TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 19/11


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα των Ράβδων συνήθως συμβολίζει την ερωτική πίστη αλλά και τη γοητεία και τη γονιμότητα. Πρόκειται για ένα ευμενές φύλλο που σας προτρέπει να εκφράζεστε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση καθώς υποδηλώνει ότι η γοητεία που ασκείτε στους άλλους είναι μεγαλύτερη από αυτή που νομίζετε. Η Βασίλισσα των Ράβδων σάς συμβουλεύει να καλλιεργήσετε τις ιδιότητες που αντιπροσωπεύει (φιλικό πνεύμα, εντιμότητα, αυτοπεποίθηση) για να επιτύχετε στους στόχους σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Το δύο των Πεντάκτινων είναι πρωτίστως ένα φύλλο που μιλά για τις εναλλαγές. Το κάθε νόμισμα βρίσκεται μία πάνω, μία κάτω, όπως και τα κύματα της θάλασσας στο φόντο της απεικόνισης. Έτσι το δύο των Πεντάκτινων μάς προειδοποιεί για την συνεχή προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε για να διατηρούμε κάποια ισορροπία όσο αφορά την πρακτική πλευρά της ζωής: ισολογισμό εσόδων-εξόδων, σωστή διαχείριση του χρόνου μεταξύ δουλειάς και οικογένειας κλπ. Το δύο των Πεντάκτινων μάς συμβουλεύει να έχουμε πάντα κατά νου ότι η οικονομική και υλική μας εξασφάλιση απαιτεί την καθημερινή μας προσοχή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Η Μεγάλη Ιέρεια είναι αυτή που μιλάει απευθείας στην εσωτερική μας φωνή, το ασυνείδητό μας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής μας μεταφέρει συχνά κάποιο μήνυμα από τη διαίσθησή μας. Κι επειδή η γλώσσα του ασυνείδητού μας είναι τα σύμβολα, θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και «ανοιχτοί» για σημάδια πέρα από το συνηθισμένο, που άλλοι ίσως δεν εκλαμβάνουν όπως εμείς. Αν λοιπόν πρέπει να λάβουμε κάποια απόφαση κι εμφανιστεί η Μεγάλη Ιέρεια, μας προτρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να κάνουμε ενδοσκόπηση και να αφήσουμε τα σημάδια να μας αποκαλυφθούν. Εν ολίγοις μας λέει ότι οι απαντήσεις βρίσκονται ήδη μέσα μας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις ανασύρουμε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα:  ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Εννιά των Κυπέλλων προαναγγέλλει μια περίοδο μεγάλης ικανοποίησης και ευτυχίας. Όλα όσα ονειρευτήκατε παίρνουν επιτέλους σάρκα και οστά και μπορείτε να απολαύσετε την επιτυχία. Σε θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις,  συμβολίζει την σαρκική και ψυχική ικανοποίηση. Τονίζει επίσης τη δημιουργικότητα και σάς προτρέπει να μοιραστείτε όσα καλά έχετε με τους άλλους ανθρώπους γύρω σας. Πρόκειται για το χαρτί που υπόσχεται την πραγματοποίηση των επιθυμιών και των ευχών. 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ     

Οι Εραστές δεν είναι απλά μια κάρτα που αναφέρεται στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, έχει σχέση και με τη δυαδικότητα. Η κάρτα αυτή εμφανίζεται συνήθως όταν έχουμε να πάρουμε μια απόφαση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές και μας συμβουλεύει να εξετάσουμε προσεκτικά την κάθε περίπτωση πριν ενεργήσουμε. Η κατάσταση ενδεχομένως να είναι πολύ απλή, δηλαδή να επιλέξουμε απλά ανάμεσα σε δυο λύσεις ή περισσότερο πολύπλοκη και χρειάζεται να δοκιμαστούν τα ιδανικά μας και οι πεποιθήσεις μας. Συνήθως, όταν εμφανίζονται οι Εραστές, αναφέρονται σε κάποια (κυρίως σεξουαλική) σχέση ή μια τέλεια έκφραση της αγάπης μεταξύ δύο ατόμων. Αν όμως αυτή μείνει ανεξέλεγκτη και συνεχώς τροφοδοτείται, θα τους καταστρέψει. Αν δεν υποδεικνύει φυσική σχέση, ίσως είναι η ενσωμάτωση δυο αντικρουόμενων μερών του εαυτού μας, του αρσενικού και του θηλυκού. Τέλος σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να εμφανίζεται επειδή υπάρχει μέσα μας σύγκρουση μεταξύ δυο ατόμων που αγαπάμε, δυο συντρόφων, από τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε τον ένα ως πιο κατάλληλο για εμάς. 
 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
             Κάρτα: ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Αυτή είναι μια κάρτα για να εκτιμάτε τι έφερε η αγάπη και η ζωή σε αυτή τη ζωή και απλά να είστε ευγνώμονες για την άνευ όρων αγάπη που έχετε. Όλοι έχουμε μέρες όπου αισθανόμαστε ότι κανείς δεν μας αγαπάει. Αυτή η κάρτα είναι απόδειξη ότι το κάνετε. Επιπλέον, Το έξι των κυπέλλων συνδέεται με τη νοσταλγία και τις αναμνήσεις. Θυμηθείτε τι καλό έχετε ζήσει και αντλήστε από εκεί αισιοδοξία και δύναμη.Το έξι των κυπέλλων είναι ένα πολύ "γλυκό" χαρτί, καθώς απεικονίζει δύο μικρά παιδιά μέσα σε ένα κήπο, να πλησιάζουν και να προσφέρει το ένα μία κούπα γεμάτη λουλούδια στο άλλο. Εδώ υμνείται η παιδικότητα, η καλοσύνη, η "καθαρή ψυχή". 

 

ΖΥΓΟΣ
         Κάρτα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η εμφάνιση της Εγκράτειας μπορεί να αναφέρεται στη συνάντηση δυο όντων που θα λειτουργήσουν ως ένα. Μπορεί να υπονοείται οποιαδήποτε σχέση είτε φιλική, είτε συνεργασία είτε οτιδήποτε άλλο. Η ομαλή συνεργασία θα επιτευχθεί σε εσωτερικό επίπεδο, όταν αντιμετωπίσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας και τους παράλογους φόβους μας κι, αντί να προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από αυτά, τα ενσωματώσουμε μέσα μας με μετριοπάθεια. Αν τα πετάξουμε δε θα μπορέσουν να μας βοηθήσουμε, αν όμως τα αποδεχτούμε θα μπορέσουμε να τα ελέγξουμε.Η Εγκράτεια μας δείχνει κάποιες φορές την ισορροπία ανάμεσα σε δύο άκρα. Συνήθως η κάρτα αυτή αναφέρεται στη σχέση μας με τους άλλους. Αν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ μας, θα επιλυθεί με συμβιβασμό και συνεργασία και ίσως είναι ένα σημάδι που μας δείχνει ότι πρέπει να εξομαλύνουμε μια κατάσταση πριν αυτή ξεφύγει.
 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
             Κάρτα: ΤΟ ΟΚΤΩ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Αν εμφανιστεί σε ένα άνοιγμα, αντιπροσωπεύει μία κατάσταση στην οποία αισθάνεστε ιδιαίτερα περιορισμένοι και καταπιεσμένοι. Εσείς μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε αλλά τα πλαίσια μέσα στα οποία κινήστε να είναι ασφυκτικά. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε; Σε ένα πρώτο επίπεδο, να θυμάστε ότι τα Σπαθιά αντιπροσωπεύουν τη νόηση, τις ιδέες και το λόγο. Σκεφτείτε λοιπόν κατά πόσο οι ιδέες και οι αντιλήψεις ή προκαταλήψεις, δικές σας ή των άλλων, είναι αυτές που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Απελευθερωθείτε από όσες ιδέες λειτουργούν καταπιεστικά στη ζωή σας και ξεδιαλύνετε το τοπίο όσο αφορά τα λόγια που πάνε κι έρχονται γύρω σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
            Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές σχέσεις ο Άσος των Ράβδων μπορεί ναι είναι ένδειξη αρσενικής σεξουαλικής ενέργειας (μεγάλο σεξουαλικό ενδιαφέρον για έναν άντρα, ένας δυναμικός νέος εραστής για μία γυναίκα)  Γενικά συμβολίζει την απαρχή μίας έντονης σχέσης γεμάτη πάθος και συγκινήσεις. Στα επαγγελματικά ζητήματα ο Άσος των Ράβδων είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό χαρτί καθώς συμβολίζει όλα τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν δυναμικά και έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις επιτυχίας αν τα υπηρετήσετε με δυναμισμό, αφοσίωση και πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
            Κάρτα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχουμε χάσει όλες τις ελπίδες μας, έρχεται το Άστρο να αποκαλύψει την πλάνη μας, φωτίζοντας ξανά το δρόμο μας. Είναι μια κάρτα πίστης τόσο στις δικές μας δυνάμεις, όσο και στις μεγαλύτερες που υπάρχουν γύρω μας. Καθένας από εμάς έχει ένα μικρό άστρο μέσα του, το οποίο εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και μας καθοδηγεί. Το Άστρο είναι από τις πιο θετικές κάρτες γιατι μας δίνει ελπίδα και έμπνευση. Τελική απάντηση δε μας δίνει στο ερώτημά μας ή το θέμα που μας απασχολεί, όμως μας ανοίγει το δρόμο για να ξεκινήσουμε με φως την προσπάθειά μας.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, ο Ιππότης Των  Πεντάκτινων αντιπροσωπεύει έναν άντρα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ο οποίος είναι επιπλέον τίμιος, σταθερός και αφοσιωμένος. Εμφανίζεται όταν η σχέση περνάει από φάση ρουτίνας: η υπερβολική ησυχία τείνει να δημιουργεί πλήξη και μία αίσθηση ακινησίας και κορεσμού. Ανανεώστε τα ενδιαφέροντά σας και προσπαθήστε να τα εντάξετε στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να χρειάζεται κάποιου είδους αφύπνιση και κινητοποίηση. 

 

   


ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ο Ερημίτης είναι εκείνος που αναζητά τις εσωτερικές απαντήσεις. Είναι μοναχικός και απομονωμένος. Στην αναζήτηση της σοφίας, συναντάει πολλούς περισπασμούς. Γι αυτό το λόγο πρέπει αρχικά να αγνοήσει τις εξωτερικές «φωνές» και στη συνέχεια να απομονωθεί και να αποσυρθεί στο σκοτάδι του προκειμένου να μείνει απερίσπαστος.  Η εμφάνιση του Ερημίτη είναι μια προτροπή να στραφούμε μέσα μας και να γνωρίσουμε καλύτερα και σε βάθος τον εαυτό μας. Για να ξεπεράσουμε το προβλημα που μας απασχολεί θα πρέπει να κάνουμε αρκετή εσωτερική εργασία που απαιτεί απομόνωση κι ενδοσκόπηση. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα