TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 23/01


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Από την απεικόνιση καταλαβαίνουμε ότι το Τρία των Πεντάκτινων μιλά για την απόδειξη της προσωπικής ικανότητας. Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει θα αναγνωριστεί και θα επιβραβευτεί αναλόγως. Το Τρία Πεντάλφα τονίζει πως μπορείτε να επωφεληθείτε ιδιαίτερα από την ομαδική δουλειά, τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς. Η αξία σας θα αναγνωριστεί περισσότερο αν επιδιώξετε να συνεργαστείτε με άλλους. Με άλλα λόγια, αναλάβετε δεσμεύσεις απέναντι στον σύντροφό σας και φροντίστε να τις τηρήσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι Εραστές δεν είναι απλά μια κάρτα που αναφέρεται στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, έχει σχέση και με τη δυαδικότητα. Η κάρτα αυτή εμφανίζεται συνήθως όταν έχουμε να πάρουμε μια απόφαση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές και μας συμβουλεύει να εξετάσουμε προσεκτικά την κάθε περίπτωση πριν ενεργήσουμε. Η κατάσταση ενδεχομένως να είναι πολύ απλή, δηλαδή να επιλέξουμε απλά ανάμεσα σε δυο λύσεις ή περισσότερο πολύπλοκη και χρειάζεται να δοκιμαστούν τα ιδανικά μας και οι πεποιθήσεις μας. Συνήθως, όταν εμφανίζονται οι Εραστές, αναφέρονται σε κάποια (κυρίως σεξουαλική) σχέση ή μια τέλεια έκφραση της αγάπης μεταξύ δύο ατόμων. Αν όμως αυτή μείνει ανεξέλεγκτη και συνεχώς τροφοδοτείται, θα τους καταστρέψει. Αν δεν υποδεικνύει φυσική σχέση, ίσως είναι η ενσωμάτωση δυο αντικρουόμενων μερών του εαυτού μας, του αρσενικού και του θηλυκού. Τέλος σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να εμφανίζεται επειδή υπάρχει μέσα μας σύγκρουση μεταξύ δυο ατόμων που αγαπάμε, δυο συντρόφων, από τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε τον ένα ως πιο κατάλληλο για εμάς. 

  


ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο Τρελός αντιπροσωπεύει σχεδόν πάντα μια νέα αρχή, νέα ξεκινήματα και νέες εμπειρίες. Τα ξεκινήματα αυτά δεν ξέρουμε αν θα είναι θετικά ή αρνητικά, υπάρχει η δυνατότητα να εξελιχτούν σε κάτι από τα δύο, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνουμε και την πορεία που θα ακολουθήσουμε. Δεν πρέπει να εμπιστευτούμε κανένα, ούτε να αφήσουμε να μας καθοδηγήσει με λόγια ή πράξεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε απλά την πορεία του «τρελού», δηλαδή να κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε, να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να αδιαφορήσουμε για το τι θα σκεφτούν οι γύρω μας. Γνωρίζουμε βέβαια πως η πορεία αυτή εμπεριέχει και κάποιο βαθμό κινδύνου, γι αυτό και ο Τρελός απεικονίζεται στην κάρτα να στέκεται στην άκρη του γκρεμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ο Ερημίτης είναι εκείνος που αναζητά τις εσωτερικές απαντήσεις. Είναι μοναχικός και απομονωμένος. Στην αναζήτηση της σοφίας, συναντάει πολλούς περισπασμούς. Γι αυτό το λόγο πρέπει αρχικά να αγνοήσει τις εξωτερικές «φωνές» και στη συνέχεια να απομονωθεί και να αποσυρθεί στο σκοτάδι του προκειμένου να μείνει απερίσπαστος.  Η εμφάνιση του Ερημίτη είναι μια προτροπή να στραφούμε μέσα μας και να γνωρίσουμε καλύτερα και σε βάθος τον εαυτό μας. Για να ξεπεράσουμε το προβλημα που μας απασχολεί θα πρέπει να κάνουμε αρκετή εσωτερική εργασία που απαιτεί απομόνωση κι ενδοσκόπηση. 

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Έξι των Ξιφών, μπορεί να αισθάνεστε ξανά ασφαλής. Η διάθεσή σας μπορεί να είναι λίγο πεσμένη και απαισιόδοξη, σας καλεί όμως να δείτε τις καταστάσεις λίγο πιο θετικά, καθώς τα πράγματα έχουν ήδη αρχίσει να εξομαλύνονται. Η γαλήνη εδραιώνεται και πάλι σιγά-σιγά στη ζωή σας. Προμηνύει πως σύντομα κάποιος θα σας ενημερώσει για κάτι ή θα σας προτείνει κάτι που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις σημερινές φουρτούνες. Τέλος, σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο, η εμφάνιση του Έξι των Ξιφών συνήθως προμηνύει ευχάριστο, θαλασσινό ταξίδι. 
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
               Κάρτα: ΤΟ ΟΚΤΩ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Οκτώ των Κυπέλλων σε ένα άνοιγμα τότε συνήθως υποδηλώνει τη δυσαρέσκεια που αισθάνεστε σχετικά με το πώς έχει διαμορφωθεί η ζωή σας μέχρι σήμερα. Όλα μπορεί να μοιάζουν τακτοποιημένα όμως εσείς δεν είστε ευχαριστημένοι κι επιθυμείτε να χαράξετε νέα πορεία. Οι λόγοι συνήθως σχετίζονται με την αίσθηση ότι η σχέση σας ή ο γάμος, το επάγγελμά σας και ο τρόπος που ζείτε έχουν σταματήσει προ πολλού να σας εκφράζουν. Η απογοήτευσή σας λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη και σας ωθεί να εγκαταλείψετε τον σημερινό τρόπο ζωής και να αναζητήσετε ένα καινούριο μονοπάτι. 

ΖΥΓΟΣ
         Κάρτα: ΤΟ ΑΡΜΑ

Η κάρτα αυτή σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα συναισθήματα και πιο συγκεκριμένα με το συναισθηματικό έλεγχο. Αναφέρεται στη δύναμη του νου να διαμορφώνει τις επιθυμίες της καρδιάς και να τις κατευθύνει. Διαφέρει από τον Αυτοκράτορα, γιατί εκείνος καταστέλλει εντελώς τα συναισθήματα προτάσσοντας τη λογική και το λογο. Συχνά τα ηνία του Άρματος τα κρατάνε δύο σφίγγες (ή δύο άλογα) που αντιπροσωπεύουν τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματά μας. Αυτά, αν αφεθούν ελεύθερα, θα σύρουν άτακτα το Άρμα, πηγαίνοντας καθένα προς την κατεύθυνση που θέλει, εδώ όμως κινούνται μόνο μπροστά. Έτσι, παρόλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια εξουσία, αυτή περιορίζεται και ελέγχεται από αυτόν που κρατάει τα ηνία. Το Άρμα δε μπορεί να κινηθεί χωρίς άλογα να το τραβήξουν, όπως κι εμείς δε μπορούμε να λειτουργήσουμε απαλλαγμένοι από συναισθήματα. Αν όμως αυτά δεν ελεγχθούν από κάποιον και δε διοχετευτούν προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε η πορεία τους θα είναι άγρια κι ανεξέλεγκτη και θα διαταράξει την ισορροπία μας. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
             Κάρτα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Συνήθως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, κι αυτό μας το καθιστά σαφές η Σελήνη. Όταν εμφανίζεται η Σελήνη, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και γι αυτό πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και να πορευτούμε με το εσωτερικό μας φως, χωρίς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Ίσως να σκοντάψουμε ή να χάσουμε το δρόμο μας, αλλά η μόνη μας επιλογή είναι να στηριχτούμε στη διαίσθησή μας και τις ψυχικές δυνάμεις μας. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
          Κάρτα: ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, ο Ιππότης Των  Πεντάκτινων αντιπροσωπεύει έναν άντρα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ο οποίος είναι επιπλέον τίμιος, σταθερός και αφοσιωμένος. Εμφανίζεται όταν η σχέση περνάει από φάση ρουτίνας: η υπερβολική ησυχία τείνει να δημιουργεί πλήξη και μία αίσθηση ακινησίας και κορεσμού. Ανανεώστε τα ενδιαφέροντά σας και προσπαθήστε να τα εντάξετε στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να χρειάζεται κάποιου είδους αφύπνιση και κινητοποίηση. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
              Κάρτα: ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Εννιά των Κυπέλλων προαναγγέλλει μια περίοδο μεγάλης ικανοποίησης και ευτυχίας. Όλα όσα ονειρευτήκατε παίρνουν επιτέλους σάρκα και οστά και μπορείτε να απολαύσετε την επιτυχία. Σε θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις,  συμβολίζει την σαρκική και ψυχική ικανοποίηση. Τονίζει επίσης τη δημιουργικότητα και σάς προτρέπει να μοιραστείτε όσα καλά έχετε με τους άλλους ανθρώπους γύρω σας. Πρόκειται για το χαρτί που υπόσχεται την πραγματοποίηση των επιθυμιών και των ευχών. 

 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Δέκα των Κυπέλλων συμβολίζει την επίτευξη ενός στόχου που φέρνει μεγάλη χαρά κι ένα αίσθημα ολοκλήρωσης στη ζωή σας. Οι διαφορές επιτέλους επιλύονται και οι σχέσεις με τους άλλους είναι βαθιές και απολύτως ικανοποιητικές. Το Δέκα των Κυπέλλων αντιπροσωπεύει τους μακροχρόνιους δεσμούς αγάπης και μας υπενθυμίζει ότι το ιδανικό της ευτυχίας είναι πάντα εφικτό. Ένα ευοίωνο και πολύ θετικό χαρτί.

 

ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Όταν εμφανιστεί το Εφτά των Ράβδων, τότε προφανώς βρίσκεστε σε μία κατάσταση στην οποία νιώθετε ότι βάλλεστε και καλείστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, τα πιστεύω και τις επιλογές σας. Κατά πάσα πιθανότητα, θα τα καταφέρετε, αν δείξετε το θάρρος που απαιτεί η περίσταση. Μην υποχωρείτε για να γίνετε αρεστοί και μην εγκαταλείπετε τις αρχές και τις αξίες σας επειδή οι άλλοι είναι περισσότεροι ή πιο ισχυροί. Το σημαντικό είναι να νιώθετε εσείς εντάξει με τον εαυτό σας. Αντιμετωπίστε τις επιθέσεις ή τη ζήλια των άλλων και μην τους αφήνετε να σας καταβάλλουν. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα