποδηλώνει την επιτυχή ολοκλήρωση μιας προσπάθειας ή ενός έργου που σχετίζεται με το χρήμα και την υλική ασφάλεια. Η επιτυχία σάς γεμίζει σιγουριά και μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε όσα κατακτήσατε. Αναζητήστε αυτό που λείπει από τη ζωή σας, ειδικά τώρα που δεν έχετε πρακτικά προβλήματα να σας απασχολούν. 
 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανίζεται Ο Άσος Των Κυπέλλων γνωρίζετε ότι η ερώτηση που ζητάτε από το Ταρω είναι πιο σίγουρο ότι ανταποκρίνεται με απόλυτο ΝΑΙ. Και όχι μόνο θα πάρετε την επιθυμία σας, αλλά θα γεμίσετε και με χαρά και αγάπη. Ο Άσος Των Κυπέλλων σήμερα σημαίνει ότι μια προσφορά αγάπης βρίσκεται στο δρόμο προς εσάς. Μπορεί να βιώσετε μια ευγενική χειρονομία από έναν ξένο ή μια προσφορά από το αφεντικό σας της εκτίμησης. Μια νέα αρχή στην αγάπη είναι δυνατή, ίσως τα πράγματα να πάνε σε νέο επίπεδο σήμερα; Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να λάβετε αυτήν την αγάπη σήμερα είναι να διατηρήσετε μια ανοιχτή και καθαρή καρδιά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
               Κάρτα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Συνήθως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, κι αυτό μας το καθιστά σαφές η Σελήνη. Όταν εμφανίζεται η Σελήνη, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και γι αυτό πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και να πορευτούμε με το εσωτερικό μας φως, χωρίς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Ίσως να σκοντάψουμε ή να χάσουμε το δρόμο μας, αλλά η μόνη μας επιλογή είναι να στηριχτούμε στη διαίσθησή μας και τις ψυχικές δυνάμεις μας. 

ΖΥΓΟΣ
         Κάρτα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο Τρελός αντιπροσωπεύει σχεδόν πάντα μια νέα αρχή, νέα ξεκινήματα και νέες εμπειρίες. Τα ξεκινήματα αυτά δεν ξέρουμε αν θα είναι θετικά ή αρνητικά, υπάρχει η δυνατότητα να εξελιχτούν σε κάτι από τα δύο, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνουμε και την πορεία που θα ακολουθήσουμε. Δεν πρέπει να εμπιστευτούμε κανένα, ούτε να αφήσουμε να μας καθοδηγήσει με λόγια ή πράξεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε απλά την πορεία του «τρελού», δηλαδή να κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε, να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να αδιαφορήσουμε για το τι θα σκεφτούν οι γύρω μας. Γνωρίζουμε βέβαια πως η πορεία αυτή εμπεριέχει και κάποιο βαθμό κινδύνου, γι αυτό και ο Τρελός απεικονίζεται στην κάρτα να στέκεται στην άκρη του γκρεμού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
             Κάρτα: Η ΚΡΙΣΗ

Η κάρτα μας προειδοποιεί πως κάποια σημαντική αλλαγή θα επέλθει σύντομα, αλλά δε θα είναι βίαιη ή καταστροφική. Είναι υπό τον έλεγχό μας και μπορούμε ακόμα και να την αγνοήσουμε ή να την απορρίψουμε. Οποιαδήποτε στάση κι αν κρατήσουμε απέναντι στην επερχόμενη αυτή αλλαγή, θα μας επηρεάσει κατά την Τελική Κρίση. Η κάρτα επίσης μας διδάσκει πως για ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, έχουμε ήδη πάρει αυτό που μας αξίζει και τώρα μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή χωρίς να ανησυχούμε πλέον, αφου έχουμε πάρει το μάθημά μας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
           Κάρτα: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Το Εφτά των Πεντάκτινωνείναι το χαρτί της αξιολόγησης. Όταν εμφανιστεί σε ένα άνοιγμα, σας προτρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να επαναβεβαιώσετε τους στόχους σας. Έχετε κάνει μια μεγάλη διαδρομή ως εδώ και ίσως αναρωτιέστε αν αξίζει τελικά τον κόπο. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη σωστή κατεύθυνση και ότι αυτό που κάποτε επιθυμήσατε παραμένει για εσάς σημαντικό. Ακόμα και αν διαπιστώσετε ότι θέλετε να αλλάξετε δρόμο, μη φοβάστε να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και τους άλλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
               Κάρτα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχουμε χάσει όλες τις ελπίδες μας, έρχεται το Άστρο να αποκαλύψει την πλάνη μας, φωτίζοντας ξανά το δρόμο μας. Είναι μια κάρτα πίστης τόσο στις δικές μας δυνάμεις, όσο και στις μεγαλύτερες που υπάρχουν γύρω μας. Καθένας από εμάς έχει ένα μικρό άστρο μέσα του, το οποίο εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και μας καθοδηγεί. Το Άστρο είναι από τις πιο θετικές κάρτες γιατι μας δίνει ελπίδα και έμπνευση. Τελική απάντηση δε μας δίνει στο ερώτημά μας ή το θέμα που μας απασχολεί, όμως μας ανοίγει το δρόμο για να ξεκινήσουμε με φως την προσπάθειά μας.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ο Αυτοκράτορας μας διδάσκει πολλά πράγματα, το κυριότερο απο τα οποία είναι πως ο κάθε κανόνας μπορεί να εφαρμοστεί και υπάρχει λόγος για την ύπαρξή του. Οι περιορισμοί που θέτει είναι για το καλό μας, αφού χωρίς αυτούς θα υπήρχε αναρχία. Δε μπορεί να διαφθαρεί απο την εξουσία, κυβερνάει με δικαιοσύνη και σκοπός του είναι να ενώσει κι όχι να διχάσει. Παρόλα αυτά είναι θεμιτή κάποιες φορές η χρήση βίας προκειμένου να εξασφαλίσει την προστασία των «παιδιών» του. Παρόλο που συνήθως η κυριαρχία του νου πάνω στην καρδιά δεν είναι κάτι επιθυμητό, σε αρκετές περιπτώσεις είναι απαραίτητο, κι αυτό ακριβώς εκπροσωπεί η κάρτα αυτή. Επομένως αν πρέπει να πάρουμε κάποια δύσκολη απόφαση κι εφανιστεί ο Αυτοκράτορας, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη λογική μας και να πράξουμε αυτό που θεωρούμε ως το καλύτερο. Θα μας βοηθήσουν επίσης οι νέες γνωριμίες.

 

ΙΧΘΥΕΣ  
         Κάρτα: ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Η εμφάνιση του Δύο των Ράβδων τονίζει ότι αυτήν την εποχή ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Διαλέξτε τους κατάλληλους συνεργάτες και δείξτε εμπιστοσύνη. Σε γενικές γραμμές είναι ένα θετικό χαρτί που υποδηλώνει ότι αν ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που μοιράζονται τα ιδανικά σας, μπορείτε να φτάσετε στην επιτυχία.  Ίσως έχετε να επιλέξετε μεταξύ δραστηριοτήτων που απαιτούν πολλή ενέργεια και νιώθετε μπερδεμένοι.  Δουλέψτε και ξεχάστε τις ανασφάλειες. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα