TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 28/11


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχουμε χάσει όλες τις ελπίδες μας, έρχεται το Άστρο να αποκαλύψει την πλάνη μας, φωτίζοντας ξανά το δρόμο μας. Είναι μια κάρτα πίστης τόσο στις δικές μας δυνάμεις, όσο και στις μεγαλύτερες που υπάρχουν γύρω μας. Καθένας από εμάς έχει ένα μικρό άστρο μέσα του, το οποίο εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και μας καθοδηγεί. Το Άστρο είναι από τις πιο θετικές κάρτες γιατι μας δίνει ελπίδα και έμπνευση. Τελική απάντηση δε μας δίνει στο ερώτημά μας ή το θέμα που μας απασχολεί, όμως μας ανοίγει το δρόμο για να ξεκινήσουμε με φως την προσπάθειά μας.
 

ΤΑΥΡΟΣ
         Κάρτα: ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Έξι των Ξιφών, μπορεί να αισθάνεστε ξανά ασφαλής. Η διάθεσή σας μπορεί να είναι λίγο πεσμένη και απαισιόδοξη, σας καλεί όμως να δείτε τις καταστάσεις λίγο πιο θετικά, καθώς τα πράγματα έχουν ήδη αρχίσει να εξομαλύνονται. Η γαλήνη εδραιώνεται και πάλι σιγά-σιγά στη ζωή σας. Προμηνύει πως σύντομα κάποιος θα σας ενημερώσει για κάτι ή θα σας προτείνει κάτι που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις σημερινές φουρτούνες. Τέλος, σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο, η εμφάνιση του Έξι των Ξιφών συνήθως προμηνύει ευχάριστο, θαλασσινό ταξίδι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Όταν εμφανιστεί το Πέντε των Ράβδων Μπαστούνι, τότε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και κυρίως συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας (στην εργασία, την οικογένεια ή τις διαπροσωπικές σχέσεις). Οι αιτίες πίσω από αυτές τις διαμάχες αφορούν τον ανταγωνισμό: όλοι οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους ή να ξεχωρίσουν και να βγουν νικητές. Το πιο πιθανό είναι να νιώσετε θυμό ή απογοήτευση. Αν είναι πράγματι σημαντικό για τη ζωή σας, αποδεχτείτε την πρόκληση και δώστε τη μάχη σας με αξιοπρέπεια, προσέχοντας πάντα να μην αδικήσετε τους άλλους. Μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις αν χρειάζεται, και κυρίως, μην φοβάστε την αποτυχία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: Η ΔΥΝΑΜΗ

Είναι μια κάρτα της Φωτιάς και μπορεί να είναι επιζήμια για τα συναισθήματα. Και οι κύριες ιδιότητές της είναι το θάρρος και η υπομονή, τα οποία δεν είναι συναισθήματα, αλλά τρόποι δράσης. Το θάρρος είναι το αντίθετο του φόβου και η υπομονή είναι ο έλεγχος των κοσμικών επιθυμιών. Δεν υπάρχει καμία συγκίνηση, μόνο αποφασιστικότητα και δράση. Το λιοντάρι είναι το σύμβολο της δύναμης, η εσωτερική μας επιθυμία που πρέπει να ελεγχθεί ή να απελευθερωθεί και να εκδηλωθεί στον κόσμο. Η γυναίκα που ανοίγει το στόμα του λιονταριού, αντιπροσωπεύει το θάρρος και την υπομονή, επειδή αφενός δεν το φοβάται κι αφετέρου περιμένει υπομονετικά να κουραστεί για να το ελέγξει. Η αντοχή είναι μια δύναμη που ήδη βρίσκεται μέσα μας, όμως πρώτα θα πρέπει να ελεγχθούν τα συναισθήματα στη βάση τους κι όταν είμαστε έτοιμοι, θα προχωρήσουμε σε πνευματικές εργασίες. Για να λειτουργήσει η διαίσθησή μας, θα πρέπει ξεπεράσουμε τις συγκινήσεις, την ανησυχία και το φόβο. 

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Η εμφάνιση του Άσος των Πεντάκτινων υποδηλώνει ότι τώρα είναι η εποχή για νέα επαγγελματικά σχέδια και επενδύσεις. Προσέξτε όμως: αφορούν στην "απτή" πλευρά της ζωής. Μην επιχειρείτε να πιάσετε το άπιαστο. Βασιστείτε σε ό,τι γνωρίζετε ότι λειτουργεί σωστά για σας και εκμεταλλευτείτε το τώρα στο έπακρο. Επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι χειροπιαστό και επενδύστε εκεί. O Άσος των Πεντάκτινων Συμβολίζει όλον τον εσωτερικό πλούτο από τον οποίο μπορείτε τώρα να αντλήσετε. Στην απεικόνιση της κάρτας ένα χέρι κρατά ένα ολοστρόγγυλο λαμπερό κέρμα, στο βάθος όμως φαίνεται ότι ανοίγει ένας δρόμος χαράς και ολοκλήρωσης. Μην αγνοείτε ό,τι έχετε κερδίσει ή κατακτήσει μέχρι τώρα. Ο Άσος των Πεντάκτινων υποδηλώνει ότι τώρα έχει έρθει η ώρα να ανταμειφθείτε, υλικά και ίσως και συναισθηματικά για τις προσπάθειές σας.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
             Κάρτα: Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Η Μεγάλη Ιέρεια είναι αυτή που μιλάει απευθείας στην εσωτερική μας φωνή, το ασυνείδητό μας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής μας μεταφέρει συχνά κάποιο μήνυμα από τη διαίσθησή μας. Κι επειδή η γλώσσα του ασυνείδητού μας είναι τα σύμβολα, θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και «ανοιχτοί» για σημάδια πέρα από το συνηθισμένο, που άλλοι ίσως δεν εκλαμβάνουν όπως εμείς. Αν λοιπόν πρέπει να λάβουμε κάποια απόφαση κι εμφανιστεί η Μεγάλη Ιέρεια, μας προτρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να κάνουμε ενδοσκόπηση και να αφήσουμε τα σημάδια να μας αποκαλυφθούν. Εν ολίγοις μας λέει ότι οι απαντήσεις βρίσκονται ήδη μέσα μας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις ανασύρουμε.

 

 

ΖΥΓΟΣ
         Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΆΚΤΙΝΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα των Πεντάκτινων συμβολίζει μια γυναίκα θερμή, αισθησιακή, πάντα διαθέσιμη και πρόθυμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες του συντρόφου της. Επίσης συμβολίζει μία ήρεμη σχέση, χωρίς διακυμάνσεις και εξάρσεις, που χαρακτηρίζεται προσφορά, φροντίδα, ανταπόδοση και γονιμότητα (πραγματική και συναισθηματική). Σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, αντιπροσωπεύει μία γυναίκα που έχει πολύ καλή κρίση σε οικονομικά θέματα. Αν εμφανιστεί σε συμβουλευτική θέση, σάς ωθεί να είστε ρεαλιστές αλλά κυρίως να μοιράζεστε τα κέρδη σας και τα οφέλη που απορρέουν από αυτά με τους γύρω σας. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
             Κάρτα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Τροχός της τύχης είναι το σύμβολο της Μοίρας και του Πεπρωμένου, γιατί μας δείχνει πως όλα συνδέονται σε έναν κύκλο. Η κάρτα μας προιδεάζει για το γεγονός πως μπορεί να συμβούν αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη, να περάσουμε από τη μια κατάσταση σε κάποια εντελώς αντίθετη και πάλι πίσω. Κι ενώ η μοίρα φαίνεται να μας χτυπάει συνήθως απροειδοποίητα, εμείς μπορούμε να προβλέψουμε τον ερχομό της άσχημης κατάστασης και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχει σημασία η φύση της επερχόμενης αλλαγής (και μάλιστα σύντομα) στη ζωή μας, αλλά το πόσο είμαστε προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουμε και να ζήσουμε με αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
            Κάρτα: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Αν εμφανιστεί το Τέσσερα Πεντάλφα σε ένα άνοιγμα, σκεφτείτε πολύ καλά τη σχέση σας με τα υλικά αγαθά. Ακόμα κι αν έχετε κοπιάσει πολύ για να αποκτήσετε όσα έχετε, αυτός δεν είναι λόγος για να μην τα μοιράζεστε. Αυτό το χαρτί αντιπροσωπεύει το φόβο της απώλειας, κυρίως των υλικών αγαθών. Είναι βεβαίως θεμιτό να προσπαθείτε να διατηρήσετε όσα έχετε αποκτήσει, όμως μην πέφτετε στην παγίδα της φιλαργυρίας. Μοιραστείτε τα υπάρχοντά σας με τους άλλους ή κάντε επενδύσεις. Σκεφτείτε καλά τις επιλογές σας από την αρχή και αξιολογείστε κατά πόσο σας ταιριάζουν σήμερα. 
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
            Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ 

Το βασικό μήνυμα του Δέκα των Πεντάκτινων είναι η οικονομική ολοκλήρωση και επιτυχία, ειδικά δραστηριοτήτων που ασκούνται μέσα σε οικογενειακά πλαίσια: μπορεί να είναι μία οικογενειακή επιχείρηση ή μια κληρονομιά. Γενικότερα, ό,τι είχε οργανωθεί μέσα στην οικογένεια, έφτασε πια η ώρα που αποδίδει πλουσιοπάροχους καρπούς. Η ευημερία είναι γεγονός κι εσείς μπορείτε να την απολαύσετε χωρίς άγχος. Σε θέματα συναισθηματικά, το χαρτί αυτό μπορεί να υποδηλώνει την είσοδό σας σε μία οικονομικά εύρωστη οικογένεια, κατά πάσα πιθανότητα μέσω γάμου.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Η φιγούρα αυτή μπορεί να αναφέρεται σε ομάδες ατόμων ή ακόμα και σε κάποιο θεσμικό όργανο, γιατί είναι η δύναμη της ομάδας και της κοινωνίας που αλλάζει τα πράγματα στον κόσμο για να τον προσαρμόσει στις πεποιθήσεις της. Μπορεί οι ιδέες που αντιπροσωπεύει ο Ιεροφάντης να είναι πολύ περιοριστικές, αλλά όπως είδαμε τον Αυτοκράτορα, ο περιορισμός διασφαλίζει και την τάξη. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, ο Ιεροφάντης εκπροσωπεί κάποιο δάσκαλο ή μέντορα που διδάσκει και καθοδηγεί μια ομάδα ή μπορεί να μας αποκαλύπτει μια νέα επερχόμενη ερωτική σχέση. Ο ρόλος του είναι αυτός του πεφωτισμένου αρχηγού που γνωρίζει τα μυστικά μονοπάτια και πρέπει να τον συμβουλευτούμε για να επιλύσουμε το ζήτημα που μας απασχολεί. Μας περιμένει μια πολύ όμορφη περίοδος στη ζωή μας.


ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο Τρελός αντιπροσωπεύει σχεδόν πάντα μια νέα αρχή, νέα ξεκινήματα και νέες εμπειρίες. Τα ξεκινήματα αυτά δεν ξέρουμε αν θα είναι θετικά ή αρνητικά, υπάρχει η δυνατότητα να εξελιχτούν σε κάτι από τα δύο, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνουμε και την πορεία που θα ακολουθήσουμε. Δεν πρέπει να εμπιστευτούμε κανένα, ούτε να αφήσουμε να μας καθοδηγήσει με λόγια ή πράξεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε απλά την πορεία του «τρελού», δηλαδή να κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε, να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να αδιαφορήσουμε για το τι θα σκεφτούν οι γύρω μας. Γνωρίζουμε βέβαια πως η πορεία αυτή εμπεριέχει και κάποιο βαθμό κινδύνου, γι αυτό και ο Τρελός απεικονίζεται στην κάρτα να στέκεται στην άκρη του γκρεμού.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα