TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 17/11


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το ταξίδι μπορεί να έχει τελειώσει και να ξεκινάει ένα νέο, μπορεί να έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, όμως το ταξίδι της ψυχής δε σταματάει ποτέ. Ο Κόσμος σηματοδοτεί μια στιγμή στη ζωή μας, στην οποία ένας κύκλος έχει μόλις τελειώσει κι ένας νέος ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Αντιπροσωπεύει την τελική επίτευξη όλων των προσδοκιών κι επιθυμιών μας, την επιβεβαίωση της επιτυχίας μας και την ανταμοιβή για τις δοκιμασίες μας. Στον υλικό κόσμο, η κάρτα μας προετοιμάζει για μια προώθηση σε υψηλότερη θέση ή μια μύηση σε υψηλότερο επίπεδο γνώσεων, είναι όμως μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει. 


ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Πέντε των κυπέλλων συνήθως σημαίνει μία περίοδο απογοήτευσης και θλίψης για κάτι που χάθηκε. Μπορεί να είναι μία συναισθηματική σχέση ή μία φιλία. Υπάρχει όμως στην εικόνα μία βασική λεπτομέρεια: το πρόσωπο είναι φανερά επικεντρωμένο στις τρεις άδειες κούπες κι έχει την πλάτη γυρισμένη στα δύο κύπελλα που παραμένουν όρθια. Το μήνυμα που κρύβει  είναι σαφές: θρηνήστε για ό,τι χάθηκε, εκφράστε τον πόνο και την απόγνωσή σας όμως μην κλείνετε τα μάτια σε ότι έχει απομείνει όρθιο. Δεν χάθηκαν όλα. Υπάρχουν γύρω σας πρόσωπα ή πράγματα στα οποία μπορείτε να στηριχτείτε για να προχωρήσετε. Μη βιάζετε τον εαυτό σας σε καμία περίπτωση, όμως μην βουλιάζετε στην απελπισία και την απαισιοδοξία. Εκτιμήστε ό,τι έχετε και αντλήστε δυνάμεις από αυτό. Εστιάστε στην παρουσία και όχι στην απουσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η Αυτοκράτειρα είναι το πρώτο σκέλος της τριάδας Σώμα-Μυαλό-Πνεύμα, κι εκπροσωπεί το φυσικό σώμα και τον υλικό κόσμο. Η εμφάνιση της μας προετοιμάζει να ανοίξουμε την καρδιά μας για να δεχτούμε αυτή την απέραντη αγάπη (πολλές φορές μπορεί να προμηνύει και μια εγκυμοσύνη). Ο κόσμος της είναι ένα όμορφο κι ανέγγιχτο μέρος, απόλυτα φυσικός, όπου τα πάντα βρίσκονται σε αρμονία. Ένας τόπος που αναπαριστά τη δημιουργία και τη γέννηση, ένας τόπος που βρίσκεται υπό την προστασία της. Σε περίπτωση που κάποιο δημιούργημά της βρεθεί σε κίνδυνο, τότε διαταράσσεται η ισορροπία του βασιλείου της και γι αυτό είναι συχνά υπερπροστατευτική, πράγμα που μπορεί αφενός να προσφέρει ασφάλεια, μπορεί όμως και να λειτουργήσει καταπιεστικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Εννιά των Ξιφών υποδηλώνει μια κατάσταση κατά την οποία βασανίζεστε από χιλιάδες μαύρες σκέψεις. Νιώθετε αγωνία, φόβο, μεγάλο άγχος και το μαρτύριό σας μοιάζει ατελείωτο. Μπορεί επίσης να υποφέρετε από ενοχές, να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο και να μετανιώνετε για πράγματα που κάνατε ή είπατε, πιστεύοντας ότι αν το είχατε χειριστεί διαφορετικά, η κατάσταση σήμερα θα ήταν καλύτερη. Προσπαθήστε να σκεφτείτε λογικά: ποιος είναι ο λόγος που νιώθετε τέτοιες ενοχές; Γιατί οδηγείστε στην απελπισία; Πόσο βάσιμοι είναι οι φόβοι και οι υποψίες σας; 
 

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Η εμφάνιση του Άσος των Πεντάκτινων υποδηλώνει ότι τώρα είναι η εποχή για νέα επαγγελματικά σχέδια και επενδύσεις. Προσέξτε όμως: αφορούν στην "απτή" πλευρά της ζωής. Μην επιχειρείτε να πιάσετε το άπιαστο. Βασιστείτε σε ό,τι γνωρίζετε ότι λειτουργεί σωστά για σας και εκμεταλλευτείτε το τώρα στο έπακρο. Επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι χειροπιαστό και επενδύστε εκεί. O Άσος των Πεντάκτινων Συμβολίζει όλον τον εσωτερικό πλούτο από τον οποίο μπορείτε τώρα να αντλήσετε. Στην απεικόνιση της κάρτας ένα χέρι κρατά ένα ολοστρόγγυλο λαμπερό κέρμα, στο βάθος όμως φαίνεται ότι ανοίγει ένας δρόμος χαράς και ολοκλήρωσης. Μην αγνοείτε ό,τι έχετε κερδίσει ή κατακτήσει μέχρι τώρα. Ο Άσος των Πεντάκτινων υποδηλώνει ότι τώρα έχει έρθει η ώρα να ανταμειφθείτε, υλικά και ίσως και συναισθηματικά για τις προσπάθειές σας.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
               Κάρτα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Η εμφάνιση της κάρτας μας προτρέπει να γκρεμίσουμε μέσα μας καθετί ξεπερασμένο κι αρνητικό, να το κάψουμε ολοκληρωτικά, αλλά να αφήσουμε ως βάση τα θετικά, πάνω στα οποία θα αρχίσει η νέα κατασκευή μας. Σε πιο εσωτερικό επίπεδο, η κάρτα συμβολίζει την κατεδάφιση του Εγώ μας, γιατί ο Πύργος είναι το φρούριο που έχουμε δημιουργήσει για να κρύψουμε τα μυστικά μας και τον αληθινό μας εαυτό. Είναι αυτονόητο πως τις περισσότερες φορές δεν επιθυμούμε να εγκαταλείψουμε αυτές τις παγιωμένες μέσα μας αντιλήψεις και γι αυτό χρειάζεται τεράστια εσωτερική δύναμη ώστε να γκρεμίσουμε την ασφάλεια που μας περιβάλλει και να στηριχτούμε αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό μας.
 

ΖΥΓΟΣ
         Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα Των Κυπέλλων ενδέχεται να συμβολίζει μία γυναίκα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Επίσης, είναι ένδειξη συναισθηματικής αρμονίας και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον σύντροφό σας. Ένα ευμενές χαρτί, συμβολίζει την πληρότητα και την ικανοποίηση. Σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, η Βασίλισσα Των Κυπέλλων σάς συμβουλεύει να είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας και να μην ξεχνάτε ότι κάθε άνθρωπος για να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά, πρέπει να νιώθει καλά με αυτό που κάνει. Δείξτε κατανόηση και κυρίως, σεβασμό στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
             Κάρτα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Τροχός της τύχης είναι το σύμβολο της Μοίρας και του Πεπρωμένου, γιατί μας δείχνει πως όλα συνδέονται σε έναν κύκλο. Η κάρτα μας προιδεάζει για το γεγονός πως μπορεί να συμβούν αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη, να περάσουμε από τη μια κατάσταση σε κάποια εντελώς αντίθετη και πάλι πίσω. Κι ενώ η μοίρα φαίνεται να μας χτυπάει συνήθως απροειδοποίητα, εμείς μπορούμε να προβλέψουμε τον ερχομό της άσχημης κατάστασης και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχει σημασία η φύση της επερχόμενης αλλαγής (και μάλιστα σύντομα) στη ζωή μας, αλλά το πόσο είμαστε προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουμε και να ζήσουμε με αυτή.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
           Κάρτα: ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Από την απεικόνιση καταλαβαίνουμε ότι το Τρία των Πεντάκτινων μιλά για την απόδειξη της προσωπικής ικανότητας. Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει θα αναγνωριστεί και θα επιβραβευτεί αναλόγως. Το Τρία Πεντάλφα τονίζει πως μπορείτε να επωφεληθείτε ιδιαίτερα από την ομαδική δουλειά, τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς. Η αξία σας θα αναγνωριστεί περισσότερο αν επιδιώξετε να συνεργαστείτε με άλλους. Με άλλα λόγια, αναλάβετε δεσμεύσεις απέναντι στον σύντροφό σας και φροντίστε να τις τηρήσετε. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
            Κάρτα: ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Όταν εμφανιστεί το Έξι των Ράβδων υποδηλώνει ότι ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν οι κόποι και οι προσπάθειες που έχετε κάνει. Η συμπεριφορά, οι πράξεις και η στάση σας επιδοκιμάζονται και γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής. Μπορείτε να νιώσετε επιτέλους περήφανοι, έχετε καταφέρει κάτι σημαντικό. Το γνωρίζετε όπως το αναγνωρίζουν και οι άλλοι! Είτε το ερώτημα αφορά σχέσεις, είτε επαγγελματικά σχέδια, το Έξι των Ράβδων  φέρνει τιμές, αναγνώριση, δόξα και επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Συνήθως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, κι αυτό μας το καθιστά σαφές η Σελήνη. Όταν εμφανίζεται η Σελήνη, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και γι αυτό πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και να πορευτούμε με το εσωτερικό μας φως, χωρίς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Ίσως να σκοντάψουμε ή να χάσουμε το δρόμο μας, αλλά η μόνη μας επιλογή είναι να στηριχτούμε στη διαίσθησή μας και τις ψυχικές δυνάμεις μας. 


ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Δέκα των Κυπέλλων συμβολίζει την επίτευξη ενός στόχου που φέρνει μεγάλη χαρά κι ένα αίσθημα ολοκλήρωσης στη ζωή σας. Οι διαφορές επιτέλους επιλύονται και οι σχέσεις με τους άλλους είναι βαθιές και απολύτως ικανοποιητικές. Το Δέκα των Κυπέλλων αντιπροσωπεύει τους μακροχρόνιους δεσμούς αγάπης και μας υπενθυμίζει ότι το ιδανικό της ευτυχίας είναι πάντα εφικτό. Ένα ευοίωνο και πολύ θετικό χαρτί.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα